Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 13/05/2010 : 17:33:27
|
quote: Originally posted by cronos six
dobro kerua sto da dodje dovde.lajao si,mozda si bio u pravu,uglavnom si lamotio,i to sve po libellusu,i na kraju ides na mafest.pa koji si bre ti to covek.kome se ulizujes,a koja muda kome prodajes.zloban jesi,al me i to zabole.u bilo kom drustvu biras obe strane,a krive su ti humanitarne organizacije.marksizam ti nije ravan!
To bi bilo ko da ja sutra otvorim pivaru i ti neces vise da pijes sa mnom zato sto mi pivara dobro radi A siguran sam da me ne bi napadao javno cak i da mi zameras sto stavljam lazni procenat alkohola na etiketu Nego bi bio srecan sto ti je prijatelj uspeo u zivotu.A i ja bih da tebi krene |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40352 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 13/05/2010 : 17:43:42
|
quote: Originally posted by Tex Willer
@Gaston Bilo je dosta ljudi koji su ucestvovali u raspravama s dveribadom ili bar podrzavali LB - Bubo,Teller,Lwood,Srdjandj,Curunir,Renky,juzna pruga...ima ih dosta,ko da nabroji sve. A i zaboravicu mnoge pa nece biti fer prema njima,dosta je ovoliko za primer
da, to se zaboravlja. odjednom svi kazu da je netko reagirao, i mi bismo". odvratno. gori ste 50 puta od dveribada. padamo s marsa. a, najiskrenije, i gaston i dadu padaju s marsa. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
nemo
stripovi.com kum
Croatia
343 Posts
Member since 22/11/2001 |
Posted - 13/05/2010 : 17:47:20
|
quote: iz topica "humanitarna aukcija -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by dveribad Ako je to uvjet gostima festivala,a vi radite humanitarnu aukciju(još jednom-svaka vam čast na ljudskoj gesti)i dajete te crteže na aukciju,red je da se i zna tko je taj novac dao.Zar ne?
------------------------------------------------------ iz ovoga bi se dalo zakljuciti da ti je jedino bitno da se zna da si bas TI uplatio određeni iznos i da to svi vide. neznam koji bi drugi razlog bio osim hvalisanja.Gaston ti je sve lijepo objasnio i argumentirao zasto je bolje odmah dati novac na ruke.
|
www.igorstiskalov.com www.mankis.hr |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40352 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 13/05/2010 : 17:54:28
|
Dobro, sad bas i nije tako... Dveribad je kupovao na tim aukcijama i prodao iste te crteze sto je kupio Bernardu pred mojim ocima i otisao i poklonio i te pare u dobrotvorne svrhe... Ja jesam vise na strani Gastona i kompanije ali nije sve bas crno ili belo...
Ovde ispada da smo mi, koji se ne mesamo, beskicmenjaci... Dajte ljudi, pustite ih da se medjusobno izraspravljaju... Da niste dizali toliko prasine oko Dveribadovih napada na Libellus, verovatno ne bi ni doslo do ovoga... |
Patricia hic mea totus mundus est |
Edited by - sawitch on 13/05/2010 17:56:54 |
|
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 13/05/2010 : 17:57:05
|
quote: Originally posted by dveribad
Da,stvarno kada čovjek ovo pročita taj dveribad je baš kmica.No,obzirom da je to otvoreni poziv i traženje podrške,red je smireno pričekat određene reakcije.Ako je ovo najbolje što se moglo smislit u nedostatku adekvatnih argumenata ili se igra prljavo na posljednju kartu ljudske suosjećajnosti i izazivanje ljudskih emocija-fantastično smišljeno.Da li je zadnji pokušaj pretstavljati sebe kao žrtvu dovoljno učinkovito,vidjet ćemo. Vrlo rado ću odgovorit određenim personama koje se ovdje zgražaju,recimo Aci na primjer,ali mislim da je fer pustit svima da se izjasne. Još jednom ću ponovit-tražio sam samo da nam se javno izlože orginalni crteži,da ih vidimo.Molio sam da nam se omogući ili prikaže nekakav tekući račun na koji se može uplatit novac iz prostog razloga jer mislim da nikome nije svejedno nosit u džepu toliki novac. Sve