all_ba Advanced Member
Bosnia and Herzegovina 4240 PostsMember since 01/04/2008
Beva Advanced Member
Bosnia and Herzegovina 6320 PostsMember since 04/06/2007
Dzimi Gitara stripovi.com suradnik
2028 PostsMember since 14/11/2001
Jur New Member
Slovenia 179 PostsMember since 31/05/2010
mcn Advanced Member
Croatia 6666 PostsMember since 28/12/2002
fan Starting Member
15 PostsMember since 17/03/2010
quote:Originally posted by mcnJa chu isto bubnut: Hugo Pratt i Junglemen.mcn
quote:Originally posted by all_baquote:Originally posted by mcnJa chu isto bubnut: Hugo Pratt i Junglemen.mcnČestitam @mcn, nisi bubnuo, odgovor je tačan.Zar nije ironija svi se manje više kunu u Pratta, a nisu mogli prepoznati kadrove iz stripa "Ljudi iz džungle".
quote:Originally posted by Dzimi Gitaraquote:Originally posted by all_baquote:Originally posted by mcnJa chu isto bubnut: Hugo Pratt i Junglemen.mcnČestitam @mcn, nisi bubnuo, odgovor je tačan.Zar nije ironija svi se manje više kunu u Pratta, a nisu mogli prepoznati kadrove iz stripa "Ljudi iz džungle".Pa onda ni ja nisam tilko puno bubnuo. To je ranija Pratova faza, kada mu je Kanif bio uzor. :)
quote:Originally posted by mcn>1.mcn 60 bodovaMolim da se 20 mojih bazzulja prebaci Markosu koji je pogodio Brecciu!mcn
quote:Originally posted by Dzimi GitaraU stvari ne Enrike, nego Alberto. Povukao me kolr na one adaptacije Lavkrafta.
quote:Originally posted by all_baquote:Originally posted by Dzimi GitaraU stvari ne Enrike, nego Alberto. Povukao me kolr na one adaptacije Lavkrafta.Čestitam Džimi Gitara odgovor je tačan, tvojih prvih 10 boba.
supermark stripovi.com suradnik
Croatia 29655 PostsMember since 06/02/2007