Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 08/05/2010 : 09:35:18
|
Ajde momci(Rejs,Teller,Osim,Bruce Springsteen,Elfak,1Euro,.....) Ajde da mi osvojimo ovu aukciju
http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2306167
ovakve prilike više nečemo imati! Ako se udružimo možemo pobijediti,sami nemamo ili nemate skoro nikakve šanse jer pitanje koliko iznosi rezerva ali ako zajedno bacimo novac na stol to bi mogli da osvojimo kao Kit teller fanovi.
Kasnije možemo podijeliti stripove ali mislim da bi to bila šteta. Predlažem da kada usvojimo ovaj komplet da dolučimo nekoga kome najviše vjerujemo Teller npr ili bilo ko meni je sasvim svejedno,možda Osim ili šta ja znam bilo tko,uopšte ne moram biti ja,čak ni ne želim biti ja,pa da taj čuva stripove za nas.Mi možemo uvijek doči kod njega da pročitamo neke od ovih stripova a kasnije kada budemo svi sve pročitali možemo uvijek da stavimo nazad na licitacije pa podijelimo novac ili ako se želi netko povuči ostali možemo da kupimo njegov udio.
Šta kažete momci?
Ovo je ozbiljno. Možete i vi nešto predložiti ali dajte da kupimo to!!!!! Ako nas ima dosta neče nas tako puno koštati!
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 08/05/2010 : 10:10:17
|
hahahhahahahhahahaha
ajde da doživim i to da hrpa kolekcionara (dakle individualista) zajedno kupi jednu kolekciju i jednom od njih da da je čuva :) |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Posted - 08/05/2010 : 10:15:39
|
osim toga svota nije ni pretjerano velika...4€ po komadu za sada, recimo da je rezerva na nekih 3000€... to nebi trebala biti neka silna prepreka za jednog koji sam sebe naziva fan. Pogotovo za čovjeka sa takvim idejama, majke mi čak i književnika bre.... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 08/05/2010 : 12:52:06
|
quote: Originally posted by jang
osim toga svota nije ni pretjerano velika...4€ po komadu za sada, recimo da je rezerva na nekih 3000€... to nebi trebala biti neka silna prepreka za jednog koji sam sebe naziva fan. Pogotovo za čovjeka sa takvim idejama, majke mi čak i književnika bre....
jel moraš da mi sjebeš topik? Što se miješaš,jesam li ja tebe možda spomenuo kao Kit teller fana? Siguran sam da rezerva nije 3000 eura nego je puno viša i nemoj slučajno da vređaš mene kao književnika,ja sam bar nešto izdao na tom području i još radim na tome za razliku od nekih drugih |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 08/05/2010 : 12:53:48
|
quote: Originally posted by velka031
Pitanje je samo koliko ste svi "raštrkani"... Možda to i nije tako lako izvesti...
da to je največi problem,ali mora biti neko rješenje,....
|
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Posted - 08/05/2010 : 13:38:12
|
quote: Originally posted by 1Euro
osim toga svota nije ni pretjerano velika...4€ po komadu za sada, recimo da je rezerva na nekih 3000€... to nebi trebala biti neka silna prepreka za jednog koji sam sebe naziva fan. Pogotovo za čovjeka sa takvim idejama, majke mi čak i književnika bre....
