forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ludens - Biblioteka Zagor
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 08/07/2010 : 23:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Ja sam nagovara Bernija uru i po vrimena za ovako nešto, reka sam da ima fanatika poput mene koje će to platit i u zlatu, pa makar da limited edition u HC samo za nas par.Mene, Kinga, Brucea i ostale fanatike Te-neya. Jaki mi je svjedok.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 08/07/2010 : 23:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
Stvarno ovo je vec preterizam.104475635422 izdanje Zagora.Pa ko sve kupuje ova izdanja 'bem li ga???Sta je sledece???Ultimate Iron Covers Zagor Edition.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 08/07/2010 : 23:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
quote:
Originally posted by Solid Snake

Stvarno ovo je vec preterizam.104475635422 izdanje Zagora.Pa ko sve kupuje ova izdanja 'bem li ga???Sta je sledece???Ultimate Iron Covers Zagor Edition.

A jebate jack, ne misle svi tako. Je, miljunto izanje zagora a ni jedno kako triba. Pa stani, neki tamo nick rajderi, demjani... imaju po jedno, dva izdanja i to odma kako triba. A Zagor ih ima miljun i nijedno kako triba, šta je tu teško svatit? ode ima ljudi kojima je kronologija i red bitni. Eto, cim sam cua da n.n ide od prve knjige odma mi je interesantno, a dosad nisam tija ni čut, neko krpanje sd/lud/lib izdanja...i to mi je kolekcija nevera?To je jebeni frik show eto sta je to. I šta je tu teško razumit? Mogu šta se mene tiće ukinit sva izdanja zagora i dat jedno, samo jedno kako triba (tipa lib magični - brz i debel ). Šta će mi ovi zg klasik, izlazi 4 broja godišnje??? Do 500 ce doć za 42 godine negdi. Pa i ja sam protiv miljun izdanja, jasno mi je da ljudima ide na ...q...Šta će mi neki kvazi giganti, iskupusana regularna i extra izdanja. Daj jedno pošteno i amen.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 08/07/2010 : 23:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay
Je, miljunto izanje zagora a ni jedno kako triba.

Svete reci gospodara Darkwooda.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 08/07/2010 : 23:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/07/2010 : 00:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
slazem se i ja donekle sa vama- milijun izdanja zagora i ni jedno ne valja
ali sto je tu je
milijun izdanja zagora i ni jedno ne valja, ali ja bi rađe nešto novo umjesto tog milijun i prvog izdanja koje ce valjat
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/07/2010 : 00:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Tu samo jos Dilan moze da konkurise Zagoru. Milion izdanja i nijedno skroz ok.
Ali dobro,tako je to s perifernim junacima,Tex ide od pocetka u koloru
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 09/07/2010 : 00:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

ti ocigledno nijednom nisi otvorio KOL DD
stvarno ne mogu da poverujem ponekad odakle vama ljudima snage za takve price vise....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 09/07/2010 : 00:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Nista u stvari ne fali ovim Zagorovim izdanjima danas... meni su Ludens Extra i Klasik super, pa sta ce nam novo? Iako ja u stvari ne vjerujem da ce ista novo biti, makar ne dok ne vidim tako nesto na trzistu, jesam pesimista, ali jebi ga, prvo da vidim, pa onda cemo diskutovat o cijeni i kupovanju... trenutno imamo toliko izdanja da jedva mogu sve da uzmem. I ako budu objavili ovo novo izdanje, tu ce sigurno biti one ranije Zagorove epizode koje je Klasik preskocio (u SD i Ludens Extra, to su bili brojevi 31 do 93), koje su, da budem iskren, najlosije epizode Zagora... pa sad da za ovo placamo vise...? Za koji kurac? Klasik izdaje od pocetka Zagorovog zlatnog doba, i to je sve sto meni treba.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/07/2010 : 00:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

ti ocigledno nijednom nisi otvorio KOL DD
stvarno ne mogu da poverujem ponekad odakle vama ljudima snage za takve price vise....

