forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Ultimate Iron Man - Algoritam izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 14/05/2010 : 13:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvod&kat=645&id=139460

Solidan broj stranica za te novce. Skuplja Ultimate Iron Man 1 i 2 serijale.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 14/05/2010 : 16:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
stvarno ovi iz algoritma s vremena na vrijeme ugodno iznenade.
zna li netko što još od njih očekivati u slijedećih godinu - dvije.
jesu li se igdje izjasnili koja im je koncepcija u segmentu stripa?

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26842 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/05/2010 : 16:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Marvelovi stripovi od "Pisaca" i BD od Kordeja i mange.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/05/2010 : 17:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
+ ekranizirani stripovi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 14/05/2010 : 17:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Postoje li i nastavci ili je to sve što je izašlo?

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/05/2010 : 23:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kakav je strip, samo mogu reći da je Card vrhunski pisac fantastike.
A Kubert je moj omiljeni crtač...
Može li ovaj strip da ne valja?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 14/05/2010 23:11:37
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/05/2010 : 23:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

Postoje li i nastavci ili je to sve što je izašlo?

Čini mi se da je to sve što za sada postoji.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 15/05/2010 : 03:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
to je sve što je do sad izašlo od ultimate iron man.
ima i sad novi Ultimate Comics: Armor Wars što je u stvari ultimate iron man vol. 3 tako kao što je ultimate spider man sad ultimate comics spider man.
ok ne baš isto jer je spider man ongoing a armor wars je mini i ako če biti novi ultimate iron man mini če imat neki novi naslov poslije ultimate comics.

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/05/2010 : 04:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Kao što Obi reče, ne znam za srtip, ali Card piše vrhunski sf.
Naklada 1000? Lepo, lepo...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26842 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/05/2010 : 08:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Ne znam kakav je strip, samo mogu reći da je Card vrhunski pisac fantastike.
A Kubert je moj omiljeni crtač...
Može li ovaj strip da ne valja?

Može

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 15/05/2010 : 09:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
Mogu da potvrdim da je strip izuzetan. Imam oba serijala i stvarno otkrivaju Tonijev zivot od samog pocetka, ali ne samo to, vec i zivote njegovih roditelja, prijatelja njegovih roditelja i tonijevih zakletih neprijatelja. Zaista sjajna baza za dalji razvoj lika koji se sve ove godine pre eventova i ovog serijala davao za ispraznog, play boy milionera.

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8050 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 15/05/2010 : 18:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Man_of_Steel

Mogu da potvrdim da je strip izuzetan. Imam oba serijala i stvarno otkrivaju Tonijev zivot od samog pocetka, ali ne samo to, vec i zivote njegovih roditelja, prijatelja njegovih roditelja i tonijevih zakletih neprijatelja. Zaista sjajna baza za dalji razvoj lika koji se sve ove godine pre eventova i ovog serijala davao za ispraznog, play boy milionera.

Mene zanima, jel se tu IronMan pojavljuje u kostimu (oklopu) i ima li kakve akcije?
Ne zanima me drama o detinjstvu dečaka Toni Starka. Da li je bar kombinovano sa sadašnjošću ili je drugi serijal sa odraslim glavnim likom?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21133 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/05/2010 : 18:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Alexts, izvini što te ovde presrećem, ali nemaš opciju PM, skoči u svaštaru u topik Skup forumaša u KG!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 15/05/2010 : 21:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

quote:
Originally posted by Man_of_Steel

Mene zanima, jel se tu IronMan pojavljuje u kostimu (oklopu) i ima li kakve akcije?
Ne zanima me drama o detinjstvu dečaka Toni Starka. Da li je bar kombinovano sa sadašnjošću ili je drugi serijal sa odraslim glavnim likom?

Da, u prvom delu je Tony beba, pa klinac, ali se obradjuju i njegovi srednjoskolski dani i izgradnja prvog odela. Sto se akcije tice, tek u poslednjoj epizodi prvog serijala dolazi do prvog, pravog superherojskog obracuna u kome Tony biva ranjavan, tako da volume II pocinje njegovim oporavkom u bolnici njegove korporacije. Volume II je pun akcije i okrsala, mnogo uzbudljiviji od prvog u tom pogledu, ali opet kazem dva serijala cine celinu koju nebi trebalo odvajati.

Jedino veliko razocarenje krije se u poslednjoj, cini mi se sestoj epizodi volume II, jer je tu doslo do zamene crtaca, pa je taj broj, sama zavrsnica, uradjena katastrofalno i sve to ostavlja pomalo gorak utisak o celoj stvari...

