Author |
Topic  |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 24/06/2010 : 16:32:22
|
U Alan Ford i Darkwood je danas, tri nedelje pre roka, stigla ZABAVA ZA CELU PORODICU #16!

A unutra - sex! nasilje! sex! snovi! mutanti! Jesam li spomenuo sex? Nakon gomile pitanja iz prethodnog broja, u ovoj epizodi dobijamo i poneki odgovor na misterije Midltona - ali i još pitanja! Šta su mutaforme? Šta su misteriozni crni psi koji se šteaju oko vojne baze? Zašto je Dženi zarobljena u snovima? I kakve veze imaju Mister Kadalik i praški zmaj sa svime? Pročitajte u "I had a dream, Joe", od već ustaljenog tima, Vlade Kuzmanova i moje malenkosti.
A naslovnicu i nazadnicu je, as usual, fenomenalno odradio Mihajlo Dimitrievski - TheMičo!
Privju - ovde.
Ako Dekaru nisu uapcili na granici biće od ponedeljka poneki primerak i u SNK i Libellusu, a Tardis i Dragon će biti snabdeveni za koju nedelju.
Cenu i dalje sumanuto ne menjamo.
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4678 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 25/06/2010 : 10:23:26
|
Požuri, da ne ostaneš bez svojih primeraka.  |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 25/06/2010 : 10:24:18
|
Originally posted by Tex Willer
Bravo majstori,samo nastavite brzim tempom
Ovde imaš inače razrešenje one misterije što te kopkala, da li je Bombijeva mama, Bambi, muško ili žensko. ;) |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 25/06/2010 : 10:41:46
|
Bombi je najjaca tvorevina, jos od Velikog praska!!!!     |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 25/06/2010 : 11:01:39
|
Originally posted by Djole
Bravo majstori,samo nastavite brzim tempom
Ovde imaš inače razrešenje one misterije što te kopkala, da li je Bombijeva mama, Bambi, muško ili žensko. ;)
Pa krajnje je vreme bilo Tipujem da je Bambijeva mama musko   Moracu ponovo da procitam,znam da je tu bilo nekih stvari koje su bile prilicno nejasne  |
 |
|
Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 01/07/2010 : 10:01:31
|
Kupio sam novi broj i vrlo je dobar. Zanima me jedna stvar: kakva je prodaja stripa ako se smije znati? Ne bi volio da bude otkazan. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 01/07/2010 : 10:30:55
|
Prodaja je kilava, ali nemaš brige, ZZCP neće biti otkazan.
Ne zavisimo od prodaje, nego od tvrdoglavosti i inata. ;) Rekli smo da ćemo prvu sezonu (brojeve 0-20) izgurati pa makar prosili ispred kontejnera, a sad kad je dvadesetica blizu, možemo da proširimo to obećanje da proširimo na prve tri sezone, prvih 60 brojeva.
A ako se ovako nastavi, pošto još ne moramo da prosimo, biće i svih planiranih 100 brojeva, bez brige. ;) |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2020 Posts
Member since 14/11/2001 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 01/07/2010 : 15:13:55
|
Originally posted by Pajtos
Djole,mogu li se negde nabaviti raniji brojevi?
Evo zemljak,topla preporuka i od mene za ZZCP A ce bude i nesto u sta da se odenu - neke korice il' nesto slicno |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 01/07/2010 : 16:12:45
|
Originally posted by Dzimi Gitara
Mozes u Darkwoodu, samo pozuri, prvih petnaest brojeva je na izmaku, a ne verujem da ce uskoro reprint, jer Djole kaze da je prodaja kilava  
Fala,Dzimi na brzom odgovoru!Pod 'itno cE utrcim i ja!Pratim vam diskusije i recenzije o ovom ("...a mozda sam i ja nekad...")ZZCP-u i stvoriste mi zazubice,'ebem li ve lebarnik!  |
Edited by - Pajtos on 01/07/2010 16:16:40 |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 01/07/2010 : 16:20:03
|
A ce bude i nesto u sta da se odenu - neke korice il' nesto slicno
Eve ga,pocinje stara boljka "A,izvin'te,kad ce u HC?"  |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 01/07/2010 : 16:30:15
|
K'o što reče Džimi, ima ih svih u Darkwoodu garant, i vrlo verovatno i u Alan Fordu. Ima i u Tardisu u BGDu (fali poslednjih nekoliko brojeva, sredićemo to u toku naredne nedelje) i u Dragonu u Novom Sadu.
A možda prvih deset ima i po Trafikama VČ, al' to već ne mogu da garantujem. |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 15/07/2010 : 22:48:25
|
Djole,fala puno na ZZCP sa potpisom,ce se oduzimo(k'o Dnevnik )...Bacam se na traganje za ostalim brojevima!(trag ce me odvesti u Darkwood,ofHors... ) |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 15/07/2010 : 23:06:01
|
A možda prvih deset ima i po Trafikama VČ, al' to već ne mogu da garantujem.
Uglavnom ima, bar u onima koje sam ja posecivao.. |
Edited by - Grujah. on 15/07/2010 23:06:31 |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 15/07/2010 : 23:19:38
|
Da, toga sam se i bojao. ;)
Enivej, u Darkwoodu ima svih brojeva (sem šesnaestice, trenutno, dopunićemo ASAP), pa toplo preporučujem nabavku tamo. |
 |
|
|
Topic  |
|