Author |
Topic |
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 01/08/2013 : 17:27:07
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Bez obzira na Anthrax, Maiden sa ovin seton pisama bi baš volija poslušat, al kako mi je trenutno takva situacija da mi je odlazak na koncert bija neizvediv pravija san se da ga uopće nema. Sad mi je samo još više krivo
Ja sam kupio karte u onom tjednu kad je bilo 50% popusta na sve karte zbog ulaska u EU, pa me dosla 125 kn, tako da mi je Maiden zapravo ispao najjeftiniji koncert u zadnjih 10+ godina... |
These pretzels are making me thirsty... |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10267 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 01/08/2013 : 17:46:08
|
quote: Originally posted by dante
quote: Originally posted by NESVRSTANI Bez obzira na Anthrax, Maiden sa ovin seton pisama bi baš volija poslušat, al kako mi je trenutno takva situacija da mi je odlazak na koncert bija neizvediv pravija san se da ga uopće nema. Sad mi je samo još više krivo
Ja sam kupio karte u onom tjednu kad je bilo 50% popusta na sve karte zbog ulaska u EU, pa me dosla 125 kn, tako da mi je Maiden zapravo ispao najjeftiniji koncert u zadnjih 10+ godina...
Ma cijena karte i novci su najmanji problem. Iman dosta obaveza zadnjih par miseci pa mi se bilo teško iskombinirat. Doduše, meni baš i nije za doć u arenu na koncert dovoljna samo karta i tramvaj |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 01/08/2013 : 17:56:35
|
quote: Originally posted by Poli nesto sam cuo da su IM bili malo previse tihi, ovaj mozda ne oni nego zvucniki :D
A cuj, ne znam sto su bili ali tihi nisu sigurni, nekima jos zuji u usima
cuj, to ti je tak kad sedis na pojacalu
ali stvarno se dosta ljudi prdilo nad zvukom, mozda zapravo vise kod Anthraxa
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 01/08/2013 : 18:18:19
|
quote: Originally posted by mamlaz nabijem i njih i organizatore. antraxi poceli u 7 i pol ili cak i ranije, a to je bilo objavljeno tek jucer. mater organizatorima.
Poceli su u 19:40, frend i ja usli mozda 2 minute kasnije, bili su usred prve stvari. Ja slucajno procitao dan ranije kad sviraju, inace nisam namjeravao doci prije 8.
quote: Originally posted by Poli nesto sam cuo da su IM bili malo previse tihi, ovaj mozda ne oni nego zvucniki :D
A cuj, ne znam sto su bili ali tihi nisu sigurni, nekima jos zuji u usima
jucer u jedan i pol objavljeno da su antraxi ranije. mi rijecani poceli vec u deset sati pripreme i naravno da nitko nije od nas znao za ovaj rani pocetak, a bili smo gore vec oko 7 sati. |
Mrzim mrznju! |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Posted - 01/08/2013 : 18:19:35
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Ma cijena karte i novci su najmanji problem. Iman dosta obaveza zadnjih par miseci pa mi se bilo teško iskombinirat. Doduše, meni baš i nije za doć u arenu na koncert dovoljna samo karta i tramvaj
Steta. Ako si zapeo u 80-tima s metalom (kao uostalom i ja), ovo bi ti savrseno leglo. Najprije Anthrax za zagrijavanje, a od Maidena najnovija stvar koju si mogao cuti je Fear of the dark, ostalo sve SSOASS i starije
quote: Originally posted by Poli cuj, to ti je tak kad sedis na pojacalu
ali stvarno se dosta ljudi prdilo nad zvukom, mozda zapravo vise kod Anthraxa
Ma toncu treba dati otkaz i staviti ga na organiziranje svadbi i vatrogasnih zabava |
Edited by - dante on 01/08/2013 18:21:06 |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
magnus
Junior Member
Slovenia
341 Posts
Member since 22/08/2004 |
Posted - 02/08/2013 : 07:59:46
|
quote: Originally posted by mamlaz
ps. bio u hedbengersu i nisu bili tihi, jos uvijek slabo cujem:)
Ni meni se nisu cinili tihi (bio sam daleko na tribinama), mada zbog mojih godina ne cujuem vise tako dobro. To mi je bio treci koncert grupe IRON MAIDEN...prvi put sam bio na njihovom koncertu 19.8.1984 u Ljubljani! |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
magnus
Junior Member
Slovenia
341 Posts
Member since 22/08/2004 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 02/08/2013 : 11:18:27
|
Pa da, najnovija stvar koju su maidenovci svirali stara je najmanje 20 godina, znaju ono što se traži. Noviji albumi (počevši od Factor X) nisu ni do koljena ovim starima. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 02/08/2013 : 12:36:27
|
Što se mene tiče, meni je koncert bio super, malo su mi možda isprva bili neusklađeni Bruce i ekipa, no nakon par stvari sve je sjelo na mjesto. Što se tiče ozvučenja, ne hodam baš po koncertima pa da mogu usporediti jel bolje ili lošije - no bio je to one goddamn hell of a show! Svaka stvar imala je posebni visualni background s pravim elektronskim lutkama Eddyja, i naravno beast of the beast setlista!
Nisam slušao valjda već desetak godina Maidene, no super kako se to sve brzo vrati.
Upoznao Nivoxa nakon niza dogovaranja. Stari thanx za pivo!
Poslije koncerta metal afterparty Močvara do kasnih jutarnjih sati. hehe... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 02/08/2013 : 23:10:26
|
nabijem i njih i organizatore. antraxi poceli u 7 i pol ili cak i ranije, a to je bilo objavljeno tek jucer. mater organizatorima.
slažem se, da. |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Posted - 02/08/2013 : 23:12:23
|
quote: Originally posted by magnus
Ni meni se nisu cinili tihi (bio sam daleko na tribinama), mada zbog mojih godina ne cujuem vise tako dobro. To mi je bio treci koncert grupe IRON MAIDEN...prvi put sam bio na njihovom koncertu 19.8.1984 u Ljubljani!
