forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MaFest: Ground Zero
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 15/05/2010 : 08:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Al' je to profesionalno...

Još uvijek boli prošli MaFest
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40350 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/05/2010 : 08:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa naravno... Treba dosta toga da me razuveri da je to valjan covek...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/05/2010 : 09:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

@ mladjo

jesi li ti pročitao poslednji Dveribadov post?
pola godine večina ovog foruma foruma nas se pitala zbog čega on napada dvojac D&D. Činio je to više puta, oni su mu odgovarali više puta. tu su bile još razne svađe i zajebavanje sa ostalim članovima udruge koja priprema Mafest. Jedna i druga strana nisu štedili riječi. Nikog se nije izbacilo. Sada pola godine kasnije jedna strana odlučuje da toga ima dovoljno i odlučila se povuči. Time ovaj forum gubi mnogo, verovatno ni njima nije lako i svima nam je žao. I sad koliko sam ja shvatio zadnji Dveribadov post on se (konačno?) spremio da objavi što zamjera dvojcu D&D. I ne samo njima nego još nekim drugim članovima ovog foruma, možda i šire. U svim tim svađama gomila ljudi je tražila od njega neka kaže što zamjera Libellusu i ekipi, neka predloži dokaze. A ti si ga baš sad izbacio na mjesec dana. Misliš da če tih mjesec dana izbacivanja nešto rešiti? Da če jedna i druga strana promjeniti mišljenje? Možda, vidječemo. Ako hoče onda si bio u pravu, ako ne onda si po mom mišljenju napravio par grešaka. Prvo---izbacio si ga u topicu gdje on nije prekršio nikakvo pravilo, nego si mu dao kaznu ( i to odmah največu) za protekle pizdarije koje niste sankcionirali. Time priznaješ pogrešku. Drugo--- njega si kaznio i stavio ga na stub srama. Zašto--- on se ne može sada braniti a svima ostalima je dozvoljeno da ga napadaju. To po mom mišljenju ipak nije pošteno. U redu je da ljudi daju podršku Gastonu i pokušavaju ga nagovoriti da ostane ali trebao si sprečiti napade na člana koji se ne može braniti jer mu je zaključan račun.

Treče (ovo bih pitao sve moderatore a i Markosa)--- na kakav način vi to funkcionirate? Zar nemate nikakvih konzultacija prije nego što nešto napravite (nekog izbacite, zaključate neki topic)? Pored tog slučaja D&D Vs Dveribad to sam se zapitao i sad u slučaju Tellera. Markos (pa valjda je on gazda?) kaže da ga neče izbaciti ( iako Teller direktno napada njega osobno), a za pet minuta uleti King u M5 i izbaci ga na tjedan dana ( uz ipak ljubavnu poruku da mu je drag al jebi ga ;) )...

Dosta sam govorio o ovome, ali jang zasluzuje direktan i precizan odgovor, pa evo.

U principu, ja se ne miješam u moderatorski posao. Ako me pitaju za mišljenje, ja ću ga naravno dati, ali ono nije obavezujuće, ne moraju me poslušati, odlučuju sami. Mladjo je rekao da bi on izbacio Ratka, ja sam rekao da se ne slazem, iz ovih gore razloga koje si ti naveo (plus točno sam predvidio optuzbu koju je poslije ispalio teller), ali sam mu rekao da on neka postupi kako misli da je ispravno. On je odlučio što je odlučio i nema problema, ja poštujem njegovu odluku iako se ne slažem s njom u potpunosti.

