Author |
Topic |
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 14/01/2013 : 19:42:12
|
quote: Originally posted by Windwalker
Pa kud ti se žuri? Do tih epizoda još nismo došli. Ne trebaju nam još.
Netko je pisao da kod nekog broja redovne pocinje i prica vezana za maxi?
http://www.sergiobonellieditore.it/auto/scheda_speciale?collana=15&numero=162&subnum=0
Evo ovaj ide kad i prvi maxi da li su povezani mozda koji broj prije ili dva,ipak treba razviti storiju za max...vidim samo dicembre 2004 kao i maxi... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 14/01/2013 19:46:09 |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 16/01/2013 : 22:34:51
|
Da vidimo šta li ovo Vigna opet brljavi s Asteroidom Argo.
Lijevo je naslovnica od najnovijeg Arga, a desno varijanta na naslovnicu (koja mi se čini bolja ).
Scenarij: Bepi Vigna Crtež: Andrea Bormida/ Silvia Corbetta Naslovnica: Max Bertolini
Naslov: Intrigo su Jhang 2
Sadržaj: Posada s Arga je odgovorna za praćenje velikog znanstvenog simpozija u kojem će biti predstavljena revolucionarna nova tehnologija koja bi mogla zauvijek promijeniti budućnost galaksije. Ali dešavaju se tajanstvena ubojstva i zapovjednica Helen Sheldon će zajedno sa svojom posadom morati upotrijebiti sve svoje znanje i tehnologiju da pronađe ubojicu. Istovremeno robot McCloud, na misiji na planeti Comby, dolazi oči u oči sa strašnim Ptikerixom. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Posted - 21/01/2013 : 23:05:03
|
Bravo Ace, još jedna recka manje u svetoj misiji.
REDOVNA SERIJA:
NN 70 Iskonski instinkt (Medda/Michelazzo)- acestroke NN 78 Crveni anđeo (Piani&Ostini/ Di Clemente)- ?? NN 80 Nakon revolucije (Ostini/Calcaterra)- PijaniPatak NN 90 Prva razina (Brusasca/F.Bastianoni)- Dee
POPRATNA IZDANJA:
NN ALM 1/b Drevna stijena (Vigna/Mari)- Gil-galad
NN GIG 4 Ustanak (Medda/Casini)- DeeCay
NN AA 1/b Maske smrti (Udina&Piani%Serra/Artusi&Perconti)- ?? NN AA 1/c Um koji ubija (Vigna/Toffanetti)- ?? |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/01/2013 : 23:46:51
|
Mislio sam i ja koju ali s obzirom da od sada ponovo radim na scenariju, nemam vremena. Trebamo to dovršiti što prije. samo da još dan-dva povežem sve ovo kaj smo napisali u glavi. Moramo i Borisa nacrtati. A i crtača naći... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 21/01/2013 : 23:51:43
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Tema tjedna:
DJOLETOVA SPIKA NA SPIKU- imaginarni interwiev s Djoletom (svaka sličnost s pravim Djoletom je sasvim slučajna)
JERRY: Djesi bolan Djole? DJOLE: Evo me bre, živ sam i zdrav. Ali kakav je to bosanski akcenat kod tebe? JERRY: Ma kakav bosanski, nemoj me geografski gore smještati. Ja sam ti čisti Hercegovac. DJOLE: Primetih da upotrebljavaš turcizme, pa eto govorim... JERRY: Pa i vi u Srbiji koristite puno turcizama. Zar nije tako? DJOLE: Dobro zapažaš, govorimo ih mnogo. JERRY: Nego da se mi napokon okrenemo Nathanu. Zašto te više nema na Nathanovom topicu? DJOLE: Neverovatni nedostatak vremena, bila ludnica oko salona/sajma, obaveze oko Darkwooda i tako to. JERRY: U ime Nathanovaca oprostit ćemo ti ako nam, brate, napokon daš tu ekskluzivu oko ovog tzv. reboota kao i tvoj dojam o kraju Rata svjetova. DJOLE: Mnogo bre tražiš! JERRY: Kako to misliš mnogo? DJOLE: To je velika ekskluziva, mogao bih celi dan da ti pričam o promenama u serijalu, ali nemam vremena za to. JERRY: Kako čovječe nemaš, vidiš da smo sjeli na piće. Ostavio sam dvoje male djece radi tebe, posvađao se sa ženom. Stalno mi gunđa: "Ti i tvoji stripovski frikovi." I sad kad smo se napokon našli ti opet nemaš vremena. DJOLE: (gleda u svoj smartphone) Obaveze Jerry, obaveze... JERRY: (gleda ga u nevjerici i ne može vjerovati očima. "Koji je to tvrdoglavac"- u sebi misli. Odlučuje promijeniti taktiku) JERRY: Ma znam prijatelju da je takav svjetski čovjek kao ti stalno zauzet. Nego ajmo mi popit jednu ljutu da nazdravimo zbog našeg susreta, pa onda idi. DJOLE: Ajde može. JERRY: (u sebi) He, he...
