forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Dodatne slike kompleta(+slike pojedinih stripova)*
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/05/2010 : 18:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

quote:
Originally posted by 1Euro

Pitanje za Dveribada:

-jel imaš ti i neke lošije očuvane komplete stripova koji nisu glanceri ili -5 i te stvari nego su šta ja znam 3,2,...ili takve stripove bacaš?
Jer nismo svi kolekcionari i neki samo želimo pročitati stripove pa nam je svejedno za glancere,..... zbog toga pitam

Ne,stripove ne bacam.Tu i tamo nešto poklonim.Da,imam i slabije očuvanih stripova,negdje oko 4,4-.Postoje i kompleti u tom stanju,samo mi navedi na što konkretno misliš.?
Jedini je problemčić što ja nastojim stripove prodat na aukcijama,ovako javno.Bit će uskoro puno tog na aukcijama,ali napiši mi na kakve konkretno komplete misliš,na koje edicije i koje junake?

Pa najprije hvala na odgovoru,jer ti si meni stvarno legenda sa ovoliko stripova i to i drago mi je da si uzeo malo vremena da mi odpišeš.
Pa mene zanimaju stripovi od Kita Tellera ali se bojim da ne bi imao čak dovoljno novca za -4,....stvarno sam mislio na kupus stripove,može biti bez naslovnica,ili dodatka kao što je lon volf,svemirski patroldžija,....važno mi je da pročitam priču.Ali možda bi stvarno bilo najbolje da ja napravim neki "the best off" pa ti onda javim,na PM one brojeve koje bi trebao,tada bi možda uzeo i bolje očuvane,no tek toliko da ti odgovorim na pitanje da se zanimam za stripove Kita Tellera.
Inače stvarno si za mene legenda pa ču i ja pokušati da sakupim glancer komplet Kapetana Mikija,to če mi biti izzazov.
Inače Kapetan Miki mi nije neki strip ali mislim da je imao najmanje stripova od svih pa če ga vjerovatno biti najlakše sakupiti a pošto je i počeo kasno mislim da je bio prvi broj oko 460+ broja mislim da i neče imati takvu cijenu?
Pitanje za Portera:

-koliko vrijedi glancer komplet Kapetana Mikija (po tvom mišljenju)

Javi mi adresu.Ako ti stripovi trebaju samo za čitanje,navedi šta i koji serijali.Nakon slaganja kompleta,sastavim ti što mogu i poklanjam.

Ma neeeeee,hvala ti puno ali ne želim da mi poklanjaš,stvarno ne.
Znam da si ti dosta stripova poklonio i da bi ti to stvarno učinio ali ne želim ja to,i ispalo bi ko da sam se tebi nešto ulizivao da dobijem neki besplatni strip,stvarno nema potrebe za takvim stvarima ali svejedno,hvala ti od srca što si se ponudio i to priča kako si dobar čovjek.
Ja tu i tamo kupim neke stripove najviše od člana isseserin preko aukcija on ima recimo malo lošije očuvane što meni treba za pročitati a kada budem složio neki spisak ja ču ti poslati pa češ vidjeti imaš li nešto od toga pa čemo se dogovoriti i ja ču ti naravno platiti,ne trebaju mi besplatni stripovi iako hvala ti puno što si se ponudio.
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 13/05/2010 : 23:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by zlikovski

dobije li se kakvo jamstvo da su u pitanju originali, da nema lažnjaka ili reprinta među ovim "starinama"?

Ne,na žalost.Vidiš po slikama da su svježe odštampani.

hvala na odgovoru. da, na slikama mi se neki čine nestvarno kvarni.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 14/05/2010 : 22:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
@masni:
Inače ti ovo služi i kao dobra reklama za aukciju, ali po mom mišljenju nisi baš ništa promašio sa cijenom....JBG, nije glancer, ali ti je raritet - i to je ono glavno.

Invincible shield
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/05/2010 : 22:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
ma taj broj je sama reklama za sebe, jako je los ali sam nabavio solidan klark siti. Koji necu prodavati.

kao i

koji je bolji nego na slici ali ovo su primerci za mene

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 14/05/2010 : 23:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Klark siti ti je super, i vredi dosta...a za Otrovni totem šteta zbog selotepa, ali vremenom će otpasti. Važno je, da imaš obojicu.

Invincible shield
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 15/05/2010 : 02:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

dobije li se kakvo jamstvo da su u pitanju originali, da nema lažnjaka ili reprinta među ovim "starinama"?

Ne,na žalost.Vidiš po slikama da su svježe odštampani.

hvala na odgovoru. da, na slikama mi se neki čine nestvarno kvarni.

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/05/2010 : 06:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Skinuo sam aukciju, pa cu je postaviti kad budem doneo strip kuci pa ga detaljnije pregledam.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

ado_14
Starting Member

34 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 04/06/2011 : 07:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ado_14 a Private Message  Reply with Quote
kad citam ovo i gledam slike dode mi da postupim ko onaj lik kaj je napravio filmic i stavo na jutub u kojem moli ove svjetske multimilijunase da mu poklone jedan milijun (jer je to njemu ko stotica) sam sto bi ja molio da mi se pokloni par stripova haha
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000