Author |
Topic  |
hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 14/05/2010 : 11:11:07
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by hrvoje23
Steta je sto dolazi do odlaska izdavača sa foruma.... Veselio sam se najavama novih izdanja!
Ne vidim zašto i dalje ne bi bilo Libellusovih najava na Forumu. samo će ih stavljati/kopipejstat neko drugi, a ne izdavač.
Da, ali nije ti to to, što se to traži!
Znači netko će tko zna kad skenirati naslovnicu, kad je već debelo u prodaji, cijene će biti naknadno obzanjene. Hoće li biti i sken hrbata?? Ovako, smo ipak znali unaprijed što je u tiskari, kad će nešto u prodaju, što možemo očekivati, čemu se nadati... |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 14/05/2010 : 11:31:34
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by risbozg
jedva čekam da vas komentatore analizira naš kolega psiholog stinky...nadam se da bu navratil i pročital brdo ovih nebuloza
Ja sa zadovoljstvom prcitam njegove postove i na drugom sajtu jer je autentican lik i trebalo je da bude ovde i dalje 
na kojem sajtu? |
Grad - to ste vi. |
 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
|
Mozen
New Member

Croatia
142 Posts
Member since 28/02/2009 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/05/2010 : 13:19:47
|
jedva čekam da vas komentatore analizira naš kolega psiholog stinky...nadam se da bu navratil i pročital brdo ovih nebuloza
Ja sa zadovoljstvom prcitam njegove postove i na drugom sajtu jer je autentican lik i trebalo je da bude ovde i dalje 
tako je. i stinky i kikač bi tribali bit ovde.
 |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 14/05/2010 : 13:24:01
|
quote: Originally posted by Mozen
quote: Originally posted by mladjo Ne vidim zašto i dalje ne bi bilo Libellusovih najava na Forumu.
Skoči do Ghetaldusa, progledat ćeš. 
    |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 14/05/2010 : 13:40:01
|
quote: Originally posted by zlikovski
na kojem sajtu?
Odgovorio SnotMan vec |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 14/05/2010 : 13:44:29
|
quote: Originally posted by lwood

Naravno,nista nemam ni protiv Kikija samo se nismo nesto susretali po topicima valjda zbog razlicitih interesovanja. Jedino se secam da smo se nesto malo susreli na Muchachosima   |
 |
|
Mozen
New Member

Croatia
142 Posts
Member since 28/02/2009 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 14/05/2010 : 13:45:10
|

Naravno,nista nemam ni protiv Kikija samo se nismo nesto susretali po topicima valjda zbog razlicitih interesovanja. Jedino se secam da smo se nesto malo susreli na Muchachosima  
nisan ni sumnja    |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 14/05/2010 : 13:52:40
|

Naravno,nista nemam ni protiv Kikija samo se nismo nesto susretali po topicima valjda zbog razlicitih interesovanja. Jedino se secam da smo se nesto malo susreli na Muchachosima  
nisan ni sumnja   
Jbg,tako se zalomilo   |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 14/05/2010 : 14:02:43
|
quote: Originally posted by hrvoje23
Da, ali nije ti to to, što se to traži!
Znači netko će tko zna kad skenirati naslovnicu, kad je već debelo u prodaji, cijene će biti naknadno obzanjene. Hoće li biti i sken hrbata?? Ovako, smo ipak znali unaprijed što je u tiskari, kad će nešto u prodaju, što možemo očekivati, čemu se nadati...
Siguran sam da ce naci neki nacin za komunikaciju,ako nista drugo za pocetak bi bilo dobro da se na sajtu libellus.hr moze ispod najava nesto pitati i prokomentarisati kao npr.ovde na recenzijama |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 14/05/2010 : 14:17:55
|

