forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest 2010: SKRIVENO LICE 1-2
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 04/11/2010 : 12:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ovo za 3 i 4 knjigu , je li to parlov ni ovo ne crta vise . Dobre su :)

feka
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18879 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/11/2010 : 13:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Parlov ima dosta drugih obaveza pa su dečki iz Libellusa sklopili dogovor sa Gigi Simeonijem(Oči i tama)da crta naslovnice za
Skriveno lice, i za sada mu to ide odlično.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 04/11/2010 : 13:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
odlicne jesu ali su razlicite u odnosu na parlove bolje da je i ovdje perovic preuzeo posao , njegov crtez ima dosta slicnosti

feka
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18879 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/11/2010 : 13:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
e tu se mogu i djelimično složiti sa tobom, po mome bi bilo još bolje(verovatno i jeftinije)da su zadržali original Retundove naslovnice, bile su savršene i neznam zašto su na vrat nanos tražili zamjenskog crtača za naslovnice...svaka čast Parlovu ali meni su i original Magico Ventove od Venturija jako dobre, ali ajde dečki su te serijale tako zamislili a i imamo original naslovnice unutra pa te dođu više kao poklon...a poklonu se ne gleda u zube...ipak su to vrstni crtači na tim serialima.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13463 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/11/2010 : 13:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Odlične naslovnice, iako možda i previše odudaraju od prve dve
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38085 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/11/2010 : 14:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Nista, nema druge no da ponovo odstampaju prve 2 knjige sa novim naslovnicama.

Salim se naravno.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 04/11/2010 : 14:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ima li neka boja, a da je Simeoni nije uvalija u ove dvi naslovne.
Turbošareni kič.
Parlovljeve 5 puta bolje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/11/2010 : 16:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Parlov je za Simeonija.Ove su meni očajne.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 04/11/2010 : 17:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Parlovove su imale ono "nesto" u njima. Nesto umjetnicko i trajno dok su Simeonieve dinamicne, ali djeluju "jeftino". Dakle Parlovove su daleko bolje.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 04/11/2010 : 18:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
To je stvar stila i stvar ukusa. Obadvojica su majstori u svom poslu, samo je pitanje što komu više odgovara. Meni osobno je Parlov puno draži, ali kad ne ide sa stilizacijom do kraja...
U svakom slučaju drago mi je da izlaze i nadam se da će zadnje tri knjige izići za MAFEST 2011.
Go to Top of Page

sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts

Member since 18/07/2009

Posted - 04/11/2010 : 18:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sergio gardini a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bisley

To je stvar stila i stvar ukusa. Obadvojica su majstori u svom poslu, samo je pitanje što komu više odgovara. Meni osobno je Parlov puno draži, ali kad ne ide sa stilizacijom do kraja...
U svakom slučaju drago mi je da izlaze i nadam se da će zadnje tri knjige izići za MAFEST 2011.

Uh to bi bilo fenomenalno da za pola godine imamo komlet serijal. Iz tvojih usta...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38085 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/11/2010 : 20:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
I menu su Parlovove puno, puno bolje.
I njegove boje, on nikad ne bi stavio nesto ovako kitschisch ali vazno da SL ide dalje.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/11/2010 : 00:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Parlov je bolje uradio posao ovde.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 05/11/2010 : 00:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

I menu su Parlovove puno, puno bolje.
I njegove boje, on nikad ne bi stavio nesto ovako kitschisch ali vazno da SL ide dalje.

Zna je i Parlov tu i tamo stavit nešto kičasto.
Ovde mi trava stvarno bode oči
http://www.libellus.hr/izdavastvo/izdanja_max.php?nas=mvll21&br=21&izd=mvll
Opet prekričavo, a i da nema vojničkih gaća prije bi reka da je naslovnica za Conana
http://www.libellus.hr/izdavastvo/izdanja_max.php?nas=mvll22&br=22&izd=mvll
Ostatak mi je uglavnom i više nego dobar.
Ova mi je recimo genijalna
http://www.libellus.hr/izdavastvo/izdanja_max.php?nas=mvll23&br=23&izd=mvll
Prve dvi za SL mi nisu na nivou ovih od MV, ali su mi definitivno bolje od Simeonijevih.