Kako to mislis zivota ti?
Pa naravno da sam "otvorio" KIDD i unutra je u par brojeva los otisak (bele mrlje na koje su se svi zalili),nema kolor naslovnica,uvez varira od broja do broja...
Samo nemoj molim te s pricama da je strip za citanje jer je ovo "Kolekcionarsko izdanje".
Svaka cast Marchelu i ekipi na njihovom delu posla, ostalo je moglo i moralo bolje.
Ipak, i ovakvo je jos uvek najbolje.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/07/2010 : 00:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
I da, evo kad sam "otvorio" KIDD 7 video sam da nema 12 strana. Sad cu da ga menjam u KG pa mogu da vide i ostali.
To se malo precesto desava.
A price - zamenis,sta je tu problem, ne piju vodu jer nemam gde da je zamenim u Nishu. Pa bih onda morao da saljem u BG da oni meni salju novu i slicno. Nemam vise nerava za to
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 09/07/2010 : 00:48:55  Show Profile Show Extended Profile
quote:

I da, evo kad sam "otvorio" KIDD 7 video sam da nema 12 strana. Sad cu da ga menjam u KG pa mogu da vide i ostali.

Nemoj da me sexas! Kojih tu 12 strana nedostaje???
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/07/2010 : 00:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by docA

quote:

Nemoj da me sexas! Kojih tu 12 strana nedostaje???

Tekstualni dodatak

Edit: Ma odmah sam prijavio Goksiju ali me mrzelo da saljem za Bg, pa da onda oni meni salju noviu...zato sam resio da sacekam ovo u KG

Edited by - Tex Willer on 09/07/2010 00:51:58
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/07/2010 : 00:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
@docA
Kako si ti kao DD fan zadovoljan svim mogucim izdanjima DD?
Da li bi kupovao i dalje da je uradjeno jedno, ali kako valja
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 09/07/2010 : 00:55:53  Show Profile Show Extended Profile
A, pa to je vec i idiotizam i ultrabezobrazluk! Ako nisu odstampali tekstualni dodatak od 12 strana, onda su za uza zid i RATATATATATATATAAAA!
Kod mene je sve ok, ali ovako nesto ne bi ni u snu smeli sebi da dopuste...
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 09/07/2010 : 01:09:11  Show Profile Show Extended Profile
quote:

@docA
Kako si ti kao DD fan zadovoljan svim mogucim izdanjima DD?
Da li bi kupovao i dalje da je uradjeno jedno, ali kako valja

Ovako, prekopirana je grande ristampa, maltene doslovce, samo sto su stavljene tvrde korice i ubaceni tekstualni dodaci koji su pravo jedno blago. U svakom slucaju, vise mi se jebe za svako potencijalno DD izdanje, bilo kolekcionarsko ili kakvo vec! Koji ce mi vise racku bilo kakvo?! Dnevnik - los otisak, losa stampa, ali prvenac na nasim prostorima, pa nostalgije radi ga cuvam. Ludens extra, los prevod do qrca nevidjenoga! Zati su tu abatoni, horusi, vanini, sistemci...bez hronologije i reda nekog..i bez permenencije u izlazenju...
Ovo sad je opet dobro, bar je prevod odlican, ali se jedu vnago sa otiskom...a ne bi smeli da se sale sa tim posto su ga jelda krstili kolekcionarskim i dovoljno dobru cenu drzi! A taj otisak jebe stvar sve ucestalije...ok, nisu uradili naslovnice u koloru, a to bi trebalo da bude jedna od primarnih odlika kolekcionarskog izdanja..ali ok, na forumu je bilo u mali milion navrata objasnjavano tako da ne vredi dalje razglabati....
Ne znam, da se pojavi neko nazovi novo KIDD ja bi oterao to u picku materinu je rmi je pun qrac toga....
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/07/2010 : 01:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by docA

Ovo sad je opet dobro, bar je prevod odlican, ali se jedu vnago sa otiskom...a ne bi smeli da se sale sa tim posto su ga jelda krstili kolekcionarskim i dovoljno dobru cenu drzi! A taj otisak jebe stvar sve ucestalije...ok, nisu uradili naslovnice u koloru, a to bi trebalo da bude jedna od primarnih odlika kolekcionarskog izdanja..ali ok, na forumu je bilo u mali milion navrata objasnjavano tako da ne vredi dalje razglabati....
Ne znam, da se pojavi neko nazovi novo KIDD ja bi oterao to u picku materinu je rmi je pun qrac toga....