Sve u svemu, ako se trazi strip pun akcije i klasicne superherojstine, ovaj serijal mozda treba preskociti, za takve stvari tu je u ostalom redovni serijal Iron Mana, a dobrim delom i Invincible projekat.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8050 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 16/05/2010 : 01:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Koja je uloga M. Bagleya? Nadam se da je samo tuširao Kubertu, ili, ako je crtao olovku, da nije upropastio više od jedne epizode?
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 16/05/2010 : 10:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Koja je uloga M. Bagleya? Nadam se da je samo tuširao Kubertu, ili, ako je crtao olovku, da nije upropastio više od jedne epizode?

Mislim da mu je poverena bas ta zadnja epizoda, zavrsnica drugog serijala koju je majstorski upropastio. Crtez je do tog broja bio za svaku pohvalu, moze se naci na netu da ne hvalim u praznom. Ne samo da se radi o losem kadriranju i nesposobnosti da dva puta zaredom ''pogodi'' neki lik, vec je i citav stil toliko razlicit od prethodna dva cela serijala da sam pomislio da se radi o nekoj neslanoj sali...
Marvel ppopusta u mnogim stvarima, ali ovako nesto se zove pucanje sebi u glavu.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/05/2010 : 10:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
a jel moze ovo da se cita ako bas i nisi upucen u Marvel svet, Iron mana, da budem precizan
Orson Skot Kard me je veoma zaintrigirao

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.

Edited by - Lord Vader89 on 16/05/2010 10:39:35
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 16/05/2010 : 11:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

a jel moze ovo da se cita ako bas i nisi upucen u Marvel svet, Iron mana, da budem precizan
Orson Skot Kard me je veoma zaintrigirao

Nisam neki poznavalac, ali mislim da može jer kako je gore napisano, priča kreće od početka tj. od Tonija kao bebe.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 16/05/2010 : 20:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
možeš citat bez beda. to je ultimate marvel i nema veze sa marvel 616 kontiutetom. ok i ultimate univerzum ima sad več nekoliko godina ali je svejedno manje od regularneg marvel univerzuma.

Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 16/05/2010 : 20:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message  Reply with Quote
170 kuna

Paprena cijena.

.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26842 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/05/2010 : 20:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ljeto ako bude akcija 3 za 2

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/05/2010 : 21:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

170 kuna

Paprena cijena.

Ne kažem da je jeftino (170 kn. nije malo), ali poredi sa recimo Bookgobe albumima koji koštaju 100 kn. za 50 strana.
Ako bude akcija 2+1 onda će čak biti čak i povoljno...

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 16/05/2010 : 21:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
pa nije to neka paprena cijena. original je na amazonu za 12 i nešto funti.

Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 16/05/2010 : 21:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

ljeto ako bude akcija 3 za 2

Da, nisam o tome razmišljao. Valjda će još trajati kad se vratim s odmora.

(još da izdaju Yidish Policemen's Union do tada... najavili su ga poodavno, ali poznavajući njih tko zna kad će to doći na red zato će novi nastavak Sumraka sigurno izdati negdje s premijerom)

.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/05/2010 : 23:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sloppy

Problem je što su naše plate (bar moja) jako male pa to ipak ispada kao paprena cijena...
Moja plata iznosi u ovom slučaju 11 stripova.
Zar to ne zvuči bijedno.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/05/2010 : 15:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski

quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by sloppy

Problem je što su naše plate (bar moja) jako male pa to ipak ispada kao paprena cijena...
Moja plata iznosi u ovom slučaju 11 stripova.
Zar to ne zvuči bijedno.

blagi bože. pa to je katastrofa. pa znaš li kako je to ispod službeog minimalca. jesi li uopće prijavljen.
pa kako uopće funkcioniraš. tko ti plaća režije, hranu, internet.
ovo me stvarno bacilo u depru.

Dobro sam se udao pa ide nekako.
Prijavljen. Radim u Biljemerkantu za 1800 i sitno kuna...
Ovdje kod nas (pogotovo sada) se ovo računa kao sreća (imati takav posao). Npr. moj brat i otac su nezaposleni...

Ono što sam htio reći je da tih par funti na zapadu ljubitelj stripa ni ne osjeti, dok je kod nas odnos plata i cijena stripova kriminalan.

Edited by - Obi-wan on 17/05/2010 15:50:15
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000