forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 573

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/07/2023 : 00:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Nathan Never MAXI 6:PRIČA O TRIXIE PALMER
Ovdje je zapravo riječ o četiri odvojene epizode ali jednom narativnom linijom dosta povezane međusobno, a poveznica je naravno Trixie i sve što ide uz nju.
U prvoj, kratkoj priči saznajemo zašto je Trixie otišla van zakona. Ali na žalost imamo samo njeno djelo, a ništa iz njene unutarnje mračne dubine što bi nam objasnilo zašto je napravila to što jest.
Druga priča je dobra i dinamična, imamo dobrog negativca i sve funkcionira na dobroj razini.
Treća priča je potraga za tajanstvenim oružjem iz prošlosti ali (SPOLIER) kada se jednom otkrije što je to - ispada da je to neka full nabrijana puška ali totalno zastarjela u Nathanovom dobu! I cijela spika se vrtila oko toga. Koji propust u radnji. Nevjerojatno (SP OFF).
Četvrta priča je i najbolja jer saznajemo Trixienu tajnu i tko je želi iskoristiti.
Sve u svemu lagano štivo i zabavan MAXI.
Scenarij:6/10
Crtež:7/10
Naslovnica:6/10

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/07/2023 : 23:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
UNIVERZUM ALFA LIB 1:EUROAZIJSKA PODRUŽNICA:ZEMLJA VUKOVA
Vrlo dobar početak serijala. Asjia Heke je zanimljiva, tajanstvena i pod punom borbenom spremom s tim da joj malo humora ne bi škodilo. Varley, čuvar, je vrlo interesantan i zanimljiv lik, Roka Fischer, čovjek s teškom prošlošću, ima borbeno znanje i vještine koje su potrebne novoj agenciji, Jurij Tihonenko je kompjutorski mag, zapravo (slabija) verzija Sigmunda Baginova, a Nicholas Sullivan klasični bogati dečko koji se oteo kontroli i na Asjii je da ga pridobije za rad u agenciji.Još svakako treba spomenuti lik Borisa, meni najzanimljivijeg lika, vrlo simpatičnog i tajanstvenog djedicu koji je očito puno veća faca nego što se na prvi pogled čini.
Radnja je dinamična, zapetljana točno koliko treba, zanimljiva i na momente twistovski raspoložena. Par mana:nije mi jasna izjava Varleya na 19. str. da je to "Izvorno izdanje Don Quihotea iz 1862..." kad je knjiga napisana 1605., kao što se i kaže na sljedećoj stranici. Je li do prijevoda ili greške u scenariju? Hmmm... SPOILER. Također Asji je uznemirenost dupina (!) ukazala da bi Tihonenko mogao biti problem? Uhhh nategnuto. Ok, poslije su ga prisluškivali i uhvatili, a i Asjia je izjavila da ga ne bi nikada ostavila u svojoj kući bez nadzora tako da je to sa dupinima samo jedan dio načina da se otkrije izdajnik ali da djeluje nategnuto, da ne kažem smiješno - djeluje.(SP OFF).
Ali uglavnom, definitivno preporuka za pročitati.
Scenarij:7/10
Crtež:8/10
Naslovnica:7/10

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

nikotin
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2191 Posts

Member since 12/12/2016

Posted - 26/07/2023 : 09:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send nikotin a Private Message  Reply with Quote
Pošto ne skupljam Nathana i Martija zbog financiskih razloga imam jedno pitanje.
Imaju li kakve veze Nathan Never Generacije sa Marti Misterijom Generacije?

Spisak Alan Forda - MEGA
Spisak Alan Forda - MediaFire
Spisak Alan Forda - Google

Edited by - nikotin on 26/07/2023 09:07:30
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26806 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/07/2023 : 09:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ne.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

nikotin
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2191 Posts

Member since 12/12/2016

Posted - 26/07/2023 : 09:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send nikotin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

ne.

OK. Hvala.

