forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 08/11/2012 : 19:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
Ljepsa,ali i skoro 3 puta skuplja.
Ove brojeve nabavio mi povoljno jedan drug iz Italije.Ne mogu ni zamisliti koliko bi me kostale ove nase.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 08/11/2012 : 20:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ako znaš talijanski, uživaj.
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 08/11/2012 : 21:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Ako znaš talijanski, uživaj.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/11/2012 : 21:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Od zero do broja 47...super!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 09/11/2012 : 01:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Malo da dignemo topik...:-)

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/11/2012 : 09:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ko je ova mala mutantica? I što to piše na reklami? I kakav je to bojni otrov crvene boje koji se ispušta u pozadini?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 09/11/2012 : 11:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ko je ova mala mutantica? I što to piše na reklami? I kakav je to bojni otrov crvene boje koji se ispušta u pozadini?

To je Chichiro...

A zaboravio sam odakle sam skinuo taj natpis, znam da znaci nesto pozitivno ( ne jedite wasabi i slicno!)

A pozadina je releksija neonskih lampi na vodenu maglicu koja se digla iza pregrijanih kotlova malih restorana i sushi barova na periferiji New Tokyija iza zgrade gdje se baca smece...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/11/2012 : 13:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Svjedok
Nathan Never
NN ALM 4a | 96 str.
zaboravljena recka by Jerry Krause

Ugledni bračni par Tyler brutalno je ubijen u vlastitom domu pred očima svog sina Martina koji je nakon toga upao u stanje šoka. Nathan i Sigmund preuzimaju slučaj dok psihološku brigu o dječaku preuzima Benjamin Dreyfuss, ugledni psihijatar i obiteljski prijatelj Tylerovih. Serija novih ubojstava baca gotovo neupitne dokaze na sitnog kriminalca Henryja Toolea. Ali Nathanu je u cijelom slučaju nešto sumnjivo što će ga dovesti do zastrašujuće istine...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/11/2012 : 13:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

@Solid Snake nabavka

Kriminalno, nisu svi naslovi do milimetra ujednaceni.

Znaci, nisu samo nasi takvi.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/11/2012 : 21:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dobro, je li još netko osim trojca koji su ostvaili dojmove, čitao zadnju knjigu?
Kakva Vam je?
Ja ga još nisam kupil

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/11/2012 : 22:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Moram update-at ove podatke na prvoj strani. To mi bute pomogli

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 11/11/2012 : 12:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Dobro, je li još netko osim trojca koji su ostvaili dojmove, čitao zadnju knjigu?
Kakva Vam je?
Ja ga još nisam kupil

Evo mog dojma o zadnjoj knjizi:

Zarobljenici otoka (8,8,5,8) - Zanimljiva epizoda ali crtez mi nikako nije sjeo. Nathan je nacrtan kao neki macho nabildani lik, tako da ga uopce nisam prepoznao u prvoj sceni.

Prava prica o Mister Alfi (9,9,10,10) - Napokon saznajemo nesto vise o mr.Alfi i to kroz jednu brutalnu i nasilnu epizodu!

Misterij treceg mjeseca (7,7,5,6) - De Angelisov crtez mi se sve manje i manje svidja. Kako ga citam iz epizode u epizodu toliko vise primjecujem kako su mu svi sporedni likovi vise manje isti! Takoder Nathan je nacrtan kao nekakvav osuseni i depresivan lik s podocnjacima. Ova epizoda smjestena je na Titan, Saturnov mjesec. Kako se i u epizodi spominje, Titan ima metanovu atmosferu i vise nalikuje planetu a ne mjesecu. Ali naravno De Angelis je i ovdje sve pokvario i nacrtao Titan kao nekakav mali mjesec izudaran kometima i bez atmosfere. Uz to jos je i Saturn krivo nacrtan kao Jupiter. Sve to kvari ukupni dozivljaj, a i nakraju prica nije iskoristila ovu egzoticnu lokaciju na pravi nacin. Ostaje osjecaj da se sve moglo odviti i na Zemljinom mjesecu ili nekom svemirskom laboratoriju.

