forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 581

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 16/10/2013 : 23:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Hmmmmm.... NN ima i bolje naslovnice

I to bi bilo to. Šta NN-u znači kontinuitet, detaljno razvijen svijet, trendovi, politička scena i ohoho složenije priče kad je Zagor jednostavno bolji

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/10/2013 : 00:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ohoho, evo ga, prvi pacijent. Svi znamo da i nisi nesto duhovit.

Pridodat cemo i naslovnice.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/10/2013 : 00:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Meni je Zagor draži od Nathana:))
Jednostavno, subjektivan sam i to je to:)) Nema mi pomoći.
600 Zagora naspram, koliko, 180 (tak nešto) Nathana. Brojke govore:))
Ali evo, dodati ću jednu stvar - Nathan ima puno bolji kontinuitet od Zagora

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/10/2013 : 01:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
radni tekst. mali djelic.

U koliziji Univerzuma

...
- Ti si znala tko sam ja, moja mila - zagledan u prozor tiho prosapce..

- U ovoj prici sam ja posjetila tebe ili ti mene? - ustaje iz kreveta i prilazi mu, ne paleci svjetlo.
- Ne znam, kao da smo cijelo vrijeme bili jedno u drugome. No, ne mislis na to - zato vjerujem da sam te imao za goscu u svom univerzumu. Nazvat cu te, rekao bih, ali univerzumi nemaju pozivni,
pa cu jednostavno doci. - Kao da to moze biti jednostavno kad je o nama rijec.
Noc je i vani jebeno kisa pada. Ona je moj prolaz u kom cu te pronaci. Nemamo vrijeme i adresu, ali imamo jedno drugo.
- Zavolio sam tvoje tragove u vlastitoj sjeti..

...
unaprijed vam je oprosteno, ma sto god rekli na ovo sto vam je Elektra ucinila od Nathana i sto ce jos raditi s njim kroz pricu..

Mojim frendicama se strasno dopada cijela zamisljena prica, a zelite li vi nove stripoljubce ili da one ostanu na onom:- "bah..ne volim stripove. Samo kucica do kucice i ne znam to citat, pogubim se samo"..

Laku noc nathanovci.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/10/2013 : 08:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Izašla nova tura NN, na LIB sajtu je stavljena u prodaju

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/10/2013 : 09:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Imprisoned, abandoned by the Security Council: for Nathan Never there seems to be way out of the Carragueño!

NATHAN NEVER 270
DOMINO EFFECT
Output: 19.11.2013
Frequency: Monthly
Subject: John Eccher
Screenplay: John Eccher
Drawings of: Patrizia Mandanici
Cover: Sergio Giardo

"Locked up in the prison of San Pedro and abandoned by the Security Council, Nathan must find a way to save not only himself, but also his friends wrestlers, who are in danger of death because of her. But it will be just the latter to light the spark that will radically change the situation..."

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 17/10/2013 09:06:40
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/10/2013 : 15:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Meni je Zagor draži od Nathana:))
Jednostavno, subjektivan sam i to je to:)) Nema mi pomoći.
600 Zagora naspram, koliko, 180 (tak nešto) Nathana. Brojke govore:))
Ali evo, dodati ću jednu stvar - Nathan ima puno bolji kontinuitet od Zagora

Ne tražimo koji ti je draži već argumentirano treba izreći činjenice po kojima je Nathan bolji od Zagora.

Ajde mladjo, pa zar je to teško. Razumijem ja da ti je Zagor poput prve ljubavi, ali moraš priznati da je pomalo olinjala, zapustila se i nema onaj sjaj kao s početka veze. S druge strane, Nathan bi trebao biti poput atraktivne nove djevojke sa svim zgodnim parametrima.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/10/2013 : 15:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nova tema tjedna:

10 razloga zašto je Nathan bolji od Zagora

1. Nathan Never ima bolji crtački staff od Zagora (što jes', jes'). (Drogsy)
2. Nathan je cool faca i zene poput mene padaju na njega. Njegova prica je komplicirana, tesko je sve poloviti i to je taj izazov koji volim, slijediti ga kroz univerzume, pa makar se cesto i sama pogubim u nekom, te crvotocinom pronalazim izlaz, kroz odgovore, u nekom drugom. (Just Charlie)
3. Hmmmmm.... NN ima i bolje naslovnice. (Drogsy)
4. Nathan ima puno bolji kontinuitet od Zagora. (Mladjo)
5. Nathan Never ima bolji odjevni stil, izgleda cool, a ne kao klaun (crvenožuta košulja). (Supermark)
6. Zato jer Nathan ševi komade, a Zagor samo puni Chicovu smočnicu; koja slika zvuči primamljivije? (DeeCay)
7. Zato jer je Never strip budućnosti, koji se mijenja, nadograđuje i evoluira; dok je Zagor poput većine njegovih ortodoksnih čitatelja ostao u prošlosti. (DeeCay)
8.
9.
10.

Edited by - Jerry Krause on 19/10/2013 02:03:34
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/10/2013 : 15:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ovdje sad treba biti pažljiv što izjavljuješ, budući da na sajtu postoji lobi zagorovaca... Neću da me gledaju okom poprijeko, da se moram osvrtati svaki put kad budeš u društvu stripaša...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/10/2013 : 15:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Znao sam ja da će vas sve sad uhvatiti trta.

