forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi sajt Darkwooda!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 18/05/2010 : 15:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Pa ti prvi napadas ljude i lazes, a onda glumis zrtvu.
Necu dalje da trujem temu, videcemo se jednom, pa cemo se ispricati.

Ja sam se tek u ovom momentu sjetio da je vronski kriv za aferu Mirabilis, sve do sad sam se pitao zašto jadnog čovjeka napadate kada lupeta predviđanja kao i svak drugi na ovom forumu.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 18/05/2010 : 15:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Ne druže moj, nije Vronski kriv za aferu Mirabilis već onaj ko očigledno uživa zaštitu na ovom forumu pa se njegovo ime i dalje drži u tajnosti a čisto sumnjam da moderatori ne znaju podatke onoga koji je kako na ovom forumu tako i na Krastarici i Fejsbuku prvi pustio vest o "novoj izdavačkoj kući"!
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 18/05/2010 : 15:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Znaju, ali nece da ti kazu, uta-ta.

Ne uplici ljude, sam si kriv za Mirabilis kad si naivan (da ne kazem tezu rec).

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 18/05/2010 15:33:24
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 18/05/2010 : 15:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Ali ljudi stvarno NE ŽELIM više da pričam ni o Mirabilisu niti o predviđanjima o stripovima, dajte da se držimo teme ovog topica i ne pominjite ni vi više avete prošlosti!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 18/05/2010 : 15:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

Ne druže moj, nije Vronski kriv za aferu Mirabilis već onaj ko očigledno uživa zaštitu na ovom forumu pa se njegovo ime i dalje drži u tajnosti a čisto sumnjam da moderatori ne znaju podatke onoga koji je kako na ovom forumu tako i na Krastarici i Fejsbuku prvi pustio vest o "novoj izdavačkoj kući"!

Ma drug, što se mene tiče, možeš 20000 puta dijeliti pogrešne i neprovjerene informacije, nisi ni prvi ni posljednji, ali nije ti to dobro za zdravlje.
Znam da je to profesionalna deformacija, ali ljudi se naljute pa onda bude i fizičkih deformacija, pa samo budi oprezniji.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 18/05/2010 : 15:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Dobro, hvala na savetima a hajmo sada o Gei, Tarzanu i Darkwood-u!
;)
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 18/05/2010 : 15:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
sta ima novo :)

feka
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 18/05/2010 : 15:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
...Kod tebe, jedno te isto kod mene i uvijek je bilo, ooooooooo, isto ludilo!
;))))
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/05/2010 : 16:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Sajt(bar naslovna strana)izgleda odlicno.Pise da je u pripremi,nadam se da ce uskoro biti i ostatak.
Ona rikna Gea izgleda neverovatno dobro,svaka cast,jedva cekam da izadje.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21620 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/05/2010 : 16:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

...Kod tebe, jedno te isto kod mene i uvijek je bilo, ooooooooo, isto ludilo!
;))))

Vronski je definitivno neponovljiv; nadam se da ćemo ga upoznati u Kragujevcu!
Gea od 250 dinara za 130 stranica, je povoljna kao i Tarzan; pretpostavlajući da tiraž sigurno nije ni blizu VČ-a.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 18/05/2010 16:26:07
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 18/05/2010 : 17:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

Ma nek izađe kad izađe ali mi moje Dilanovsko šesto i po čulo govori da će to biti vrlo, vrlo brzo...

Zaista se vidi da si o svemu u toku, nema sta...samo, treba ti ipak jedno manje culo pa da bude "dilanovsko", majstore...

Necu da budem partibrejker, ali mi ova Gea deluje kao nesto ama bas za decu...Ali ok, vredi pogledati o cemu se tu radi...

Sajt zaista mocno deluje za pocetak...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/05/2010 : 17:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
@ docA

Znao sam da ce prokomentarises za cula. Htedo ja, pa reko - ima kompententniji od mene.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/05/2010 : 17:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

a jel možemo znat ko je to?
ko se igra Tkača na forumu?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/05/2010 : 17:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

quote:

Ma nek izađe kad izađe ali mi moje Dilanovsko šesto i po čulo govori da će to biti vrlo, vrlo brzo...

Zaista se vidi da si o svemu u toku, nema sta...samo, treba ti ipak jedno manje culo pa da bude "dilanovsko", majstore...

Necu da budem partibrejker, ali mi ova Gea deluje kao nesto ama bas za decu...Ali ok, vredi pogledati o cemu se tu radi...

Sajt zaista mocno deluje za pocetak...

ma daj, plavusica koja trenira kendo i rokenrol!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/05/2010 : 18:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Momci, držšte se teme

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/05/2010 : 19:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
pa gea spada u domen teme kako je ona trenutno jedan od aktuelnih sadrzaja sajta

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/05/2010 : 19:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ma odnosi se na postove prije tvog
Inače, ni ja ne mrem otvoriti stranicu. Jel se nešto mijenjalo ili kaj? da ne čitam sad sve, nemam vremena...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/05/2010 : 19:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
slucajno je valjda procureo sajt, nije vise gotov.
zato su ga opet zatvorili, greska dakle

imas na prvoj strani uploadovane rikne za svih 18 brojeva

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/05/2010 : 19:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Hvala LordeVidjeh to, dobro zgleda

COUNT ZERO INTERRUPT

Edited by - mladjo on 18/05/2010 19:36:14
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 18/05/2010 : 22:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Izdavačka kuća Darkvud počinje da mi liči na srpsku mešavinu Fibre/Libellusa.

Što znači najbolja kombinacija, još cene Tarzana i Geje veoma pristupačne!
Go to Top of Page

mystere
New Member

Croatia
100 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 19/05/2010 : 00:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mystere a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gadne su te svjetske zavjere, ha..?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/05/2010 : 00:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Vronski, daj molim te budi ozbiljan

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/05/2010 : 00:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

aj ne lupaj nego reci tko je taj ili šuti zauvijek...ja npr. nemam pojma o čemu pričaš...daj nas prosvijetli ili ne piši svašta jer ćeš letit-zauvik...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1384 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 19/05/2010 : 09:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Uh Kupujem Geu iako ne volim stripove gde su ribe glavni likovi (osim Legs)
A Brendon?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 19/05/2010 : 11:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

Koliko god da bi bilo interesantno videti nešto Bonelijevo što je skroz za decu - Gea to nije. Nije ni najmanje za decu, naprotiv.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000