Zašto to tako funkcionira? Biti moderator je zajeban posao. U principu, nemaš nikakve koristi od njega, samo probleme. Ljude koje sam izabrao za moderatore cijenim i vjerujem im, zato sam ih i izabrao i smatram da, ako su se već prihvatili te nezahvalne dužnosti, onda ih treba pustiti da je obavljaju onako kako oni misle da treba, a ne da izvršavaju moje zapovijedi i da im šefujem (ili - jednostavno, nemam karakter "gazde"). Stoga, ne reagiram i ne mijenjam njihove odluke čak i ako se ne slažem s njima, čak i ako su te odluke nekad loše po mene (evo, npr. novo izbacivanje stinkya je pokrenulo ogromnu lavinu pljuvanja po meni, a ja nemam nikakve veze s tim). Između ostalog i zato što se ja NE ŽELIM baviti tim stvarima. Ne želim glumiti sudca, voditi red, pomirivati zaraćene strane, na forumu želim biti običan član, koji će pročitati i napisati nešto zanimljivo. U principu, jedino što ja od foruma želim je da se na njemu ne nerviram, da ne gubim živce i vrijeme - a to mi, dobrim dijelom, moderatori omogućuju, tako što preuzimaju taj posao na sebe. Ali, to je zaista jedina stvar - ne želim se nervirati. Ne mrzim zaista nikoga. Evo, Stinky mi je čak simpatičan. Kiky mi nije simpatičan, ali nije loš (za razliku od npr. Zoska i Marlowea koji su baš zli, podli i pokvareni). Naravno da se ne slažemo u x stvari, naravno da mislim da su frustrirani ili iskompleksirani, ali nisu zli i nisu loši. Što se mene tiče, ja ih zadnji put nisam ni izbacio, pa u principu, nisam protiv njihovog vraćanja ne forum, bez obzira na sve što su mi izrekli i napisali. Shvatio sam da je slika koja do sada postoji o meni takva kakva je i tu se ne može puno toga promijeniti. Previše je vremena prošlo, svi su već donijeli svoje mišljene i stoga su sve optuzbe na moj račun i svi moji odgovori na njih u principu nebitni. Oni koji žele vjerovati optuzbama će im vjerovati, bez obzira na moje odgovore i argumente, i obrnuto. Stoga se nema smisla ni nervirati zbog njih i odgovarati na njih. Stinky me želi napadati? Ma neka napada. Eto moderatorima neka se bakcu s njim, kako znaju i umiju, ja neću.

Jer:

Stripovi mi oduzimaju sve više vremena, kojeg imam sve manje kako Nika raste. I stoga, između Fibre, sajta i foruma - forum sve više gubi bitku. Odavno me ne veseli, odavno dižem ruke od njega, ali sam nažalost prisiljen biti uključen. No, ubuduće ću svakako puno više vremena trošiti na uređenje sajta i na Fibru, nego na Forum, jer ovo postaje suludo. Koliko uludo potrošenog vremena i koliko riječi bačenih u vjetar. I zašto? Zato što je ovaj ili onaj lik rekao ovo ili ono? Ma boli me briga. Znam što sam sve napravio, znam koliko vrijedim, znam kakav sam čovjek - i što je najvažnije, to znaju ljudi do čijeg mi je mišljenja stalo. A ostali neka misle što god hoće. Ne vrijedi gubiti vrijeme uvjeravajući ih. Bolje objaviti jedan strip više ili jedan tekst više na sajtu. U cijelu ovu priču sam se miješao jer sam prijatelj i s Dadama i s Ratkom i jer me i jedni i drugi prisiljavaju da se izjasnim i zauzimam strane, ali toplo se nadam da će toga, ako već neće potpuno nestati, ubuduće biti jako, jako malo i da ću se moći baviti onim što me zaista veseli i što je vrijedno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/05/2010 : 10:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Znaci moderatori imaju odresene ruke da vrate Stinkyja i Kikyja te da oni podlezu istim sankcijama kao i ostali
Uvazeni kolega Lwood,kako ste vi ovo razumeli
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25334 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/05/2010 : 10:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Znaci moderatori imaju odresene ruke da vrate Stinkyja i Kikyja te da oni podlezu istim sankcijama kao i ostali

A jel može i Zosko pride??? Ako uzmete ovu dvojicu, dobijete njega gratis.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/05/2010 : 10:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Šta dodat novo osim da je Berni je ispa največa iskusnjara, stara pustinjska lija...tek sad vidim koliko je isprid sviju...ne jebe nikoga, da šta da, niko nezna šta radi, nemoš saznat ni oče li obični j*ebeni klasik nastavit s j*benim vampirom ej,boli ga k*urac...sad tek vidim da san bija slip. Berni je igrač, svaka čast. Osta je na taj "ko vas jebe" način zaštićen od svih ovih napada i igara...

