forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/07/2012 : 22:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Citam "Argo"...ne kuzim stapanje J.O'Ryanovog odijela i koza da je dobio metal-look,jel se to vec bilo dogodilo? ..gdje su ono oni otisli iz okolice Jupitera u taj paraunivers,tj. u kojoj epizodi ?
U zadnje vrijeme mi se cini da nisu potrebni toliki side epizode i izdanja vec nit polako puca sa strpljenjem,"Argo" mi poceo kao neka sjednica "star warsa" sa likovima iz boomerang crtica...na 34tr. sam

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 13/07/2012 22:25:19
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 13/07/2012 : 22:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Otišli su a Agenciji Alfa 2.
A mislim da je radnja i u Agenciji Alfa 5 (nisam čitao) povezana s Asteroidom.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/07/2012 : 23:07:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Eee, emireme, emireme, pa kud ćeš Arga čitati prije AA 2 i AA 5. Sve ti je savršeno objašnjeno u ta dva broja Agencije Alfa tako da će ti ionako loš Argo biti još više lošiji i zbunjujući.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/07/2012 : 23:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Završio sa čitanjem LIB NN knjiga osim 42 i one s Feniksom, te prva tri almanaha, svih specijalaca i većine giganta. I sada me rasturite s pitanjima i polemizirajte sa mnom to nije točno.

Dok ne postaviš onu asocijaciju i ne recenziraš onu epizodu nisi Nathanovac.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/07/2012 : 23:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Eee, emireme, emireme, pa kud ćeš Arga čitati prije AA 2 i AA 5. Sve ti je savršeno objašnjeno u ta dva broja Agencije Alfa tako da će ti ionako loš Argo biti još više lošiji i zbunjujući.

Citao sam "nebeske rijeke" ne? Ali sam zaboravio radnju da li je bilo spomena tog stapanja odijela i koze malo mi to blesava ideja dobiti nekog alfinog silver surfera bez prevelike znanstvene podloge za spajanja materijala..ali hajd' to je SF !!!
Imam osjecaj da kad smo vec prigrlili taj zanr bonelli kuhinje gutamo doslovce sve jer uvijek se objasni sa znanstvene strane sta je sta..
Kao osjecaj da je nesto propusteno,iskreno generacija sam kad smo citali sve i svasta bez previse objasnjavanja sada kad imamo taj SF sa podlogom a ja volim neke "expertize" da se objasni mao "vise"...
AA5 nisam citao...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/07/2012 : 23:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Evo ti link za dvije recke u kojima ćeš detaljnije znati sve o Argu i njenim poveznicama. Posebno pročitaj Djoletovu. A uskoro, ako nađem vremena ide recka i za AA 5.

http://www.stripovi.com/recenzije/agencija-alfa-aa-lib-2-svemirski-brodolomci/1341/

http://www.stripovi.com/recenzije/nathan-never-nn-aa-8bis-pescana-planeta/341/
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 14/07/2012 : 12:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Dobro evo asocijacije za svaku grupu idu 4 pojma i uz odgovor na tu grupu trebate dati konačno riješenje te se isto tako boduje ako objasnite što tko od dolje boldanih riječi radi, prestavlja i sl. u toj epizodi:
A
1)C-O9
2)jakuza
3)jednoruki Skotos
4)sjećatelj
B
1)Dr. Amim Kelvan
2)Lucifer
3)Geneu Roddenberry
4)Sergio Bonelli,Antonio Serra,Luca Crovi

C
1)Olivia Olling
2)Psychotronik
3)Diego Hernandez
4)Security ring
D
1) Kuća plavog svjetla
2) Fred
3) Kora
4) Marylin Monroe

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434

Edited by - bjelolasica on 14/07/2012 12:57:20
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/07/2012 : 13:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo ti link za dvije recke u kojima ćeš detaljnije znati sve o Argu i njenim poveznicama.

Ej, tnx, nemam bas puno vremena za trazenje po sajtu a kasnije cu procitati linkove koje si mi naveo da si pojasnim dermatolosku situaciju nasih SF junaka a kako procitam u zadnje vrijeme dosta stripova izmijesaju mi se naslovi i oni naslovi koje trazim za kupiti pa sam krivo napisao "rijeke" a u stvari sam citao "brodolomce"...
NN mi ide kao na traci bez nekog extra osvrta odlozim na policu i "zaboravim" a little
U zadnje vrijeme "lovim" stripove vezane za SF iz Marvela tipa Surfer,Thanos i Gauntlet...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/07/2012 : 15:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
A) Specijalni agent Alfe
B) Dvostruka budućnost, to je posveta Geneu, Serra je pisac, Bonelli i Crovi su također napisali uvodnik kao i Serra
C) PRvak
D) Star

KOnačno rješenje je Nathan Never!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/07/2012 : 23:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro evo asocijacije za svaku grupu idu 4 pojma i uz odgovor na tu grupu trebate dati konačno riješenje te se isto tako boduje ako objasnite što tko od dolje boldanih riječi radi, prestavlja i sl. u toj epizodi:
A
1)C-O9
2)jakuza
3)jednoruki Skotos
4)sjećatelj
Specijalni agent Alfe
B
1)Dr. Amim Kelvan
2)Lucifer
3)Geneu Roddenberry posveta tvorcu Zvjezdanih staza
4)Sergio Bonelli,Antonio Serra,Luca Crovi pisali uvodnike u ovom uvodniku
Dvostruka budućnost

