forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/04/2013 : 00:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Recka bi išla još u subotu, no internet mi je crko tog jutra i bio sam odsječen od svijeta sve do danas popodne! No, konačno je gore a svi možete uživati u plodovima svog rada... I dobro da je konačno gore jer nerado sam primio sve one silne mladjine prijeteće SMS-ove (kao isključit ću vam struju u Sesv. Kraljevcu, otpojit ćemo vas od Zagreba isl. ;))

Stavio sam Jerryja kao autora jer moram ipak odabrati samo jednog od forumaša (kako sam silno skroman nisam stavio sebe), a on je ipak bio inicijator. Svi ostali uključeni su navedeni u zanimljivostima što su radili. Jerry je sredio dio s topica, ja posložio i nadopunio zanimljivosti, odabrao slike, dodao P.S. nakon završnog dijela, i voila! Imamo recku!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/04/2013 : 00:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Uh, a kad bi vam sad počeo pričati o NN megaprojektu koji mi već 2 godine stoji u ladici.

Nemoj da pocnemo mucati kao Siggy!
A-a-a-a s-s-sta je t-to u p-pi-pi-pitanju?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/04/2013 : 15:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Recka bi išla još u subotu, no internet mi je crko tog jutra i bio sam odsječen od svijeta sve do danas popodne! No, konačno je gore a svi možete uživati u plodovima svog rada... I dobro da je konačno gore jer nerado sam primio sve one silne mladjine prijeteće SMS-ove (kao isključit ću vam struju u Sesv. Kraljevcu, otpojit ćemo vas od Zagreba isl. ;))

Stavio sam Jerryja kao autora jer moram ipak odabrati samo jednog od forumaša (kako sam silno skroman nisam stavio sebe), a on je ipak bio inicijator. Svi ostali uključeni su navedeni u zanimljivostima što su radili. Jerry je sredio dio s topica, ja posložio i nadopunio zanimljivosti, odabrao slike, dodao P.S. nakon završnog dijela, i voila! Imamo recku!

Vele da ti je ova slika na avataru tvoja faca nakon što si pročitao moju prijeteću poruku

Svaka čast svima ali posebno zasluge Jerryju koji je izvrsno to sve inicirao posložio i ukalupio.

koji nam je slijedeći projekt?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/04/2013 : 18:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Nathan Never n. 264, monthly
Oscuri segreti (Dark Secrets)

Story and Screenplay: Riccardo Secchi
Artwork: Andrea Bormida
Cover: Sergio Giardo

"Elania Elmore feels on his shoulders the whole burden of the war with Mars, has just ended, and imagines that his agents are still shocked by the recent events. For this reason he decided to create a Department of Psychology within the Agency Alpha. It is the task of Dr. Julius Herschfeld to deal with Nathan and his companions their most secret fears..."

No Alpha Universe. 12, semi-
Le Cronache di Marte - Il Gladiatore (The Chronicles of Mars - The Gladiator)

Story and Screenplay: Bepi Vigna
Drawings: Germano Bonazzi
Cover: Max Bertolini

"A new reign of terror began on the Red Planet: the Praetorians are back in power and the human colonists are rounded up, imprisoned and enslaved. Among the amusements of the dictatorship Mars, the center of attention are the arenas in which the prisoners are thrown to face in a duel deadly killing machines... But, after many years, a group of men is ready to organize and fight to regain their freedom, ending the regime established by blood Tenth Maximus, Praetorian n. 1!"

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/04/2013 : 22:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

koji nam je slijedeći projekt?

Projekt prema kojem je Nemo sitnica. Bit će mi potrebno 4-5 NN mazohista koji bi morali znati i ponoviti čitavo NN gradivo.

Ali otom-potom, sad sam u gužvi oko izrade nove ordinacije, nemam vremena ni za novu recku.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/04/2013 : 15:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ah, to je onaj tekst što si mi pričao da ćeš raditi pred nekih 100 godina?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/04/2013 : 15:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli
Nathan Never n. 264, monthly
Oscuri segreti (Dark Secrets)
Story and Screenplay: Riccardo Secchi

No Alpha Universe. 12, semi-
Le Cronache di Marte - Il Gladiatore (The Chronicles of Mars - The Gladiator)
Story and Screenplay: Bepi Vigna

I jedna i druga imaju neke veze s Marsom... I dalje im je očitu tu neka niša gdje ima potencijala za interesantne nove priče. MAterijala imaju poput The Martian Chronicles Raya bradburyja ili John Carter of Mars Edgara Burroughsa... Definitivno JOhna Cartera rabi Vigna.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/04/2013 : 15:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Baš taj, nemam energije i živaca ono sve sam pozavršiti, lakše je ipak recke raditi.