Ja sam to još odavno uočio. Čovjek ne želi gubiti živce već samo broji pare. Razmišljao sam da sam izdavač, slično bih postupio. On ima Tromislawskog koji prestavlja izdanja i to je dosta. Također Beli Put press - kako netko reče "čovjek čeličnih živaca". On svoje kaže i ne pada ni na kakve provokacije. Tako se jednostavno mora jer u protivnom šta te čeka:
Bookglobe - puko. Kada se pojavi jebe sve po spisku.
Libellus - pukli obojica, ne moram ništa reći.
VČ - otišli s foruma (ako su i bili).
Fibra - konstantno nerviranje na manje ili veće provokacije. Da sajt nije Markov, toga bi bilo znatno više.
Lavirint - Dekara puko (ne znam da li je u vezi s izdavanjem). Djole se uspješno rve s fanovima. No, to pali je su oni ipak mali pa ne privlače preveliku pažnju ili zavist.
Dani - slično kao i Lavirint
Marketprint - nema
System Comics - nema
Algoritam - nema

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 15/05/2010 10:16:47
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/05/2010 : 10:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

A jel može i Zosko pride??? Ako uzmete ovu dvojicu, dobijete njega gratis.

Ako mora On i vredi taman koliko si reko - gratis
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47184 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/05/2010 : 15:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

kao i vi kolega Texe! da se ovoj dvojici forumaša vračaju sva građanska prava

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 15/05/2010 : 16:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šta dodat novo osim da je Berni je ispa največa iskusnjara, stara pustinjska lija...tek sad vidim koliko je isprid sviju...ne jebe nikoga, da šta da, niko nezna šta radi, nemoš saznat ni oče li obični j*ebeni klasik nastavit s j*benim vampirom ej,boli ga k*urac...sad tek vidim da san bija slip. Berni je igrač, svaka čast. Osta je na taj "ko vas jebe" način zaštićen od svih ovih napada i igara...

Ja bih dodao da mu se j*be jer je prigrabio Zagora i Dilana, video bih ga da nema te junake, reklamirao bi h se tada i on uveliko i odgovarao svakome ko nešto pita. To se zove monopol...
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2323 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 15/05/2010 : 17:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Žao mi je što je Libellus tj.D&D napustili forum,imam samo riječi hvale za njihova izdanja,profesionalnost i susretljivost,ali isto tako ne mogu ništa loše reći niti protiv dveribada tj.Ratka,jer s njim imam samo dobrih iskustava sa aukcijama,susretljiv i pouzdan prodavač,koji dosta toga pokloni od onoga što proda,i zato ne biram strane,ali jedne stvari mi je jako žao dali je razlog njihova neslaganja CRŠ vs. Mafest,ili stara izdanja vs. nova,ma briga me,ali smatram da su obje strane napravile grešku,osim što smo mi ostali uskraćeni za prve informacije na forumu,išlo je to i njima na štetu,sukobi nisu i nikad neće donjeti išta dobro.A žao mi je što se neki forumaši ponašaju ko psi kad im baciš kost,reže,i grizu se,a možda ni sami ustvari neznaju zašto ,ma bitno da se svađaju,čemu pitam vas,jel nam na kraju priče svima to ustvari uopće i trebalo.

#!??

Edited by - bvagner3 on 15/05/2010 17:12:33
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 15/05/2010 : 18:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
khm
kratko:
1. nitko nije savršen - poznata rečenica iz legendarnog NEKI TO VOLE VRUĆE -pa tako ni akteri
2. nije mi jasno zakaj se ne bih odredil po ovom pitanju
3. nastavno na 2 - podrška dvojcu dadinja a dverinjo da je previše serinjo
4.imam previše godina da mi ne bi bilo jasno kaj stoji iza ovog dverinjovog dejstvovanja - lova ka i uvik
5. svit se vrti i nakon ovoga, ne zaboravite zavist je jedan od 7 smrtnih grijeha

dečki, još jednom podrška
preslano ni mački ni drago
moja tura je prva

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1255 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 16/05/2010 : 12:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message  Reply with Quote
Ja sam vrlo rijetko na forumu u zadnjih godinu-dvije, pa tek sad čujem za ovu tužnu vijest za Gastonovu mamu... Prijatelju, iskrena sućut.

Rijetko sam na forumu baš zato jer je sve to postalo jedna velika kaljuža u kojoj se ja nemam interesa ni vremena zadržavati. Ni čitati napade/pravdanja/uvijek jedno te isto...