ostalo što gospodin navodi je pokušaj izazivanja žrtve.Nisu dobrodošli dupelisci?Tko su oni? Ja ću se na tim aukcijama pojavit i licitirat,no,ako ti ili vi misliš ili mislite da će te me zastrašit ovakvim nastupom,ostaje da vidimo.Priliku da ostvarite ili ostvariš ove indirektne prijetnje, imat ćeš ili imat ćete. Nakon što se jave oni koji se žele javit,podrobno ću objasnit zašto sam postavljao unatrag ovih godinu dana sva pitanja.Na niti jedno nisam dobio adekvatan odgovor,kao na niti ovo u svezi aukcija. Iznosio sam primjere i vlastito mišljenje o postupcima koje ste radili ili još uvijek radite.Vlastito mišljenje.Mišljenje i pitanja.To što vi to pokušavate prezentirat kao vrijeđanje i blaćenje,vaše je pravo,kao što je pravo i svakog člana ovog foruma da ga tumači na sebi svojstven način. Nadam se jedino da ću imat tu mogućnost,bez ikakvog vrijeđanja i nadam se da nekolicini članova neće bit neugodno. Samo sitna natuknica-u ovo vrijeme,prošle godine,dotični gospodin iskazuje respekt i poštovanje naspram ovog zlotvora dveribada.Inzistira na gesti,da ako ništa,barem simbolično taj isti(danas zlotvor po njemu i još poprilično njih) prihvati besplatan smještaj.Taj isti zlotvor kojem se danas upućuje sve najgore,bio je as,ljudina,car! Kasnije ćemo o tom,a do tada svi vi ostali koji osjećate potebu i mislite da ste u pravu,slobodno iznesite vlastito gađenje naspram tog zlotvora dveribada.Dajte čovjeku i ljudini otvorenu podršku za ovaj vapaj,kad ju ovako otvoreno i "argumentirano" traži.Spalimo dveribada na lomači jer tog gnjusa nismo mogli pridobit na nikave načine.Nismo ga mogli kupit,nismo ga uspjeli zastrašit,nije htio u kolo i red je da ga ogadimo i zgazimo.Neka krene lov na tu vješticu i bogohulnika!
Stoji mi postojano, kano klisurine... |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
|
|
bacho
Junior Member
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
Posted - 13/05/2010 : 18:22:18
|
Dakle, ovo je zaista tužan završetak mog današnjeg radnog dana. Nisam se nadao ovome, ali nažalost bilo je samo pitanje trenutka kad će Gaston puknuti.
Kad sam u dogovoru s ostalim Zadranima pozvao Mafestovce u Zadar, imali smo prilike vidjeti Gastonov način i pristup, ogromnu energiju, kojom on pristupa stripovima, Libellusu, a naročito Mafestu. Šteta što taj pozitivizam neće širiti ovdje gdje ipak prvo pogledamo kad tražimo novosti iz svijeta stripa. Mislim da ga ovaj postupak svejedno neće pokolebati za nastavak istim žarom.
Odluka je njegova, ali jedino se bojim da ovim ne otvori prostor za nastavak napada na Libellus, ovaj puta nebranjen. Čisto sumnjam da će napadi na Libellus sad prestati, jer sigurno nije cilj ukloniti Gastona s foruma, već Libellus iz konkurencije. Mafest je pri tome samo namjerno i najbolnije izbrano mjesto napada protiv Libellusa.
Pozivam moderatore da buduće napade na Libellus odmah zaustave. Naravno ne argumentiranu kritiku, već predmetna iznošenja tvrdnji na rubu različitih kaznenih djela.
Da, bez veze mi je reći, ali opet hoću, da sam i ja koji put pri tim napadima znao što napisati u korist Libellusa i to isključivo na temelju vlastitog zapažanja, bez prethodnog poznanstva s njima, jer sam Gastona upoznao u listopadu u Zadru, a Dadu na Interliberu.
Ne pišem nešto po forumu, pročitam što je novo, tu i tamo nešto iskomentiram. Držim da je to stil onog forumaša kojeg zanimaju isključivo stripovi, a ne valjanje gomile gluposti u raznim topicima. Upravo zato smatram da smo mi tihi forumaši, dakle, oni koji su najvjerojatnije i najbolji kupci jednoj ili drugoj strani, trebali dati svoje mišljenje o onome koga poznamo. Tek tada bi se dobila prava slika o tome tko što radi i zašto raspaljuje o drugima. Komentari ekipe koja se voli samo sprdati i tako nabijati postove sigurno neće pomoći da se dobije pravilan dojam.
