forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Libellus obavijest
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 13/05/2010 : 22:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
I želim vam još puno izdanih stripova, akcija i festivala.
Posebno da ne posustanete sa Spirouom.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17117 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/05/2010 : 22:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

ne znan šta bi reka.ali mislin da nije dobra odluka da odeš s foruma

Nije dobra, ali je razumljiva
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 13/05/2010 : 22:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
mmm,da makar nisam ljubitelj facebooka mislim da je to najbolja opcija
imaš profil i puštaš samo kog želiš i izbacuješ kog želiš s liste

Dado ako si već imao zadnji post,nadam se da ti nije i zadnje čitanje

uvažite naše ideje i potrebe za daljnjom komunikacijom

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/05/2010 : 23:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dilan kucko a Private Message
zao mi je sto se sve ovo desava ali eto...
u svakom slucaju vam zelim uspjeh u daljem radu!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2010 : 23:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Gastone, Dado, pa sta je sa vama??? Ne mogu da verujem da cete stvarno otici... Zaduzite bar nekog da umesto vas postavlja najave na vreme kao sto ste vi to radili.. Mi, vasi kupci, zasluzujemo bar toliko...

Ako se i dalje pocne siriti razdor medju ionako jadnom i malom strip familijom, ja cu svoje stripove rasprodati i nikad se vise necu pojaviti na nekom od foruma ili festivala... Strip cu zaboraviti...

PS
Povukli ste za sobom jos par dobrih likova sa foruma, pre svega careve Kicu i Acu... Danas jedan od najruznijih dana na forumu...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/05/2010 : 23:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dveribad je udaljen sa foruma.
Iako ovo "dežurni napadači" i "Teoretičari zavjere" nikada neće prihvatiti - odluku sam proveo na vlastitu inicijativu.
I nitko ne stoji niti se skriva iza nje.
Ako netko smatra da nisam dobro postupio - neka slobodno krivi mene.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 13/05/2010 : 23:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
na koliko je izletio

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 14/05/2010 : 00:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
I kao da nebo plače za Libellusom
Sutra će biti promjenjivo oblačno.

Edited by - provodina on 14/05/2010 00:09:59
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/05/2010 : 00:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Dado
Isto tako nista ne zamjeram ni Markosu. Sve sto sam imao vec prije sam mu rekao.
Ja bih u nekim situacijama vjerojatno postupio drukcije, no razliciti smo ljudi sto nije nikakvo zlo.
I neke stvari koje je on dopustio prema sebi osobno, ja sam smatrao da mu je to lose za njega i da to ne treba dopustati.
Ali ne treba zaboraviti da je ovo njegova kuca i ako se ja ne osjecam dobro u njegovoj kuci zbog svega sto mi se dogadja,
a on poziva mene i onoga tko me napada da to rijesimo vani, iako ja nikog nisam napadao, proganjao, vrijedjao,
ili pravio probleme, iako vidi da taj netko ne zeli ni cuti argumente i pojasnjenja, onda se ja tim pozivom da to
rijesimo vani osjecam izjednacen s ovim tko nas napada i nadam da i Markos mene razumije da ja u takvoj situaciji
nemam mogucnosti, izbora ili nacina da ostanem u njegovoj kuci.
Ne zamjeram ni moderatorima nista. Oni su ipak skucenih mogucnosti kad je rijec o nekim situacijama gdje su upleteni
ljudi koje i Markos poznaje. Nezgodno je biti moderator i prezentirati nekakav red i zakon koji bi trebao biti
jednak za sve, a u zbilji ne mogu to tako i provoditi.
Je ne mogu vise ostati na mjestu gdje ce jedna pravila vrijediti za Curunira,
a za puno ruznije stvari za nekog drugog nece vrijediti uopce.
Ne mogu dopustiti da se opet netko poput Tex Willera dovede u situaciju da kaze nesto neprimjereno
izmedju ostalog braneci i moju cast i obraz, i da se zbog toga izbaci, ali onaj tko je uzrok svemu ostane...
Ne mogu to gledati i citati vise i zao mi je ako to netko ne razumije.

