forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 575

risbozg
Advanced Member

Croatia
15780 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 24/10/2022 : 22:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by maddjuro

quote:
Originally posted by DiSkAcH

Pročitao sam ovu ekologiju i ne znam što im je ovo trebalo. Imam filing da je priča smišljena u 10-15min samo da se uzme lova od EU i te talijanske agencije za ekologiju.
Priča kompresirana do daske...ukratko po onom kraju iz stripa, mogli su ga završiti za 20 strana, ali su iz nekog razloga odlučili ubaciti MNOa i MMa pa su nekako priču zavrtili oko njih, ma neću spojlat ako tko misli čitati.
Žali bože vremena i novaca, svejedno bi ga uzeo za kolekciju kakogod pa ono, ne grizem se (znam da, kontradiktoran sam). :)

ovo je prvo uzdanje libellusa za koje mi je žao da sam dao novce

Tako isto i kod mene. Nekako u isto vrijeme bio pokupio osvojenu aukciju Fibrinu "Ubij ili umri" i ovog eko Nathana. Platio ovog prvog 200 kn za preko 600 stranica u boji i 180 kn za šaku stranica s 3 silom sklepana junaka. I gledam tako u ovaj drugi strip i pitam se što mi je ovo trebalo.

Onda imam sreće jel mi je ovo prva knjiga koju nisam kupio i za mene je NN čim popunim rupu završena priča. Davat 200 kn za ovo sranje je abnormalno. Kako si rekao za te novce kupiš npr. "Ubij ili umri" sa 600 strana u boji i onda shvatiš da kupovinom NN za te novce ispadneš bedak.

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 24/10/2022 : 22:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
A) Eko nathan nije nimalo bitan za kronologiju,

B) ali čak bih i preko toga mogao preći da nije loše izvedbe i samo površnim listanjem shvatio sam da redovne epizode bolje obrađuju eko teme,

C) ali možda bih čak i kupio da je znatno povoljnija cijena,

D) no čak bih i platio punu cijenu da barem podržim izdavača da nathan ima redovno izdanje.

Na kraju je izbor bio vrlo lagan.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 24/10/2022 : 22:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by maddjuro

quote:

Pročitao sam ovu ekologiju i ne znam što im je ovo trebalo. Imam filing da je priča smišljena u 10-15min samo da se uzme lova od EU i te talijanske agencije za ekologiju.
Priča kompresirana do daske...ukratko po onom kraju iz stripa, mogli su ga završiti za 20 strana, ali su iz nekog razloga odlučili ubaciti MNOa i MMa pa su nekako priču zavrtili oko njih, ma neću spojlat ako tko misli čitati.
Žali bože vremena i novaca, svejedno bi ga uzeo za kolekciju kakogod pa ono, ne grizem se (znam da, kontradiktoran sam). :)

ovo je prvo uzdanje libellusa za koje mi je žao da sam dao novce

Tako isto i kod mene. Nekako u isto vrijeme bio pokupio osvojenu aukciju Fibrinu "Ubij ili umri" i ovog eko Nathana. Platio ovog prvog 200 kn za preko 600 stranica u boji i 180 kn za šaku stranica s 3 silom sklepana junaka. I gledam tako u ovaj drugi strip i pitam se što mi je ovo trebalo.

Oho, ja se to s tobom nadmetao za ubij ili umri
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7295 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/10/2022 : 23:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Moj prvi Brubaker. Jako dobar, zadovoljan sam. Preporuka.
Ali ne pada mi na pamet uzimati sad ostalo od njega, kriminale, zatamnjenja i druge. Ubij ili umri je ipak malo drukčiji žanr.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10821 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 24/10/2022 : 23:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
@Kerempir
Drži se!
Izgleda jos hara prokletinja u zraku.
Ma, mislio sam na Libellus naravno, mozda ih muci izrada naslovnica za te price, zamjenske za Castellinija. DeAngelis je malo previse bezidejno fusario. Kak ne uzmu onog Rubinija izgleda da nema bas posla🧐😎.
A kak veli lega cekati 10 godina da procitas strip za koji sat!
Ma nema sanse, oni bolje da se trgnu oko ovog ili ce stvarno podbaciti. Nisu trebali mladog Texa sada gurati i A.Forda. Mi smo ostali gladni bez obzira sto nam se mrkva njise pred nosom. 😁

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 24/10/2022 23:46:03
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6314 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 25/10/2022 : 05:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moj prvi Brubaker. Jako dobar, zadovoljan sam. Preporuka.
Ali ne pada mi na pamet uzimati sad ostalo od njega, kriminale, zatamnjenja i druge. Ubij ili umri je ipak malo drukčiji žanr.