Ja o Gastonu (i Dadi) mogu reći ne samo najbolje, već da postoji jača riječ i to, pa su možda i ostali, a mislim na one tihe forumaše - istinske stripofile, koji su imali suradnju s njima, ipak trebali napisati nešto u njihovu korist, ne da bi ih općenito podržali, nego da neutralan čitatelj dobije pravu sliku o njima i njihovom radu s stripovima.
Na koncu, jedini pravi način podrške Gastonu, jest: DOLAZAK NA MAFEST, danas jedini pravi strip festival u Hrvatskoj, u što većem broju.
Vidimo se tamo.
|
I´m too old for this shit. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 13/05/2010 : 18:23:27
|
quote: Originally posted by Curunir
@Gaston Bilo je dosta ljudi koji su ucestvovali u raspravama s dveribadom ili bar podrzavali LB - Bubo,Teller,Lwood,Srdjandj,Curunir,Renky,juzna pruga...ima ih dosta,ko da nabroji sve. A i zaboravicu mnoge pa nece biti fer prema njima,dosta je ovoliko za primer
da, to se zaboravlja. odjednom svi kazu da je netko reagirao, i mi bismo". odvratno. gori ste 50 puta od dveribada. padamo s marsa. a, najiskrenije, i gaston i dadu padaju s marsa.
Ma uvek se reaguje na prvu,ne ceka se. I ne okreces drugi obraz jer ce te lupiti i po njemu. I ko tebe kamenom ti njega palicom za bejzbol,hlebom(kruhom,znas zasto je ovo) se ne gadja pored toliko gladnih u svetu
I onda jasno znas i virtuelno i privatno kome si drag a kome ne. I shodno tome uvek znas kako da se postavis a da te ne iznenade neciji postupci. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 13/05/2010 : 18:29:43
|
quote: Originally posted by Curunir
da, to se zaboravlja. odjednom svi kazu da je netko reagirao, i mi bismo". odvratno. gori ste 50 puta od dveribada. padamo s marsa. a, najiskrenije, i gaston i dadu padaju s marsa.
Ma uvek se reaguje na prvu,ne ceka se. I ne okreces drugi obraz jer ce te lupiti i po njemu. I ko tebe kamenom ti njega palicom za bejzbol,hlebom(kruhom,znas zasto je ovo) se ne gadja pored toliko gladnih u svetu
I onda jasno znas i virtuelno i privatno kome si drag a kome ne. I shodno tome uvek znas kako da se postavis a da te ne iznenade neciji postupci.
mozes onim ustajalim |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/05/2010 : 19:28:30
|
quote: Originally posted by dveribad Samo sitna natuknica-u ovo vrijeme,prošle godine,dotični gospodin iskazuje respekt i poštovanje naspram ovog zlotvora dveribada.Inzistira na gesti,da ako ništa,barem simbolično taj isti(danas zlotvor po njemu i još poprilično njih) prihvati besplatan smještaj.Taj isti zlotvor kojem se danas upućuje sve najgore,bio je as,ljudina,car!
Očito su povjerenje, a i dobre geste bilo obostrane, pa čemu onda toliko zle krvi među vama? Iz viđenja ste mi obadvojica ostali u dobrom sjećanju... Pa mi zapravo nije jasno čemu tolika količina zajedljivih optužbi u vezi, čega bi drugoga, nego novca? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 13/05/2010 19:29:59 |
|
|
cbarks
Junior Member
Slovenia
339 Posts
Member since 22/09/2002 |
Posted - 13/05/2010 : 19:28:32
|
@ Gaston :dugo ti je trebalo,zaista imaš čelične živce,svaka čast sve skupa je velika šteta za ovaj site i strip zajednicu, zaista nam ne trebaju ovakva podjebavnja/zajebavanja.... sigurno dolazim na Mafest pa makar rent a car-om i bidam na humanitarni aukciji |
It´s a must for every serious collector!! |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6200 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 13/05/2010 : 19:49:25
|
@Ratko
Ne mislim da si gnjus,vještica koju treba spaliti i slično, čak sam i absolutno protiv da te se izbaci sa foruma - osobno stvarno nemam ništa protiv tebe, ti to znaš, mada mislim da obratno baš i nije tako jer interesantno je kako si u moru drugih koji su se zgražali nad tvojim postupcima spomenuo upravo mene.Ali nema veze,svejedno mi je.Također bi potpisao ono što je i Macan napisao, da je tvoj doprinos strip sceni ogroman.Što se mene tiče,ne moraš mi odgovarati jer em te ništa nisam pitao,em ti neću odgovarati - ni tebi ni bilo kome više.Možda sam ja nešto krivo razumio ili živio u zabludi i da sam nepravedan prema tebi u ovom slučaju,ali svejedno,to više nije bitno.Tebi svako dobro i vidimo se na Mafestu.