Spisak Alan Forda - MEGA
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/07/2023 : 22:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
UNIVERZUM ALFA LIB 2:FANTOMSKI TIM:ANDROIDSKA PRIJETNJA
Akcija!
Akcija, akcija, akcija!
Ova priča definitivno obiluje spomenutom i to mislim u pozitivnom smislu. Osim prvih 8 strana, do 64. strane (ako izuzmemo flashbackove koji objašnjavaju zašto agenti rade to što rade) imamo kontinuiranu akciju začinjenu novom forom, teleportacijom, a tek što ne momente ima krvi...Uhhh! Zadnja vinjeta na 17. strani te dosta vinjeta na stranama 20-22 te 26 - ma odlično! Poslije priča malo usporava ali se i dalje nastavlja sa solidnim akcijskim vratolomijama. Sam zaplet je korektan i ne previše zapetljan. Dobili smo i novog nemesisa - Ultimu koja je odlično smišljena. Samo finale sa Ultimom je zbrzano i to je jedini ozbiljniji manjak ove priče, makar, naravno, vidi se iz aviona da to nije kraj priče o tom neprijatelju. Sama Škvadra fantasma je lijepo smišljena, iako se tu realno ne nudi ništa posebno novo - kao da imamo još jedan serijal o Legs. Sami odnosi između likova Škvadre su dobro razrađeni, a posebno je zanimljiv odnos Legs i Janet.
Sve u svemu, solidna akcijska avantura sa ok likovima i vrlo dobrom radnjom.
Crtež je vrlo dobar.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/07/2023 : 12:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
UNIVERZUM ALFA LIB 4:EUROAZIJSKA PODRUŽNICA:GOSPODAR SJENA
Problem kod ovog stripa je što sve nije dobro posloženo u jednu svrsishodnu i kvalitetnu cjelinu. Likovi, pored standardnih, jesu dobro urađeni, a glavni neprijatelj te njegovi pomagači/vojska su vrlo dobro smišljeni ali su loše uklopljeni u priču. Indijska mitologija se također ne baš pretjerano sjajno uklapa u priču, mislim ok je ona ali nije dobro uklopljena/složena. Dakle strip kao cjelina nije ništa posebno. Prve dvije trećine stripa su još i ok (za ocjenu 6) ali zadnja trećina i rasplet...Ha što reći, tu mi je strip za ocjenu niži.
Šteta.
S druge stane, crtež je odličan.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 02/08/2023 : 12:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
Priče iz knjige 83. (Branitelji / Jednoum / Završni okršaj) su jako dobre, stvari ne idu glatko i neki međuljudski odnosi zapinju i neće ih više biti lako posložiti.
Završetak Završnog okršaja je šokantan, to nije ni za spojler. Treba dočekati zadnju knjigu, dosadašnji prekidi me nisu smetali, no ovaj je vrlo izazovan :).
Ne toliko radi konačnog raspleta jer znamo da je Alfa opstala i serijal nastavio, koliko radi ovoga na kraju.

Till I Collapse
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7264 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/08/2023 : 12:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Jedva čekam tu knjigu br. 84 da krenem s čitanjem svih 11 epizoda. Koji će to biti gušt.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/08/2023 : 18:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
UNIVERZUM ALFA LIB 5:FANTOMSKI TIM:PJEŠČANI GRAD
Ovo je serijal sa definitivno najviše akcije od svih "Univerzum" serijala. Sama priča nije ništa posebno. Likovi su dobro okarakterizirani, a ULTIMAtivni neprijatelj i dalje vreba.
Crtež vrlo dobar.