jel moraš da mi sjebeš topik? Što se miješaš,jesam li ja tebe možda spomenuo kao Kit teller fana? Siguran sam da rezerva nije 3000 eura nego je puno viša i nemoj slučajno da vređaš mene kao književnika,ja sam bar nešto izdao na tom području i još radim na tome za razliku od nekih drugih
nisi me pomenuo. upucaču se odmah. nisam fan ali i kao no fan imam toliko njegovih stripova kod kuče da ih ti nikad nečeš imati. Jer ti si JOKE kao stripofil, na forumu te podnose jer mogu da prave budalu od tebe, da te podjebavaju i smiju ti se. Mislim da su te čak i pre vremena vratili zbog toga, jer im je ponestalo komedije pa su svađe počinjale. U stvari se to mene ne tiče ako ti praviš konja od sebe... jedino me boli srce jer smo nažalost sunarodnjaci i tužan sam kad vidim šta to hoda i sere po mojoj voljenoj Sloveniji. Boli me jer znam kako bivša Juga cepa od smeha " gle ti ovog glupog Janeza, kakve to konjine moraju živjeti gore u Deželi. A ovaj je čak knijigu napisao i izdao. Kakvi tek trebaju biti ostali." Moram još jednom zahvaliti TomDaru što ti je podjelio doživotni ban sa našeg foruma. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 08/05/2010 : 13:41:07
|
hahahhahahahhahahaha
ajde da doživim i to da hrpa kolekcionara (dakle individualista) zajedno kupi jednu kolekciju i jednom od njih da da je čuva :)
i u čemu je problem? Ako skupina prijatelja koji imaju isti interes skupi novac i zajednu kupe tu kolekciju. prije toga se naravno sve dogovore,postave si neka pravila,u biti ti je to isto ko dioničarsko društvo samo što se ovdje radi o stripovima umjesto dionica,.... Ja osobno nemam nikakvog fetiša da JA čuvam tu kolekciju ili bilo šta,meni je samo važno da mogu posuditi nekoliko brojeva pročitati u miru,vratiti nazad u kolekciju i posuditi neke druge i tako skroz,kasnije može mene netko isplatiti pa može ako isplati svakoga da taj jedini ima tu kolekciju sam ako želi ako ne,i ako se svi slažemo onda možemo kasnije zajedno prodati tu kolekciju pa si onda podijelimo novac naravno sorazmerno prema ulaganju. Ne vidim ama baš nikakvog problema.... Da bi bilo dovoljno slovenaca na forumu i da se ne bi svi ponašali kao Gorenjci onda bi mogli mi sami(slovenci) da kupimo takav komplet ali to tek bi bila znanstvena fantastika |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 08/05/2010 : 14:12:59
|
quote: Originally posted by 1Euro
jel moraš da mi sjebeš topik? Što se miješaš,jesam li ja tebe možda spomenuo kao Kit teller fana? Siguran sam da rezerva nije 3000 eura nego je puno viša i nemoj slučajno da vređaš mene kao književnika,ja sam bar nešto izdao na tom području i još radim na tome za razliku od nekih drugih
nisi me pomenuo. upucaču se odmah. nisam fan ali i kao no fan imam toliko njegovih stripova kod kuče da ih ti nikad nečeš imati. Jer ti si JOKE kao stripofil, na forumu te podnose jer mogu da prave budalu od tebe, da te podjebavaju i smiju ti se. Mislim da su te čak i pre vremena vratili zbog toga, jer im je ponestalo komedije pa su svađe počinjale. U stvari se to mene ne tiče ako ti praviš konja od sebe... jedino me boli srce jer smo nažalost sunarodnjaci i tužan sam kad vidim šta to hoda i sere po mojoj voljenoj Sloveniji. Boli me jer znam kako bivša Juga cepa od smeha " gle ti ovog glupog Janeza, kakve to konjine moraju živjeti gore u Deželi. A ovaj je čak knijigu napisao i izdao. Kakvi tek trebaju biti ostali." Moram još jednom zahvaliti TomDaru što ti je podjelio doživotni ban sa našeg foruma.