Za kraj,čitajući ovu raspravu i imajući na umu tezu koju je postavio Gaston o srozavanju foruma,nemogu se ne složiti s njim.Svako se igra tamo gdje mu pravila pašu,a moram reći da nakon 9 godina provedenih na forumu pravila koja ovdje vrijede meni osobno više ne pašu,pa se više ovdje ne želim igrati.Ne vidim smisla da ovdje pišem i dalje ako dođem u situaciju u kakvoj su sad Gaston i Dado.Danas sam baš dobre volje jer je poseban dan za mene i za moju obitelj,pa je ovo možda sjajna prilika za neki novi početak.Dakle zbogom forumu i svako dobro svima. |
Bond.James Bond. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 13/05/2010 : 19:52:39
|
Ja mislim kako je šteta da bilo tko napušta ovaj forum ali budimo iskreni oko nekih stvari. Ovdje se dosta loše govori o Dveribedu ko da je državni neprijatelj broj jedan. Ali treba reči i nekoliko pozitivnih stvari u vezi Dveribeda: -recimo mene se jako dojmilo kada sam pročitao da je on kupio taj crtež kojeg je platio,da bi ga kasnije prodao Bernardu i još taj novac donirao,znači donirao je dva puta a da nije imao ništa(crtež npr) osim zadovoljstva što je donirao u humanitarne svrhe.Nekima očito to nije važno ili ste zaboravili da je on tako nešto učinio ali meni tako nešto izgleda dosta cool -koliko je samo stripova POKLONIO razno raznim ljudima ili društvima.Eto mogu nabrojati bar dva primjera za koja ja lično znam a sigurno ih ima mnogo više. Recimo meni je ponudio na jednom drugom topicu da mi može pokloniti nekoliko stripova za čitanje,što sam ja odbio naravno ali pošto nema baš dosta ljudi koji tek tako poklone neki strip ili nekoliko njih meni je to isto dosta cool pogotovo što ga ja nisam molio nego se je sam ponudio,Razlog što sam odbio je jednostavan jer ne želim da ispada da se ja bilokome ulizujem ili da se mene može nečim kupiti ali me se jako dojmilo što znam da je iz srca htio da mi pokloni neke stripove koj ebi ja voleo pročitati. A znam da je poklonio i nekoliko stripova kada su jang i company osnovali striparnicu u podhodu ajdovščina u ljubljani,za koju su govorili da če to biti njihova cviječarnica nešto kao što ima grupa TNT pa im je Dveribed poklonio nekoliko stripova a da ništa nije tražio zauzvrat.Nego je došao da im da podporu da ih poseti i da im pokloni stripove. Kada je Gaston ili netko drugi tako nešto učinio ne znam,možda i je ali ja ne znam ali znam da prodaje stripove. Isto kao što npr prodaje stripove Dveribed za kojeg se priča da je preprodavač.Dobro Gaston plača prava i tiska stripove,ali koliko ja znam preprodavati stare stripove nije zločin i tako nešto se preprodava i po raznoraznim striparnicama gdje se još danas može kupovati LMS,ZS,...stripove.I neka baci kamen onaj koji u životu nije preprodao neki strip,dovoljno je samo posjetiti aukcije pa čete vidjeti dosta drugih koji preprodavaju stripove,pa šta. Ali koliko njih i poklanjaju stripove? Vjerovatno nitko,osim možda da daju neki strip kao nagradu ako se kupi više stripova od njih ali da ti netko samo tako pokloni stripove takav je samo Dveribed. -sve što je Dveribed htio saznati(možda je malo na nespretan način pitao) jeste zašto se ne daje neki broj računa kamo se taj novac uplati,da ostane pisni