Author |
Topic |
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 30/05/2010 : 10:30:25
|
Jedan tip sa kojim poslujem oko maraka, iz Kanade(Quebec) mi je ostao dužan nešto novca pa mi je u razmjenu ponudio neke stripove. Pa me sada zanima jel netko od vas zna koji su to ovi stripovi i jel to ima neku vrijednost da znam za koliko mu odpisati dug. Mislim ako netko zna koji su to brojevi,letnik,vrijednost,.... bio bi mu zahvalan. Mislim da je Obi-wan dobar poznavatelj američkih stripova....? Ili siguran sam da vas ima dosta drugih koji se isto tako razumijete u Američke (ili kanadske ? ) stripove....
|
Edited by - 1Euro on 30/05/2010 10:36:37
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 30/05/2010 : 11:50:16
|
U usporedbi sa mnogima drugima, ja sam skoro pa početnik u vezi američkih stripova. No, ovdje ni ne treba neko veliko znanje da se vidi da su ovo sveske i ne previše poznati naslovi (što ih čini slabo atraktivnim za bilo koju namjenu). Meni to izgleda kao da je tip očistio ormar od nečega što je skupljalo prašinu. Naravno, postoji mala šansa da se tu krije neka kolekcionarska vrijednost, ali čisto sumnjam. Ja ovo ne bih uzeo ni besplatno pa ti ne preporučujem. Naravno, bolji poznavatelji neka daju svoj sud.. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 30/05/2010 : 11:56:58
|
quote: Originally posted by Obi-wan
U usporedbi sa mnogima drugima, ja sam skoro pa početnik u vezi američkih stripova. No, ovdje ni ne treba neko veliko znanje da se vidi da su ovo sveske i ne previše poznati naslovi (što ih čini slabo atraktivnim za bilo koju namjenu). Meni to izgleda kao da je tip očistio ormar od nečega što je skupljalo prašinu. Naravno, postoji mala šansa da se tu krije neka kolekcionarska vrijednost, ali čisto sumnjam. Ja ovo ne bih uzeo ni besplatno pa ti ne preporučujem. Naravno, bolji poznavatelji neka daju svoj sud..
aha ok puno ti hvala. Pa i meni to liči bezveze ali ionako nemam pojma o tim američkim stripovim apa sam pitao ne krije li se možda neko blago u ovome haha. Nešto sam saznao o tom E-manu na ovom linku
http://alectronn.homestead.com/Eman.html |
|
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 30/05/2010 : 13:13:10
|
Provjerio sam na mycomicshopu te stripove. E-man, lord cumulus, dnagents kostaju 1.1 dolar savrseno ocuvani. Warlock kosta 4.7 dolara. Jasno, batmana nisam ni trazio, ali sumnjam da je jako vrijedan. Znaci, sve sto ti je ponudio kosta jedva nesto vise od 10 dolara. A i stripovi izgledaju kao cisti shit. Ne uzimati. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 30/05/2010 : 13:26:05
|
quote: Originally posted by Raven84
Provjerio sam na mycomicshopu te stripove. E-man, lord cumulus, dnagents kostaju 1.1 dolar savrseno ocuvani. Warlock kosta 4.7 dolara. Jasno, batmana nisam ni trazio, ali sumnjam da je jako vrijedan. Znaci, sve sto ti je ponudio kosta jedva nesto vise od 10 dolara. A i stripovi izgledaju kao cisti shit. Ne uzimati.
ok hvala na upozorenju... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 30/05/2010 : 13:26:39
|
ti stripovi u Americi kostaju nekoliko dolara, jos ako uzmes u obzir njihov standard... najbolja upotreba bi bila za potpalu vatre. |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 30/05/2010 : 13:35:33
|
Provjerio sam na mycomicshopu te stripove. E-man, lord cumulus, dnagents kostaju 1.1 dolar savrseno ocuvani. Warlock kosta 4.7 dolara. Jasno, batmana nisam ni trazio, ali sumnjam da je jako vrijedan. Znaci, sve sto ti je ponudio kosta jedva nesto vise od 10 dolara. A i stripovi izgledaju kao cisti shit. Ne uzimati.
Betmen je jos i na francuskom :) |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 30/05/2010 : 13:52:17
|
quote: Originally posted by King Warrior
ti stripovi u Americi kostaju nekoliko dolara, jos ako uzmes u obzir njihov standard... najbolja upotreba bi bila za potpalu vatre.
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 30/05/2010 : 13:53:07
|
quote: Originally posted by Grujah.
Betmen je jos i na francuskom :)
da to je zbog toga jer u djelu Kanade koji se zove Quebec pričaju francuski.... |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12925 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12925 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 30/05/2010 : 16:30:54
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Opa! Evanierovi DNAgents!
Zakon.
ti poznaješ ovaj strip?
Kako da ne, poznajem rad Marka Evaniera. Drag mi je scenarist, pogotovo kad radi u paru sa Sergiom Aragonesom. Realno, DNAgents mu je jedan od slabijih uradaka, ali ipak dobro pokazuje kako se Evanier dobro snalazi sa nekim novim idejama (genetski inženjering). Također, likovi su bili dobri i priča je bila zanimljiva. A imao je i dobre crtače.
http://www.povonline.com/DNAgents.htm
Ali iskreno, mislim da se tebi strip ne bi svidio. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 30/05/2010 : 18:43:14
|
quote: Originally posted by 1Euro
Opa! Evanierovi DNAgents!
Zakon.
ti poznaješ ovaj strip?
Kako da ne, poznajem rad Marka Evaniera. Drag mi je scenarist, pogotovo kad radi u paru sa Sergiom Aragonesom. Realno, DNAgents mu je jedan od slabijih uradaka, ali ipak dobro pokazuje kako se Evanier dobro snalazi sa nekim novim idejama (genetski inženjering). Također, likovi su bili dobri i priča je bila zanimljiva. A imao je i dobre crtače.
http://www.povonline.com/DNAgents.htm
Ali iskreno, mislim da se tebi strip ne bi svidio.
pa i ja sam siguran da mi se ne bi svideo.....ja sam više za western....javit ču onome liku da ta roba nije zanimljiva i neka smisli nešto drugo kako če odplatiti dug za marke haha. Hvala svima na upozorenju. |
|
|
|
Topic |
|