I da, naravno da je najvažnije da SL ide dalje

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 05/11/2010 : 08:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
Vjerojatno je problem u tome što Parlov više ne zadi za Bonelli, pa ne smije raditi naslovnicu. Možda je ugovor takav...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38085 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/11/2010 : 09:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
@bisley
Mislis na ove Libellusove naslovnice?? Ma nije stvar u tome, decki su sve jasno napisali na svojoj stranici, nikakav ugovor ga ne sprecava.

@nesvrstani
Da, tura od 21 do 24 je sadrzavala najvise "sarenih naslovnica", ove 2 pomenute su vrh, pogotova "Conanovska 22". Ali ni ove nisu primjerljive sa Gigijevim, meni su puno puno bolje. Ipak Goran koristi vise pastelnih boja (koje barem meni vise odgovaraju od onih kicastih americkih) i sve skupa izgleda slozenije, ljepse, pogotovo na ovim mat koricama.
Ona trava na 21 mi ne smeta, mislim da je dobro odradio "tamno-svetlo efekt" sa tamom u pozadini. Onako, nesto zajebano se priblizava.

Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 05/11/2010 : 23:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

ako se ikad odlučim kupiti ovaj serijal to će biti samo zbog Parlovljevih naslovnica. Ima nešto nadrealno u njima što me privuklo.

dakle ipak ništa...ove gigijeve su katastrofa

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/11/2010 : 12:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Moram pljunuti sam sebe i reci da su mi prve naslovnice bolje... Cak i ljubicasto kamenje.. Ovo je kao neki crtani film... Neka jeftina point and click avantura.. Bezveze... Trebalo je malo ozbiljnije naslovnice postaviti.. Da ima displej sa poenima, k'o fliper..

Patricia hic mea totus mundus est

Edited by - sawitch on 06/11/2010 12:36:59
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/11/2010 : 14:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Crtež je sam po sebi dobar, tako mi se čini, al ove boje su katastrofa. Previše bode oči...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 06/11/2010 : 14:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
a najveći problem je po meni što su toliko brutalno stilski različite

Go to Top of Page

sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts

Member since 18/07/2009

Posted - 06/11/2010 : 16:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sergio gardini a Private Message  Reply with Quote
Toliko rasprave oko dve naslovne, a niko ne spominje da ćemo dobiti još četiri nastavka fantastičnog stripa. Možda zato što većina koja komentariše ove naslovne ustvari nije ni imala priliku da se upozna sa SL.
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 06/11/2010 : 16:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergio gardini

Toliko rasprave oko dve naslovne, a niko ne spominje da ćemo dobiti još četiri nastavka fantastičnog stripa. Možda zato što većina koja komentariše ove naslovne ustvari nije ni imala priliku da se upozna sa SL.

tu si u pravu, čekam da sve izađe pa ću tek onda donjeti konačnu odluku

Go to Top of Page

sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts

Member since 18/07/2009

Posted - 06/11/2010 : 17:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sergio gardini a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

quote:
Originally posted by sergio gardini

tu si u pravu, čekam da sve izađe pa ću tek onda donjeti konačnu odluku

Prijateljski savet: NEMOJ ČEKATI. Opet stvar je ukusa, ali strip zaista vredi imati. Sumnjam da ti se ne bi svideo
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38085 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/11/2010 : 17:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Meni nije pitanje kupiti ili ne, govora je bilo jedino o naslovnicama, ne o samom stripu, kvaliteti. Kupit cu isto ko sto sam i prve 2 knjige, jedino sto me citanje jos ceka. Cekam da se nakupi toga, pa...

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18879 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/11/2010 : 09:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Volto Nascosto je nešto najbolje što je uz Magičnog izašlo iz Bonellijeve tvornice slikovnih priča zadnih par godina....
kad to teller kaže, sumnje nema.

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000