trag. Dobro,Gaston mu je odgovorio da oni rade na drukčiji način da se novac odmah na licu mesta preda onome kojemu je namijenjen pa bi se Dveribed trebao zadovoljiti takvim odgovorom ali njega takav odgovor nije zadovoljio i tu je sad kao problem.I ja mislim da bi dveribedu trebalo objasniti da on neče ništa promijeniti jer oni(Gaston i Dado) rade tako kako su zamislili pa sada takva su pravila i onaj koji se s tim slaže onaj če učestvovati u aukcijama a onaj koji se ne slaže neče i tu mislim da bi trebalo staviti tačku.Dveribadu bi poručio da ako se ne slaže sa tim pravilima da on ih neče promijeniti pa ne treba sudjelovati u tim aukcijama ili ako če sudjelovati u tim aukcijama onda neka prihvati i on takva pravila koja važe za sve pa i za njega.I TAČKA. Bilo kakvo polemiziranje je bez veze,ako on sumnja da se izza ovoga krije nekakva prevara onda bi trebao da to prijavi nadležnim oblastima da se tako nešto pogleda i pregleda i da se vidi jeli sve u redu.Bez veze da sada netko odlazi iz foruma zbog toga uvrijeđen i šta ja znam.svaki je rekao ono šta misli,složili se niste sada niti se nečete složiti pa bez veze da se oko tog ajoš razgovara.Ti Dveribed znaš kakva su pravila na njihovom mafestu i kao takva ih je treba poštivati,jer ionako ih neče promijeniti zbog tebe i to je to.Bilo kakva objašnjenja samo dolivaju ulj ena vatru i rasplamsaju raspravu i dijele forumaše na dva dijela.Oni koji su na Dveribedovi strani šute jer se ne žele zamjerati onimadrugima i tako dalje. Ali sve u svemu Dveribed nije loš čovjek i mislim da je za popularizaciju stripova učinio stvarno dosta: -pogledajte i neke izložbe koje je on napravio ili sudjelovao kod njih -pogledajte kakve stripove,komplete,očuvane je sakupio i što je najbolje on to i prodaje pa ako se ima novca to se može kupiti što je meni super iako nemam novca za to kupiti ali mi se sviđa da netko to sakupi i stavi na prodaju a ne kao svi ostali kolekcionari koji samo gomilaju stripove i ljubomorno ih čuvaju iako imaju po 3 jednak astripova.da nema ljudi kao što je Dveribed neki drugi ne bi nikada popunili svoju kolekciju.Eto ja sam znam kako je teško tek tako pronači neki strip za pročitati npr,nitko ti neče posuditi(osim Dveribeda koji če pokloniti!)a i nem aveliko mesta gdje se može kupiti i da se traži nema se za dobiti pa hvala bogu za tipove kao što su Dveribad da imaju sve te stripove,naravno da ih prodavaju kao što to isto radi i Libelius npr. -Dveribed je isto tako pitao zašto se ne napravi neki katalog za aukcije da bi se ovi crteži mogli vidjeti recimo nekoliko dana prije aukcije što ja mislim da bi se svidjelo svima nama ako bi to bilo moguče.Dobro Gaston mu je i na to odgovorio i objasnio kako j eto nemoguče iako ja mislim da bi se i to moglo riješiti ako bi se dosta prije kontaktiralo i dogovorilo sa ovim crtačima pa da bi bilo dosta vremena da se tako nešto i učini i napravi neki katalog ili se pokažu ovdje na forumu ili na Mafest strani ili Libelius strani,...pa bila bi to dobra reklama i za njih.Mislim da je prijedlog od Dveribada bio pametan i dobar i možda bi Gaston trebao pronači rješenje kako tako nešto i učiniti ne zbog Dveribeda nego zbog promocije samih crtača,aukcija,mafesta,....