Ajmo hrabro, ne smiju vam ništa, ja ću vas zaštititi.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/10/2013 : 16:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Nathan Never ima bolji odjevni stil, izgleda cool, a ne kao klaun (crvenožuta košulja).
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/10/2013 : 16:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Zato jer je bjelolasica ostala bez teksta kad je pročitala NN pa nije znala što da napiše... Ili toliko je dobar da je lasica dobila tumor

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/10/2013 : 17:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ako vi mislite da je meni lako, vjerujte - nije.
Ucim frendicu citati strip, Nathan Never, naravno, jer se zapalila za moju pricu, i sad zeli sve razumjeti i poloviti.
Pitam ja - jel ide.. -Kaze ona da jedva, ne razaznaje gdje i kako citati i da je sve nejasno.. - upravo je skuzila.
Jesam li ja mogla zapoceti poduku s Pajo Patkom? Miki i Siljo?
A da provalim u sinovu sobu po Garfielda??
Dam joj za doma par komada, ko lektiru. Pa ju ispitam kad procita.
Onda prelazim na posudbu svojih Elektri i pomozi boze.
Ah..te zene! Niej lako s njima, sad vidim.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/10/2013 : 18:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Stigle nove knjižice! raduj se narode!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/10/2013 : 19:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Stigle nove knjižice! raduj se narode!

Kasniš jedno deset sati s objavom
Ali napokon neke dobre vijesti

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/10/2013 : 23:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Dee će ti pomoći.

Nece.
He`s playing hard to get.

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 18/10/2013 : 20:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote

Koliko je vama trebalo da primjetite da Nathana nema u ovoj epizodi (izuzev zadnje 4 stranice)? Ja sam skužio na 167. stranici

Deseta jubilarna AA, ili peta cjelovita, nije za sve desetice, ali
malo joj fali. Vietti u svom elementu, imamo nekoliko paralelnih
radnji koje su nekako povezane, a odgovore dobivamo pred sam kraj, pa
ne moram ni naglašavati da je napetost ubitačna i da se ovo čita u
jednom dahu! Komu su se "Nebeske rijeke" svidjele doći će na svoje,
jer ovo je puuuuno dinamičnije, a i zanimljivije, s obzirom na broj
epizoda koje ova epizoda obuhvaća.
Imam samo dvije zamjerke. Prva je nedorečenost, tj. ovdje ima
materijala za još stotinjak stranica, što najbolje pokazuje činjenica
da odgovore dobivamo pred sam kraj, a i volio bi da se i Andyju posvetilo nešto više stranica. Druga je Viettijeva greška glede
Nathanovog kontinuiteta. Vietti kaže da su se planovi glede
orbitalnih postaja počeli razvijati, ono baš ozbiljno razvijati, prije velike katastrofe! Wtf? Neka me neko ispravi ako sam lud...
Cascioliju je ovo četvrti rad na NN-u, i sva 4 uratka mu izgledaju
k'o da su ih crtali 4 različita crtača. Ovdje se ipak nije pokazao
izvrsnim, nego "samo" vrlo dobrim, a za to je naravno isključivo kriva prekomjerna uporaba točkastog sjenčanja.

To sum up, izvrsna epizoda s vrlo dobrim crtežom, koja dodatno povisuje ionako visok standard ove edicije. Nažalost, sljedeća cjelovita AA bit će pod rednim brojem 15 :(
Doduše, pod brojem 14, ali to su "Nuovi eroi", ne stari.

Dee, pretpostavljam da je recenzija gotova?

Go kneel and weep
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/10/2013 : 22:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
ja sam odmah skužio da nema Nathana, čim je mala ekipica sastavljena od Branka, Andyja i May krenula u šumicu brati jagode... Nisam još došao do kraja, no sviđa mi se što sam dosad pročitao, ova AA je križanje mnogih važnih tema koje se vuku od početka, a inolvirano su i mnogi glavni akteri (osim Nathana)

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/10/2013 : 22:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Gledaj ti ovih Zagorovaca. Nije knjiga ni izasla iz tiskare, a vec procitana.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/10/2013 : 23:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Stari moj, zar želiš da budemo mi Nathanovci manje gorljiviji od Zagorovaca? Pa ja i drogsy čekamo ujutro i redu kad dostava nosi stripove u striparnice. (kako da ne)

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/10/2013 : 00:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Kad tako cekas u redu, onda odmah hocu bar 2 tvoja razloga zasto je N bolji od Z. :-)
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/10/2013 : 00:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Zato jer Nathan ševi komade, a Zagor samo puni Chicovu smočnicu; koja slika zvuči primamljivije?

zato jer je Never strip budućnosti, koji se mijenja, nadograđuje i evoluira; dok je Zagor poput većine njegovih ortodoksnih čitatelja ostao u prošlosti.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/10/2013 : 00:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
btw. evo nešto baš sad završavam recku one trodijelne epizodice... Ako nađem vremena, možda sutra osvane na sajtu. I nek bude Nathan!

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/10/2013 : 01:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
daj stavi i ovih 200 činjenica

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/10/2013 : 02:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Zato jer Nathan ševi komade, a Zagor samo puni Chicovu smočnicu; koja slika zvuči primamljivije?

zato jer je Never strip budućnosti, koji se mijenja, nadograđuje i evoluira; dok je Zagor poput većine njegovih ortodoksnih čitatelja ostao u prošlosti.

E takvog te volim, kad si brutalno, hebeno iskren.
Go to Top of Page
Page: of 581 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.4 seconds. Snitz Forums 2000