Author |
Topic |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 21/05/2010 : 12:07:21
|
Daklem, u prodaji (u Darkwoodu i na Mafestu) su
ZABAVA ZA CELU PORODICU #15
Smitovi su se obreli u Midltonu, gradiću koji je pobilo - Nešto, sa velikim N. Ali, kakvi se to ogromni crni psi iznenada pojavljuju i komplikuju stvari? Koja je tajna vojne baze na periferiji Midltona? Šta to vrišti "IA! IA!" kroz noć? I imaju li Smitovi konkurenciju?
Malo više horora, malo manje humora u "When I first came to town", by Vlada Tadić & Vlada Kuzmanov, sa fenomenalnom naslovnicom by TheMIČO (i Bombijem na kraju, naravno!)
Preview
SERGEJ STRIP #10
Jubilarna desetka, na duplo više strana, nam donosi:
Sergej: Mladost, III deo + Opstanak + Priča o Sergeju by Darko Macan Zečina: Što ako by Maxim Šimić Djadj: Zivodar by Seb Čamagajevac Fort Wayne: Divljačar by Macan i Krešimir Biuk
Cover by Borislav Grabović - Grabowski (aka čika Pajke), kako je već tradicija za desete brojeve Lavirintovih izdanja!
Preview Sergeja - kad se Dekara vrne sa Mafesta.
U Alan Fordu, Dragonu, Tardisu, etc - krajem iduće nedelje. Ili početkom one tamo.
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
magirus
Junior Member
Serbia
446 Posts
Member since 30/07/2003 |
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4754 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9406 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 10/06/2010 : 00:27:15
|
quote: Originally posted by Deers
Kad će preview Sergeja?
Video si Macanov 24h strip, to je dovoljan privju. ;)
Inače, stigle lavirintarije i u AF. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4754 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Shuckey
Average Member
Croatia
730 Posts
Member since 18/12/2008 |
Posted - 25/11/2010 : 18:30:05
|
Dragi prijatelji sa scom-a, postoji li doista Sergej strip #10? Hocu reci, je li ga netko stvarno vidio, drzao ga u rukama?
Hvala unaprijed. |
Hrvoje Bratanic AKA Šuki |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9406 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 25/11/2010 : 20:57:53
|
quote: Originally posted by Shuckey
Dragi prijatelji sa scom-a, postoji li doista Sergej strip #10? Hocu reci, je li ga netko stvarno vidio, drzao ga u rukama?
Hvala unaprijed.
Da, i ne samo 10 nego i 11. Ali shvaćam tvoje čuđenje, jer nema ih baš u optjecaju. Ja sam svoje nabavio na interliberu na mentorovom štnadu. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
|
Topic |
|