Stvarno su izvrsni, šteta što sam zauzet pa ih neću moći pogledati:( Ide li tko na T-mobile In Music? Dolaze Arcade Fire...
ide naravno
a zakaj na kraju nema Biafre? on je uz Grindermane bil glavni razlog povratku in musicu nakon proslogodisnjeg izostanka (srecom videl ga proslu jesen u Boogaloou)!!!
sreca kaj su na festivalu nastupili tv on radio i grindermani....prvi dan sam se jedva odrzaval budnim od dosadni arcade, jamiraquaija i ostale...... overflow su bili odlicno ali ipak su grindermani bili prioritet!
p.s. nisam siguran da bu me in music vise videl, postalo je to malo previse rupasto i dosadno...
p.s. nisam siguran da bu me in music vise videl, postalo je to malo previse rupasto i dosadno...
nije mi baš jasan ovaj komentar. inMusic je festival kao i svaki drugi, koncept nekome odgovara nekome ne (pogotovo tu mislim na preklapanje rasporeda - mene je ove godine pogodilo, pa nisam propustio ništa što me zanimalo), no koliko će sve skupa biti zanimljivo i uspjelo ovisi o bendovima koji nastupaju. da je svake godine lineup apsolutno isti, okej, bilo bi "rupasto i dosadno" i besmisleno - međutim, nije. jednostavno, ne možeš tek tako generalno ocijeniti sam događaj kao promašaj ili što već, osim *nakon* što se održi, i to za svaku godinu posebno; a i otkud znaš da idući put, unatoč tebi osobno dosadnom ovodogišnjem, neće nastupiti masa (još) boljih bendova?
To je to. Nisan sluša ništa albuma poslije Crimson Thunder, al ide se svakako.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
nije mi baš jasan ovaj komentar. inMusic je festival kao i svaki drugi, koncept nekome odgovara nekome ne (pogotovo tu mislim na preklapanje rasporeda - mene je ove godine pogodilo, pa nisam propustio ništa što me zanimalo), no koliko će sve skupa biti zanimljivo i uspjelo ovisi o bendovima koji nastupaju. da je svake godine lineup apsolutno isti, okej, bilo bi "rupasto i dosadno" i besmisleno - međutim, nije. jednostavno, ne možeš tek tako generalno ocijeniti sam događaj kao promašaj ili što već, osim *nakon* što se održi, i to za svaku godinu posebno; a i otkud znaš da idući put, unatoč tebi osobno dosadnom ovodogišnjem, neće nastupiti masa (još) boljih bendova?
festival je nekaj kaj bi trebalo imati cijelodnevne nastupe tih dva dana, a in music se od samog pocetka svodi na 3/4 sata svirke dnevno......i dok je u pocetku bilo opravdanja jer jos nije afirmiran, nakon 6 godina mislim da za to nema opravdanja. katastrofa s razglasom, skrtost glavnog spoznzora (vip je bio osjetno bolji (djelili bonove, imali besplatan net i obicnu vodu)) i becks po 20 kn i jos mnogo toga nisam imal namjeru ni spominjati!
p.s. bio na 4 od dosadasnjih 6 pa mislim da imam iskustva s njim!
Kod nas u Srbiji 01. jula Whitesnake/Judas Priest a 06. jula Santana! Kupio karte za oba spektakla...
Lomio sam se neko vrijeme, ali sam na kraju uzeo karte i dolazim prvi put u Bg. Konačno ću vidjeti Prieste, prije 3 godine sam skoro dobio infarkt kad sam čuo da je koncert u Zagrebu otkazan. A o Whitesnakeu ne treba trošiti riječi, savršena kombinacija... bit će to jebački koncert
Kod nas u Srbiji 01. jula Whitesnake/Judas Priest a 06. jula Santana! Kupio karte za oba spektakla...
Lomio sam se neko vrijeme, ali sam na kraju uzeo karte i dolazim prvi put u Bg. Konačno ću vidjeti Prieste, prije 3 godine sam skoro dobio infarkt kad sam čuo da je koncert u Zagrebu otkazan. A o Whitesnakeu ne treba trošiti riječi, savršena kombinacija... bit će to jebački koncert
Dobra svirka,gomila besmrtnih hitova,puna hala - svi preduslovi za savršen koncert su tu! Dobro došao u BG!
8.11. - Amon Amarth, As I Lay Dying 16.11. - Rammstein
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Bili su već 20 puta u Zagrebu, nisan nikako ima volje otić. Nisu mi nešto prenapeti, a sluša sam par albuma...
Ne, pričamo o muzici, a ne o nastupima. Kad doma slušan Rammstein, ni tu nema priotehnike, al Laibach mi jednostavno nema zanimljivu muziku i to je to.
Bio sam ja sinoć. Jutros sam pio tablete za bolove, ali isplatilo se. Pozdrav prijateljima iz prvih redova ! Bijo je neki Zagor tamo, skakali smo zajedno.
lik je strasan...svakih par pjesama si uzme pauzu od 10-tak min, pa onda dalje i tak izdrazi s dva bisa sat i pol!!! neviđeno....fiesta je, iako malo sporija, bila jako dobra!