Zaboravio sam spomenuti Spiritualized, dolaze kad i Josh T. Pearson, a oni su još jedan razlog za posjet festivala Glory Dayz. Prodaja jeftinijih karata je počela.
Ima da taj dan imam na sebi neku varijantu irokeze, prvi put u životu...
nisam sam se zamaral frizurama vec uzival u glabi, odličan koncert su poklonili Varaždinu prije par godina i vjerojatno budu opet...oni koji imaju priliku nek ih ne propuste!
Otkazan Rokaj Fest... Slayer, Gojira i Mastodon u dvorištu Močvare
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Nisan ni vidija da si stavija link Fala na obavijesti, al znam za to već otprije. Ide se svakako na Accept i Paradise Lost, a ako situacija dopusti onda i na Ensiferum.
Nisan ni vidija da si stavija link Fala na obavijesti, al znam za to već otprije. Ide se svakako na Accept i Paradise Lost, a ako situacija dopusti onda i na Ensiferum.
I ja bih napravio ovakav izbor... Samo moram priznati da od Accept još nisam ništa čuo. Ah, da vidim sad, kad su čisti heavy metal band. Uglavnom, cijene su zaista dobre, samo treba odmah kupiti.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Slažem se, Blood of nations i Stalingrad sigurno spadaju (barem meni) među 10 najboljih albuma u poslijednje dvije godine. A što je najbolje, uživo su neuporedivo bolji. Gledao sam ih prošle godine na Metalcampu i oduševili su me. Kad sam čuo Tornilla kako pjeva stare stvari zaboravio sam na Udu momentalno. Jedva čekam koncert