Evo bas sam pogledao stinkyjev poslednji post na sajtu i ne razumem zasto je izleteo i to zauvek I onda kad se uporedi sa dveribadovim postovima bude mi jos manje jasno. A moze da se uporedi i sa nekim mojim postovima(da ne bude da samo komentarisem dveribadovo podmulo i zlobno ponasanje) i opet mi deluje manje strasno. Jedina razlika izmedju mene i dveribada je sto ja reagujem uvredama kad sam isprovociran istog trenutka a ne smisljam kako da djonom udarim odredjene ljude. Ali reagujem bezobraznije od Stinkyja.
quote: Originally posted by stinky
uvijek si mi se sviđao max nisi opterećen, dobro pristupaš stvarima dobro kažeš, ali...
nigdje nije rečeno da ja trebam biti apologet tog i takvog svijeta, da moram uskočiti u vlak i plutati, biti površan, biti in mene je briga za svašta (i svakoga)
ni ne govorim da je markos nešto kriv. on je oportunist, konformist i ima svako pravo biti takav. u tom smislu nije kriv. takva mu je kleta sudba, da je takav eklektik. međutim, zbirom raznih okolnosti, povijesno-sudbinskih hirova, svim malim razlozima koji nadolaze u najživljem kaosu, on djeluje u jednom pravcu koji ja kritiziram, te tako ispada kriv za nešto u čemu je mali ili veći kotačić (ovo je za sada nejasno).
zašto ja ustrajem u tom konzervatizmu, tradiciji, starom, prošlom, prevladanom, suludom, plemenitom ili ostrašćenom? ili sam genij ili isključivi idiot, lijepo primjećuješ.
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 14/05/2010 : 14:22:02
|
A evo i kikyjevog,osim ako nesto nije brisano pa da sam propustio. Mislim,ne pratim bas kad koji forumas izleti osim ako nisam direktno ukljucen u raspravu ili je to neko od ljudi s kojima cesce komuniciram na sajtu. S kykijem nisam.Evo posta u topicu Mafest 2010:
quote: Originally posted by kiky
Ne vjerujem u svoj dolazak... nema se para. Ja sam upravni pravnik u Hrvatskoj... ja sam sirotinja.
A i ako mi uspije jedan natječaj na koji sam se prijavio, upravo nekako u vrijeme MaFest-a bi mogao biti zauzet/zaposlen.
|
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 14/05/2010 : 16:36:31
|
imate ih na onom sajtu "svratiste izbacenih i isfrustriranih", tu se svakodnevno razbacuju depresijama i tracevima, ispljuvavajuci otrov koji im nije manjak, pa kome se dopada neka izvoli tamo.
Inace, u ovom topicu je Dado i njegov oprostajni post tema, pa se drzite toga. |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Posted - 14/05/2010 : 16:55:54
|
evo, baš se vratio s Znak Sagite. je, stvarno je jedan topik isključivo o scom-u. fora je sve to. svejedno stinky i kiky nekako nedostaju. tamo su nekako osamljeni, odsječeni, ali zato bi ovdje bilo ludo. a možeš li ih vratiti bar na 15 daba da malo prokomentiraju d&d odlazak. to bi bio urnebes!!! |
Grad - to ste vi. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 14/05/2010 : 17:13:21
|
sto se tice stinkyja,ja sam ga onda izbacio. Sto se tice njegovog povratka, to pitaj Markosa preko PM,neka on odluci. Stinky je bio ponekad kvalitetan forumas, ali nije imao granica. Ako se zdogovori sa Markosom kako i sta dalje, ja nemam nista protiv njegovog povratka. Mada, previse se toga u medjuvremenu izdesavalo pa sumnjam, ali eto...
a kiky, covjek s kojim nisam nikad progovorio(pisao) nijedne rijeci ovdje na forumu(koliko znam), covjek koji me u svom zadnjem postu ispljuvao i izvrijedjao u ZS736 u nekom meni nepoznatom napadu ludila, covjek koji me ne ispusta iz usta na "svratistu"-mada ocigledno uopste ni ne zna da ga ja nisam ni izbacio vec kada sam dosao sa posla vec je bio napisao onaj post i od jednog kolege izbacen zauvijek, cak sam prije toga pred ostalim moderatorima branio i pokusavao neke njegove postove opravdati da on ne misli lose(naravno, on ni za to ne zna), pa poslije svega on meni noz u ledja(neka mu je na cast)... ma nema sanse
