Author |
Topic |
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 18/02/2012 : 21:35:46
|
Ako je stvar u tome da se opet uvede više akcije, onda OK, to i ne bi trebalo biti loše. Samo me strah da s "novim početkom" i davanjem manje prostora Viettiju ne dođe do većeg šaranja odnosno manjeg slijeđenja kontinuiteta, a time možda i do razvodnjavanja. Bumo vid´li! |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 18/02/2012 : 22:15:52
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
A tko će onda biti glavni scenarist? Vietti vjerojatno neće, on je sinonim za globalno. Vraća li se Serra potpuno u serijal?
Vietti više neće raditi Nathana jer se posvetio Dragoneru. Serra preuzima kormilo ponovo. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4746 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 18/02/2012 : 22:29:27
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Meni ovo smrdi na "spašavanje" serijala u stilu Mr Noa od epizode Crveni vjetar.
A meni na MM revoluciju gdje je skoro došlo do promjene crtača naslovnica. |
Go kneel and weep
|
|
|
emirem
Advanced Member
10817 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 19/02/2012 : 01:08:04
|
Malo osvjezenje,ali opet ta kravata,bas nista bez nje... Znaci kao od broja 1 samo u alternativnoj stvarnosti,Legs nije "ono" i Laura kuha veceru...i NN nije sijed... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
kingleoric
New Member
229 Posts
Member since 03/06/2010 |
Posted - 19/02/2012 : 03:24:45
|
Dobro miriši! Kuha se nešto dobro sigurno, bar kada kuhačom vrti Serra...
A evo još nečeg! Translator brlja, ali djeluje zanimljivo...
quote: Originally posted by Poli
Soggetto e sceneggiatura:Davide Rigamonti Disegni e copertina: Paolo Di Clemente
|
In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King... |
Edited by - kingleoric on 19/02/2012 03:30:48 |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17823 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Kranio
Starting Member
Serbia
98 Posts
Member since 10/02/2012 |
Posted - 19/02/2012 : 21:20:45
|
Ja mislim da neće biti nikakvih paralelnih univerzuma (kao onaj u broju 100 ili Gigantu 13 koji jioš nismo čitali) gde je Laura živa, Ann dosadna tinejdžerka itd.
Mislim da će serijal ići kao novi početak sa novim likovima (što i kažu na onom Boneli giornalle)ili da će Nathan biti već starac, kao u Gigantu 10 i Almanasima 3,4,5,6. Ili će događaji da vode ka tom desetom gigantu u kojem opet dolazi do borbe sa Pretorijancima i Nathana koji više nije u službi (do tada su verovatno u Agenciji Alfa neki novi agenti o kojima će se pisati u ovim novim brojevima i o čijim dogodovštinama ćemo moći da čitamo bez predhodnog poznavanja predhodnih 249 brojeva)
A moguće je da će doći i do novog "cepanja vremena" na dva kontinuma. Pošto u najnovijoj Agenciji Alfa - Generacio Futuro kažu da će na kraju Liam i ekipa otkriti šta se stvarno desilo na kraju Rata Svetova! - čitaj stvaranje nekog novog vremenskog pravca u kojem oni sami žive ili ako vam se više sviđa resetovanje vremena i ponovni početak od prvog broja ali nešto drugačije
A ovaj novi 15 Gigant lici na zivo sranje! I kakva je to Natanova odeca! Nikad nije nosio nesto tako - pravi civil! Mozda je posle 250 brojeva izasao iz sluzbe?
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 19/02/2012 : 22:36:32
|
Kakve god bile promjene, bojim se da neće rezultirati dobrim. Ako se uvedu potpuno novi likovi i pozdravi s kontinuitetom osim u najosnovnijim crtama, onda kvragu i takav Nathan pa ga mogu i zaključiti. Isto vrijedi i ako se krene s nekakvom alternativnom pričom (kao da i dosad nije uvedeno dovoljno paralelnih linija!), jer ni to neće imati smisla, ili barem neće biti serijal koji i kakav volimo. Anyway, FUCK! |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 19/02/2012 : 22:46:00
|
jel' ide na kraju nova numeracija ili ne? Ma zapravo ni ne zna se još... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7286 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 19/02/2012 : 22:59:41
|
quote: Originally posted by Kranio
Ja mislim da neće biti nikakvih paralelnih univerzuma (kao onaj u broju 100 ili Gigantu 13 koji jioš nismo čitali) gde je Laura živa, Ann dosadna tinejdžerka itd.
Mislim da će serijal ići kao novi početak sa novim likovima (što i kažu na onom Boneli giornalle)ili da će Nathan biti već starac, kao u Gigantu 10 i Almanasima 3,4,5,6. Ili će događaji da vode ka tom desetom gigantu u kojem opet dolazi do borbe sa Pretorijancima i Nathana koji više nije u službi (do tada su verovatno u Agenciji Alfa neki novi agenti o kojima će se pisati u ovim novim brojevima i o čijim dogodovštinama ćemo moći da čitamo bez predhodnog poznavanja predhodnih 249 brojeva)
A moguće je da će doći i do novog "cepanja vremena" na dva kontinuma. Pošto u najnovijoj Agenciji Alfa - Generacio Futuro kažu da će na kraju Liam i ekipa otkriti šta se stvarno desilo na kraju Rata Svetova! - čitaj stvaranje nekog novog vremenskog pravca u kojem oni sami žive ili ako vam se više sviđa resetovanje vremena i ponovni početak od prvog broja ali nešto drugačije
A ovaj novi 15 Gigant lici na zivo sranje! I kakva je to Natanova odeca! Nikad nije nosio nesto tako - pravi civil! Mozda je posle 250 brojeva izasao iz sluzbe?