a tebe poštuju ovdje na forumu? Koliko prijatelja imaš ovdje a da ih nisi pridobio uvlačenjem u guzicu? Koliko ISTINITIH prijatelja imaš ovdje koji te poštuju? za mene svi znaju da se zajebavam i tako se i ponašam što ne znači da sam ja izvan foruma isto takva osoba. za mene je ovaj forum medij,ko neki blog gdje mogu da se zezam kako meni odgovara i ako se to ljudima sviđa pa meni je to skroz ok.I ljudi koji se bave komedijom je fora u tome da im se smiju,no jedan takav ljubomoran i zagorčan čovjek poput tebe to naravno ne može shvatiti. To što imaš ti više stripova od mene ne znači ama baš ništa. Ja nisam nikada tvrdio da sam kolecionar nego volim da čitam stripove i kada ih pročitam meni stripovi onda ne znače ništa,zato ih poklanjam drugima,posudim,ili razmjenim,prodam,...a ne da ih ljubomorno čuvam kao ti i stojih sa puškom pred ormarom.Baš jadno. To što me je Tom Dar izbacio znamo ja i on dosta dobro zašto a znaš i ti. Fora je bila da ako bi se ja ispričao onda bi sve bilo ok a to naravno nisam učinio jer ja uvijek stojim izza svojih riječi i ne želim sada ovdje da pišem o čemu se radilo pošto to ljude ne zanima ovdje ali tek toliko da ti znaš da sam govorio istinu jer sam i ja razgovarao sa Žoltom i on je to meni potvrdio da se je ono sa oglasom stvarno tako dogodilo i ja sam samo rekao ono što je on meni rekao i što i danas vjerujem da je istina.I umreču sa spoznajom da je to bila istina i samo to je razlog a Tom daru naravno nije bilo u interesu da se tako nešto sazna ili priča po forumu ili bilo šta pa je reagovao a ionako ona vaša striparna je ništa u usporedbi sa ovim sajtom,tako da mi nije nikakva šteta što me nema tamo.A da poželim biti tamo prisutam lijepo se ja mogu opet učlaniti pod nekim drugim imenom sa nekog drugog kumpjutera da se sakrije moja Ip adresa ali to ne želim učiniti,ali tek tolčiko da vidiš koliko je uopšte smiješno kada te netko izbaci jer se uvijek možeš vratiti haha(kao hellingen haha). A što se tiče da smo obojica Slovenci,neče biti više dugo,jer kao što je raspala Jugoslavija tako če raspasti i Slovenija. Ti nemaš pojma ali mi Štajerci se ne osječamo Slovencima.Možeš slobodno provjeriti na Štajerskem. Za razliku od Gorenjske koj eje ionako izmišljeno ime jer ima vam je zbog toga tako jer imate gore pa onda gorenjska,ali bi bilo prikladnije Kranjska ako smo več kot toga,no vi ste Gorenjska šta je ionako izmišljeno isto ko Primorska jer je uz more. Ali Štajerksa je bila pokrajina prije nego je postojala bilokakva Gorenjska,Primorska,Dolenjska,... i pola naše države je u Austriji ili u Sloveniji ovisi kako gledaš. Jer mi smo donja Štajerska a Graz npr je Gornja Štajerska. Ovdje na Štajerskem živi više od pola ljudi koji imaju njemačka prezimena među kojim spada i moje prezime a to se lako može prepoznati po končnicama -er na kraju prezimena.Takvih prezimena ima ogromno i svi mi imamo Germanske ili Austrijanske korijene i to znači da smo rodom Germani i tako se i osječamo i šta nas briga Slovenija.Kada svi ovi komunisti koji još uvijek haraju po našoj zemlji umru tada če se stvoriti jedna nova zemlja a to če biti Štajerska i tada mi više nečemo biti sunarodnjaci. U sloveniji več je bilo plebiscita 1920 godine kada je Koroška odlučila da če se priključiti Austriji pa se tako nešto može dogoditi i sa Štajerskom ali to se neče dogoditi jer čemo mi imati svoju državu.Sve više ljudi se ne osječa dobro u Sloveniji pa če se tako nešto dogoditi. Mi za razliku od Primorske čak dobro surađujemo sa Hrvatskom.Mi nemamo problema sa granicom između naša dva teritorija kao što to imaju u Prekmurju i na Primorski,čak su Celjski grofovi a ja sam rođen u Celju imali krvna sorodstva sa Frankopanima npr i Bosanskim kraljem,i poslednji Celjski Grof je umru u Beogradu gdje je išao braniti Beograd pred Turcima,....što pokazuje kako ovi ljudi ovdje gledaju drukčije na politiku koja vodi Slovenija do ovih država danas,jer mi dosta ovih ljudi u Hrvatskoj,Bosni i Srbiji i dan danas smatramo bračom za razliku od Slovenije. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 08/05/2010 : 14:33:30
|
to nije politika nego geografija tek toliko da se zna,pa da me se ne izbaci. Ako je problem mogu ja i obrisati taj tekst ako sam "uvrijedio" nekoga na političkoj bazi. Ali tek toliko da se zna šta je Štajerska(koja uistinu postoji) i šta Slovenija i ko je kome sunarodnjak,Jang gleda na to politički a ja geografski to je sva razlika. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Posted - 08/05/2010 : 14:50:23
|
kamo sreče da si ti German, prije če biti da si Gremlin...