Jedno je sigurno - bez Dade i Gastona i njihovih informacija u podforumu "Izdavački izlog", dolazit ću još manje.

Svima sve najbolje, život je prekratak da bi ga se tratilo na virtualne svađe i probleme.

Usporedni popis Texa: http://stacion.hr/tex_usp_popis.htm
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40350 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/05/2010 : 12:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Evo slegla se i ova prasina i ko je izvukao najdeblji kraj.. Mi, kupci Libellus izdanja... Ostacemo bez najava na koje smo navikli... Dade se naljutile, Dveribad banovan, sajt i forum izgubili... Valjda ce ljudi nauciti nesto iz ovoga...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 16/05/2010 : 12:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Evo slegla se i ova prasina i ko je izvukao najdeblji kraj.. Mi, kupci Libellus izdanja... Ostacemo bez najava na koje smo navikli... Dade se naljutile, Dveribad banovan, sajt i forum izgubili... Valjda ce ljudi nauciti nesto iz ovoga...

Vjerujem da ce se ekipa iz libellusa sada morati malo vise potruditi oko sajta, i da nikakvih najava i vijesti nece izostati.

Dio problema je sigurno i bio u tome sto je otvoren poseban podforum gdje ce izdavaci prezentirati svoja izdanja, a istovremeno je dozvoljeno blacenje i pljucanje na osobnoj i ostalim razinama na istim topicima. Ako je to namjena tog podforuma trebalo je bar u tom podforumu zabraniti rasprave i svadje na osobnoj razini. Pa ako je vec opca pljucacina dozvoljena da bar jedan podforum ostane bez toga. No,lako je meni biti general poslije bitke.

A sto ce ljudi nauciti iz ovoga, vjerojatno nista. Medju ovolikom hrpom forumasa uvijek ce se naci netko tko ce se zakrviti s nekim. Ovon nije ni prvi ni zadnji put. Isto bi se dogodilo i jos vise i da se toliko ljudi druzi nevirtualno. Jednostavno je to u ljudskoj prirodi. Cim netko shvati forum kao produzetak svog dnevnog boravka u kojem moze raditi i reci sto god hoce, pojave se novi sukobi.

Jedini nacin bi bio da se zabrane raprave na osobnoj razini, ali to je opet besmisleno. Tako da, bicu fatalista, rjesenja vjerojatno nema i sto god webmaster i moderatori napravili, uvijeks ce biti krivi.
Go to Top of Page

mystere
New Member

Croatia
100 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 16/05/2010 : 13:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mystere a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Ja bih dodao da mu se j*be jer je prigrabio Zagora i Dilana, video bih ga da nema te junake, reklamirao bi h se tada i on uveliko i odgovarao svakome ko nešto pita. To se zove monopol...

Zašto je monopol ako ima prava na dva strip junaka? Dobio je prava, plaća ih i izdaje nekoliko stripova iz SBE edicije. Ako zbog toga kažeš da je netko nešto prigrabio, onda stvarno...

Edited by - mystere on 16/05/2010 13:56:38
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/05/2010 : 14:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
osjeca se slabija posjecenost forumu ili se varam?

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 16/05/2010 : 15:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

osjeca se slabija posjecenost forumu ili se varam?

kao i svake nedjelje?
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7538 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 16/05/2010 : 16:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Rijetko sam na forumu zadnjih godinu dana, a ove cijelu zimu nisam ni bio doma pa ni na forumu, tako da tek sad vidim i čitam sve ovo što se dešavalo prethodnih dana. Ne znam ni pozadinu svega, ali iz ovoga što sam pročitao ovdje mogu samo reći:

Dveribad, sram te bilo! Sijati sumnju u nešto tako dobro, čisto i časno je odvratno. Unatoč tome što je sve objašnjeno i argumentirano u više navrata od više članova ti i dalje ustraješ u svojim bolesnim insinuacijama bez ikakvih dokaza. Time nanosiš štetu samoj dobrotvornoj aukciji, Mafestu, ovoj stranici, pa i cijeloj strip sceni u Hrvatskoj, a sve zbog, meni, malom čovjeku i ljubitelju stripova nedokučivih razloga.