salji Markosu PM u vezi toga, ovdje kako sam rekao, oni nisu tema. |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7975 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16701 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 14/05/2010 : 18:15:21
|
quote: Originally posted by cronos six
libellus! libellus! libellus! libellus! libellus! libellus! libellus! libellus! libellus! libellus! libellus!
bacaj ga van --- provokator     libellus!
|
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 14/05/2010 : 19:46:22
|
Pratio sam citavu diskusiju i nije mi bas jasan taj odlazak Libellusa sa foruma. Mislim, imali su problem sa dveribadom, al sta ima to u sustini veze sa forumom? Dveribad je rekao sto je mislio, D&D su vise puta odgovorili i zavrseno. U cemu je problem? Ima ljudi koji ce vjerovati jednom ili drugom ali to na kraju price nije ni vazno. Meni, a vjerovatno i mnogima ta diskusija nije ni malo bitna, to je njihova privatna stvar. I ako su libellusovce njegovi napadi na forumu toliko smetali, i smatraju da su rekli sve u vezi toga, mogli bi jednostavno koristiti ignore i nastaviti sa svojim radom ovdje. Ovako Libellus samo sebi pravi stetu. I ne vjerujem da je neko prestao kupovati Lib.izdanja samo zbog toga jer Dveribad tvrdi da su preskupa. Cak me jako iznenadio broj razprodatih stripova. Izvinjavam se zbog upletanja u pricu, al tako mi to rjesenje jednostavno izgleda da je to nevjerovatno. I Markosu dajem sve pravo za njegov nastup. Ne treba se nikako mijesati u taj sukob. |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7975 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19516 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 14/05/2010 : 20:33:13
|
Koji je idiot taj MARKOS!!!!!!! Rešio se konkurencije žestoke na sajtu, ponukan brojnim razprodanim Libellusovim izdanjima, i sada sve koji ga okrivljiju da je svojim mlačnim držanjem podupirao podlosti Dveribada, naziva idiotima.... Izdao je Kena(da ga nije on, izdao ga bi Dado2 do kraja)postavio sajt i preuzeo zasluge za oživljavanje strip scene...da se mene pita Makarske on nebi vidjeo, sreča njegova da sam kulturan i smiren, jer bi mu drugčije nabio njegov Pakao u gušu... koristim svoj zadnji post(očekujem doživotno banovanje)i žao mi svake minute koju sam proveo na njemu, žao mi nekih dragih forumaša ali kad se setim ko ga upravlja(čast moderatorima) dobijem napad povračanja... Kriza je, prodaja je pala pa su sva sredstva dozvoljena da se udalji konkurencija. Ja ču Libellus od sada podržavati još bržom kupovinom njihovih izdanja(jebe...š Fibru)... Možda taj Radić iz www.sto mu gromova.com i nije tako loš kako ga Markos prikazuje... Neke stvari dobijaju novi obraz...Vidimo se u Makarskoj ako tamo ne bude generala Marcosa, a ako dođe,možda dolazim i ja pa da....moglo bi bit zanimljivo ovog ljeta izpod Biokova...Dođite ljudi.
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29702 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 14/05/2010 : 20:52:36
|
Što reći, pandur je pandur. Svi oni vicevi izgleda ipak imaju neko uporište. Ja ću, naravno, doći u Makarsku, za razliku od tebe ili curunira, koji si malo prelako dopušta stavljati se u ulogu glasnogovornika Libellusa i Mafesta, ali to neka D&D riješe s njim. I, ne, naravno da te neću izbaciti. Ti me jednostavno ne možeš uvrijediti, niti išta što ti kažeš ima ikakvu težinu, stoga slobodno laj koliko god hoćeš, meni ne smeta. |
Trouble will find me |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Topic  |
|