Sve u svemu meni se Dveribed ne čini lošim osobom i mislim da je i hrabar što je pitao neke stvari za koje ste možda i neki drugi htjeli da znate ali se niste usudili pitati. Što se tiče Gastona ja želim da on ne ide od ovog foruma ali ako je tako odlučio njegovu odluku je treba poštivati,svima nama je ostavio svoj email,i internetne stranice gdje ga se može kontaktirati,komunicirati sa njim i pročitati neke stvari oko mafesta i njegovih izdanja pa tako mislim da zbog toga i neče biti neki problem.Onaj kojeg budu njegova izdanja zanimala če ga tamo posjetiti i problem če biti rješen,samo što ja ne bi želio da on ode kao čovjek kao forumaš i zbog toga se nadam da če se predomisliti. Ako neče, sve najbolje u životu jer ni on mi se ne čini lošim čovjekom pa šteta što se ovakvi ljudi ne mogu razumjeti. To da mi nije svejedno za njim (Gastonom) vidi se i po postu kojeg sam napisao i koliko sam truda uložio u taj post iako hrvatski jezik nije moj jezik. Ali znam da če svatko raditi ono što sam misli da je z anjeg anajbolje i da je pravedno pa eto sretno Gastone gdje god da budeš lociran(ili forum ili tvoj sajt). Nadam se da nas zbog toga neče napustiti i neki drugi forumaši jer je šteta svakoga forumaša kao što sam i rekao na početku! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 13/05/2010 : 20:24:17
|
quote: Originally posted by Aco
Za kraj,čitajući ovu raspravu i imajući na umu tezu koju je postavio Gaston o srozavanju foruma,nemogu se ne složiti s njim.
a jebi ga... svi pisu o srozavanju foruma, a upravo ti najmanje poduzimaju da nesto promijene. Osim toga, zadnjih mjeseci je forum opet kvalitetan kako vec godinama nije bio...ali...ako nesto ne zeli da se vidi, nece se ni vidjeti, bez obzira sta i kako se desava. |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 13/05/2010 : 20:47:44
|
1Euro, nisam čitao tvoj post jer sm prepijan od roštilja, ali ti si največi forumaš ikad,.!!! Iskren i izravanm, bravo!!! |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 13/05/2010 : 20:55:12
|
Čudi me samo da ovo niste uspili raspravit priko telefona, uživo....čemu ovaki show...svašta. Iz neutralne perspektive Gastone uvjeren sam da niko nije ništa posebno pratija te vaše međusobne rasprave (prvi ja, možda se varam?), ljudima je najvažnije da u izdavačkom djelu vide najave o novim Libellus izdanjima, da ste vi odma tu da odgovirite na naše trivijalnosti, šta je stvarno lipo, a Ratka isto tako ljudi gledaju za uzet stripove koji im tribaju. Ukratko, imam osječaj da vaš rat samo smeta vama, to ste tribali međusobno rješit, mi ostali imamo šta oćemo. Zato, stojte di jeste, stand ground. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47187 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 13/05/2010 : 20:56:25
|
quote: Originally posted by dveribad
Da,stvarno kada čovjek ovo pročita taj dveribad je baš kmica.No,obzirom da je to otvoreni poziv i traženje podrške,red je smireno pričekat određene reakcije.Ako je ovo najbolje što se moglo smislit u nedostatku adekvatnih argumenata ili se igra prljavo na posljednju kartu ljudske suosjećajnosti i izazivanje ljudskih emocija-fantastično smišljeno.Da li je zadnji pokušaj pretstavljati sebe kao žrtvu dovoljno učinkovito,vidjet ćemo. Vrlo rado ću odgovorit određenim personama koje se ovdje zgražaju,recimo Aci na primjer,ali mislim da je fer pustit svima da se izjasne. Još jednom ću ponovit-tražio sam samo da nam se javno izlože orginalni crteži,da ih vidimo.Molio sam da nam se omogući ili prikaže nekakav tekući račun na koji se može uplatit novac iz prostog razloga jer mislim da nikome nije svejedno nosit u džepu toliki novac. Sve ostalo što gospodin navodi je pokušaj izazivanja žrtve.Nisu dobrodošli dupelisci?Tko su oni? Ja ću se na