Volio bih da ni danas nisam otvarao ovaj topic. Bar se ne bih ovako razočarao i naljutio. Mislim da mi nakon ovoga više nema ni smisla dolaziti na ovaj forum, jer teško da ću nešto pametno, zabavno i korisno pročitati. Jedina stvar koja ovdje još vrijedi su recenzije i komentari na njima.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Mozen
New Member

Croatia
142 Posts

Member since 28/02/2009

Posted - 17/05/2010 : 11:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mozen a Private Message  Reply with Quote
Svi ste u pravu, ali... Eeee, koji su fakini bili ti Dade i Dveribad.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15668 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/05/2010 : 17:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

Rijetko sam na forumu zadnjih godinu dana, a ove cijelu zimu nisam ni bio doma pa ni na forumu, tako da tek sad vidim i čitam sve ovo što se dešavalo prethodnih dana. Ne znam ni pozadinu svega, ali iz ovoga što sam pročitao ovdje mogu samo reći:

Dveribad, sram te bilo! Sijati sumnju u nešto tako dobro, čisto i časno je odvratno. Unatoč tome što je sve objašnjeno i argumentirano u više navrata od više članova ti i dalje ustraješ u svojim bolesnim insinuacijama bez ikakvih dokaza. Time nanosiš štetu samoj dobrotvornoj aukciji, Mafestu, ovoj stranici, pa i cijeloj strip sceni u Hrvatskoj, a sve zbog, meni, malom čovjeku i ljubitelju stripova nedokučivih razloga.

Volio bih da ni danas nisam otvarao ovaj topic. Bar se ne bih ovako razočarao i naljutio. Mislim da mi nakon ovoga više nema ni smisla dolaziti na ovaj forum, jer teško da ću nešto pametno, zabavno i korisno pročitati. Jedina stvar koja ovdje još vrijedi su recenzije i komentari na njima.

ne kužim te...kao da ove njihove rasprave imaju veze sa ostalim stvarima na forumu..po meni nemaju..a kako se i inaće kaže "koga nema i bez njega se može"

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 17/05/2010 17:59:48
Go to Top of Page

CICO
Starting Member

10 Posts

Member since 14/12/2008

Posted - 18/05/2010 : 15:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send CICO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Dveribad je pogriješio.
I zato je udaljen sa foruma.
Takve stvari se više neće tolerirati.
A odlazak Libellusa je potpuno nepotreban i, ako hoćete, pomalo neprofesionalan.
99.9% kupaca njihovih izdanja nalazi se na ovom sajtu koji daju jako puno novaca za njihova izdanja(uključujući i mene).
jako smo puno novaca dali za njih
I, što sada, svi mi ostajemo uskraćeni za Vaša izdanja u Izdavačkom izlogu zato što je SAMO JEDAN (!) lik i to NA FORUMU(!!!) kontinuirano iznosio neistine?
Pa ljudi dragi, jer Vi znate što je stres?
Koliko ljudi imaju osobnih stresova na poslu/kući, koliko ja osobno vodim bitki svaki dan i sa kakvim sve lažima imam posla - pa Dveribad je ptičje mlijeko za sve to.
Pa najgore laži na forumu su qurac od ovce u odnosu na stvarni život.
Pa ja sam pod nevjerojatnim stresom svaki dan zbog količine/obima/vrste posla i nešto što me najviše veselilo je kada dodjem kući nakon 5 sastanaka koji su trajali sve skupa deset sati ( i di su svi svima hebali sve po spisku i htjeli im namjestit štošta)nešto što me najviše veselilo, pored čitanja stripova, su najave novih izdanja i slike koje ih prate.
A sada? Kada dodjem kući nakon pravog životnog stresa saznam da tog mog veselja više neće biti zato što je izdavača uvrijedio jedan lik i to preko foruma.
A koliko sam ja para dao?
a koliko su drugi para dali?
Da li je PREMA NJIMA u redu samo tako otići?
"Tko za glavu strši, mnogi mu žele da za glavu bude i kraći". To je rekao jedan moj kolega. Svi koji rade nešto dobro nikada neće dobiti ni približno hvale koliko trebaju, a dobiti će napadaja napretek.
To je tako.
Ljudi su takvi.
Tko ne može to podnijeti - neka se ne bavi takvim poslom.
Vi zapravo možete biti sretni što je količina napada bila tako mala. Mnogim ljudima je puno gore.
Moj prijatelj otvori pizzeriju i nakon tjedan dana lokalni momci mu je polupaju zato što je imao niže cijene. E, TO je stres.
Izdavač čije stripove gotovo sve kupujem posluje dobro, organizira festivale, radi posao koji voli, a glavne muke mu zadaje lik koji piše pizdarije po forumu.
Je li to stres?
Ne bi trebao biti.