II dio
(nakon devete travarice) DJOLE: Dobra ti bre ova travarica. JERRY: Ma bolan prava ercegovačaka, ova kada te pukne nema povratka JERRY: Nego deder mi još jednom ponovi sve o Nathanovom rebootu. Pa stvarno se čudesne stvari događaju u serijalu. DJOLE: Ma šta, da ti opet ponavljam. Ma beži od mene hercegovački rakijašu. Ko ti je kriv što ne slušaš dobro. JERRY: Ma slušao sam ja to sve pozorno, ali znaš i sam kako se sav rastopim kad je o Nathanu riječ. Čisto da vidim jesam li koju sitnicu propustio. DJOLE: Nema šanse, ionako bežim od tebe. Da sam znao da ćeš me ovako napiti nebi se nikad sastao s tobom. DJOLE: (mrtav ozbiljan) I zapamti šta sam ti preporučio. Da ove informacije o Natanu nikome ne govoriš, previše su dragocene. JERRY: Imaš pravo, odlučio sam da ću svakom forumašu koji je zainteresiran o rebootu naplaćivati informacije. Mislim da ću prvom Deeju bez problema izmusti lovu. DJOLE: Ma pusti Dikeja, razočarao me. JERRY: Slažem se s tobom. Ma jes vidio papka, i dalje tvrdoglavo tvrdi da mu je Marti draži od Nathana. DJOLE: I onaj tvoj scenaristički drug mladjo zabušava. JERRY: Ma dobar je mladjo, samo će ga pokopati buran život pun razuzdanih žena. Ma 100 posto uskoro završavamo scenarij. DJOLE: A zašto tlačiš ostale durugare forumaše da ti pišu recenzije JERRY: Ma šta tlačim, svakome sam dao po stomaraka da napišu recku. Samo me je onaj bjelolasica zajebo. Ko razuzdani mladac odmah ih je potrošio na provod, a da nije napiso recku. Onda je htio uvaliti neke 2-3 rečenicu. Srećom ga je Dee razotkrio, pa sam ja moro uskočiti. DJOLE: Šta ti je ovo stomaraka? JERRY: Pa stomaraka. DJOLE: I šta s tim?? JERRY: Pa kako ne kontaš, 100 konvertibilnih maraka. Isto ko nekad njemačka marka. DJOLE: Aaaa, sad kapiram, dobro se ti bre rasipaš s parama. JERRY: A štaš, ko zubar. Nego ajmo mi još jednu putnu. DJOLE: Nemoj više. JERRY: Konobaaaar!
xexexe, dobar intervju:)) Eto ja nastavio sa scenarijem, a čak me ni nisi morao napiti:)) Trebao sam biti lukaviji:D:D |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 21/01/2013 : 23:53:48
|
Da vidimo šta li ovo Vigna opet brljavi s Asteroidom Argo.
Lijevo je naslovnica od najnovijeg Arga, a desno varijanta na naslovnicu (koja mi se čini bolja ).
Scenarij: Bepi Vigna Crtež: Andrea Bormida/ Silvia Corbetta Naslovnica: Max Bertolini
Naslov: Intrigo su Jhang 2
Sadržaj: Posada s Arga je odgovorna za praćenje velikog znanstvenog simpozija u kojem će biti predstavljena revolucionarna nova tehnologija koja bi mogla zauvijek promijeniti budućnost galaksije. Ali dešavaju se tajanstvena ubojstva i zapovjednica Helen Sheldon će zajedno sa svojom posadom morati upotrijebiti sve svoje znanje i tehnologiju da pronađe ubojicu. Istovremeno robot McCloud, na misiji na planeti Comby, dolazi oči u oči sa strašnim Ptikerixom.
Dobro, ova desno daje bolji smisao tome zakaj bježi od ptice i zakaj je ova tak ljuta:D:D |
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/01/2013 : 00:22:21
|
Ovaj Bertolini je lud za bojama... Totalno atipična naslovnica za jedan Bonelli. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 22/01/2013 : 00:24:51
|
quote: Originally posted by emirem Evo ovaj ide kad i prvi maxi da li su povezani mozda koji broj prije ili dva,ipak treba razviti storiju za max...
