Author |
Topic |
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 23/03/2017 : 15:00:49
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
pa da pitam naseg Jerrya zasto se nazvao po njemu?
A to je bila jedna zajebancija od prije dvadesetak godina. Bio sam u nekoj ekipi koja se furala na nekakva alter ega. Svatko je trebao dati sebi neko novo ime i prezime. Ime nije bilo teško dati, jer je engleska izvedenica od mog pravog imena. Dugo sam razmišljao o prezimenu i kako sam tada bio sav ufuran u Kukoča i Chicago Bullse sjetio se njihovog glavnog bossa Krausea.
Prođe dosta godina i sad koje ime da stavim na ovaj forum Jerry Krause ili Jerry Lone i ipak se odlučih za ovaj prvi. Sve ostalo je povijest...
Eto, a ja bio ubeđen da si ime uzeo od negativca iz prve epizode Agencije Alfa, kad ono Chicago Bullsi. |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 23/03/2017 : 15:06:25
|
quote: Originally posted by zeljko
čitao sam lov na viruse i iskonski insekt ne volim kiberprostor u nathanu nekako mi je previše psihodeličan ali druga priča je stvarno dobra prva tak tak
Šta tak tak? Ma đubre neopevano koje treba spaliti.
A "Iskonski instinkt" je baš baš dobra priča, i najbolja epka iz te LL knjige. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17833 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7310 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 24/03/2017 : 09:44:20
|
quote: Originally posted by thekide
Eto, a ja bio ubeđen da si ime uzeo od negativca iz prve epizode Agencije Alfa, kad ono Chicago Bullsi.
Kad sam se registrirao pojma nisam znao ni da postoji ova edicija, a kamo li neki negativac Krause. U biti jedini motiv registracije je bio da ulovim prva dva giganta na aukciji. Ali eto, na kraju zapeo na forumu. Jedini forum uz onaj Libellusov na koji sam registriran. |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 24/03/2017 : 12:26:02
|
quote: Originally posted by Jerry Krause U biti jedini motiv registracije je bio da ulovim prva dva giganta na aukciji. Ali eto, na kraju zapeo na forumu. Jedini forum uz onaj Libellusov na koji sam registriran.
Imamo identičnu origin priču. Jedino što sam ja jurio samo prvog giganta na aukciji.
Eto šta ti je sudbina - blizanci razdvojeni po rođenju, jedan završio u neku selendru pod planinče, a drugi gospodin sa prve razine East Cityja. Ostaje samo pitanje koji je dobrica, a koji zloća? |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7310 Posts
Posted - 24/03/2017 : 12:37:29
|
Eto šta ti je sudbina - blizanci razdvojeni po rođenju, jedan završio u neku selendru pod planinče, a drugi gospodin sa prve razine East Cityja. Ostaje samo pitanje koji je dobrica, a koji zloća?
Znači ja seljo, a ti gradski ološ.
Ne dam ja svoju selendru od grada, pa odbio sam posao u Zagrebu nakon što sam završio studij samo da se vratim doma.
A ovo za dobrica ili zloća morat ćemo uskoro vidjeti na Mafestu, pa nek ljudi ocjene. |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 24/03/2017 : 12:50:10
|
quote: Originally posted by Jerry Krause Znači ja seljo, a ti gradski ološ.
Pre bih reko gradski mutant. Ceo život proveo u centru, tu i radim, pa opet dok se za 10 minuta pešaka dovučem do kuće, odmah palim bocu sa kiseonikom. Jebem ti čist vazduh.
quote: Originally posted by Jerry Krause A ovo za dobrica ili zloća morat ćemo uskoro vidjeti na Mafestu, pa nek ljudi ocjene.
Upravo šaram po netu avionske karte. 120 jura povratna Beograd-Split, jeftinije neg pre 3 godine. |
|
|
chris.tower
Junior Member
Croatia
391 Posts
Member since 17/12/2011 |
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 29/03/2017 : 20:25:01
|
Puštena tura u prodaju!
Kad se odbiju striparnice, izvoz i ostale rezervacije u slobodnoj prodaji ostade još 40 komada. Sad će ići sporije, al bolje je ne rizikovati.
Nadam se da su svi Nathanovci pokriveni. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7310 Posts
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 30/03/2017 : 07:44:38
|
Ode ovo do ujutro na nula.
Dobro si ga predvideo. Ne pamtim kad je neki Nathan planuo u prvih 6 sati (čak se i Orbitalni rat danima mučio).
Šteta što se takva navala više nikad neće ponoviti. |
|
|
kasper
Advanced Member
10902 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 30/03/2017 : 11:29:28
|
quote: Originally posted by kasper
pa bilo je ocekvino da plane, ovakvi brojevi uvek bude interesovanje i dodatnih kupaca
Ma naviko sam da samo MrNo i MM planu prvi dan, a Nathan da polako kotrlja sa ostalima.