C
1)Olivia Olling
2)Psychotronik
3)Diego Hernandez referenca na malog zelenog Maradonu
4)Security ring
Prvak
D
1) Kuća plavog svjetla
2) Fred
3) Kora
4) Marylin Monroe dvije reference na nju u epizodu: ime glumice Norme Jane na plakatu te Korino novo prezime Monroe
Osveta jakuza

Konačno rješenje:

hmm, banda sa Sardinije!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 15/07/2012 : 00:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Citao recenzije za "argo" i AA2 i 5 (osim AA5 koji nisam citao) su u pravu autori, "argo" je bas smece!
A ja bih dodao TI-PU TU-PI POGLU-PI ! ( mislim si rasa izgleda kao sponge Bob!! bez uvrede onima koji su razliciti! )
To mi je dokaz da prvo prelistam onda kupim..mogao sam bar "Androidse..no 2" kupit nista do daljnjeg samo kupujem redovni NN i ukoliko izadje MAXI NN...

Edited by - emirem on 15/07/2012 00:53:19
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/07/2012 : 09:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Meni je Argo zanimljivljiviji i duhovitiji od velikog broja ovih solo epizodica koje smo mogli čitati u posljednje vrijeme... Rađe bih to pročitao nego one suhoparne thrillere iz budućnosti kojima smo počašćeni u zadnje vrijeme. Teritorij, Ubačeni agent, Mreža, Točka nestajanja, Utrka sa smrću, sve je to ispodprosječno i isprazno; dobro što barem neka odlična epizoda iskoči svako malo.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/07/2012 : 09:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Konačno rješenje:
hmm, banda sa Sardinije!

Bjelolasice, jel jerry pogodio ili nije konačno rješenje? Ili da pogađamo dalje, vidim da svi jedva čekaju igrati se pogađanja!
Ako to je odgovor, i nije neko rješenje...

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/07/2012 : 09:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Bolje i to nego tvoj Nathan Never.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/07/2012 : 09:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bolje i to nego tvoj Nathan Never.

Pa nije to bilo upućeno tebi nego bjelolasici... Ja i bjelolasica teško da razmišljamo na isti način, a prokljuviti njega, ha!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/07/2012 : 09:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
I meni nije jasno šta je pisac htio reći ovom asocijacijom. Ajde vidjet ćemo na što je on mislio. Samo nije baš inovativno da je rješenje svakog stupca naziv neke epizode. Čekamo odgovore...
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/07/2012 : 14:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Konačno rješenje:
hmm, banda sa Sardinije!

Bjelolasice, jel jerry pogodio ili nije konačno rješenje? Ili da pogađamo dalje, vidim da svi jedva čekaju igrati se pogađanja!
Ako to je odgovor, i nije neko rješenje...

Jerry je fulao C i konačno vam je isto krivo. Da stupci su naslovi priča... SPOILER a kada rješite C onda pogledajte svaku priču gdje vam stoji u redu pa ste riješili problem.
P.S. Jerry znam da nije inovativno, ali za konačno rješenje je potrebno.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!

Edited by - bjelolasica on 17/07/2012 14:10:13
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/07/2012 : 14:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jerry je fulao C i konačno vam je isto krivo. Da stupci su naslovi priča... SPOILER a kada rješite C onda pogledajte svaku priču gdje vam stoji u redu pa ste riješili problem.
P.S. Jerry znam da nije inovativno, ali za konačno rješenje je potrebno.

A tako znači...

C je Cybermaster

Konačno: broj 1 ili prvi broj.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/07/2012 : 14:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Jel D Cybermaster?

A) Specijalni agent Alfe
B) Dvostruka budućnost
C) Cybermaster
D) Osveta jakuza

Svaka je drugačije izdanje, jel to zajednički nazivnik? I prvi broj...
Jel konačno 1. broj ili jedan?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/07/2012 : 14:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Prvi sam.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/07/2012 : 14:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Morao sam brže pisati... U isto vrijeme smo pisali post. heh

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/07/2012 : 14:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Evo obojici
Broj jedan!!! Regularac, gigant, specijalac i almanah. Ako hoćete sutra ide nova.
I da pod C boldani igrač se pojavljuje na jednoj reklami.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 17/07/2012 : 20:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Malo od meNNe....

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38019 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/07/2012 : 11:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Veca naslovnica 255

Nathan Never n. 255, mensile
Il morbo della città perduta

Soggetto e sceneggiatura: Mirko Perniola
Disegni: Andrea Cascioli
Copertina: Sergio Giardo

plus 2 tabli

http://www.sergiobonellieditore.it/il-giornale/2012/luglio-agosto/nathan/nath255_1_g.jpg
http://www.sergiobonellieditore.it/il-giornale/2012/luglio-agosto/nathan/nath255_2_g.jpg

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/07/2012 : 11:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ove nove naslovnica su baš drugačije od Deangelisovih... Nisu loše.

Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.38 seconds. Snitz Forums 2000