Kriminal je bezobrazno dobar serijal. Uzmi ga vjruj mi.
Nemoj sudit po privjuu, što ih više pročitaš to je serijal bolji.
Stvarno ti ga toplo preporučam, barem ga posudi od nekoga.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 25/10/2022 : 15:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Počeo čitati Nuklearnu prijetnju i skužio odmah na početku da nešto ne štima, riječ je o nastavku Granice iz prethodne knjige. Dakle ponovio gradivo sa Granicom i odmah prešao na drugi dio. Ukratko dojam koji sam ostavio kod prvog dijela, nije se promijenio sa nastavkom.

Vigna još jednom pokušava postaviti zamršeni vojno-špijunski setting ali sve to ostavlja mlak i neuvjerljiv dojam. Kao negativca uvodi jednog poslovnjaka koji se odlučio igrati warlorda pa emigrira u vukojebinu i okuplja lokalce u pobuni protiv federalnih vlasti jer... pa eto ina plan kako da se obogati . Takodjer ima dijabolicni plan o nuklearnom uništenju federacijskih vojnih jedinica. Takodjer je fascinantna motivacija pobunjenika da slijede stranca poslovnjaka bez imalo vojnog iskustva pa im može pamet odati. Nathan čistim slučajem postaje dvostruki tajni agent a pritom i kuha za poslovnjaka u hotelu koji se nalazi usred ratne zone, dapače na poprištu veeelike bitke gdje obitava dvoje hotelijera sa lukavim poslovnim planom koji ko da je proizašao iz mucki, bez drugog osoblja, bez ijedne druge žive duše, bez cijele logistike (dostava, praonica rublja, majstori i sl). Ovo veeeeliko što napisao,da podsjetim, da nam nisu rekli ne bismo ni znali da je tamo ičega bilo. Ideja kako spriječiti detonaciju nuklearnog oružja je, oh bože...

Inače se pojavljuje stari lik iz Srca tame (meni bezvezne epizode) koji je i tada bio nedorečen a sad je još i bezvezniji. Nije ni čudo da ga se nisam mogao sjetiti.

Crtež je barem mogao biti spektakularan i dočarati ratno stanje, ali nula bodova. Imamo drvene crteže likova sa lošim kariranim akcijskih sekvencu, u settingu koji kao da se održavao na kazališnom podiju ispred ofucanog platna.

P.s. Što se tiče brubakera, dobar je on u kriminalu, s time da sve epizode treba sagledati kao cjelinu. Tako da Jerry, ako ti se pruži prilika da dođeš do toga kao što si do ubij, iskoristi je. Ali razumijem da ne želiš otvarati nove pravce jer i sad već ima bezobrazno dobre ponude.

Edited by - Kerempir on 25/10/2022 15:24:44
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6314 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 25/10/2022 : 19:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Počeo čitati Nuklearnu prijetnju i skužio odmah na početku da nešto ne štima, riječ je o nastavku Granice iz prethodne knjige. Dakle ponovio gradivo sa Granicom i odmah prešao na drugi dio. Ukratko dojam koji sam ostavio kod prvog dijela, nije se promijenio sa nastavkom.

Vigna još jednom pokušava postaviti zamršeni vojno-špijunski setting ali sve to ostavlja mlak i neuvjerljiv dojam. Kao negativca uvodi jednog poslovnjaka koji se odlučio igrati warlorda pa emigrira u vukojebinu i okuplja lokalce u pobuni protiv federalnih vlasti jer... pa eto ina plan kako da se obogati . Takodjer ima dijabolicni plan o nuklearnom uništenju federacijskih vojnih jedinica. Takodjer je fascinantna motivacija pobunjenika da slijede stranca poslovnjaka bez imalo vojnog iskustva pa im može pamet odati. Nathan čistim slučajem postaje dvostruki tajni agent a pritom i kuha za poslovnjaka u hotelu koji se nalazi usred ratne zone, dapače na poprištu veeelike bitke gdje obitava dvoje hotelijera sa lukavim poslovnim planom koji ko da je proizašao iz mucki, bez drugog osoblja, bez ijedne druge žive duše, bez cijele logistike (dostava, praonica rublja, majstori i sl). Ovo veeeeliko što napisao,da podsjetim, da nam nisu rekli ne bismo ni znali da je tamo ičega bilo. Ideja kako spriječiti detonaciju nuklearnog oružja je, oh bože...

Inače se pojavljuje stari lik iz Srca tame (meni bezvezne epizode) koji je i tada bio nedorečen a sad je još i bezvezniji. Nije ni čudo da ga se nisam mogao sjetiti.