A to što ti pričaš u vezi tog Žolta je čista laž koju si izmislio. On sam je potvrdio to TomDaru kad su razgovarali telefonom i bio je to spreman i javno napisati. Zbog toga si bio izbačen, jer si lagao i izmišljao, krivo optuživao ljude za prevare koje si sam pravio. Zar ti misliš da smo svi mi tako naivni i budale? Sjeti se samo kako si tražio slike in informacije o kompletu Ken Parkera od System Comicsa kojeg sam ja prodavao. Taj komplet je bio za jednog tvog drugara koji nije na forumu a voli stripove. I ti si mu bio nekakva veza, dobavljivač stripova. Samo da ti to nisi radio besplatno nego si se ugrađivao u cijenu. Pitam se samo koliko si se ugradio u moj komplet Ken Parkera tako da do realizacije nije nikada došlo jer je verovatno tog drugara srce zaboljelo. A skoro sam siguran da je taj drugar baš taj Žolt. Kojeg btw neki pozivaju več pola godine da plati ili da vrati.... |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Posted - 08/05/2010 : 16:04:57
|
quote: Originally posted by Markos
Jang, ovaj stvarno ima 29 godina i objavio je knjigu?!?!?
neznam. lupam glavom u zid, nadam se da sanjam i da to nije moguče. Ipak možda je to neki drugi čovjek sa istim imenom i prezimenom. Ovom više pritiče da radi kod mesara |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 08/05/2010 : 16:16:50
|
kad vidim koji sve ljudi kod nas objavljuju knjige dodje mi da lupam glavom o zid ko Jang. Majke mi ako necu napisat triler koji se odvija na potezu od Macole do Karlovca sa kuharicom u glavnoj ulozi...tek tako da se mogu i ja nazivat knjizevnikom...s druge strane ako je Nives Celzijus knjizevnica, nisam siguran zelim li si prisit taj epitet... |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 08/05/2010 : 16:41:48
|
A to što ti pričaš u vezi tog Žolta je čista laž koju si izmislio. On sam je potvrdio to TomDaru kad su razgovarali telefonom i bio je to spreman i javno napisati. Zbog toga si bio izbačen, jer si lagao i izmišljao, krivo optuživao ljude za prevare koje si sam pravio. Zar ti misliš da smo svi mi tako naivni i budale? Sjeti se samo kako si tražio slike in informacije o kompletu Ken Parkera od System Comicsa kojeg sam ja prodavao. Taj komplet je bio za jednog tvog drugara koji nije na forumu a voli stripove. I ti si mu bio nekakva veza, dobavljivač stripova. Samo da ti to nisi radio besplatno nego si se ugrađivao u cijenu. Pitam se samo koliko si se ugradio u moj komplet Ken Parkera tako da do realizacije nije nikada došlo jer je verovatno tog drugara srce zaboljelo. A skoro sam siguran da je taj drugar baš taj Žolt. Kojeg btw neki pozivaju več pola godine da plati ili da vrati....
Ti mora da si bolestan! Najprije kažeš kako je taj Žolt potvrdio da je to čista laž,kako završavaš rečenicom kako taj Žolt več pola godine nije nikome platio. E pa sada kome se onda vjeruje meni ili tom Žoltu koji je meni sasvim drugačije rekao a Tom dar povjeruje ono ili onom ečija rečenica mu više odgovara. Ali PRONAĐI MI JEDNOGA KOGA SAM JA PREVARIO ZA JEDAN CENT I KO ČEKA DA MU JA NEŠTO PLATIM.PRONAĐI MI JEDNOGA KOJEM SA JA OSTAO NEŠTO DUŽAN. Gdje sam ja lagao,izmišljao i varao? Pa jesi li ti normalan? Ja sam lijepo rekao ono što sam čuo da se desilo Žoltu i kako bi ja to mogao izmisliti kada je Žolt to meni rekao. Ti kažeš da je on to kasnije porekao,no kada sam ga ja nazvao on meni nije ništa porekao i još jedanput mi je zatvrdio da se to tako desilo i ja njemu vjerujem i tačka.Zbog toga me i zaboli ona stvar ako ne mogu da budem na striparna.com jer meni više znači dana riječ jednog Žolta nego svih vas tamo. Što se tiče da on nekima nije platio,to nije moja stvar,zar j eto moj problem. Meni je uduvijek sve platio i ja ga smatram poštenim,jer meni nije ništa dužan.