Dado, žao mi je zbog tvoje odluke, kao i Gastonove. Isto kao što mi je žao i za xy ljudi koji su tijekom godina napustili ovaj forum, a umnogome su mu pridonijeli svojim ljudskim kvalitetima i stripovskim znanjem. Nikoga od njih nisam molio da se vrati, pa neću ni vas. Ali imam potrebu još jednom objasniti svoju ulogu u cijeloj ovoj priči, ne želeći izazivati nikakve polemike niti nove rasprave.

Situacija u koju ste me doveli je jako neugodna. Prijatelj sam s vama i s Ratkom, obojicu vas znam kao dobre i poštene ljude. Međutim, vi međusobno ne funkcionirate. Negdje je puklo, ne znam ni sam točno ni što ni kako, ali puklo je i zakrvili ste se. NISAM, kao što to gore drugima spočitavaš, stajao po strani i davao podršku u tišini i iza očiju javnosti, uvijek sam javno iznio svoje mišljenje, koje je u ogromnom broju slučajeva bilo vama naklonjeno i potkrijepio ga brojnim činjenicama i dokazima - ponekad i na vlastitu štetu (eto, nisam ti to htio spominjati prije, ali sad je ionako svejedno - imao sam problema s tiskarom zbog objavljivanja onog računa za Pakao koji sam objavio kad sam vas branio od optuzbe za cijenu knjiga, a da ne spominjem napade i optuzbe ostalih forumaša, s jedne i druge strane, u ovim ili onim situacijama vezanim za cijeli ovaj sukob i moju reakciju u njemu). Dakle, svojim imenom i autoritetom, ako ga uopće imam, sam jasno i glasno rekao što mislim i time smatrao da sam učinio dovoljno. Razumni ljudi će argumente prihvatiti, nerazumnima ionako ništa ne vrijedi dokazivati, niti su vrijedni truda i vremena. No, vi ste smatrali da je to premalo, da vas moram zaštiti od napada, da ste zaslužili poštovanje i zaštitu svojim radom i doprinosom strip sceni, i da moram spriječiti takve napade izbacivanjem napadača. Što se poštovanja, rada i doprinosa tiče, tu se apsolutno slažem. Nažalost, problem je sljedeći: u mojoj poziciji - webmastera/izdavača, koju god odluku da donesem, jedna strana će biti zadovoljna i njeni će problemi biti riješeni, a druga neće, i onda će opet uslijediti paljba po meni. Ako izbacim Ratka i njemu slične, tvoji su problemi gotovi. Imaš mir, možeš normalno koristiti forum i ne nervirati se. Ja, međutim, ne mogu i moji se problemi i dalje nastavljaju. Jer, em što će me onda Ratkovi istomišljenici nastaviti napadati jer smo, ne znam, "svi mi izdavači isti, štitimo jedan drugome leđa", "sprečavam škakljiva pitanja", whatever, em ću ubuduće u svakoj sličnoj situaciji na zahtjev svakog izdavača morati reagirati isto. Što će onda, naravno, opet otvoriti nove rasprave i nove svađe u kojima se mijenjaju zaraćene strane, a samo je jedna jebena stranka konstanta: JA. Sad ćeš naravno, izvući paralelu sa Curunirom, kojeg sam izbacio kad je on bio dveribad, a ja Libellus, i to priznajem kao svoju manu: osjetljiviji sam na svoju čast nego na tuđu. Ali, budimo pošteni: tko to od nas nije? Međutim, ako vi već spočitavaš dvostruke kriterije, čak i da stavimo tu moju razumljivu ljudsku osjetljivost na svoj ego sa strane, onda imam potrebu napomenuti sljedeći argument: taj isti Curunir konstantno blati i pljuje Bernarda tj. Strip-Agent/Ludens - javno ih prozivajući zbog zarade i kuća, auta i ne znam čega sve ne, stalno napadajući zbog prijevoda, pa do nedavnog pljuvanja zbog poskupljenja i javnog pozivanja na bojkot i nekupovinu nekih izdanja. Zar to nije ista situacija kao i dveribed/Libellus? Međutim, Curunir tu nije izbačen i nitko od toga nije pravio problem, je li? Dakle, što se dvostrukih kriterija tiče, priznat ću da sam osjetljiviji kad sam ja u pitanju, nego kad su drugi u pitanju. Ali bilo koji drugi, a ne samo libellus ili samo ovaj ili onaj.