Dobar avatar i ime. Je li ovo onaj Kranio iz AA 5? |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 19/02/2012 : 23:07:50
|
Ako krenu s novom numeracijom onda će to biti znak definitivnog oproštaja s Nathanom kakvog znamo. Sve ide ispočetka, i simbolički i formalno, za nove (mlađe?) čitatelje i bez gnjavaže s nekakvim kontinuitetom i sličnim bakračima. No bojim se da su procjene o privlačenju novih i mlađih čitatelja sasvim pogrešne, i da će se umjesto toga izgubiti stari. Mislim da bi Sergiov sin mogao upropastiti obiteljsku firmu. |
|
|
Kranio
Starting Member
Serbia
98 Posts
Posted - 20/02/2012 : 00:23:33
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
quote: Originally posted by Kranio
Dobar avatar i ime. Je li ovo onaj Kranio iz AA 5?
Da taj kranio iz AA5 i 106- Pakt |
|
|
kingleoric
New Member
229 Posts
Member since 03/06/2010 |
Posted - 20/02/2012 : 01:01:44
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ako krenu s novom numeracijom onda će to biti znak definitivnog oproštaja s Nathanom kakvog znamo. Sve ide ispočetka, i simbolički i formalno, za nove (mlađe?) čitatelje i bez gnjavaže s nekakvim kontinuitetom i sličnim bakračima. No bojim se da su procjene o privlačenju novih i mlađih čitatelja sasvim pogrešne, i da će se umjesto toga izgubiti stari. Mislim da bi Sergiov sin mogao upropastiti obiteljsku firmu.
Hej, polako kolego po junaku! Zar misliš da bi jedan tata serijala kao Serra samo tako deformirao cijelu svoju kreaciju u trenu i to samo radi "nekih novih čitatelja generacije Facebook"?? Pa Nathan ima vjernu publiku i mislim da neće radi par novih (potencijalnih) čitatelja kompromitirati cijeli serijal, bio bi to velik rizik! Ali da neko (manje) osvježenje treba propustiti? Možda i ne, hmmm... Živi bili svi, pa vidjeli! |
In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King... |
Edited by - kingleoric on 20/02/2012 01:02:48 |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 20/02/2012 : 01:22:21
|
au bre, koja koncentracija zlehudih gatara na jednom mestu dajte ljudi, keep the spirits up
uopste sve i da se desi to sto predvidjate zasto to mora da bude lose?!
i na kraju krajeva, to je sto godina udaljeno od nas, nema zime.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 20/02/2012 : 09:05:19
|
Hajde dobro, sad je jutro pa sam veći optimist, pa ostavljam mogućnost da sve bude i puno bolje nego što izgleda. Stoji i to da bilo koji projekt poslije toliko vremena (20 godina!) treba osvježiti, kao i da me osobno itekako zanimaju ta četiri nastavka. Ok, dajmo šansu Serri, Giardu i ostatku ekipe! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17823 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
emirem
Advanced Member
10817 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 21/02/2012 : 19:30:42
|
quote: Originally posted by Windwalker
Sad sam se sjetio. Znači li ono da DeAngelis više neće crtati niti naslovnice za nas, tj. Libellus?
Svatko ima svoju cijenu,a i stvar njegove dobre volje. Iskreno vise bih volio Bertollinija da crta...
http://www.youtube.com/watch?v=vsUO0UgA2xM&feature=related |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 21/02/2012 19:35:33 |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Kranio
Starting Member
Serbia
98 Posts
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 22/02/2012 : 11:44:56
|
Sad sam se sjetio. Znači li ono da DeAngelis više neće crtati niti naslovnice za nas, tj. Libellus?
I dalje crta De Angelis. Vidio sam nove tri naslovnice u c/b varijanti i moram priznati da mi je prejebena ona za Svemirsko pješaštvo. I ove druge dvije su super. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/02/2012 : 12:59:39
|
Sad sam se sjetio.Znači li ono da DeAngelis više neće crtati niti naslovnice za nas, tj. Libellus?
To ne mora biti povezano, ako i neće crtati naslovnice za Nathana, ne znači da mora prekinuti s Libellusom. Valjda će ostati u staffu, njegov crtež je zaista posao perfektan s godinama! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/02/2012 : 13:01:02
|
Manifesto per mostramercato di Falconara 1991 Tema: La fantascienza nel fumetto. Kako sam naslova kaže, tema je SF u stripu, a tu su i naš Marti i Nathan. Pravi team-up!
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Topic |
|