tim aukcijama pojavit i licitirat,no,ako ti ili vi misliš ili mislite da će te me zastrašit ovakvim nastupom,ostaje da vidimo.Priliku da ostvarite ili ostvariš ove indirektne prijetnje, imat ćeš ili imat ćete. Nakon što se jave oni koji se žele javit,podrobno ću objasnit zašto sam postavljao unatrag ovih godinu dana sva pitanja.Na niti jedno nisam dobio adekvatan odgovor,kao na niti ovo u svezi aukcija. Iznosio sam primjere i vlastito mišljenje o postupcima koje ste radili ili još uvijek radite.Vlastito mišljenje.Mišljenje i pitanja.To što vi to pokušavate prezentirat kao vrijeđanje i blaćenje,vaše je pravo,kao što je pravo i svakog člana ovog foruma da ga tumači na sebi svojstven način. Nadam se jedino da ću imat tu mogućnost,bez ikakvog vrijeđanja i nadam se da nekolicini članova neće bit neugodno. Samo sitna natuknica-u ovo vrijeme,prošle godine,dotični gospodin iskazuje respekt i poštovanje naspram ovog zlotvora dveribada.Inzistira na gesti,da ako ništa,barem simbolično taj isti(danas zlotvor po njemu i još poprilično njih) prihvati besplatan smještaj.Taj isti zlotvor kojem se danas upućuje sve najgore,bio je as,ljudina,car! Kasnije ćemo o tom,a do tada svi vi ostali koji osjećate potebu i mislite da ste u pravu,slobodno iznesite vlastito gađenje naspram tog zlotvora dveribada.Dajte čovjeku i ljudini otvorenu podršku za ovaj vapaj,kad ju ovako otvoreno i "argumentirano" traži.Spalimo dveribada na lomači jer tog gnjusa nismo mogli pridobit na nikave načine.Nismo ga mogli kupit,nismo ga uspjeli zastrašit,nije htio u kolo i red je da ga ogadimo i zgazimo.Neka krene lov na tu vješticu i bogohulnika!
pazi samo jednu stvar ratko.na onome topicu o humanitarnoj aukciji nastupija si ka da D&D rade to jedino da bi zajebali ljude i pokupili i ovce i novce. možete se vi slagat ne slagat konkurirat ili ne znan šta ali ono je debelo ispod pojasa. da san kojin slučajen novi član na one tvoje natpise pomislija bi svašta. i gaston ti je lipo napisa objašnjenje. ti onda napišeš da ti njemu ne viruješ??? eejj!! pa ko če ti to objasnit bolje od onoga ko to organizira? ja? ne kužin poantu toga? osobno meni ovo sve djeluje ka da želiš sjebat Mafest.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 13/05/2010 : 21:00:23
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Čudi me samo da ovo niste uspili raspravit priko telefona, uživo....čemu ovaki show...svašta. Iz neutralne perspektive Gastone uvjeren sam da niko nije ništa posebno pratija te vaše međusobne rasprave (prvi ja, možda se varam?), ljudima je najvažnije da u izdavačkom djelu vide najave o novim Libellus izdanjima, da ste vi odma tu da odgovirite na naše trivijalnosti, šta je stvarno lipo, a Ratka isto tako ljudi gledaju za uzet stripove koji im tribaju. Ukratko, imam osječaj da vaš rat samo smeta vama, to ste tribali međusobno rješit, mi ostali imamo šta oćemo. Zato, stojte di jeste, stand ground.
Dobar post |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21136 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 13/05/2010 : 21:04:56
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Čudi me samo da ovo niste uspili raspravit priko telefona, uživo....čemu ovaki show...svašta. Iz neutralne perspektive Gastone uvjeren sam da niko nije ništa posebno pratija te vaše međusobne rasprave (prvi ja, možda se varam?), ljudima je najvažnije da u izdavačkom djelu vide najave o novim Libellus izdanjima, da ste vi odma tu da odgovirite na naše trivijalnosti, šta je stvarno lipo, a Ratka isto tako ljudi gledaju za uzet stripove koji im tribaju. Ukratko, imam osječaj da vaš rat samo smeta vama, to ste tribali međusobno rješit,po mogućstvu hladnim oružjem sa dosta krvi, mi ostali imamo šta oćemo. Zato, stojte di jeste, stand ground.