Crtež je barem mogao biti spektakularan i dočarati ratno stanje, ali nula bodova. Imamo drvene crteže likova sa lošim kariranim akcijskih sekvencu, u settingu koji kao da se održavao na kazališnom podiju ispred ofucanog platna.

P.s. Što se tiče brubakera, dobar je on u kriminalu, s time da sve epizode treba sagledati kao cjelinu. Tako da Jerry, ako ti se pruži prilika da dođeš do toga kao što si do ubij, iskoristi je. Ali razumijem da ne želiš otvarati nove pravce jer i sad već ima bezobrazno dobre ponude.

Meni čisto OK epizoda, a crtež mi je pak dosta dobar. Jako mi se sviđa kako je nacrtana mehanizacija. I čini mi se da nisi baš nešto pozorno čitao, spomenuto je da je Stonehenge imao prste u Orbitalnim ratovima. Stavio sam u bež boji da bude kao spoiler.
Moram priznat da je ovo pravo osvježenje nakon EKO NN. Sada čekam nekog Covid-obavezno cijepljenje NN...ili su to doradili Zagor i Blek?

Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 25/10/2022 : 19:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Ne treba prekriti jer je taj fakt kojeg navodiš iznesen u epizodi iz prethodne knjige koja je izašla u proljeće.

Bivši znanstvenik i nešto je radio u tajnim službama, to ga ne čini materijalom za velikog stratega koji se nametne lokalcima u nekoj nedođiji iz kojeg misli pokrenuti svjetsku revoluciju. Dobri špijuni ( a to ne znamo za Stonhengea, vise ima smisla da je radio na razvoju oružja) nisu i dobri stratezi. I još njegov odnos prema svom tzv. najboljem agentu, svojim vojnicima: "on je izvrstan špijun, dao je podatke od neprocjenjive važnosti " a onda se okrene prema špijunu "odi mi nešto skuhati". O jbt.

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6314 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 27/10/2022 : 05:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Muzej uspomena je isto čisto OK krimić, samo što nakon manje od pola epizode sve više-manje postaje jasno. Nisu uspijeli duže zadržati neizvjesnost i napetost.

Pretorijanci su prva epizoda Rata svjetova, ali iskreno tu se nema što baš reći, tu se kreće pripremati setting za priču, tj ovo je samo uvod....NESTRPLJIVO čekam ostatak ove sage.
Imam filing da ćemo se ukenjat dok ovo sada izađe sve. Ako je i upola dobro kao Orbitalni ratovi, ovo će biti prava poslastica. ;)

Nego to je to sada? RS traje do i uključujući 250-u epizodu ili je zadnja 249? Nakon toga ide reset/reboot...ili?
Taj reset/reboot prati i sve ostale spinoffove?

EDIT: OK, kad me nitko tu ne ferma, rekao mi gugl da je zadnja epizoda RS 249, a 250 ''Sigmundova tajna'' je kako oni kažu ne reboot nego nova polazišna točka (vidim i omaž naslovnicu za br 250).

Pitanje ostaje za spinoffove/popratne serijale. Da li i se i oni restartaju nakon redovnog 250 ?

EDIT2: A stvarno bi LL mogao za kraj godine šutnut van odjednom te preostale 4 knjige pa da guštamo ko ljudi u RS.

Edited by - DiSkAcH on 27/10/2022 13:54:23
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 27/10/2022 : 14:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Prvo da kažem da sam bio malo prestrog prema jednoplosnoj karakterizaciji negativca kao poslovnjaka, ali i dalje je loš i nekarizmatican.

Muzej uspomena, slažem se sa diskachem, mogla je biti vrlo napeta i neizvjesna epizoda, na početku sam mislio kako će nas priča odvesti u skroz drugom pravcu i nije problem što sam se dao prevariti, već što je zagonetka otkrivena prerano. Premda postoje epizode i gdje je od početka sve jasno ali bude napeto za upišati se do kraja ali ova nije takva. I dalje nije mi to loše, ali nije ni wow.

Pretorijanci - sama za sebe nije nešto epizoda, tek se postavlja pozornica i epizodu će trebati gledati/ocijeniti kao dio cjeline sa ostalim epizodama koje tek trebaju izaći ( nadam se da nećemo predugo cekati). Ipak napetost je pojačana, otkriće porijekla marsovskih mutanata, vladajuće marsovske strukture, sumnjivi poslovi na Zemlji.. jedino moram primijetiti da se napetost sa orbitalnim postajama gradila od početka serijala i pomalo kuhala do samog rata, ovdje mi to fali, nekako smo dobili odjednom naseljenen i teraformiran ekspanzionisticki mars i kao da odmah stupamo u rat, vrlo su rijetke epizode koje su postavljale temelje za rat svjetova, s time da su neke bile bezveze.

