forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Western za sva vremena
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 89

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 11/10/2012 : 22:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

ajd još nešto više od dva mjeseca i film stiže...valjda ćemo izdržat nekako...

'susek, novi Tarantino 'zgleda predobro!!!

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38022 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/10/2012 : 09:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ovaj Jubal u subotu mi se bas dopao. Mnogo dobar.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 15/10/2012 : 20:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
A ja ga propustio. Pogrešno podesio snimanje (zabunom umjesto prvog stavio na drugi program). Prvi put mi se to desilo, nakon tolikih snimanja filmova s TV-a...
A navečer, ko za vraga, nije bilo reprize.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 16/10/2012 : 08:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

A ja ga propustio. Pogrešno podesio snimanje (zabunom umjesto prvog stavio na drugi program). Prvi put mi se to desilo, nakon tolikih snimanja filmova s TV-a...

imam ti ga ja a je si ti slučajno uhvatio mononoke u nedelju na hrt3 ja nisam mogao snimati moji su pratili sulejmana?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 16/10/2012 : 10:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

quote:

imam ti ga ja a je si ti slučajno uhvatio mononoke u nedelju na hrt3 ja nisam mogao snimati moji su pratili sulejmana?

Na žalost nisam, inače trenutno ne mogu snimati filmove s 3. programa (zbog nekih tehničkih problema), ne znam ni kad je bio točno u nedjelju, ja sam navečer snimao Put u Indiju na drugom, a to ti pretpostavljam ne treba jer ga sigurno već imaš.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 16/10/2012 : 11:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ne kuzim tu foru da snimaš film (a cesto i samo pola slike, jer ga ne puste u onom formatu kak je zamišljen) s tv programa, kad ga u puno boljoj kvaliteti skineš s neta kad ti srce zeli!?

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 16/10/2012 : 11:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Na žalost nisam, inače trenutno ne mogu snimati filmove s 3. programa (zbog nekih tehničkih problema), ne znam ni kad je bio točno u nedjelju, ja sam navečer snimao Put u Indiju na drugom, a to ti pretpostavljam ne treba jer ga sigurno već imaš.

nema veze davore, reci ako želiš još štogodda ne šaljem samo to...možda nešto s hrt 3? javi na mail ili pm
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/10/2012 : 12:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

ne kuzim tu foru da snimaš film (a cesto i samo pola slike, jer ga ne puste u onom formatu kak je zamišljen) s tv programa, kad ga u puno boljoj kvaliteti skineš s neta kad ti srce zeli!?

Ili još bolje, kupiš DVD-izdanje po sasvim povoljnoj cijeni.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 16/10/2012 : 15:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

a gdje?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/10/2012 : 15:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a gdje?

Multimedijalna knjižara? Amazon? Supermarket?

Ovisi što ti treba.

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 16/10/2012 : 15:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
zapravo nikad neče biti svega što tv možepustiti tako da je ova rasprava sasvim izlišna
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 16/10/2012 : 16:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
a kaj to nema na netu a da je bilo na tv programu?

Prije bu je obrnuta situacija ako gledamo činjenice!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 16/10/2012 : 16:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
snimat Leanov spektakl i top još samo pola slike od one koju je Lean snimil, a ne netu ima bdripova s kompletnom slikom koliko te volja...gdje je tu logika?

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 16/10/2012 : 19:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
pošto je dosada iznimno arogantna bahata i glupa buha kojoj u pravilu ne odgovaram javno izjavljujem da ako mi nađe
INSIDE THE THIRD REICH
KEY TO REBECCA
GEM SET MATCH
ili THE GANGSTER CHRONICLES
da ću mu se javno ispričati --
nije da on neće i dalje biti sve ovo pomenuto ali eto janeću to više pominjati
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 16/10/2012 : 19:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

nema veze davore, reci ako želiš još štogodda ne šaljem samo to...možda nešto s hrt 3? javi na mail ili pm

Hvala frende. Upravo sam ti poslao mail sa svojim popisom, koji je sirotinjski u usporedbi s tvojom kolekcijom, ali možda nađeš nešto što bi te zanimalo. "A Passage to India" i "From Here to Eternity" su mi još na hardu DVD rekordera, nisam ih još stavio na diskove pa ih nema na popisu.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 16/10/2012 : 22:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
http://nnm-club.ru/forum/viewtopic.php?t=523241

http://torentilo.com/download/4861624/Game-Set-and-Match-%28TV-Series-1988%29-complete-serie---xtremetv.org.html

pola, samo se nemoj ispricivat za ono kak se pokazes....

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 16/10/2012 : 22:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Ovisi što ti treba.

pa rekao si...DVD izdanje filma...

pa ja pitam...gdje možeš nabavit neki film?

evo recimo da tražiš...kaj ja znam...Dobar, loš, zao. i gdje bi ti njega mogao nać? odmah da ti kažem: kad pitam "gdje bi ga mogao nać" mislim "kod nas, u Hrvatskoj".

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 16/10/2012 : 23:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
taj film imas gdje hoces po 30 kn

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/10/2012 : 23:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Ovisi što ti treba.

pa rekao si...DVD izdanje filma...

pa ja pitam...gdje možeš nabavit neki film?

evo recimo da tražiš...kaj ja znam...Dobar, loš, zao. i gdje bi ti njega mogao nać? odmah da ti kažem: kad pitam "gdje bi ga mogao nać" mislim "kod nas, u Hrvatskoj".

U Algoritmu, za 40 kuna.

Ako ga nema tamo, onda ga možeš naručiti direktno kod distributera.

http://dajpet.com/proizvod/817

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 16/10/2012 : 23:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
što točno podrazumijevaš pod pojmom "gdje hoćeš"?

ako misliš "svugdje" moram ti reći da nisi u pravu jer ga ja u West Gateu ni u King Crossu nisam našao

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 16/10/2012 23:08:34
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/10/2012 : 07:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

http://nnm-club.ru/forum/viewtopic.php?t=523241

http://torentilo.com/download/4861624/Game-Set-and-Match-%28TV-Series-1988%29-complete-serie---xtremetv.org.html

pola, samo se nemoj ispricivat za ono kak se pokazes....

pola niš ne znači i ogavan tv rip - to je ne gledljivo dakle ne računa sE JER JE NEUPOTREBLJIVO - JOŠ JE UVIJEK BOLJA MOJA TV SNIMKA NA VHS-U - NAGLASAK NA TV SNIMKA.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/10/2012 : 08:15:30  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
a i ništa seedera jako pomaže
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 17/10/2012 : 09:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

što točno podrazumijevaš pod pojmom "gdje hoćeš"?

konzum, inina benzinska, interspar, kaufland...na svim ti mjestima ga viđam....

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 17/10/2012 : 09:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

a i ništa seedera jako pomaže

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3357612

evo, s ovog torrenta se skida....

moras se samo regat na forumu!

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/10/2012 : 09:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
ne hvala bit ce negledljivo kao i gem set meč - to nije ono što bih ja nazvao dostupnim na netu - ali s druge strane kako sam obecao ako si nasao rebeku - ostacu dosljedan i svoje misljenje o tebi necu ispoljavat javno...
Go to Top of Page
Page: of 89 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000