UNIVERZUM ALFA LIB 6:ODJEL 51:TAJNA MULTIVERZUMA
To je naprosto nevjerojatno kako Vietti uspije zabrljati stvar.
Dakle u ovom podserijalu imamo fakat najbolju postavu od svih podserijala. Nicole, Emma, Winter, Kazinsky, Helios, Johnny Morgan i Shadow su izrazito originalna postava i tim s kojim se da graditi odlična epizoda (iako je, kad se sve zbroji, meni osobno Fantomski tim najbolji podserijal). Također, sama ideja je odlična. Multiverzumi, tajanstveni moćni neprijatelj, Dimenzijski simbionti - sve je tu i "samo" treba napraviti dobru razradu ideje, odnosno pretvoriti je u priču. Storija čak i počinje dobro - pričom iz ruševina Babilona i solidnom akcijom u kući Taylor - ali onda kreće pričanje, pričanje, pričanjeeeeeee....I još pričanja tako da atmosfera drastično pada. Da je dinamika ostala kao na početku, strip bi fakat bio za ocjenu više ali ovako...Čak i na kraju se tooooooliko priča, a trebalo bi sve završiti akcijom i eksplozivnim završetkom. Mislim, donekle i završava ali sve je to presporo.
Šteta.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/08/2023 : 18:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ah da, ocjene naslovnica:
Pješčani grad:6/10
Tajna multiverzuma:7/10

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/08/2023 : 23:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
UNIVERZUM ALFA LIB 7:RAT BUDUĆNOSTI 2104:JUNACI SUTRAŠNJICE
Jao majko što je ovo?!
Jedan od dva Nathana koji nisam pročitao do kraja.
Nekako sam se natjerao do 50. strane ali to je bilo čisto mučenje. A onda sam shvatio da je priča omnibus i da idu još vjerojatno dvije priče. Dao sam šansu i drugoj ali mućak. Katastrofa. Nisam mogao čitati dalje od 68. strane. Onda sam se prebacio na treću priču ali i ta je ispala katastrofa. Radnja nezanimljiva, likovi dosadni, a zaplet i rasplet priče prejednostavni.
Užas.
Scenarij:2/10
Naslovnica:8/10

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

nikotin
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2191 Posts

Member since 12/12/2016

Posted - 08/08/2023 : 06:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nikotin a Private Message  Reply with Quote
Nathan Never & Dylan Dog - Memorie Perdute

Spisak Alan Forda - MEGA
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/08/2023 : 08:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jebemu misa, kako ovaj Villa, istinski genij na Texu uspije napraviti ovakve lose glave Nathanu i Dylanu...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/08/2023 : 08:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Jedva čekam tu knjigu br. 84 da krenem s čitanjem svih 11 epizoda. Koji će to biti gušt.

Je, bogami. I ja cekam pa napadam 'od kolpa sve'.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/08/2023 : 23:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
AGENCIJA ALFA LIB 21:
PRIČA 1:ZAKOPANI GRAD

Stvarno mi nije jasno zašto si Branko više ne sredi to oko i uho, pa vjerujem da je u Nathanovom svijetu estetska tehnologija toliko napredovala. Ako je jedan od razloga zato što se ne želi odreći svoga mutantskog izgleda jer ga veže uz njegovo porijeklo, to mi je glup razlog - oko i uho vrijede više od takvih stvari.
Uglavnom, ovdje imamo jednu simpatičnu arheološku pričicu koja se odvija na pravi "Marti Misterija" način i žao mi je što ga se samo nakratko spominje i što i on nije ovdje (onaj robotski, naravno). Štovani @ co se također spominju (SPOILER) i na kraju čak imamo bojazan da bi se Shra mogli ponovo pojaviti. Također, ostaje nejasno zašto je na 97. str. poglavica spojio svoj um sa Laurom. Dok ovo pišem, čitam treću priču pa je možda to tu objašnjeno. Ili negdje drugdje (SP. OFF). U svakom slučaju otkriće knjižnice samo po sebi vrijedi da se agenti vrate na mjesto događaja.
Crtež je vrlo dobar, baca na Freghierija čiji nisam najveći ljubitelj ali dobro:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/08/2023 : 17:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
AGENCIJA ALFA LIB 21:
PRIČA 2:MISIJA ZA AGENTICE

Jbmti, taman krene akcija, ima je na svakom koraku i onda - kraj stripa:)) Fakat me iznenadio:))
Ova kratka priča na 28 strana služi i da se pobliže upoznamo sa agenticom Betty Hayworth, simpatičnom, veselom i druželjubivom osobom koja ima bolesnu majku od koje skriva svoje pravo zanimanje. Također se pojavljuju i tajanstveni Ginoidi, ženski roboti koji, kako ćemo saznati kasnije, komuniciraju međusobno i šalju podatke nekome. Kome?
O tome više u trećoj priči.