Nadalje, što se ovdje događa: u ovom konkretnom slučaju, i jedna i druga strana se postavlja - "moraš odlučiti, ili si s nama ili si protiv nas". Zašto moram odlučiti? Zašto moram birati? Zato jer sam vlasnik kuće? Pa ja sam vas pokušao pomiriti, rekao sam vam što mislim, ali ne ide. I što bi sad trebao, od dvoje prijatelja izabrati jednoga? Ti mi možeš doći u kuću, a ti ne možeš? Zašto ja ne bih mogao biti dobar s obojicom, a vi vaše probleme rješavajte sami, već kad ja na mogu tu ništa napraviti? Zašto sam ja kriv jer sam se postavio "ok, zakrvili ste se, ja sam vam rekao što mislim, eto vam kuća pa se svađajte, ja idem vanka"? Ili, da budem otvoren do kraja, "ma ko vas jebe, radite što hoćete, imam dovoljno svojih problema, ne trebaju mi i vaši"? Zašto se prebacuje odgovornost na mene, samo zato što je to moja kuća? Kao da će promjena kuće išta značiti? Što sam ja dobio što npr. jedan stinky nije na forumu? Kao da je prestao sa sranjima i kao da onaj tko ih želi pročitati neće naći?

I na kraju, moderatori. I sam si bio godinama moderator i znaš kako ja funkcioniram. Moderatori nisu moja potrčkala, nisu plaćenici, rade kako oni misle da je najbolje, bez mojih uplitanja. Znaš dobro da ti nikad dok si bio moderator nisam došao i rekao "napravi to i to, izbaci ovog ili onog". Tako je i sada, oni imaju apsolutnu slobodu i rade onako kako misle da treba. Svatko od njih može reagirati u svakom trenutku, prema vlastitoj savjesti. Ja se u principu, ne uplićem se u njihove odluke (osim u jednom jedinom slučaju, kad je DeeCay bio izbačen), čak i ako se poslije s njima ne slažem, tako da njihova reakcija ovisi samo o njima. Ali, ono što je zanimljivo je što je Globinjo u istoj situaciji kao i ja, i on je prijatelj i s vama i s ratkom, i on je moderator i mogao je reagirati, ali je odabrao biti neutralan i ne miješati se, više-manje kao i ja. Ali, očito, on ima pravo na neutralnost, a ja ne? (s tim da ja čak i nisam bio neutralan, nego samo nisam htio izbaciti jednog prijatelja iz kuće).

Ne znam. Meni je žao što je do svega ovoga došlo, ali što je, tu je. Nadam se da na svom forumu nećeš morati biti u mojoj koži. Nikome to ne bih poželio, a kamoli tebi.

Svako dobro i vidimo se u Makarskoj.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/05/2010 : 00:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

ne znan šta bi reka.ali mislin da nije dobra odluka da odeš s foruma

Evo,Lwood,Curunir i ja se slazemo a kad se takav trust mozgova oko necega slozi nemoguce je da gresi

Salu na stranu,zao mi je zbog ovakve odluke iako je razumem.
Sto bi skolovani ljudi rekli ovi napadi usmereni na LB su bili "moj,moj pa preko moj" ili prostim jezikom receno preterani i zlobni
Bicemo u kontaktu sigurno i videcemo se uskoro
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13025 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 14/05/2010 : 00:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Šteta. Puno uspjeha u radu i neka vam se izdanja prodaju k'o 'alva!

Have mercy
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7524 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/05/2010 : 00:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
E baš jebiga, odoše ljudi zbog kojih sam se vratio u svijet stripa i učlanio u forum.

