Author |
Topic |
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 06/02/2013 : 12:37:35
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ekskluzivno se Vigna preko facebooka javio u vezi nove miniserije koju radi u suradnji s De Angelisom. Otkriva da će se izreći nikad ispričana prava priča o Nathanu i šokantna pozadina o njegovu životu. Past će veo s nekih događaja iz prošlosti i na vidjelo će izaći "istina i porijeklo svega", svega onog što nismo otkrili u regularnoj seriji.
Jerry, ali to je jedan od onih tri serijala koje rade izvorni autori serijala, a da nisu unutar redovnog NN univerzuma. To nije reboot, to je više "what-if" priča... Onaj miniserijal najavljivani od 6 nastavaka. Znaš da je u početku najavljen "reboot" u redovnoj seriji (koji smo prošli i vidjeli da i nije neki reboot) i par miniserijala van redovne serije na kojem radi De Angelis. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 06/02/2013 12:40:02 |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 06/02/2013 : 13:07:00
|
Pih, kao da pokusavaju tragicni dio proslosti NN-a opisati iz razlicitih kuteva i ispricati te kako velite "what if.." i sad te neke nove nacrtane scene kao da pricaju neku pricu iz paralelnog univerzuma.. Isti proizvod na n-tu... Vise bih volio da smisle novog lika ili likinju u SBE nesto kratko serijala poput Deckarda ili Decky da bude u tom duhu, malo lagano, sto kaze forumas gore, cijedjenje koke, toliko iscijedjene da je vise kao pile, ako budu cijedili vise doci ce nam do jaja a ne na vrh glave.. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 06/02/2013 13:07:54 |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 06/02/2013 : 13:09:51
|
Ma znam ja da je to jedan od najavljenih miniserijala, ali ne znam zasto ovo Vigna ovako pompozno najavljuje. Pogotovo ako je rijec o what if prici, nekako mi to ne djeluje nimalo originalno. Kao da se stalno zele koristiti te varijacije na Nathanove univerzume. Ali tko zna, mozda me i iznenade. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 06/02/2013 : 13:22:26
|
Pretjeruju definitivno. Ipak, what-if je defitivno bolje nego da na kraju ispadne da ništa od svega što smo do sada čitali nije istina i da je sve drukčije i blabla...Ne sviđa mi se općenito ideja reboota u ovom serijalu jer bi to onda svakako značilo da se serijal iz korijena mijenja što bi imalo smisla da se onda radi o potpuno novom serijalu koji je drukčija verzija starog ali ovako "hajmo napraviti reboot a da zapravo serijal ostane isti" može rezultirati samo katastrofom. Ali dobro, izgleda da nisu baš puno toga promijenili i da zapravo nije riječ o rebootu nego samo o "promjenama nekih postavki serijala" A napraviti paralelni svemir bi bilo čist ok ali da onda znamo da je to - to. To,l inače ne bi bilo loše i za druge junake, ono, "what if" serijal odjedan-dva broja godišnje, svaki put drugi junak (s povremenim ponavljanjima, naravno) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
Edited by - mladjo on 06/02/2013 13:23:56 |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 07/02/2013 : 15:34:21
|
Ma znam ja da je to jedan od najavljenih miniserijala, ali ne znam zasto ovo Vigna ovako pompozno najavljuje. Pogotovo ako je rijec o what if prici, nekako mi to ne djeluje nimalo originalno. Kao da se stalno zele koristiti te varijacije na Nathanove univerzume. Ali tko zna, mozda me i iznenade.
Meni Vigna dođa sada više kao neki posrnuli scenarist, koji nikako da dostigne svoje kolege Serru i Meddu koji stvaraju serijale za serijalom... Pa se hvata za slamku. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 07/02/2013 : 16:31:57
|
da ali mene zbunjuje ovo: Otkriva da će se izreći nikad ispričana prava priča o Nathanu i šokantna pozadina o njegovu životu. Past će veo s nekih događaja iz prošlosti i na vidjelo će izaći "istina i porijeklo svega", svega onog što nismo otkrili u regularnoj seriji.
Mislim, ovo ne zvuči kao what-if nego kao mijenjanje bitnih postavki serijala. Nije ni reboot jer reboot znači da se od jednog tenutka prema budućnosti serijala sve bitno mijenja/postaje u suprotnosti sa dosadaašnjim serijalom ali se ne dira prošlost. mislim, zadnje kaj želim je da na kraju ispadne da je sve kaj smo mislili da znamo zapravo krivo. |
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 07/02/2013 : 17:34:56
|
quote: Originally posted by mladjo
da ali mene zbunjuje ovo: Otkriva da će se izreći nikad ispričana prava priča o Nathanu i šokantna pozadina o njegovu životu. Past će veo s nekih događaja iz prošlosti i na vidjelo će izaći "istina i porijeklo svega", svega onog što nismo otkrili u regularnoj seriji.
Mislim, ovo ne zvuči kao what-if nego kao mijenjanje bitnih postavki serijala. Nije ni reboot jer reboot znači da se od jednog tenutka prema budućnosti serijala sve bitno mijenja/postaje u suprotnosti sa dosadaašnjim serijalom ali se ne dira prošlost. mislim, zadnje kaj želim je da na kraju ispadne da je sve kaj smo mislili da znamo zapravo krivo.