A ti bolje na vreme obezbedi svoje primerke, da ne bude posle jurnjave ko za NN pedeseticu. Doduše kod nas više i nema te jurnjave, sve je nekako usporilo. |
|
|
kasper
Advanced Member
10902 Posts
Posted - 30/03/2017 : 11:44:09
|
pa bilo je ocekvino da plane, ovakvi brojevi uvek bude interesovanje i dodatnih kupaca
Ma naviko sam da samo MrNo i MM planu prvi dan, a Nathan da polako kotrlja sa ostalima.
A ti bolje na vreme obezbedi svoje primerke, da ne bude posle jurnjave ko za NN pedeseticu. Doduše kod nas više i nema te jurnjave, sve je nekako usporilo.
ma tu 50ticu sam svo vreme i imao, nego stajala kod buraza , hah! |
|
|
kasper
Advanced Member
10902 Posts
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 30/03/2017 : 11:55:39
|
ma tu 50ticu sam svo vreme i imao, nego stajala kod buraza , hah!
samo i dalje nisam siguran da li je sav nn u kuci bratov ili moj, moja su sigurno prva tri NN giganta
Ma nema da brineš, nisam pravnik al znam da je posedovanje devet desetina zakona. S druge strane to znači da si za pedeseticu izduvao ako je i dalje kod burazera.
|
|
|
kasper
Advanced Member
10902 Posts
Posted - 30/03/2017 : 11:58:16
|
quote: Originally posted by thekide S druge strane to znači da si za pedeseticu izduvao ako je i dalje kod burazera.
odnosno, kod mene je. znam, skorz je zbunjujuce |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2644 Posts
Member since 02/03/2014 |
|
danielp
Senior Member
Serbia
1372 Posts
Member since 29/05/2004 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7310 Posts
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 31/03/2017 : 13:12:10
|
Možda taj Maxi i ne bude tako loš. Kombinacija na drugoj priči obećava - G. Eccher (Giuda reče da je solidan) & D. Bastianoni. Mada mogu da potpišem da će njihova priča biti duplo kraća od gladijatorske. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7310 Posts
Posted - 31/03/2017 : 13:17:11
|
Lako za ovo thekide, nego jesi li napokon uhvatio "lep sunčan proletnji dan, na čistom vazduhu u prirodi uz žuborenje potočića dok vetar lagano pirka ispod ladovine stabla", pa strusio preostale Nathane? |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 31/03/2017 : 13:38:12
|
Lako za ovo thekide, nego jesi li napokon uhvatio "lep sunčan proletnji dan, na čistom vazduhu u prirodi uz žuborenje potočića dok vetar lagano pirka ispod ladovine stabla", pa strusio preostale Nathane?
Naravno. Prošle subote se uživalo od 12:00 do 16:30. Kako se Sunce pomeralo i polako zalazilo tako sam i ja stolicu pomerao 150 metara desno. Na kraju sam izbio na neku atletsku stazu. Ljudi prolaze, krste se, misle vid budale, al jebi ga kad je samo tu tukao poslednji zrak Sunca a ne moš odustati 20 stranica pred kraj. Sutra će biti još lepše, plus dobijam dodatni sat (pomeranje prošlog vikenda). Kad zasednem u podne nema da ustajem bez 6 sati Nathana, ma neću praviti ni piš pauzu. Sutra završavam materijal iz prošle godine, a u nedelju se bacam na 60. knjigu. AA 14 čuvam za neki od narednih vikenda.
Maštao sam da se već sledeće subote bacim na Godinu nultu (ako dotad prođe uvoz), al nešto najavljuju kišicu... videćemo. |
|
|
Odoakar
Junior Member
492 Posts
Member since 04/02/2017 |
Posted - 01/04/2017 : 16:12:14
|
Evo procitao prve tri epizode Nulte godine i ja fakat ne kužim koji je smisao ovog mini-serijala. Osim fanstastičnog de angelisovog crteža, sve ostalo je ajme majko. Vigna prepričava događaje koje smo sve već vidjeli u Ponoru pamćenja, ali svaka alternativa koju daje je lošija ili manje zanimljiva od 'originalne'. niti blizu emocionalnog utiska koji je U ponoru ostavljao. Čitam i mislim se čemu sve ovo.
I možda ja nešto nisam shvatio ali ako Ann nije provela 2 godine sa maceom, koji je razlog da i dalje crta njegovo lice i ima mentalnu povezanost s njim? Pa po ovoj priči ona uopće nije ni vidjela macea. .
Plus zombie Sara, činjenica da laura nije brutalno ubijena već je ubijen njen zombi ili je bila nadrogirana prije smrti, činjenica da nathan u tom trneutku nije bio u krevetu sa sarom...nemam pojma, meni to sve bezveze. Imali smo jednu priču koja je bila kvalitetna i koju sam prihvatio kao tavku, i sad ovaj mlati s nekim novim hipster idejama koje veze nemaju.
Ajde da pročitam i zadnja tri, možda vigna ima asa u rukavu koji će to sve preokrenuti. Al bar je Angelis na razini. Ima par fantastičnih sličica. |
Edited by - Odoakar on 03/04/2017 21:33:21 |
|
|
Topic |
|