Author |
Topic |
Deers
Advanced Member
Croatia
9406 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 23/04/2013 : 08:51:47
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Deers
Bah! Ne sjećam se kad je nisu ukidali tako da vjerujem da će opet iskrsnuti kad-tad...
This time it's for real. Producent David X. Cohen je izjavio da je ovog puta stvarno kraj, i kaze da ce ovih zadnjih 13 epizoda da budu najbolje citave serije. Finale ce da bude svadba izmedju Leele i Fry-a, i ta epizoda ce da bude pravi "emotional gorefest".
Sta to znaci, ima da vidimo.
Dobra su mi ova finala (i polufinala) kad nije normalna epizoda već više kraćih posveta svemu i svačemu. Ako bude takvo finale ja zadovoljan. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 23/04/2013 : 10:27:07
|
quote: Originally posted by Barker
steta za futuramu, iako iskreno, nisam odgledao nista od restartovanja. sto se tice simpsonsa, odgledao skoro na tv-u 10, 11 i 12 sezonu. apsolutni vrh (bogova)! :)
eeeh
Po meni zlatno doba Simpsona, apsolutno najbolje epizode su od 4. do 9. sezone, gotovo nema lose, u 10. se osjeca pad kvalitete, 11. a pogotovo 12. blagi uzas. Kasnije, mozda od 15.,16. sezone dalje serviraju nam tu i tamo poneke odlicne i dobre epizode, no sve to nije ni blizu kvaliteti koju su pruzili u najboljim danima. Kad se samo sjetim epizoda Homer in space, Burns selling power station (land of chocolate), Hurricane Neddy, Secrets of a successful marriage, Bart camping ili tako nesto.. Vrh vrhova |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 23/04/2013 : 10:58:35
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by supermark
meni ovo nikada nije bilo nesto simpsoni su mi puno bolji, a i puno toga ostaloga
Stare sezone Simpsonova jesu odlicne, ali zadnjih 10 godina su stvarno ocajne. Nekako su jedva na televiziji, ljudi ih ipak gledaju iz postovanja, zato sto su odrasli sa Simpsonovima (vec su na TVu 23 godine), ali da su ikako smijesne, bogami nisu.
Medjutim, kvalitet Futurama nikad nije spao. Stavise, svaka nova sezona je bolja od prethodne.
a te novije epizode nisam ni gledao |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4651 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 26/04/2013 : 13:08:39
|
quote: Originally posted by ordell
quote: Originally posted by Barker
steta za futuramu, iako iskreno, nisam odgledao nista od restartovanja. sto se tice simpsonsa, odgledao skoro na tv-u 10, 11 i 12 sezonu. apsolutni vrh (bogova)! :)
eeeh
Po meni zlatno doba Simpsona, apsolutno najbolje epizode su od 4. do 9. sezone, gotovo nema lose, u 10. se osjeca pad kvalitete, 11. a pogotovo 12. blagi uzas. Kasnije, mozda od 15.,16. sezone dalje serviraju nam tu i tamo poneke odlicne i dobre epizode, no sve to nije ni blizu kvaliteti koju su pruzili u najboljim danima. Kad se samo sjetim epizoda Homer in space, Burns selling power station (land of chocolate), Hurricane Neddy, Secrets of a successful marriage, Bart camping ili tako nesto.. Vrh vrhova
ne kazem da nisi u pravu, ali to su ipak epizode koje obradjuju , kako da kazem, "klasicne" teme. u sezonama koje sam pomenuo oni uspevaju da od super jednostavnih premisa naprave odlicne epizode (sto mi pada na pamet: apu dobija osmorke, klinci preuzimaju striparnicu, homer teniser, put u afriku, nedov hriscanski luna park, homer koji obozava decu (osim svojih klinaca), homer genijalac...), na hiljade "sakrivenih" zezalica, hintova i sebeparodiranja, sporedni likovi dobijaju svoje price koje nisu isprazne i tako to :)
svejedno, meni je svaka epizoda uzivanje kakvo mi retko ko moze ponuditi :) |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 26/04/2013 : 14:18:35
|
Ja gledam trecu sezonu "Futurame" ... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 26/04/2013 14:19:01 |
|
|
Topic |
|
|
|