Ne sjećam se točno što je bilo, morao bih proguglati što sam pisao pred godinu dana... Pričali su o rebootu, i to se već kao desilo u Italiji nakon Rata svjetova. Isto tako su pričali da svaki od originalnih autora radi po miniseriju od 6 epizoda. Ja vjerujem da će to biti van redovne serije; ko oni američki spin-offovi kad drugi autor odluči napraviti novi origin junaka pa krene u drugom smjeru. Ali to je još uvijek srodni Bonelli NN univerzum. Ili čak neka vrsta what-if... De angelis je samo radi toga napustio redovnu seriju.
Sad, kako je kod Nathana već ustanovljeno da postoje paralelni svemiri i da smo ih već nekoliko njih upoznali, nitko ne kaže da ovo opet ne mora biti neki drugi NN.
I mislim da nema smisla još nagađati jer smo baljezgali o rebootu pred godinu dana i stvar je bila puno jednostavnija. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 07/02/2013 : 17:37:13
|
Evo, našao sam post koji sam pisao pred godinu dana...
quote: Originally posted by DeeCay Pišu na drugim sajtovima, kao da je trenutno u tijeku rad na tri mini-serije s specijalnim agentom Alfe. Tri miniserije od po šest nastavaka bit će objavljene izvan redovne serije. Prva od njih, neće vidjeti svjetlo dvije godine, a usredotočit će se na priču o Nathanovom originu. Korijeni lika bit će izmijenjeni i aktualizirani - a radit će ih Bepi Vigna i De Angelis (oko 600 stranica stripa). Dvije table iz Bonellija ovih novih miniserijala.
Drugi mini-serija, od kojoj se ništa ne zna, radit će Michele Medda i veteran Germano Bonazzi. Za treću je poznato samo da će raditi Antonio Serra.
Antonio Serra, štoviše, također radi na novoj redovnoj seriji, uz bok s Mirkom Perniolom i Davideom Rigamontijem. Dok Michele Medda, u paru s Michaelom Beneventom, radi na novoj miniseriji.
Znači, redovna serija i podržavajući miniserijali, a ktome će biti valjda još i ostali spin-off serijali. PA tu će biti svega!
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 07/02/2013 : 18:04:52
|
uglavnom da, nema smisla baljezgati i nagađati dok ne saznamo više. Bumo vidli. |
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38005 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Posted - 14/02/2013 : 22:43:44
|
Ove mi Giardove naslovnice počinju sve sličiti na isti kalup. Sve čekam da eksplodira s nekom ekstra dobrom, ali sve se svodi na solidno, ali ništa posebno. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Posted - 14/02/2013 : 23:32:50
|
Jedino da im kažem kako ću uskoro sve Nathane recenzirati koliko su spori, a onda moj život više neće imati smisla. Valjda ne žele imati čovjeka na duši. |
|
|
djuna
New Member
Serbia
213 Posts
Member since 20/07/2004 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/02/2013 : 08:55:37
|
quote: Originally posted by djuna
Jel zna neko, da li ove godine možemo da očekujemo više brojeva nego što ih je izašlo prethodne? I kad ide prva tura?
pa ja se nadam da hoće više Nathana...čak mislim da su pretjerali sa smanjenjen naklade na 300 jer se več u par mjeseci razprodao 43 i 44 broj, specijal 11,Nathan 4.....morat če vratit bar 350 naklade i ubrzat...nemaju razloga kukat da se NN ne prodaje....te Dade. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
djuna
New Member
Serbia
213 Posts
Member since 20/07/2004 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 15/02/2013 : 12:22:57
|
Jedino da im kažem kako ću uskoro sve Nathane recenzirati koliko su spori, a onda moj život više neće imati smisla. Valjda ne žele imati čovjeka na duši.
Pa sad bi logički bilo da izdadzu NN jer su ove druge izdali- |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Posted - 15/02/2013 : 12:40:44
|
A drugo izdanje prodanih giganata? Bar kojih po 50-tak komada za prva tri komada...eh! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Posted - 15/02/2013 : 12:48:21
|
Nema ti puno smisla o tome razglabati kad ni sam Libellus nije pametan u vezi Nathana. Sve se svodi na stura obecanja da se nadaju da ce ove godine izaci vise NN izdanja, ali da nije do njih vec do tiskara. Jedan primjer: prem jesenskoj najavi vec su trebale izaci jos 2 knjige redovne serije, gigant, almanah i superbook. Ali bit cemo sretni ako sve ovo izadje u ovoj godini. |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Posted - 15/02/2013 : 12:56:57
|
Pa zar "ukradena sjecanja" nisu zadnji gigant? Ne pratim SBE sta im izlazi pa mi ovo nova info... |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Posted - 15/02/2013 : 13:16:55
|
quote: Originally posted by emirem
Pa zar "ukradena sjecanja" nisu zadnji gigant? Ne pratim SBE sta im izlazi pa mi ovo nova info...
emireme, emireme, u medjuvremenu su jos 3 izasla. |
|
|
Topic |
|