Šta on radi drugima to mene ne zanima. Ali tebe još jednom pitam gdje sam ja lagao,izmišljao i pravio prevare? Jel hočeš da idemo zajedno do Žolta pa da ga pitamo,ja imam njegov telefon pa se možemo dobiti bilo kada pa čemo vidjeti ko je koga varao,lagao,.... Ako ne želiš da se nađeš s njim znači da ti nije stalo do istine. Da i taj Ken parker koga si spominjao je bio za Žolta što ga isto tako možeš pitati pa če ti reči,a cijena je bila 10 eura veča nego si ti tražio. I nisi bio jedini koji mi je poslao ponudu za tog Žolta i ja sam sve te ponude poslao njemu i to je bilo prije nego je on postao član nekog foruma jer prije toga on nije bio na nikakvim forumima i ja sam njega upoznao sa vašim forumom jer mi se nije dalo više dogovarati za stripove u njegovo ime.Ali svejedno pronađi mi jednoga kojeg sam ja prevario na taj račun ili neki drugi?? To što je Žolt ostao dužan nekome ili nije to nije više moja stvar ja ponavljam meni je sve platio čak mi je dao više novca negoje trebao,pa zašto da ga onda ja smatram prevarantom.Za mene je pošten lik. Šta ili kakvi su mu bili dogovori kasnije sa drugima to nije moja stvar. Ja sam čak nekima iz vašeg foruma sredio da su njemu prodali stripove i on (ŽOLT) je njima isto tako platio.Znam jer sam ja imao dogovor sa prodavačem da ako mu ja sredim posao on meni pošalje nekoliko Kit Telera z apročitati umjesto procenata od prodaje iako sam ja njima zrihtao veču cijenu nego li su oni tražili pa su mi htjeli platiti proviziju ali nisam uzeo novac samo stripove za pročitati iako su mi ih nudili da ih zadržim sam ih kasnije vratio.Pitaj cezara npr sa vašeg foruma,jel samja nekome dužan nešto. I ne miješaj se u moje familijsko drvo jasno,odakle ja potičem,dat ču ja tebi gremlina kada se negdje vidimo! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 08/05/2010 : 16:49:44
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
kad vidim koji sve ljudi kod nas objavljuju knjige dodje mi da lupam glavom o zid ko Jang. Majke mi ako necu napisat triler koji se odvija na potezu od Macole do Karlovca sa kuharicom u glavnoj ulozi...tek tako da se mogu i ja nazivat knjizevnikom...s druge strane ako je Nives Celzijus knjizevnica, nisam siguran zelim li si prisit taj epitet...
Koliko knjiga ste ti i jang objavili? Jel ti znaš kolika je konkurencija danas ako uopšte želiš objaviti knjigu,pronači založbu pa da netko uloži svoj novac u nekoga? Ti misliš da je napisati knjigu tek tako i da svatko ko napiše knjigu da je onda svaka knjiga izdana? Je si li ti pročitao knjigu? Ti kažeš da su oni koji su meni dali književnu nagradu da su idioti? Ti kažeš svim knjižnicama koje drže moju knjigu da su neznalice i idioti? Pa ti i jang nemate pojma čovječe! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/05/2010 : 17:12:45
|
A što se tiče da smo obojica Slovenci,neče biti više dugo,jer kao što je raspala Jugoslavija tako če raspasti i Slovenija. Ti nemaš pojma ali mi Štajerci se ne osječamo Slovencima.Možeš slobodno provjeriti na Štajerskem. Za razliku od Gorenjske koj eje ionako izmišljeno ime jer ima vam je zbog toga tako jer imate gore pa onda gorenjska,ali bi bilo prikladnije Kranjska ako smo več kot toga,no vi ste Gorenjska šta je ionako izmišljeno isto ko Primorska jer je uz more. Ali Štajerksa je bila pokrajina prije nego je postojala bilokakva Gorenjska,Primorska,Dolenjska,... i pola naše države je u Austriji ili u Sloveniji ovisi kako gledaš. Jer mi smo donja Štajerska a Graz npr je Gornja Štajerska. Ovdje na Štajerskem živi više od pola ljudi koji imaju njemačka prezimena među kojim spada i moje prezime a to se lako može prepoznati po končnicama -er na kraju prezimena.Takvih prezimena ima ogromno i svi mi imamo Germanske ili Austrijanske korijene i to znači da smo rodom Germani i tako se i osječamo i šta nas briga Slovenija.Kada svi ovi komunisti koji još uvijek haraju po našoj zemlji umru tada če se stvoriti jedna nova zemlja a to če biti Štajerska i tada mi više nečemo biti sunarodnjaci. U sloveniji več je bilo plebiscita 1920 godine kada je Koroška odlučila da če se priključiti Austriji pa se tako nešto može dogoditi i sa Štajerskom ali to se neče dogoditi jer čemo mi imati svoju državu.Sve više ljudi se ne osječa dobro u Sloveniji pa če se tako nešto dogoditi. Mi za razliku od Primorske čak dobro surađujemo sa Hrvatskom.Mi nemamo problema sa granicom između naša dva teritorija kao što to imaju u Prekmurju i na Primorski,čak su Celjski grofovi a ja sam rođen u Celju imali krvna sorodstva sa Frankopanima npr i Bosanskim kraljem,i poslednji Celjski Grof je umru u Beogradu gdje je išao braniti Beograd pred Turcima,....