forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Darkwood: GEA #01!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1985 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 12/06/2010 : 23:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Kvalitet stripa: Za sada nista narocito, da ne budem grub.. Poput nekog trecerazrednog crtanog filma... Ona digitalna srafura sa tackicama mi je bezveze totalno... Ali to je utisak samo nakon prvog broja, ocekujem nastavak da vidim sta ce se desavati....

U poslednje vreme kad Saviću nešto ne valja, to je meni znak da mu treba dati šansu.
Jedino gde se poklapamo je mišljenje o Sklavijevom opusu na MNo-u. :)

http://kamenje.blogspot.com/
https://stalker.rs/

https://www.facebook.com/Stalker-izdava%C4%8Dka-ku%C4%87a-139197274650766/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40694 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/06/2010 : 06:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sta u poslednje vreme, to je uvek tako... Meni se ne svidja ono sto je svima dobro...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/06/2010 : 10:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sta u poslednje vreme, to je uvek tako... Meni se ne svidja ono sto je svima dobro...

Primer - Zvezda.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40694 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/06/2010 : 11:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne preterujmo :)))

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21480 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/06/2010 : 14:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Pročitah Geu - zanimljivo, nimalo dosadno.
Pribojavao sam se na šta će ličiti - ženski junak, rokerka, čudovišta,...; međutim simpatičan strip, a pretpostavljam da će tek dobijati na kvalitetu sa vremenom.
U svakom slučaju, kao i Karavan, pravo osveženje u Boneli stripovima.
preporuke !!!!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 13/06/2010 : 15:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sloba

quote:
Originally posted by mikado

Kupio i ja danas na kiosku mangoliku Geu. Odlično izdanje u svakom pogledu, čini mi se i da je sam papir dosta kvalitetniji od ostalih kiosk izdanja, otisak dobar sem na jednoj stranici gde se blago nazire sledeća stranica, a što je najvažnije priča, iako na prvi pogled deluje neozbiljno i tinejdžerski ima potencijal za dobar razvoj.
Međutim, u mom primerku su neke stranice pogrešno odštampane. Do 114 stranice je sve u redu a onda stranice idu naopakim redom: 122,121,120,119,118,117,116,115 pa dalje od 123 sve je opet kako treba. Slobo nadam se da je ovo moguće zameniti u Darkwoodu, mada verovatno neću pre septembra do Beograda?

Moze, naravno, nema nikakvh problema, a ni bojazni da ce je nestati, ni do septebra 2012, a kamoli ovogodisnjeg

ne bi se kladio za ovo 2012...jedino ako si zato nisi pustio još 3 mjeseca lufta
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1985 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 13/06/2010 : 15:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sta u poslednje vreme, to je uvek tako...

Ma nisam hteo da pudem previse grub. :))

http://kamenje.blogspot.com/
https://stalker.rs/

https://www.facebook.com/Stalker-izdava%C4%8Dka-ku%C4%87a-139197274650766/
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 13/06/2010 : 20:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
procitao sam preview do kraja najzad
odlican, jedva cekam jos

nego....ako moze par "primedbi" vezano za onaj kendo njen

65. strana 4. kadar
mac koji se koristi se zove shinAi, a ne shinEi.
jedino ako na srpskom nije tako, ne znam, u srbiji nisam kendo trenirao.

i kadar pre toga, ista strana
kada se napada glava, trebao bi da se vice
"MEEN"
a ne
"HEEM"

i bre
69. strana
bre, AC/DC je najbolja moguca muzika za trening, dajte, nemojte zezati

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 13/06/2010 : 20:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Nek te zaposle kao stručnog saradnika u redakciji :)
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 13/06/2010 : 20:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ma kaki, ovo za AC/DC je samo zdrav razum

a ipak, za slucaj da se neko zaje*e, i razmotri tvoj predlog, samo da kazem - radim za stripove

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 13/06/2010 : 21:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Nisam hteo prvi da nesto zamerim, ali licno ne poznajem nijednu 14, 15 ili 16-ogodisnjakinju koja bi rekla "A u majcinu" i sl. Mozda da to malo "uhipujete" u danasnje vreme :D