Još jedanput: Dveribad je pisao izrazito drske i neistinite stvari.
Ali Vi niste trebali zbog toga reagirati odlaskom.

Ako ništa drugo - zbog kupaca koji kupuju Vaša izdanja.

Mladjo odlazak libellusa nije neprofesionalan nego je neprofesionalan nastup vas moderatora i vlasnika sajta!vi ste trebali da upozorite Dveribeda da jih ne "proganja" po forumu i da ga udaljite sa foruma tako da ste za to krivi samo vi-moderatori.
a to sto se tolko njihovih kupaca nalazi na ovom sajtu ako ce htet saznat kad sta izlazi ici ce na www.libellus.hr i tamo saznat kad sta izlazi il pa poslat mejl D and D-ju pa ce sve saznat ko sto su i napisali na topicu.a sto se tice kolko si novca dao niko te nije terao da kupujes pa dzabe sad da kukas tu.Ljudi ce nastavit sa svojim radom,informacije ces dobit na njihovom sajtu za nista neces bit ti il drugi uskracen samo ces morat ici na njihov sajt po te informacije.Uskracen je jedino www.stripovi.com sto je izgubio tako kvalitetne clanove ovoga foruma.A sta se stresa tice za svakoga je to nesto drugo.ono sto je za mene stresno ne znaci da ce biti i za tebe.toliko od mene...
Go to Top of Page

elsauto
New Member

Germany
164 Posts

Member since 08/07/2005

Posted - 18/05/2010 : 20:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send elsauto a Private Message  Reply with Quote
e ovo je stvarno smijesno;

nakon odlazka VC jedino je Libelus bio razlog zbog kojeg sam navracao ovdje , da vidim sta je izaslo novog. Sad stvarno nista od ovog jer odavno ovdje poneki izbacuju gluposti da nema nikakvog smisla da se
covjek mjesa u neke topice.

Nadam se da ce Libelus intenzivnije raditi na svojoj internet stranici, kao sto to rade stripovi na 2

steta za ovaj forum.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15668 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 18/05/2010 : 23:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elsauto

e ovo je stvarno smijesno;

nakon odlazka VC jedino je Libelus bio razlog zbog kojeg sam navracao ovdje , da vidim sta je izaslo novog. Sad stvarno nista od ovog jer odavno ovdje poneki izbacuju gluposti da nema nikakvog smisla da se
covjek mjesa u neke topice.

Nadam se da ce Libelus intenzivnije raditi na svojoj internet stranici, kao sto to rade stripovi na 2

steta za ovaj forum.

pa ako si na forum dolazio samo da gledaš korice novih izdanja onda je to zbilja žalosno

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 18/05/2010 23:31:21
Go to Top of Page

Mozen
New Member

Croatia
142 Posts

Member since 28/02/2009

Posted - 19/05/2010 : 09:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mozen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg
pa ako si na forum dolazio samo da gledaš korice novih izdanja onda je to zbilja žalosno

Istina, žalosno. Al' mora se priznati, za popizdit zanimljivi vragolani bjehu oni Dveribad i Dado, a bogami i Dado.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 19/05/2010 : 18:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote

quote:

Ma daj molin te! Kad prošle godine nisu izašli oni kurci u HC-u koliko ljudi ih je uzimalo(ja ne) ,a zamisli iskusnjare - čovjek se ne udostoji napisati niti jednu jedinu riječ na ovom forumu od kojih kupaca - by the way takoreći živi. valda je nešto pošlo ukrivo, ali ej, mogao je "iskusnjara" barem poslati po nekom neku poruku ovdje, nego ništa. Takav čovjek ne može zaslužit poštovanje nikakvo!Preloše kako god okreneš i zato će se znatno više pamtiti ove dvije ljudine koji su primjeri pravih pristojnih izdavača.

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-

Edited by - npetros2@htnet-dsl on 19/05/2010 18:48:57
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000