Hitno usporiti Mr.No - hitno ubrzati MM! __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
you never know ... __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 41th anniversary of Alan Ford in Croatia
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Svi spominju Anangu...a malo ko Gangstere, kultnu epizodu. Drago mi je da su za Gangstere izabrali meni osobno jednu od njadražih naslovnica ikad...toliko upečatljivu kad sam bija mali...bravo.
Svi spominju Anangu...a malo ko Gangstere, kultnu epizodu. Drago mi je da su za Gangstere izabrali meni osobno jednu od njadražih naslovnica ikad...toliko upečatljivu kad sam bija mali...bravo.
Najbolje su one epizode sa ljudima kajmanima, onda sa velikim zoharima ili jelenjacima (nisam entomolog pa ne znam tocno), pa ove sa covjekom jaguarom,bilo je jednom i u DD ona epizoda,nisam fan njegov ali vi cete znati koja je to. Mislim da su francuzi ukrali talijanima ideju za film 'Jaguar' kao sto su Ircima prolaz na svjetsko.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"