Imaš još 30 redovnih epizoda do maxija... Ovim tempom od 3-4 knjige godišnje, za tri godine bi ti trebao doći prvi maxi. tako da imaš vremena. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Posted - 22/01/2013 : 13:50:50
|
quote: Originally posted by mladjo
Mislio sam i ja koju ali s obzirom da od sada ponovo radim na scenariju, nemam vremena. Trebamo to dovršiti što prije. samo da još dan-dva povežem sve ovo kaj smo napisali u glavi. Moramo i Borisa nacrtati. A i crtača naći...
Kreni mladjo, pa ću se ja nadovezati. You are the boss, tvoja je bila zamisao, a ja uskačem s nekim idejama. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 22/01/2013 : 14:58:00
|
Iskonski instinkt Nathan Never NN LIB 24b | 96 str. recka by Ace! Igor McNally unajmljuje Agenciju Alfa radi istrage o smrt nekoliko kibernauta. Sigmund pronalazi vezu između žrtava i Ramona Ezquerre, avantgardog umjetnika koji je također mrtav, i koji je otkrio ‘mechabiopraxis’…
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 22/01/2013 : 20:58:36
|
quote: Originally posted by mladjo
Mislio sam i ja koju ali s obzirom da od sada ponovo radim na scenariju, nemam vremena. Trebamo to dovršiti što prije. samo da još dan-dva povežem sve ovo kaj smo napisali u glavi. Moramo i Borisa nacrtati. A i crtača naći...
Kreni mladjo, pa ću se ja nadovezati. You are the boss, tvoja je bila zamisao, a ja uskačem s nekim idejama.
Kako ćemo samo postati slavni, već vidim:)) samo da nam slava ne udari u glavu |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 22/01/2013 : 21:02:03
|
quote: Originally posted by DeeCay
Iskonski instinkt Nathan Never NN LIB 24b | 96 str. recka by Ace! Igor McNally unajmljuje Agenciju Alfa radi istrage o smrt nekoliko kibernauta. Sigmund pronalazi vezu između žrtava i Ramona Ezquerre, avantgardog umjetnika koji je također mrtav, i koji je otkrio ‘mechabiopraxis’…
Izvrsna ecka, bravo Ace!
Ah, prva tura LIB Nathana... Davno je to bilo... |
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 22/01/2013 : 23:17:05
|
Otkad usrani drugi gigant ide na aukcijama za veću cijenu od prvoga?!?! Pa ja ću se ubit! |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 23/01/2013 : 08:49:50
|
quote: Originally posted by Paka01
Otkad usrani drugi gigant ide na aukcijama za veću cijenu od prvoga?!?!Pa ja ću se ubit!
Tko ti je kriv što nisi pazario kad je bilo vrijeme... Buuahaha! |
Edited by - DeeCay on 24/01/2013 11:02:50 |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 24/01/2013 : 11:03:17
|
Zarobljenici otoka Nathan Never NN LIB 44a | 96 str. recka by JerryFANatick (još je jedna pala)! U potrazi za opasnim psihopatom Nathan dolazi u jednu egzotičnu otočnu državu gdje ga neobjašnjivo hvata lokalna policija i zajedno s još nekim zatvorenicima odvodi na jedan drugi otok. Otok je nastanjen brojnim drugim zatvorenicima, ali i kanibalima i jedino je pravilo opstanak. Otkrićem moždanog usatka na jednom od zatvorenika Nathan i društvo pokušavaju dokučiti da li su sva ova dešavanja na otoku doista stvarna ili je riječ o virtualnoj stvarnosti...
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 24/01/2013 : 12:09:25
|
Jerry je najkritičniji, on njegove ocjene su opet više od prosjeka komentatora... Mislim da je uvijek kad je u pitanju Nathan, malo uvijek progleda kroz prste autorima. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 24/01/2013 : 12:28:26
|
To je samo zbog toga sto ne dajem ocjene ispod petice za Nathanov serijal. Inace bi crtez bio dvojka.
Ma znali smo mi to. Ono moje pitanje je više bilo retoričko, ne moraš se opravdavati... |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Posted - 24/01/2013 : 14:50:15
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Pa sad i moj frend je za Mentalnu blokadu opalio 43%. a kad zavrse ispiti i ostale ce recke ocijenit
A koji ti je frend (neki Nathanov fan ili više cinik), pa još k tome i tako originalnog nicka? |
|
|
Topic |
|