Zato ću morati i tebe uključiti kad krenemo s tim, a ne da budeš onako pasivan kao na "Nemu".
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/04/2013 : 15:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zato ću morati i tebe uključiti kad krenemo s tim, a ne da budeš onako pasivan kao na "Nemu".

Kako pasivan, pa uradio sam i ja dobar dio posla...

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/04/2013 : 15:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Na kraju si se iskupio, ali ja bi volio da glavni urednik sudjeluje zajednički s ekipom na projektu, a ne na kraju da ubacuje svoju riječ. Čisto duh zajedništva.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/04/2013 : 16:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na kraju si se iskupio, ali ja bi volio da glavni urednik sudjeluje zajednički s ekipom na projektu, a ne na kraju da ubacuje svoju riječ. Čisto duh zajedništva.

Upali ste mi baš u vrijeme kad sam imao drugog posla... Problem s ovakim zadacima je taj što su očito vremenski ograničeni (svima se žuri jer to žele privesti kraju), a ipak treba odvojiti vremena da se strip pročita i obradi. A i ne znam gdje bi točno ubacio moj dio kad ste dobro obradili većinu segmenata. Nisam se ni ja mogao samo tako ubaciti u tekst pa je bilo nužno dodati ovaj P.S. dio.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/04/2013 : 18:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
E zato ce na ovom projektu biti dosta posla i sto se vise forumasa ukljuci uspjeh ce biti zajamcen.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/04/2013 : 20:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

E zato ce na ovom projektu biti dosta posla i sto se vise forumasa ukljuci uspjeh ce biti zajamcen.

Samo mi nemoj uvalit Mentalnu blokadu i računaj na mene

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/04/2013 : 22:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ti se Cancer-boy nakon svega moraš dobro iskupiti. Recimo da napišeš doktorat o Mentalnoj blokadi ili da naučiš napamet čitavi scenarij epizode. ;)
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/04/2013 : 10:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Dojmovi najnovijih knjiga? Ajmo...
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 19/04/2013 : 11:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dojmovi najnovijih knjiga? Ajmo...

Državni neprijatelj/Midian/Mutant
Ovo je više izvlačenje Serrine stare započete ideje nego Serrin povratak u serijal (naposljetku, scenarij je napisao Piani). U 90% prvog dijela vidimo Bonazzijev stari stil, stare prijetelje i neprijatelje, što definitivno odaje činjenicu da je ova epizoda u procesu nastanka bila od 91./92.
Upravo prvi dio je gotovo odličan. Nathanu se ruši svijet, okrivljen je za nešto što je možda napravio/možda nije, Hadija je lažno uvjerena da ju Nathan vara, totalno neuobičajena radnja...
Drugi i treći dio su fino i vidljivo razvučeni, i to u potpunosti nepotrebno; sve je moglo stati u samo jedan nastavak. Ovako, uz loše osmišljen kraj, sve skupa ostavlja "samo" dobar dojam.

AA 9
U prvoj priči pratimo May u uzbudljivoj i katkad glupavoj potjeri za Raulovom sestrom. Ova epizoda bi se inače puno bolje čitala da imamo mali uvid u serija Legs Weaver, jer je očito da su epizode Agencija Alfe, u kojima je May glavni akter, više povezane za isti nego za izvorni NN. Uglavnom, ok.

Druga priča je apsolutni highlight ove AA. Izravni nastavak priče iz AA 8, "Povratak kući", u kojem Branko i Luke nastavljaju potjeru za dilerima ionixa, a u sve je naravno umiješan Mister Alfa. Konačno vidimo još nekog klona iz sage "Alfe" i saznajemo kako to da Mister Alfa zna najintimnije tajne Lukea Sandersa. Ova epizoda uistinu jača ionako jaki NN-kontinuitet, a zbog svoje složenosti definitivno se ne bi svidjela usputnome čitatelju.

Treća priča "Budući životi" prati Sigmunda i njegov "budući život" (ili ne, izgleda da je Reiser oživio!!!). Da ne spojlam previše, reći ću samo da su bračni par Lisiero i Cordone nakon izvrsne "Hadije" i vrlo dobre "Strah na dnu mora", konačno opet servirali jednu dobru i zanimljivu epizodu.