Samo nastavite s ljubavlju kojom se odnosite prema ovom poslu i imate i od mene veliku podršku.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/05/2010 : 00:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Markos
Sad ćeš naravno, izvući paralelu sa Curunirom, kojeg sam izbacio kad je on bio dveribad, a ja Libellus, i to priznajem kao svoju manu: osjetljiviji sam na svoju čast nego na tuđu. Ali, budimo pošteni: tko to od nas nije? Međutim, ako vi već spočitavaš dvostruke kriterije, čak i da stavimo tu moju razumljivu ljudsku osjetljivost na svoj ego sa strane, onda imam potrebu napomenuti sljedeći argument: taj isti Curunir konstantno blati i pljuje Bernarda tj. Strip-Agent/Ludens - javno ih prozivajući zbog zarade i kuća, auta i ne znam čega sve ne, stalno napadajući zbog prijevoda, pa do nedavnog pljuvanja zbog poskupljenja i javnog pozivanja na bojkot i nekupovinu nekih izdanja. Zar to nije ista situacija kao i dveribed/Libellus? Međutim, Curunir tu nije izbačen i nitko od toga nije pravio problem, je li? Dakle, što se dvostrukih kriterija tiče, priznat ću da sam osjetljiviji kad sam ja u pitanju, nego kad su drugi u pitanju. Ali bilo koji drugi, a ne samo libellus ili samo ovaj ili onaj.

ti si posve izgubio kompas. pljujem po onima koji bez razloga povise cijenu 25 posto, a nisu se udostojili niti dvije rijeci napisati. jer to je kao odlicna politika. moze biti, ali onda nek se spreme na pljuvanje! pljunuo bih i po tebi i po lb da tako ucinite. pljunula je i hrpa forumasa na topiku o maxijima, OPRAVDANO!!!
pljunuli su i danas zbog loseg otiska! jel i to poveo Curunir???
pljucas i ti po prijevodima ane gaspar, bar jesi dok se nisi odlucio sutjeti i ne zamjerati se. kao i ovdje.
a tko je kupio stan i auto i ima masnu zaradu i umobolnu maržu od AF-a koji je UKRAO (a ti jadan to ne znas, je li!!????????????????????????????????) libellusu ispred nosa??????????????????

i sve te kritike usporedjujes s ovim sto je organizirao dveribad?????? ma kako se ne sramis!!!!!!!!!!!!!!??????????????
kako uopce imas obraza doci na mafest??? mislim da se ono nedobrodosao odnosi svakako i na tebe. procitaj jos jednom, mozda shvatis bolje!!!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 14/05/2010 : 00:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Sad ćeš naravno, izvući paralelu sa Curunirom, kojeg sam izbacio kad je on bio dveribad, a ja Libellus, i to priznajem kao svoju manu: osjetljiviji sam na svoju čast nego na tuđu. Ali, budimo pošteni: tko to od nas nije? Međutim, ako vi već spočitavaš dvostruke kriterije, čak i da stavimo tu moju razumljivu ljudsku osjetljivost na svoj ego sa strane, onda imam potrebu napomenuti sljedeći argument: taj isti Curunir konstantno blati i pljuje Bernarda tj. Strip-Agent/Ludens - javno ih prozivajući zbog zarade i kuća, auta i ne znam čega sve ne, stalno napadajući zbog prijevoda, pa do nedavnog pljuvanja zbog poskupljenja i javnog pozivanja na bojkot i nekupovinu nekih izdanja. Zar to nije ista situacija kao i dveribed/Libellus? Međutim, Curunir tu nije izbačen i nitko od toga nije pravio problem, je li? Dakle, što se dvostrukih kriterija tiče, priznat ću da sam osjetljiviji kad sam ja u pitanju, nego kad su drugi u pitanju. Ali bilo koji drugi, a ne samo libellus ili samo ovaj ili onaj.

ti si posve izgubio kompas. pljujem po onima koji bez razloga povise cijenu 25 posto, a nisu se udostojili niti dvije rijeci napisati. jer to je kao odlicna politika. moze biti, ali onda nek se spreme na pljuvanje! pljunuo bih i po tebi i po lb da tako ucinite. pljunula je i hrpa forumasa na topiku o maxijima, OPRAVDANO!!!
pljunuli su i danas zbog loseg otiska! jel i to poveo Curunir???
pljucas i ti po prijevodima ane gaspar, bar jesi dok se nisi odlucio sutjeti i ne zamjerati se. kao i ovdje.
a tko je kupio stan i auto i ima masnu zaradu i umobolnu maržu od AF-a koji je UKRAO (a ti jadan to ne znas, je li!!????????????????????????????????) libellusu ispred nosa??????????????????

