Author |
Topic |
risbozg
Advanced Member
Croatia
15666 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 29/05/2010 : 09:47:26
|
pa ne čitaš na plaži nego u hladovini vrta uz čašu crnjaka...ja se na moru ne izležavam po plaži nego odem rasplivam se dva puta na dan i bok...nisam pacijent sunčanja |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 29/05/2010 : 09:48:26
|
quote: Originally posted by risbozg
pa ne čitaš na plaži nego u hladovini vrta uz čašu crnjaka...ja se na moru ne izležavam po plaži nego odem rasplivam se dva puta na dan i bok...nisam pacijent sunčanja
To je već ok! |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15666 Posts
Posted - 29/05/2010 : 09:51:09
|
quote: Originally posted by profesor-inz
pa ne čitaš na plaži nego u hladovini vrta uz čašu crnjaka...ja se na moru ne izležavam po plaži nego odem rasplivam se dva puta na dan i bok...nisam pacijent sunčanja
To je već ok!
znaći mogu ih uzet |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 29/05/2010 : 09:51:48
|
Ja sam nosio komplet Kena Pretprosle godine na more. To je bila milina. Bas ti zavidim na uzivanju. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15666 Posts
Posted - 29/05/2010 : 09:52:31
|
quote: Originally posted by Raspucin
Ja sam nosio komplet Kena Pretprosle godine na more. To je bila milina. Bas ti zavidim na uzivanju.
da sad je kompletan |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 29/05/2010 : 09:57:21
|
quote: Originally posted by Raspucin
Ja sam nosio komplet Kena Pretprosle godine na more. To je bila milina. Bas ti zavidim na uzivanju.
da sad je kompletan
Jeste. Ovaj Ken je stvarno prelepa stvar. Pratim celu pricu od kada je poceo da izlazi, mada sam ja poceo da ga kupujem sa kojom godinom zakasnjenja. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 30/05/2010 : 20:10:30
|
Cak sam nacuo da postoji neki tip koji ima sve epizode od Kena a u zadnjem 79-om broju autograf od Milazza ,to je je fazon zadnji broj i potpis velikana.....lijepo,tuzno,genijalno! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 20/12/2013 : 12:55:54
|
jel ima tko kakvo razumno objasnjenje za one zadnje epizode (donaverova karavana, brončano lice..) u kojima je KP, a trebao bi u to vrijeme po kronologiji biti u zatvoru? |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 20/12/2013 : 14:15:23
|
quote: Originally posted by supermark
jel ima tko kakvo razumno objasnjenje za one zadnje epizode (donaverova karavana, brončano lice..) u kojima je KP, a trebao bi u to vrijeme po kronologiji biti u zatvoru?
Ken dok je u zatvoru piše priče(dime novels) za onog nekog pisca/novinara kojeg je srea u nekoj epizodi. Tako da te priče koje nisu kronološki posložene su u stvari pustolovine koje je Ken doživija u prošlosti a sad izlaze u obliku već spomenutih dime novels. U jednoj epizodi(Avanture Teddyja Parkera), Teddy cilo vrime čita jednu od tih Kenovih pustolovina. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Posted - 20/12/2013 : 15:33:41
|
quote: Originally posted by jaki
a možda se događa u paralelnom svijetu?
sumnjam, nije u duhu Ken Parkera koji se pokusava sto vise drzati stvarnosti i realnosti
a možda ne idu kronološki?
to bi bila pljuska u lice svim citateljima koji su cekali mjesecima kasnjenja pojedinih nastavaka zbog postivanja kronologije
a koga briga?
supermarka |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8172 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 20/12/2013 : 17:27:37
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
jel ima tko kakvo razumno objasnjenje za one zadnje epizode (donaverova karavana, brončano lice..) u kojima je KP, a trebao bi u to vrijeme po kronologiji biti u zatvoru?
Ken dok je u zatvoru piše priče(dime novels) za onog nekog pisca/novinara kojeg je srea u nekoj epizodi. Tako da te priče koje nisu kronološki posložene su u stvari pustolovine koje je Ken doživija u prošlosti a sad izlaze u obliku već spomenutih dime novels. U jednoj epizodi(Avanture Teddyja Parkera), Teddy cilo vrime čita jednu od tih Kenovih pustolovina.
ne mora nužno biti tako ken parker, kao i svaki pisac na svijetu, kombinira ono što je doživio, ono što je čuo od drugih i što je pročitao negdje uostalom, vrlo je teško smjestiti te događaje u njegov time line sad se više ne sjećam, ali pokušavao sam smjestiti događaje iz donaverovog karavana i ispalo mi je da je on tada bio na putu u boston
dakle, ken parker u zatvoru piše priče, izmišlja ih iz svog iskustva, a kako je on čovjek s granice, to sve izgleda uvjerljivo |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 20/12/2013 : 21:17:48
|
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ken dok je u zatvoru piše priče(dime novels) za onog nekog pisca/novinara kojeg je srea u nekoj epizodi. Tako da te priče koje nisu kronološki posložene su u stvari pustolovine koje je Ken doživija u prošlosti a sad izlaze u obliku već spomenutih dime novels. U jednoj epizodi(Avanture Teddyja Parkera), Teddy cilo vrime čita jednu od tih Kenovih pustolovina.
ne mora nužno biti tako ken parker, kao i svaki pisac na svijetu, kombinira ono što je doživio, ono što je čuo od drugih i što je pročitao negdje uostalom, vrlo je teško smjestiti te događaje u njegov time line sad se više ne sjećam, ali pokušavao sam smjestiti događaje iz donaverovog karavana i ispalo mi je da je on tada bio na putu u boston
dakle, ken parker u zatvoru piše priče, izmišlja ih iz svog iskustva, a kako je on čovjek s granice, to sve izgleda uvjerljivo
Istina. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8172 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 21/12/2013 : 10:24:02
|
da, i moguće je da je ken u zatvoru pročitao članak o stvarnom događaju, pa onda napisao priču (problem je da su se stvarni događaji zbili oko 1900te godine) na ubc fumettiju je netko napisao članak kako je ta priča ustvari pravi kraj serijala, jer daje naznake da je ken izašao iz zatvora i posjetio grob ishija ja nisam siguran da je to tako
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Topic |
|