AGENCIJA ALFA LIB 21:
PRIČA 3:VOJSKA STROJEVA

Uh, ovo je već bolje. Priča ima dva narativna toka:zaustavljanje pljačkaške bande koja je, brzopletom i neodgovornom akcijom agencije Alfa, a u koju ju je kao glavni krivac, uvuklo Vijeće sigurnosti, došla do velikog broja borbenih strojeva koje sada koristi da sije strah i trepet u području Buhare - da, istom onom području iz prve priče uz to da želi otkriti tajne baze unutar planina te Linkovi pokušaji da otkrije kako to da robot iz baze imenom Alone, Delete, kćer uprave Albion Enterprisea Thomasa Edisona, Genoidi iz druge priče te brojni roboti diljem svijeta imaju osjećaje i informacije o njima šalju nekome. Sve se to polako i mirno razvija kroz priču, stvari saznajemo lagano i ne prebrzo. Link na kraju, uz pomoć ekipe zaustavlja pljačkašku bandu, ubija tisuće borbenih strojeva koji su bili skriveni u bazi, u sve se na momente upliće i Mister Alfa (samo ga se spominje) ali na kraju Link kroz teleportacijski portal ulazi u robotski svijet osobe kojoj su slani podaci. Svijet kojim vlada Ona-Čije-Se-Ime-Ovdje-Ne-Spominje.
A znamo o kome se radi zar ne?

OPĆI DOJAM:Generalno sam zadovoljan ovim stripom, radnje su ok, od ne previše pretenciozne prve, preko udarničko-akcijske druge do vrlo dobre treće koja je i zaslužna većoj ukupnoj ocjeni.
UKUPNA OCJENA:

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/08/2023 : 20:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
AGENCIJA ALFA LIB 22:
PRIČA 1:ŠUMSKA KRALJICA

Vrlo dobra priča sa puno akcije i puno mistike koja je odlično uklopljena u radnju. Također ima jedna dobra šala kada ratnici otkriju May da znaju da ona nije Dawa:))
Crtež i više nego dobar.

PRIČA 2:VODITELJICA
Ovdje postoje dvije paralelne priče:samurajska i voditeljičina, koje se onda kao povezuju u jednu. Prvo, samurajska je ne pretjerano kvalitetno nacrtana, a i povezivanje dvije priče u jednu kroz poruku koja se želi reći na kraju i nije baš izvedeno previše uspješno. Voditeljičina priča je puno bolje nacrtana ali pati od scenarističke greške (SPOILER) Kako se Gloria (kao Aleksandra) uspjela onako brzo porezati po cijelom licu, a i vidi se da je umrla u bolnici dok Nathan poslije priča da je umrla u kolima hitne pomoći. Hm... (SP. OFF). Sama samurajska priča je jednostavna i ne previše zahtjevna za čitanje.
Scenarij:5/10
Crtež:6/10

PRIČA 3:DEMON S WALDURA
Fantasy priče ne volim nešto posebno tako da mi u startu ova priča nije nešto ali ajde, lijepo je to sve smišljeno, a i crtež je vrlo dobar.
Scenarij:5/10

PRIČA 4:ZAMKA ZA JANINE
Nije mi jasno, ako se serijal zove Agencija Alfa, zašto su u dvije od pet priča stavili Nathana kao glavnog junaka. On se treba pojavljivati sporadično (ako uopće) a glavni junaci trebaju biti drugi agenti.
Priča i nije toliko loša osim što auto Janini rikne taman na mjestu na kojem su otmičari htjeli. Svašta:)) Inače ovdje vidimo dosta mračnijeg Nathana, Nathana koji ubija s potpunim nedostatkom bilo kakvih emocija, kao profesionalni ubojica, a čak i kad bi mogao poštedjeti zlikovca on to ne radi i ubija ga. Zanimljivo.
De Angelis vrlo dobar.