Edited by - Kerempir on 27/10/2022 14:12:33
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 27/10/2022 : 14:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Evo diskach, vidim da si sam sebi u međuvremenu odgovorio :) I pridružujem se željama:) premda se mutno sjećam da dade žele izbaciti neke knjige van redovne serije prije završetka rata svjetova.

Edited by - Kerempir on 27/10/2022 14:11:54
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7295 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/10/2022 : 16:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

EDIT: OK, kad me nitko tu ne ferma, rekao mi gugl da je zadnja epizoda RS 249, a 250 ''Sigmundova tajna'' je kako oni kažu ne reboot nego nova polazišna točka (vidim i omaž naslovnicu za br 250).

Pitanje ostaje za spinoffove/popratne serijale. Da li i se i oni restartaju nakon redovnog 250 ?

Evo kasnim za odgovor, ali jasno je odavno da je Rat svjetova od broja 239-249, znači 11 epizoda.
I to nije reboot kako smo svojevremeno puno diskutirali već kao neki novi početak. Naime što se desilo (SPOILER; SPOILER!!!):

Grad će nakon Rata svjetova biti potpuno devastiran, neće ništa ostati od njega i napravit će se nekim specijalnim materijalima u rekordnom roku novi i ljepši. I to će biti polazišna točka da svi krenu ispočetka. E kako će to krenuti na novo imamo tek za vidjeti.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 27/10/2022 : 18:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Eee, da nije toliko popljuvano, odvazio bih se dalje, ovako želim lijepo zaokruzenog junaka.

Inače meni bi novi broj prošao skroz ispod radara da Jerry nije spomenuo cijenu. Nema ga ni u najavama na ll forumu... vidjet ćemo hoće li biti nešto za interliber.

Edited by - Kerempir on 27/10/2022 18:01:26
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6314 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 27/10/2022 : 18:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eee, da nije toliko popljuvano, odvazio bih se dalje, ovako želim lijepo zaokruzenog junaka.

Inače meni bi novi broj prošao skroz ispod radara da Jerry nije spomenuo cijenu. Nema ga ni u najavama na ll forumu... vidjet ćemo hoće li biti nešto za interliber.

A i meni, najavili su samo mislim 2 Texa ili MNO-a i stali, ostalo je samo izašlo...ne znam što im se dešava, treba pratiti na sve strane da skužiš da su uopće stavili u prodaju.

Nitko od vas mi nije odgovorio što je sa popratnim edicijama? Da li i one idu sa novim početkom ili?

Jerry-ev spoiler nećem čitat.

A i naslove je simboličan kao i Riserova tajna....baš mi je djelovalo poznato.

Vidim da je po kronologiji trebao ići i Almanah i još neke popratne edicije, ali ja bi sad najviše volio te 4 knjige sa RS....i one iz rupetine.

Edited by - DiSkAcH on 27/10/2022 18:20:28
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 27/10/2022 : 18:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
evo kratkog opisa na engleskom epizoda od 250 do 270.
reiser,legs,hadija...prva 4 broja mi djeluju kao neki uvodnik, a 254 kao taj novi početak

The War of Worlds is over. The members of Agenzia Alfa got together again, and it’s a time for reckoning and start anew. While the megalopolis rises back, our heroes try to order their tormented lives, while waiting for new adventures...

https://en.sergiobonelli.it/section/3237/comics?tag_0=3&noinit=true&tag_25=%5B%20TO%20now%5D&sortElement=tag_25,true&sortDefault=false&exact_match.tag_84=Nathan%20Never&exact_match.tag_93=Nathan%20Never&tag_24=%5B250%20TO%20270%5D

Till I Collapse
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7295 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/10/2022 : 19:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šteta, bar pruži šansu do broja 254. Tu će se raspetljati taj novi pravac pa onda možeš vidjet je li to za odustati. Ja nemam srca odustati od najdražeg junaka bez obzira na ovaj popljuvani period od broja 250-303.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 27/10/2022 : 22:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Ma kakva šteta, tek smo zadnjim knjigama napokon prošli mučan period nakon 200- epizode, a nakon rata svjetova bi taj period bio triput duži. Da ima jeftinija alternativa, popratio bih. Vidjet ćemo što će biti za dvije godine kada ovo zgotovimo :)