Almanah...
Prva priča je zapravo i ok, izuzev sve goreg i goreg Onforijevog crteža + izuzetno debilan kraj. Pa nije ovo Dylan Dog!!!

Druga priča je ekspresna. Radnja se odvija unutar nekoliko sati, a zapleti i raspleti su splet sretnih/nesretnih okolnosti. Bravo Vigna, bravo izvrsni Dante.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/04/2013 : 14:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Ovo je više izvlačenje Serrine stare započete ideje nego Serrin povratak u serijal (naposljetku, scenarij je napisao Piani). U 90% prvog dijela vidimo Bonazzijev stari stil, stare prijetelje i neprijatelje, što definitivno odaje činjenicu da je ova epizoda u procesu nastanka bila od 91./92.
Upravo prvi dio je gotovo odličan. Nathanu se ruši svijet, okrivljen je za nešto što je možda napravio/možda nije, Hadija je lažno uvjerena da ju Nathan vara, totalno neuobičajena radnja...
Drugi i treći dio su fino i vidljivo razvučeni, i to u potpunosti nepotrebno; sve je moglo stati u samo jedan nastavak. Ovako, uz loše osmišljen kraj, sve skupa ostavlja "samo" dobar dojam.

S vremenom si postao sve kritičniji prema Nathanu. Ja sam mislio da će biti svršavanje nakon ove trodijelne epizode kad ono tebi osrednje ostvarenje. Ajd nadam se uskoro da ću i ja uzeti ovo čudo u ruke, pa da vidimo slažu li nam se mišljenja.
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1365 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 19/04/2013 : 18:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Upravo pročitai "Vjetrovi rata"
...ne znam zašto me podseća na trenutnu situaciju sa Vojvodinom?...
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 19/04/2013 : 22:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

S vremenom si postao sve kritičniji prema Nathanu. Ja sam mislio da aaaaćAe biti svršavanje nakon ove trodijelne epizode kad ono tebi osrednje ostvarenje. Ajd nadam se uskoro da ću i ja uzeti ovo čudo u ruke, pa da vidimo slažu li nam se mišljenja.

A je, Jerry, pa ne čitam ja samo Nathana k'o ti
Al ozbiljno sad, prvi dio je stvarno dobar, drugi ima nekoliko momenata, no sve skupa je to prerazvučeno i ne djeluje baš najbolje. Što se Bonazzija tiče, i stari i novi crtež su mu ok. Ukupna ocjena bi bila 8/10

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/04/2013 : 23:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Još ćeš ti dosta kruha pojesti dok ne stigneš Jerryja po pročitanim stripovima.

Ali stoji istina, čitam samo Nathana, ali i to stignem jedva. Onu knjigu br. 45 čitao sam više od tjedan dana za razliku od tebe koji si je vjerojatno progutao u tramvaju na putu iz striparnice do kuće. ;)
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 19/04/2013 : 23:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Još ćeš ti dosta kruha pojesti dok ne stigneš Jerryja po pročitanim stripovima.

Ali stoji istina, čitam samo Nathana, ali i to stignem jedva. Onu knjigu br. 45 čitao sam više od tjedan dana za razliku od tebe koji si je vjerojatno progutao u tramvaju na putu iz striparnice do kuće. ;)

Niti slučajno, stripovi se čitaju doma, a osim toga, trebalo mi je četiri dana

Go kneel and weep
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 20/04/2013 : 02:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

A bože moj, po stranačkoj liniji, kako drugačije... Osim toga, tekst sadrži skrivene subliminalne poruke, svaka žena koja pročita tekst podsvjesno će osjetiti potrebu da joj veliki vođa črnomerečkog SDP ogranka tzv. mladjo napravi potomstvo. Strepi mladjo! BuahahhaHAhA! Revenge is a dish best served very cold, indeed!

Cura mi ovo čita i ja kažem da smo pomalo pederkasti, a ona meni da se iz priloženog to vidi.

P.S. Kako da je iskoristim da mi krene kupovat stripove?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/04/2013 : 09:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pitaj patka, on ocito ima dobar recept.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 21/04/2013 : 18:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Jerry kako ide preuređivanje?
Barem da ovako vratim sticky na vrh

P.S. Kakvi su novi Nathani?

Edited by - bjelolasica on 21/04/2013 18:16:08
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 22/04/2013 : 22:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Jerry kako ide preuređivanje?

Dobro, moraš se uvijek natezati s majstorima, ali na to sam već odavno naviknuo.

Šta ima kod tebe, kako zdravlje?
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000