PRIČA 5:KLINIKA SMRTI
Za ljubitelje teretana koji su spremni ići što dalje zbog svojeg izgleda tijela:))
Simpatična pričica sa jednom manom (SPOILER) Zašto nisu vezali i Paulu kao što su vezali May? Ovako sve daje dojam neozbiljnosti u scenariju (SP. OFF).

OPĆI DOJAM:Nešto slabiji strip nego prethodna AA. Prva priča definitivno diže prosjek, a crteži su, osim u samurajskom dijelu "Voditeljice" čisto ok.
Scenariji:6/10
Crteži:7/10

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7264 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/08/2023 : 21:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Stavi komentar mladjo za recenziju "Zamka za Janine" da ne bude više na nuli.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/08/2023 : 22:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Stavi komentar mladjo za recenziju "Zamka za Janine" da ne bude više na nuli.

Evo dodao sam komentar i na tvoju recenziju i na cijeli strip uopće .

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

liliputanac
Starting Member

15 Posts

Member since 26/07/2023

Posted - 14/08/2023 : 17:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send liliputanac a Private Message  Reply with Quote
Kojim redom da čitam sve ove Nathanove "specijalce, maxije, itd.", kada uzmem u obzir redovnu seriju koju počinjem od samog početka?
Koji je redosled izlaženja svih tih izdanja?
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7264 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/08/2023 : 20:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by liliputanac

Kojim redom da čitam sve ove Nathanove "specijalce, maxije, itd.", kada uzmem u obzir redovnu seriju koju počinjem od samog početka?
Koji je redosled izlaženja svih tih izdanja?

1. stranica ovog topica, 2. post.
Go to Top of Page

liliputanac
Starting Member

15 Posts

Member since 26/07/2023

Posted - 15/08/2023 : 10:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send liliputanac a Private Message  Reply with Quote
Hvala.
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2193 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 18/08/2023 : 23:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Scenarij: Michele Medda
Crtež: Elena Pianta
Naslovnica: Sergio Giardo

https://shop.sergiobonelli.it/nathan-never/2023/08/02/albo/l-esule-di-olympus-1023475/

Table:
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1690968286396.jpg--.jpg?1690968286000
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1690968286928.jpg--.jpg?1690968287000
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1690968287495.jpg--.jpg?1690968288000

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7264 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/08/2023 : 20:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote

Pokolj nevinih (Sammartino/Perconti)
Jooj, kako je mučna ljubav kolekcionarska prema voljenom junaku. Često se pitam u zadnje vrijeme što mi ovo treba pa skupljam sve od Nathana, pa makar bilo i smeće. Odavno nisam pročitao jadniji scenarij, bijedna priča ponavljana po stoti put o zločestoj multi kompaniji, likovi prepuni klišeja, a ona nova agentica još ne kontam kakav je ono karakter. Neću dati najnižu ocjenu samo zbog crteža agentice May, Perconti očito ima vlažne snove kad je ovako crta, nikad seksipilnija.

Babilonsko čudovište (Vietti/Arduini)
E ovo je već puno bolje (iako May više nije tako seksi u ovom crtežu ;)). Vietti je majstor kontinuiteta i obožavam kad postepeno gradi neku narativnu liniju, da ne govorim veliku priču. Ovdje kombinira narativnu liniju oko Nicole Bayeux iz Univerzuma Alfa s AA edicijom, a poveznica su anomalije koje povezuje različite univerzume. Intrigantna je pomisao mogućnost da bi se Nicole mogla vratiti u svoj svijet kao i to da Darver i Sigmund nešto veliko mute. Šteta što sve nije bilo popraćeno s većim brojem stranica.

Specijalna agentica Janine (Piani/Rossi)
Na razini onih Pianijevih pričica s Key i igranja detektiva. Sve je nekako djetinjasto, Piani to niti ne krije već u šaljivom tonu prikazuje Janinino igranje specijalne agentice. Imala je Janine puno kvalitetnijih priča, a ovo je više neambiciozno ostvarenje za dječju publiku. Svi znamo da Piani i ambicije nisu na ti, zato mu i paše ova edicija.
Go to Top of Page
Page: of 573 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.77 seconds. Snitz Forums 2000