Diskach nemam pojma što je sa popratnim izdanjima, samo se sjećam da je, mislim Jerry predlagao dadama da ubrzaju rat svjetova a odgovor je bio u stilu da će se time dosta preskočiti u popratnim izdanjima. Nije da sad opsesivno skupljam informacije nego pamtim pizdarije, a zenin broj mobitela ne mogu :)
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15780 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 27/10/2022 : 23:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Popratna izdanja od broja 239:
-Asteorid argo 4
-Gigant 14
-Maxi 7
-Univerzum Alfa 8
-almanah 9

redovni 240-242 :
-univerzum Alfa 8
-special 21
-agencija Alfa 23

redovni 243-245 :
-agencija Alfa 24
-univerzum Alfa 9

redovni 246-248 :
-special 22
-asteorid argo 5
-agencija alfa 25
-gigant 15
-maxi 8

redovni 249-251

na sljedeća 4 redovna izaći će 15 popratnih izdanja ..kao što Kerempir optimistički konstatira da bude zadnja knjiga sa ratom svjetova izašla za dvije godine - to je prema popisu i ritmu zbilja optimizam

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7295 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/10/2022 : 23:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Katastrofa, posijedit ćemo skroz dok dočekamo.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6314 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 28/10/2022 : 05:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Katastrofa, posijedit ćemo skroz dok dočekamo.

A gle, sve je na Dadama, pa da li će oni ovu sagu izdat u šutu ili ne. S obzirom na situaciju sa NN, sve mi se čini da su Risbo i Kerempir u pravu. Ja ću sigurno pratiti do kraja RS, a za dalje ćemo vidjet, ne želim ni zamišljat koja cijena će biti do tada s obzirom na tempo poskupljivanja koji trenutno imaju.

I da, ona rupetina me baš jako smeta, isrkeno sam mislio da će to već biti riješeno, a ono kifla, još se usporilo.

Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 28/10/2022 : 06:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

-Asteorid argo 4
-Gigant 14
-Maxi 7
-Univerzum Alfa 8
-almanah 9

redovni 240-242 :
-univerzum Alfa 8
-special 21
-agencija Alfa 23

redovni 243-245 :
-agencija Alfa 24
-univerzum Alfa 9

redovni 246-248 :
-special 22
-asteorid argo 5
-agencija alfa 25
-gigant 15
-maxi 8

redovni 249-251

na sljedeća 4 redovna izaći će 15 popratnih izdanja ..kao što Kerempir optimistički konstatira da bude zadnja knjiga sa ratom svjetova izašla za dvije godine - to je prema popisu i ritmu zbilja optimizam

A dobro zajebem se , ja mislio njih par popratnih

Barem su tu maxiji i argo dok popunjavamo rupu/dovrsavamo rat

U svakom slučaju nije pitanje tko će nastaviti nakon rata svjetova, već tko će doživjeti kraj te sage

Edited by - Kerempir on 28/10/2022 06:38:11
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15780 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/10/2022 : 20:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

-Asteorid argo 4
-Gigant 14
-Maxi 7
-Univerzum Alfa 8
-almanah 9

redovni 240-242 :
-univerzum Alfa 8
-special 21
-agencija Alfa 23

redovni 243-245 :
-agencija Alfa 24
-univerzum Alfa 9

redovni 246-248 :
-special 22
-asteorid argo 5
-agencija alfa 25
-gigant 15
-maxi 8

redovni 249-251

U svakom slučaju nije pitanje tko će nastaviti nakon rata svjetova, već tko će doživjeti kraj te sage

ja bum dal sve od sebe i uz puno sreće ????

Go to Top of Page

Odoakar
Junior Member

491 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 28/10/2022 : 22:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
Jel ima u periodu 204-238 nešto krucijalno za ispratiti Rat svjetova? Odustao sam na 203, sad razmišljam da li da uzmem 239-249. Za tu rupu me nije toliko briga.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7295 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/10/2022 : 22:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

-Asteorid argo 4
-Gigant 14
-Maxi 7
-Univerzum Alfa 8
-almanah 9

redovni 240-242 :
-univerzum Alfa 8
-special 21
-agencija Alfa 23

redovni 243-245 :
-agencija Alfa 24
-univerzum Alfa 9

redovni 246-248 :
-special 22
-asteorid argo 5
-agencija alfa 25
-gigant 15
-maxi 8

redovni 249-251

ja bum dal sve od sebe i uz puno sreće ????

Redovno pij tablete za tlak i šećer, ne zaboravi andol 100 svaki dan u podne ako ga piješ, čest odlazak u prirodu, ne daj se nervirati od žene i djece, manje gledaj Dinamove utakmice i to je to. Možda dočekaš kraj Rata svjetova.
Go to Top of Page
Page: of 575  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 3.61 seconds. Snitz Forums 2000