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/11/2012 : 22:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

GR 22

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/11/2012 : 10:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Sve Bartolinijeve naslovnice!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/11/2012 : 12:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chris.tower

De Angelisov crtez mi se sve manje i manje svidja. Kako ga citam iz epizode u epizodu toliko vise primjecujem kako su mu svi sporedni likovi vise manje isti! Takoder Nathan je nacrtan kao nekakvav osuseni i depresivan lik s podocnjacima.

Svetogrđe!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/11/2012 : 09:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
PRIJAVE ZA EROTSKI KVIZ

Ovaj put ćemo na malo drukčiji način igrati kviz. Dakle, neću sad postavljat pitanja, pa čekati tko će se usuditi odgovoriti.

Sad očekujem prijavu bar 5 natjecatelja (a može i više) koji će se boriti u odvažnom okršaju za pobjednika erotskog kviza iz svijeta Nathana Nevera. I važna napomena: za ovo uopće nije potrebno neko veliko predznanje o serijalu, dakle mogu ga igrati čak i fanovi našeg aseksualnog Zagora.

I za kraj najvažnije, nagrada. Pobjednik dobiva jedno seksualno pomagalo po izboru u Future Sexy Shopu na 3. razini East Cityja.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 13/11/2012 : 10:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by chris.tower

De Angelisov crtez mi se sve manje i manje svidja. Kako ga citam iz epizode u epizodu toliko vise primjecujem kako su mu svi sporedni likovi vise manje isti! Takoder Nathan je nacrtan kao nekakvav osuseni i depresivan lik s podocnjacima.

De Angelis je po meni samo za korice.
Isto kao i Claudio Villa kod Texa.
Ali da su umjetnici, deleko od toga.
Ivo Millazzo im može bit učenik .

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/11/2012 : 12:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

specijalac #23

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 13/11/2012 : 14:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Super izgleda.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/11/2012 : 14:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Super izgleda.

aha, istina,tako realistično da sam se uplašio tih pasa ko vrag..
samo čekaš da izkoće iz naslovnice i ujedu te za ja....
De Angelis

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1365 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 13/11/2012 : 17:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Solid Snake

nabavio sam ovo u zadnjih meseca...

neko mi skoro reče da su team-uo MM&NN većeg formata nego redovna serija (kao što je uradila pokojna Arkona), a da je Libellus uradio manji format, ko zna zašto...

Sad vidim da to nije istina. Libellusov format je OK, kao i original. Ova slika sa desnog kraja sve govori
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/11/2012 : 21:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Blade Runner Vs. NN

Malo sam prckao po nekim svojim stripovima "Do androids.." pa sam stavio neke naslovnice meni dobre,a samim time sto je i film "Blade Runner" utjecao na NN ima svoje mjesto i na ovom topiku...
Inace trazim jos metodu rada na crtanju tj.bojanju crteza poput nekih umjetnika,a najvise mi za SF odgovara nacin rada i atmosfera umjetnika Carréa koji je crtao naslovnice za ovaj serijal "Androidsa"

http://fashionnaction.blogspot.com/2012/04/blade-runner-comic-covers-by-benjamin.html

Ostale slike su od drugih autora...

Edited by - emirem on 13/11/2012 21:31:23
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/11/2012 : 21:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Stavi mene na popis za kviz. Code name:Dick Long

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/11/2012 : 11:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Stavi mene na popis za kviz. Code name:Dick Long

Odlično, mladjo zvani Dick Long prvi prijavljen.

Ne sumnjam da je i Dee ushićen ovim kvizom, pa ćemo i njega staviti za prijavu.

Još trojica. Ajmo, nemojte da vas prozivam.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 14/11/2012 : 11:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause
I važna napomena: za ovo uopće nije potrebno neko veliko predznanje o serijalu, dakle mogu ga igrati čak i fanovi našeg aseksualnog Zagora.

Jel ovo išlo meni

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.53 seconds. Snitz Forums 2000