forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest 2010: OPAKE PRICE
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 16/08/2010 : 16:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Odlicna knjizurina. Crtaci su mi se dopali. Ne bi rekao da su se prilagodjavali Bernetu. Najbolja mi je bila kad onaj frajer uci urodjenike da pecaju. Za mene je naslovna strana ovog stripa nesto najludje sto sam video.
Pohvale za izdanje.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE

Edited by - Raspucin on 16/08/2010 17:20:47
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 08/12/2010 : 00:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Malim zakasnjenjem sam nabavio ovih 6.albuma / Biblioteka Libellus,ali sam ih zato procitao u sekundi svi su odlicni.
Opake price poslije dvije opake pricice pomislio sam kakva je ovo perverzija svi ostadose bez ruku i nogu,ali u drugoj prici kad su dva zarobljenika poceli hrabro da odbijaju urodjenike pisajuci po njima prihvacen je crni humor.
Kasnije sam se sve vise i vise radovao kad neko najebe
Go to Top of Page

Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/02/2012 : 16:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Babilon's Homepage  Send Babilon a Private Message  Reply with Quote
OPAKE PRIČE
Libellus

Cijena 140,00 kn

Više informacija i pogled ispod naslovnice na:
http://www.babilon-strip.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=2868&category_id=210&option=com_virtuemart&Itemid=53

Pozdrav iz Babilona!

Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com
info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5305 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 22/07/2012 : 19:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Dosta slabije od "Crnjaka",ali ima tog Abulijevog krvavog crnog humora koji otkriva da se radi o istom autoru iako su ovdje prisutni drugi crtači umjesto Berneta..
Nažalost, Opake priče me nisu uspjele nasmijati poput Crnjaka,ali scene su jednako šokantne,krvave i zanimljive,a kada počnete čitati priču za pričom,ne stajete dok ne dođete do kraja knjige....
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21133 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 25/02/2013 : 11:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Nakon pet odličnih stripova iz biblioteke libelus, koje sam pročitao u dahu, Opake priče su mi došle kao šamarčina na kraju.
I to ona u negativnom kontekstu.

U ovom albumu pored sjajnog Darkovog crteža, jedne odlične (Šta se događa kad se ništa ne događa) i tri dobre priče (Krvne veze,U poteri za razularenom pičkom i Zločesta voda), ništa mi više nije vredno ni spomena.

Abulijeve pričice koje crta Darko su mi bez imalo humora (osim ovih koje sam nabrojao) i potpuno su me ostale ravnodušnim.
A priče koje je naškrabao ovaj Oswal su meni lično ravne katastrofi.

Opake priče će mi zauzimati jedno od visokih mesta na listi "najgori pročitani strip".

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10235 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2013 : 20:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Opake priče će mi zauzimati jedno od visokih mesta na listi "najgori pročitani strip".

Još jedan put se moran s tobon složit.
Izrazito loš strip.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38115 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/02/2013 : 21:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Na svu moju srecu (izgleda), jedina LL biblioteka koju nisam kupio. Nekako me nije pritegla, mada i ja mislim da su neke price sasvim ok.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 25/02/2013 : 21:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Evo da se i ja slozim. Miljama daleko od ostatka biblioteke. Ne bi nikad kupio da ostali naslovi nisu tako dobri.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7279 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 06/11/2016 : 15:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Skup kratkih, crnohumornih priča od kojih tek rijetke uspijevaju u svom naumu, pa većina ostaje bez imalo humora te ne čak ni crna u pravom smislu, već jednostavno nezanimljiva. Na pričama su radila dva crtača: Perović s dobrim crtežom i Oswal s lošim. Samim time priče koje je nacrtao Perović na prvu ostavljaju malo bolji dojam, no zapravo je to sve jako slabo.

3/10

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 06/11/2016 : 16:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Skup kratkih, crnohumornih priča od kojih tek rijetke uspijevaju u svom naumu, pa većina ostaje bez imalo humora te ne čak ni crna u pravom smislu, već jednostavno nezanimljiva. Na pričama su radila dva crtača: Perović s dobrim crtežom i Oswal s lošim. Samim time priče koje je nacrtao Perović na prvu ostavljaju malo bolji dojam, no zapravo je to sve jako slabo.

3/10

Hvala na mišljenju, pročitala sam previše istih.

EDIT: Ne na ovom topicu, očito, nego od prijatelja.

Edited by - Mrkva on 06/11/2016 16:57:16
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/11/2016 : 17:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja ga nesto mjerkam na aukcijama ali cini mi se da kupovina i nije bas neki potez...
barem po dozivljajima drugih čitaoca
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7279 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 06/11/2016 : 18:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

ja ga nesto mjerkam na aukcijama ali cini mi se da kupovina i nije bas neki potez...

Ako ti je do crnih i crnohumornih prica puno bolji izbor je Chabouteov Omnibus.

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 06/11/2016 : 18:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Jesi li čitao Franquinove Crne misli?

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7279 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 06/11/2016 : 19:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

Jesi li čitao Franquinove Crne misli?

Dobro si me podsjetio. Koliko se sjecam dojma takodjer puno bolje od Opakih prica.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12540 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/11/2016 : 19:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Crne misli su po meni jako dobre. Ove Opake nisam čitao

Have mercy

Edited by - izivko on 06/11/2016 19:43:17
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/11/2016 : 20:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

Ako ti je do crnih i crnohumornih prica puno bolji izbor je Chabouteov Omnibus.

kupio Omnibus
nakon "Sam Samcat" sve od Chabutea mi je obvezno štivo

a čini se da sam se zeznuo pa na aukcijama ponudio 80kn za Opake priče, nisam se sjetio pogledati u ovaj topic doživljaje ostalih forumaša
inače mi je Biblioteka Libellus jedan od najdražih serijala Libellusa pa sam zato i na neviđeno odlučio se na kupovinu
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8255 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 06/11/2016 : 20:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
kupio Omnibus
nakon "Sam Samcat" sve od Chabutea mi je obvezno štivo

Ovime san se i ja vodija, ali nakon Sam Samcat, ništa nije ni približno tome.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/11/2016 : 21:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Istina, ali u mom slucaju je to i ocekivano
Sam samcat je remek djelo, tesko jedna osoba dvaput moze takvo nesto napraviti
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7279 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 06/11/2016 : 23:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Istina, ali u mom slucaju je to i ocekivano
Sam samcat je remek djelo, tesko jedna osoba dvaput moze takvo nesto napraviti

Slazem se, iako su i ostali Chabouteovi radovi u najmanju ruku dobri.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000