Dobar post
I ja se slažem da je dobar post, ali zašto da se poteže oružje, dovoljno je i pesničenje. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Mozen
New Member
Croatia
142 Posts
Member since 28/02/2009 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8173 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 13/05/2010 : 21:33:44
|
cijeli dan nisam primirisao na inetrnet, prezaposlen, pa još neki seminar o uštedi energije, o certificiranju zgrada, dosadno u 3pm, i onda dođem doma i prvo na forum, da se malo opustim, malo morgen, odavno me nešto nije ovako rastužilo i razočaralo shvaćam gastonovu reakciju, nije lako trpit sranja i podmetanja, iznervira se čovjek, još je i dalmatinac ali je ne mogu podržat kao prvo jer mislim da je ovaj forum još uvijek jedna oaza tolerancije i gdje ljudi uglavnom poštuju pravila, međunacionalne podjele su gotovo izbrisane i u donosu na sve druge forume ovdje je mila majka kao drugo, stvarno mislim da nema potrebe da drugi forumaši reagiraju i brane nekoga, netko čita i prati sve što ima, a netko baš i ne, pa onda ima ljudi koji se vole miješati i oni koji se radije maknu sa strane, stvarno mislim da nije ničija dužnost braniti nekoga, pogotovo ako taj netko više puta iznese argumente i sve skupa objasni treće, pokušavam se sjetiti tko je to podržao ratka u njegovim optužbama i insinuacijama (i prije i sada) i ne mogu se sjetiti osobno sam par puta komentirao neke situacije, možda sam mogao i više puta i bez rukavica, ali zašto, mislim da je velikoj većini sasvim jasno da su dado & dado među najznačajnijim osobama ex yu strip scene i da se sasvim lijepo sami brane i ratko je dio te iste strip scene, ima svojih zasluga i uloženog truda, ali to ga nimalo ne opravdava više puta je natuknuto prema markosu da on trpi ratka jer od njega ima veliku proviziju na aukcijama - vjerojatno ima, ali i to su neargumentirane tvrdnje i poznavajući marka, ne vjerujem da bi on išao protiv principa zbog štajaznam 100 eura mjesečno stvari su otišle predaleko jer je propušteno srezati ih u početku, međutim, uvijek u početku stvari ne izgledaju strašno, ali se situacija svakim postom mijenja i ide se dublje i dublje i teško je očekivati da moderatori uspiju prepoznati u što se sve može neka rasprava izroditi, pogotovo što to uvijek balansira na granicama pravila... ali da se moglo prije reagirat, moglo se
na kraju, nadam se da ćemo u makarskoj uživati kao i do sada i da nam ništa neće pokvariti ni događanja ni druženja ni provod da će biti sve savršeno organizirano, to nam je jasno gastone, moj savjet je da probaš razmislit i vratit se, jer forum je ipak početak svega i svakodnevno utočište za mnoge od nas; ako je ovo konačna odluka, onda je to strašan udarac forumu, jer ipak nije isto odlazi li gaston ili nebojša
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 13/05/2010 : 22:00:41
|
ma mogu oni imat zle krvi kolko oće međusobno,ali način na koji dveribad riješava te svoje frustracije je najmanje rečeno poremećen
i opet ponavlja da je "samo pitao",pa navodi ta svoja pitanja...po valjda već 10ti put, makar mu je dan i više negoli potrebno detaljan odgovor odmah u startu, cilj je njegov ne informativan,već jednostavno zloban i namjeran,i ta se činjenica nikako drukčije nemože izokrenut ili uljepšano protumačit
i vjerovatno će i opet ustvrdit pizdarije tipa da će uvijek kupit HC Alan Ford za 40kn jer mu to nije skupo,ali Libellusov(i samo i isključivo Libellusov je u pitanju!) trobroj za 120kn neće jer osjeća da daje Libellus momcima nezasluženo više para u džep negoli strip vrijedi
karakteristika je to opsesivno kompulzivnog poremečaja
i ja ću dveribadu samo iznijet svoje mišljenje...
naravno ne izravno već neizravno i insinuirajući,možda i kakvom upitnom rečenicom, tako da ne ispadne da napadam osobno čovjeka a onda opet da imam argumenata od sebe kontraaktivno raditi žrtvu u slučaju da me ljudi napadnu, spomenut ću i lov na vještice...vrlo inteligentan touch samoobrane inače...
daklem dveribade...
da li je to uistinu dobrotvorstvo što činiš kad tražiš potvrdu da se zna da si ti nekom nešto donirao? jer ja takvim ljudima inače ni najmanje ne vjerujem
i još jedno: F 06 ili je ipak F 07 ? |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 13/05/2010 : 22:07:27
|
quote: Originally posted by darkraver
karakteristika je to opsesivno kompulzivnog poremečaja