i sve te kritike usporedjujes s ovim sto je organizirao dveribad?????? ma kako se ne sramis!!!!!!!!!!!!!!??????????????
kako uopce imas obraza doci na mafest??? mislim da se ono nedobrodosao odnosi svakako i na tebe. procitaj jos jednom, mozda shvatis bolje!!!

ehhh,evo još jedne...

stanite odmah u startu!

dosta nam je tog za danas,malo previše dosta...

valja?

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/05/2010 : 00:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ali on IZJEDNACAVA (dakle falio sam rekavsi USPOREDJUJE) CINJENICE (ogromno poskupljenje, los prijevod, ogromna marza na af hc...) s NAJBEZOCNIJIM I NAJODVRATNIJIM LAZIMA, koje su eto otisle cak i do humanitarne akcije - iako je to samo vrh ledene sante. to je njemu ISTO, pazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
time je sve rekao samo o sebi i zacementirao napokon do kraja. e neka je, nek se lijepo vidi!
kakva obrazina!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/05/2010 : 01:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

ali on IZJEDNACAVA (dakle falio sam rekavsi USPOREDJUJE) CINJENICE (ogromno poskupljenje, los prijevod, ogromna marza na af hc...) s NAJBEZOCNIJIM I NAJODVRATNIJIM LAZIMA, koje su eto otisle cak i do humanitarne akcije - iako je to samo vrh ledene sante. to je njemu ISTO, pazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
time je sve rekao samo o sebi i zacementirao napokon do kraja. e neka je, nek se lijepo vidi!
kakva obrazina!

Velika je razlika kad se napada neko izdanje,prevod,otisak,izdavacka politika...ovde se napadaju ljudi.
Ovde se napadaju konkretno Gaston i Dado,pa onda i ostali iz strip udruge(ako tako bese?) - Tulip (koju pozdravljam i ovom prilikom),Renky i ostali koji dodju manje-vise kolateralna steta u napadima na D&D
Cak sam se cesto ustrucavao da komentarisem prevod jer nisam Hrvat pa bi moglo da se shvati i drugacije,ali kad mnogi Hrvati ismevaju LU prevod onda nesto nije u redu.
I ne vidim kakve to ima veze sa blacenjem D&D koji zajedno sa ekipom rade svoj posao i vise nego dobro???
Ovo je direktno usmereno na njih dvojicu
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/05/2010 : 01:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Ali, ono što je zanimljivo je što je Globinjo u istoj situaciji kao i ja, i on je prijatelj i s vama i s ratkom, i on je moderator i mogao je reagirati, ali je odabrao biti neutralan i ne miješati se, više-manje kao i ja. Ali, očito, on ima pravo na neutralnost, a ja ne? (s tim da ja čak i nisam bio neutralan, nego samo nisam htio izbaciti jednog prijatelja iz kuće).