što pokazuje kako ovi ljudi ovdje gledaju drukčije na politiku koja vodi Slovenija do ovih država danas,jer mi dosta ovih ljudi u Hrvatskoj,Bosni i Srbiji i dan danas smatramo bračom za razliku od Slovenije. [/quote]
play of the day
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Posted - 08/05/2010 : 17:13:52
|
nisi zna za ovo? bija je golemi topic o tome |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Posted - 08/05/2010 : 17:14:32
|
A to što ti pričaš u vezi tog Žolta je čista laž koju si izmislio. On sam je potvrdio to TomDaru kad su razgovarali telefonom i bio je to spreman i javno napisati. Zbog toga si bio izbačen, jer si lagao i izmišljao, krivo optuživao ljude za prevare koje si sam pravio. Zar ti misliš da smo svi mi tako naivni i budale? Sjeti se samo kako si tražio slike in informacije o kompletu Ken Parkera od System Comicsa kojeg sam ja prodavao. Taj komplet je bio za jednog tvog drugara koji nije na forumu a voli stripove. I ti si mu bio nekakva veza, dobavljivač stripova. Samo da ti to nisi radio besplatno nego si se ugrađivao u cijenu. Pitam se samo koliko si se ugradio u moj komplet Ken Parkera tako da do realizacije nije nikada došlo jer je verovatno tog drugara srce zaboljelo. A skoro sam siguran da je taj drugar baš taj Žolt. Kojeg btw neki pozivaju več pola godine da plati ili da vrati....
dobra je i ova |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Posted - 08/05/2010 : 17:16:08
|
ti si bio izbačen jer si TomDara optužio nekih prevara na aukcijama. A na te prevare je tebe opomenuo taj tvoj prijatelj. Kad ga je TomDar nazvao na telefon i pitao ga o ovome ovaj je to poricao. Zbog toga tvoje doživotno izbacicanje. Imaš njegov broj pa ga pitaj zašto tebi govori jedno a Tomdaru nešto drugo. Za mene je onda to laž i izmišljanje. Nisam ti ja slao nikakvu ponudu nego si ti pokušavao da napraviš neki biznis na račun mojih stripova i svog kolege. Do tog biznisa srečom nije došlo. to dali je on bio prije član foruma ili ne nije važno za tu priču, verovatno se to može provjeriti ako ja potražim tvoje mailove.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Posted - 08/05/2010 : 17:17:38
|
kad vidim koji sve ljudi kod nas objavljuju knjige dodje mi da lupam glavom o zid ko Jang. Majke mi ako necu napisat triler koji se odvija na potezu od Macole do Karlovca sa kuharicom u glavnoj ulozi...tek tako da se mogu i ja nazivat knjizevnikom...s druge strane ako je Nives Celzijus knjizevnica, nisam siguran zelim li si prisit taj epitet... [/quote]
Koliko knjiga ste ti i jang objavili? Jel ti znaš kolika je konkurencija danas ako uopšte želiš objaviti knjigu,pronači založbu pa da netko uloži svoj novac u nekoga? Ti misliš da je napisati knjigu tek tako i da svatko ko napiše knjigu da je onda svaka knjiga izdana? Je si li ti pročitao knjigu? Ti kažeš da su oni koji su meni dali književnu nagradu da su idioti? Ti kažeš svim knjižnicama koje drže moju knjigu da su neznalice i idioti? Pa ti i jang nemate pojma čovječe! [/quote]
pa dobila je i Nives nagradu,čini mi se |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Posted - 08/05/2010 : 17:23:57
|
nego vratimo se ovoj ideji. ne virujen da je rezerva ispod 3500 ili 4000 € znači recimo 5 forumaša bi tribalo dat po 800 € šta i nije malo a i problem je ko bi to skladištija da je svima dostupno |
|
|
Topic |
|