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/06/2010 : 21:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Nisam hteo prvi da nesto zamerim, ali licno ne poznajem nijednu 14, 15 ili 16-ogodisnjakinju koja bi rekla "A u majcinu" i sl. Mozda da to malo "uhipujete" u danasnje vreme :D

A kako to kažu današnji petnaestogodišnjaci?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/06/2010 : 22:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Vidis Kreso da je ona vrlo napredna petnaestogodisnjakinja!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 13/06/2010 : 22:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

quote:

Bolje da ne znas

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/06/2010 : 22:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nemanja93

quote:
Originally posted by dessa

quote:

Bolje da ne znas

Bolje da znam.
Možda budem imao posla sa 15-ogodišnjakinjama, pa da znam.
Go to Top of Page

Lex No1
New Member

Japan
166 Posts

Member since 30/12/2009

Posted - 14/06/2010 : 10:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Lex No1 a Private Message  Reply with Quote
Mnogo dobar strip! Sve je Eeeeexxxxttttrrraaaaaaaaa!!!!!! Svaka cast!!!

Choc des cultures...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/06/2010 : 13:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

65. strana 4. kadar
mac koji se koristi se zove shinAi, a ne shinEi.
jedino ako na srpskom nije tako, ne znam, u srbiji nisam kendo trenirao.

True, true, ali je i u originalu tako.

quote:

i kadar pre toga, ista strana
kada se napada glava, trebao bi da se vice
"MEEN"
a ne
"HEEM"

Ista stvar - original tako kaže.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/06/2010 : 13:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ma OK, fine with me, nego eto....savest da mi bude mirna :angel:

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/06/2010 : 13:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gazda zabranio ozbiljne psovke. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/06/2010 : 13:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma OK, fine with me, nego eto....savest da mi bude mirna :angel:

Sve okej, Gea je po tom pitanju kao Marti, oslanja se na gomilu real life stvari i ima publiku koja na takve stvari obraća pažnju. I kao kod Martija, provuče se poneka nepreciznost.

Go to Top of Page

Škrky
Junior Member

Croatia
410 Posts

Member since 11/11/2008

Posted - 14/06/2010 : 14:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Škrky's Homepage  Send Škrky a Private Message  Reply with Quote
Gea je kao Marti? Jao, sad sam totalno zagrijan!

Gdje se naručuje, ne mogu dočekat da dođe u zagrebačke knjižare?

Odgovorno tvrdim da sam možda u pravu!
https://scribbltom.wixsite.com/illustration
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 14/06/2010 : 15:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Gea nema veze sa Martijem, MM je mnogo interesantniji i kvalitetniji strip što narano ne znači da Gei ne teba dati šansu,naprotiv!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/06/2010 : 16:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Škrky

Gea je kao Marti? Jao, sad sam totalno zagrijan!

Mitologija koju Gea zida bazirana je na pravim prehriscanskim (i apokrifnim hriscanskim) legendama, a bogami i na hinduizmu, teozofiji i drugim idejama.

Takodje, u svakom (ili skoro svakom) broju imas rubriku Monstrum meseca u kojoj se prica o izvorima iz kojih su legende o monstrumima nastale.

Drugim recima, za razliku od recimo Sklavija, Enoh nije uzeo da izmislja demone i mitologijje (mada ima i toga), nego je vecina, kao kod Kastelija, plod mukotrpnog istrazivanja.

E sad, nema misterija kao kod Martija, Gea se ne bavi bermudskim trouglom, vec je to samo svet u kome se krece, njoj normalan, a na nama je da ga otkrivamo.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40694 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/06/2010 : 16:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ima i nekih istih reci kao kod Martija.. Daj Djole nemoj zajebavati, veze nema sa Martijem... Gea je parodija...

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 14/06/2010 : 17:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Gea je strip za decu, tačnije za uzrast od deset do 15 godina a Marti je ipak nešto sasvim, sasvim drugo.
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000