ovo nisam vidio,pa ne bi pisao u drugom topic,no...ja sam zaista bio neutralan na forumu,ovdje govorim o ratkovim napadima na libellus,što se tiče topica o humanitarnoj aukciji koju sam provodio na prijašnjim mafestima,tu sam se javio...ne zato šta bi trebalo biti logično,kako je gaston rekao,da se više sumnja u mene koji sam pare skupljao na principu sir olivera ili drpige kako su neki kukali ratku,nego na puno bolji način kako je to gaston organizirao-iz ruke u ruku...ali ne,ja se nisam javio zato,da sebe opravdam,jer onaj tko misli da sam i lipu stavio u džep,neka ga stigne Božja kazna,nego zato šta mislim da je ratko falio,iako mu nije bila namjera da ocrni gastona da on tu nešto mulja sa lovom i plakatima,a mislim da mu je gaston lipo objasnio-tehnički jebeno za izvest ono šta ratko traži...a i ostali...glede njegovih napada na libellus...možda je ratko stvarno takva picajzla,pa im je predbacivao kojekakve stvari,možda ima tu još nečega,što mene ne interesira jer su to njihove stvari...ma da su dado i gaston kurvini sinovi,a znam jer ih jako dobro poznajem,da nisu,nije red da ih se onako blati...jebi ga,ratku što na umu,to na drumu...i šta sam ja trebao,izbacit ratka...super,izbačen je...pa se ratko vrati,pa ponovo počne i tako unedogled...a kao što rekoh,markova je zadnja glede trajnog izbacivanja...ja nisam uopće uzeo u obzir neke ratkove tvrdnje,jer su mi totalno nepojmljive za njih dvojicu...isto tako,vi slijepi pored zdravih očiju,pogledajte malo lijevo,pa malo desno...šta ovo znači?pametni će shvatiti,ostali neće...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/05/2010 : 01:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

uuu, sad bi mog'o i da naplacujem izvesne poverljive infose

Cekaj dok ovo vidi d veri bad.

Ne verujem da gleda,broji pare na koje je toliko gadljiv i kvare druge ljude. Njega na srecu ne.
Evo sad sam gledao rekorde aukcija - dveribad prodao komplet Zagora za 75.000kn ili oko 10.400 evra
I to je samo Zagor,gde su ostali kompleti?
Gde nabavlja tolike komplete?
Da ih mozda ne stampa?
I onda prevarom steceni novac koristi za ucestvovanje na humanitarnim aukcijama
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/05/2010 : 02:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer
Da ih mozda ne stampa?

ja čuo da ih štampa u nišu kod neke stare kamile

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/05/2010 : 02:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Da ih mozda ne stampa?

Sve je moguce,Carson je prodana dusa a i voli Zagora
Ma i ja bi ih stampao da znam,nisam ni ja gadljiv na pare
E kakav ruzan dan na forumu
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/05/2010 : 02:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

quote:

quote:
Da ih mozda ne stampa?

Naravno da volim Zagora . Sad imam narudzbu iz Splita za nekog kapetana Mikija (note: proveriti ko je doticni kapetan)

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 14/05/2010 : 02:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Haj sretno ili zao mi je i slicno to ne funkcionise
Ovako Dado i Gaston ni pod koju cijenu ne trebaju da napustaju ovaj forum,posto su njihova izdanja u izdavackom izlogu oko 33 % ljepote ovog foruma.

Jebote nisam se vako dugo raspuco poslije nekog posta,kad sam procitao napustanje Libellusa.

Zamolio bi takodje dveribada da se nadje sa Dadom i Gastonom i da jednom zauvijek rijese ovu intrigu.
Mislim da sve 3 osobe imaju dosta ljudskosti u sebi tako da bi se moglo ljudski sjesti i porazgovarati.

Udaljavanje sa foruma ove 3 osobe mi je totalno bezveze i to je bas zadnje sto treba da se desi.

Porter

Edited by - Porter on 14/05/2010 02:42:02
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/05/2010 : 03:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

quote:

quote:
Da ih mozda ne stampa?

Naravno da volim Zagora . Sad imam narudzbu iz Splita za nekog kapetana Mikija (note: proveriti ko je doticni kapetan)

samo pazi na hrbat,neka bude kockast

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 14/05/2010 : 06:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
I jos jedan izdavac napustio forum. Bravo.
Ovo ce se u svakom slucaju negativno odraziti na kvalitet
ovog foruma. U najmanju ruku lepota Libellusovih izdanja
nece krasiti buduce topice. Za ostalo i da ne govorimo.

@D&D: vi samo furajte i stancajte. Svako dobro

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19507 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/05/2010 : 07:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
neki su sada stretni, valjda se i šef odahnuo....sramota,dok se ne vrati Libellus na forum ode i teller...
nekima još jedan razlog za veselje, od toga trenutka ne kupujem "ništa od dobrih stripova više".Zna se ko
je čovjek iz sijene.Pozdrav ljudi, bilo mi je ljepo sa vama,ali svemu jednom dođe kraj.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000