forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 |
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

lwood
Advanced Member

Colombia
47293 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/05/2010 : 18:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ned_lynx

quote:
Originally posted by lwood

meni niko ništa ne govori otkad san ih zaključa u podrum

Ukućane ili stripove?;)

a ko stavlja stripove u podrum??? mogu povuč vlagu.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47293 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/05/2010 : 18:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

quote:
Originally posted by lwood

meni niko ništa ne govori otkad san ih zaključa u podrum

I ja sam svoje drzao u podrumu, ali je susjedima postalo sumnjivo pa sam ih preko noci zakopao u vrt.

ma da,nevjerovatno je koliko su ljudi znatiželjni

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/06/2010 : 23:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Što moja curica "prelista" to više ni sami autori stripa ne mogu restaurirati...

Wtf?

Edited by - bagi on 11/06/2010 10:20:09
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 11/06/2010 : 10:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote

feka
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25509 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/06/2010 : 10:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Što moja curica "prelista" to više ni sami autori stripa ne mogu restaurirati...

Moji su već apsolvirali Zagora i prešli na druge stvari.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/06/2010 : 11:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ja sam burazera navukao, tako da ne mogu da se zalim kada mi dira stripove.
mada....i to retko, obicno Alan Forda, i to je to.
Ostatak....stoji na polici, samo za mene da ih uzimam po volji

i da....trenutno zivimo u bas malom stanu, i pocinju sve cesce da mi stizu prituzbe tipa: "dobro, gde ces vise sa tim stripovima"

sto je izuzetan napredak, jer su mi pre jedno 4-5 godina uglavnom govorili: "Kad dodje zima, hoces da se oblacis u stripove"

tako da....pa, tako

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/06/2010 : 11:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Alana, nogekako!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25509 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/06/2010 : 12:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Hanteru, citaju na nemackom ili nasim jezicima? Kako uopste pricaju nase jezike? I kod klinca, koji je strip?

S obzirom da imaju 4,5 i 3,5 godine, "čitaju" na srpskom, iako su ovi stripovi kod njih na nemačkom.

Inače, pričaju srpski i francuski podjednako, a uče i nemački pomalo.

Ovo sam ih uslikao pre neko jutro, tek što su ustali uzeli su lektiru sa moje police, a još su u pidžamama. Ispočetka sam im branio, a onda mi je izgledalo jedino logično da im dopuštam da pozajmljuju moje stripove na "čitanje". ;)

Kod sina je Talični Tom, a inače mu je Spajdermen omiljeni, već ima svoju kolekciju od desetak sveščica u svojoj sobi.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 11/06/2010 12:09:23
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/06/2010 : 12:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Gvozdje se kuje dok je vruce.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22330 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/06/2010 : 12:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

S obzirom da imaju 4,5 i 3,5 godine, "čitaju" na srpskom, iako su ovi stripovi kod njih na nemačkom.

To mi se svidja u Svici.
Kod mene curica peti razred, govori nas, odrasta sa svicarsko-njemackim i njemackim,uci u skoli francuski vec godinu dana i engleski vec cetiri godine.
Pet jezika, jedanaest godine. Nema nista bolje.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/06/2010 : 12:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by bagi

Koliko mogu da vidim, ćerkica čita Spirua?
Divan prizor, divna slika, prelepa dečica, svaka čast!

Inače, takođe nisam branio svojim sinovima kad su bili u ovim godinama da mi diraju stripove, kad se samo setim koliko komada su uništili, međutim, nabave se stripovi ponovo, a dečija sreća je najvažnija!

Još jednom, bravo Dejane!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22330 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/06/2010 : 12:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Sto se tice mojih ukucana...
Zena ne podnosi stripove, nikad u zivotu nije nijedan procitala.
Cerkica isto tako. Dao sam joj malog princa da procita kada je imala kao skolsku lektiru, procitala i knjige joj se vise dopadaju od stripova.
U neku ruku drago mi je da je tako, to je moj svijet i ne zelim nikoga od ukucana da uvlacim u njega.
Go to Top of Page

Amaterasu
Starting Member

Serbia
61 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 11/06/2010 : 13:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Amaterasu a Private Message  Reply with Quote
Mama je nekada citala Zagora i Bleka.
Sada samo ja citam stripove. Ponekad cale uzme da procita Dylana.
Ne prigovaraju mi, cak mi ponekad daju pare :D
Go to Top of Page

JAH WOBBLE
Average Member

639 Posts

Member since 20/01/2009

Posted - 12/06/2010 : 13:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send JAH WOBBLE a Private Message  Reply with Quote

Slikano januara 2008.
Valjda će čitati stripove...

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 12/06/2010 : 13:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Heh, moj mlađi brat je čitao Blacksada, uglavnoj jer ga je Marčelo preporučio negde (Marko, aj negde na TV opet nahvali neke stripovi pa da se on opet dohvati istih!). Čitao je i ZZCP.

Ostali, ništa. Trpe me.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 13/06/2010 : 14:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ja izbegavam da stripove ostavljam nadohvat ruke ukucana,ne umeju da budu nezni prema njima kao ja.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 13/06/2010 : 14:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JAH WOBBLE

Slikano januara 2008.
Valjda će čitati stripove...

Chuj,valjda

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.

Edited by - SnotMan on 13/06/2010 14:57:09
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 15/06/2010 : 10:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
Cijela moja obitelj voli stripove, ili je nekad volila. Brat voli mr. Noa, stari Zagora. Tetak ima zavidnu kolekciju starih, ali onih prastarih Alan Fordova. Jedna teta je skupljala Modesty Blaise,a druga Komandanta Marka. Dan danas sa sprda kako je bila zaljubljena u njega iako je bio obučen kao zadnji seljo u crvene hlače i plavu jaknu.
Pokojni djed je čitao Laso romane.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 15/06/2010 : 21:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
To je prava porodica.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4746 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 15/06/2010 : 21:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Kod mene 4 godine mlađi brat zna koji put pročitati DD-a , dok od starog pokušavam sakriti sve MM-ove i DD-a .

Go kneel and weep
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4598 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/06/2010 : 10:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
u mojoj obitelji samo ja čitam stripove, a ovi ostali samo gledaju trenutak kako da ih pobacaju u smeče.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/06/2010 : 11:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu se oduprijeti dojmu da me cijela familija, pogotovo ženina (!) gleda ispod oka i onako mi se svisoka podsmjehuje, kad će već jednom odrasti i prestati čitati te stvari za djecu. Fantazije, superheroji, ma daj... Ne, nek bolje da se udavim u jednoličnoj svakodnevici...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 17/06/2010 : 14:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Ja nemam takvih problema, nemam ukućana.....samo ja i stripovi :)

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 17/06/2010 : 14:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Iman veliku podršku doma otkad znan za sebe. Otac mi ih je prije čita ka mali, jer je to bila glavna zabava većini njegovih vršnjaka u to vrime, al danas ništa. Mater i sestra također. Lova odlazi na kave, marendu i sve oblike geekizma- od stripova do collectible izdanja, i doma mi to znaju i ne smeta im- ne izlazin puno vikendom i ne trošim na pusta opijanja, ne pušim i kad na kraju sve zbrojiš, dođe ti na isto moj trošak i trošak prosječnog partijanera (a da ne govorimo o weed konzumentima).

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4598 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/06/2010 : 15:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
to je isto jedna obitelj.
quote:
Originally posted by Ignus

Ja nemam takvih problema, nemam ukućana.....samo ja i stripovi :)

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000