Ma u biti nisu bili tihi, ali zvuk nije bio dobar...previše jeke. |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Posted - 02/08/2013 : 23:12:53
|
Ma toncu treba dati otkaz i staviti ga na organiziranje svadbi i vatrogasnih zabava
haha tako je |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Posted - 02/08/2013 : 23:20:58
|
quote: Originally posted by DeeCay
Što se mene tiče, meni je koncert bio super.
I meni je koncert bio super !
Upoznao Nivoxa nakon niza dogovaranja. Stari thanx za pivo!
Nema na ćemu Nastavit ćemo kad tad
Evo par fotki:
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 03/08/2013 : 02:37:57
|
heh, fotogeničnost mi nije jaka strana... Ali dobro je to, forumaši se sreću i izvan foruma i izvan stripovskog miljea!
Navodno se tamo prodavalo i neko Iron Maiden pivo? Jel netko vidio nešto takvo? |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 03/08/2013 : 10:05:04
|
Aaaaaaah, umirem.
http://news-bar.hr/news/zbog-iron-maidenovog-sotonskog-orgijanja-ministrica-zlatar-mora-podnijeti-ostavku/
BOG I HRVATI
Zbog Iron Maidenova sotonskog orgijanja ministrica Zlatar mora dati ostavku!
Glazba je zvonka radost! Ili bi to barem trebala biti, ali šipak. Ono čemu smo preksinoć nazočili u zagrebačkoj Areni prije bi se moglo nazvati – zvonka gadost.
No tu iznenađenjima nije bio kraj. Na samom eventu nastavilo se s još žešćim provokacijama. Prvo je Bruce Dickinson (dick-in-son?!?) obukao uniformu britanskog časnika i sumanuto mahao barjakom Velike Britanije, a nedugo potom na stejdž je izašlo čudovište Eddie naoružano sabljom krivošijom. U jednom trenutku netko tom mamlazu od tri metra iz publike dobaci hrvatski barjak, a ovaj ga dohvati navrh sablje (!!!) pa ga baci na pod ili negdje.
Bože, čuvaj Hrvatsku! – vrisnuo je Zdeslav vidjevši ovu gadariju i privremeno izgubio svijest.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 03/08/2013 : 16:26:12
|
quote: Originally posted by Nivox
quote: Originally posted by magnus
Ni meni se nisu cinili tihi (bio sam daleko na tribinama), mada zbog mojih godina ne cujuem vise tako dobro. To mi je bio treci koncert grupe IRON MAIDEN...prvi put sam bio na njihovom koncertu 19.8.1984 u Ljubljani!
Ma u biti nisu bili tihi, ali zvuk nije bio dobar...previše jeke.
mislim da je to zbog akustike dvorane. to je sportska dvorana a ne koncertna pa je akustika drugacija. bilo bi bolje da je koncert bio na otvorenom. |
Mrzim mrznju! |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2631 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 03/08/2013 : 18:01:59
|
Tihi??? Nikako! Također bio headbangers pitu, zujalo mi je u ušima do jutra. Ali, nažalost sam otkrio tužnu činjenicu da starim. Na "Fear of the Dark" sam mislio da će mi srce puknuti. Ostao bez zraka, nisam mogao više niti skakati ni vikati, u tom trenutku dao bih čitavu plaću da za pivu... Prije sam bez problema mogao divljati čitav koncert, sada na 3/4 trebam time-out.
|
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 03/08/2013 : 18:37:31
|
quote: Originally posted by 76
Tihi??? Nikako! Također bio headbangers pitu, zujalo mi je u ušima do jutra. Ali, nažalost sam otkrio tužnu činjenicu da starim. Na "Fear of the Dark" sam mislio da će mi srce puknuti. Ostao bez zraka, nisam mogao više niti skakati ni vikati, u tom trenutku dao bih čitavu plaću da za pivu... Prije sam bez problema mogao divljati čitav koncert, sada na 3/4 trebam time-out.
isto kao i ja:):) ali bio sam ipak jos ok kada je bio seven son of...:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Posted - 03/08/2013 : 21:55:54
|
mislim da je to zbog akustike dvorane. to je sportska dvorana a ne koncertna pa je akustika drugacija. bilo bi bolje da je koncert bio na otvorenom.
Ne, u ovom slučaju nisi u pravu . Bio sam u toj areni na nekom drugom koncertu gdje je zvuk bio fenomenalan. U ovom slučaju-ili loš tonac ili loš razglas. |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Posted - 03/08/2013 : 21:58:01
|
heh, fotogeničnost mi nije jaka strana... Ali dobro je to, forumaši se sreću i izvan foruma i izvan stripovskog miljea!
Navodno se tamo prodavalo i neko Iron Maiden pivo? Jel netko vidio nešto takvo?
Dobro, istina je da je ovaj pored tebe na fotki zgodniji od tebe, al dobro ...
Što se tiće iron Maiden piva-prvi put čujem... |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Posted - 03/08/2013 : 23:49:36
|
Zvuk je bio los ali da je bio tih - nije Bilo je glasno, trestavo, na momente kaoticno da ne mozes prepoznati solazu jer su se sve gitare stopile u jedan zvuk i slicno...Ali nevazno, za Maidene se izdrzi. Iako se cini da jedina konzistentna stvar koju imaju na ovoj turneji uz vrhunsku svirku je los razglas, jer su se i u drugim gradovima zalili, znaci nije do nase Arene. |
|
|
Topic |
|