Ne bih ni ja menjao ovo jer ne verujem da bi prevod i adaptacija bili bolji u nekom sledecem. Naravno, slazem se za tekstualne dodatke.
A barem kod DD su mi te stvari najbitnije.
Ali mi je zao da je propustena sansa da ovo bude savrseno izdanje
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 09/07/2010 : 01:20:31  Show Profile Show Extended Profile
quote:

Ne bih ni ja menjao ovo jer ne verujem da bi prevod i adaptacija bili bolji u nekom sledecem. Naravno, slazem se za tekstualne dodatke.
A barem kod DD su mi te stvari najbitnije.
Ali mi je zao da je propustena sansa da ovo bude savrseno izdanje

Jebi ga, skroz je tako!
Ali sta da se radi, veseli cetvrtak je gluv i indiferentan prema ovome sto se ovde na ovom forumu pise...
Ko zna, moguce da ima puno njih koji su zadovoljni uopste svim izdanjima VC-a (kiosk, kolekcionarska, albumi) i nisu na ovom forumu niti ih tako nesto uopste zanima. Verovatno se prodaje dobro, a to je VC-u glavna referenca za dalju egzistenciju....
Mi mozemo da budemo indisponirani do besvesti...ali ko nas pita?
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 09/07/2010 : 02:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
A ja se trudim, ali ne mogu da shvatim sta fali svim izdanjima Zagora koja postoje, posebno KI. Gledam svi se odusevljavaju onim makedonskim najavljenim izdanjem, iako ce vjerovatno biti jedan broj godisnje ili nesto slicno, sa neizvjesnim odrzanjem u prodaji. Meni je najbitnije da se postuje tempo izlazenja, i, buduci da Zagor ima preko 500 epizoda, ide sto brze. Drugacije nema smisla.
Ako se Ludensu izdaje jos jedno KI Zagora, samo naprijed, ali ja ne vidim ko ce sve to vise da kupuje i ima li smisla.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/07/2010 : 02:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84

A ja se trudim, ali ne mogu da shvatim sta fali svim izdanjima Zagora koja postoje, posebno KI.

Vise nista, sad je izdanje za respekt kad su reprintovali prva dva koji su bili ocajni.
Sad stvarno vise nema potrebe za novim izdanjem, jedino ako ga ne rade dosta jeftinije i da bude za sire mase jer KI uzima samo 500 ljudi zbog cene.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 09/07/2010 : 02:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Vidicemo. Ali meni se cini ako ovo i izadje da ce da kosta 20 evra u najavi.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 09/07/2010 : 02:22:55  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Elderane84

Vidicemo. Ali meni se cini ako ovo i izadje da ce da kosta 20 evra u najavi.

Znaci imace i pozlacenu riknu
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/07/2010 : 07:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
Ma nema sanse da to kupujem... Ludens je dovoljno pokazao svoje namjere sa HC izdanjima... Ako se prodaje ide, a kad padne prodaja, lijepo oni ugase izdanje i zbrajaju zaradu...
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 09/07/2010 : 09:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
slazem se sa hrvojem 23 :) takodje iako sam zagorov fan ja ipak mislim da je previse zagorovih reprinata , bolje bi bilo da ubrzaju ekstra izdanje na dva puta mjesecno ili da izdaju nekog novog junaka ( velika su firma mogli bi se upustiti ) :) Isto tako zagor klasik je mogao da bude kolekcionarsko izdanje ono mi i tako izgleda samo da je jos u HC .

feka
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8288 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 09/07/2010 : 10:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by feka82

slazem se sa hrvojem 23 :) takodje iako sam zagorov fan ja ipak mislim da je previse zagorovih reprinata , bolje bi bilo da ubrzaju ekstra izdanje na dva puta mjesecno ili da izdaju nekog novog junaka ( velika su firma mogli bi se upustiti ) :) Isto tako zagor klasik je mogao da bude kolekcionarsko izdanje ono mi i tako izgleda samo da je jos u HC .

ma čovjeće govoriš ko "sveto pismo"

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000