forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Putopisi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/11/2010 : 23:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by mladjo

Inače, ako imate priliku, svakako posjetite Prag.
To je prekrasan grad.

lol gdje sve nisi bio?

Na marsu

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40436 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/11/2010 : 23:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kako se meni cini izgleda da cu Bec ostaviti za neko lepse vreme i za vise vremena... Nije sigurno... Ali jos razmisljam i slusam savete.... Zao mi da odem i da propustim nesto.... Hocu da sve vidim pa kada budem isao ponovo znam unapred gde sta ima itd...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 29/11/2010 : 00:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote

quote:

Na marsu

ne bi bilo loše organizirat jedan put u nepoznato

btw, znači bio si i na mjesecu, i na veneri, merkuru, jupiteru i svim ostalim planetima sunčevog sustava?

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 29/11/2010 00:17:43
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/11/2010 : 11:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Na marsu

btw, znači bio si i na mjesecu, i na veneri, merkuru, jupiteru i svim ostalim planetima sunčevog sustava?

Mah, sunčev sustav nije ništa posebno
Trebaš vidjet kakvih žena ima na Alfa Centauri
Još ću se malo vozati za svoj gušt a onda ću tehnologiju prodati Amerima

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12633 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 29/11/2010 : 11:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
A tek Orion slave girls ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 29/11/2010 : 19:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Na marsu

Još ću se malo vozati za svoj gušt a onda ću tehnologiju prodati Amerima

kaj bi armstrong i gates rekli na ovo? ziher bi ih zadesio srčani

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 30/11/2010 : 07:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

Saviču, u kojem si ti hostlu u Zagrebu bio? Ma idem za koji dan do Zagreba, pa ako što popijem, pa...idem kolima. :)

"Nokturno" u Skalinskoj (2 minute pjeske od trga)
ulicica koja iz Tkalciceve ide prema katedrali
i obavezno pozdravi domacicu Anu od Sawitcha ako jos radi
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 30/11/2010 : 07:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Jel' neko isao mozda turu: Srbija - Zagreb - Grac - Bec - Bratislava - Budimpesta - Segedin - Srbija????

Sve informacije dobrodosle.. Planiram ozbiljno ovo da obavim za NG..

A pozeljne su i informacije o tome sta obici u ovim gradovima... Sta je sve vredno videti i slikati...

I sta je od ove ture ostalo ?
Gdje ces za NG ? Jesi li odustao od ovog izmedju ?
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 30/11/2010 : 07:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bio sam u Parizu

Budem i o tome nešto napisal.

To je svijetska metropola.
Svaka čast Budimpešti, Beču, Minhenu i takvim gradovima ali...Pariz spada u potpuno drugu domenu.

Ajde Mladjo uradi nesto korisno, sem mog izbacivanja, pa napisi nesto o Parizu posto cu tamo za NG
a ja cu ti pozdraviti kuma tamo ako ga sretnem
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40436 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/11/2010 : 09:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nisam odustao ni od cega.. Slusam sve savete pa cu isplanirati... Iz vase price mi zao da idem sada u Bec jer necu imati toliko vremena da ga obidjem... Mozda cu onda Budimpestu i eventualno Bratislavu a Bec cu ostaviti za prolece ili jesen pa ici pet dana samo tamo...

Sta cemo sa Budimpestom?

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/11/2010 : 10:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Bec bi ti svakako bi mnogo mnogo lepsi u neko toplije (prolece/leto) vreme ;)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40436 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/11/2010 : 11:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Po svemu sudeci tako ce i biti... Ali onda ostaje Budimpesta kao opcija... Videcemo.. Imas li spremnu logistiku za Budimpestu?

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 30/11/2010 : 11:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam odustao ni od cega.. Slusam sve savete pa cu isplanirati... Iz vase price mi zao da idem sada u Bec jer necu imati toliko vremena da ga obidjem... Mozda cu onda Budimpestu i eventualno Bratislavu a Bec cu ostaviti za prolece ili jesen pa ici pet dana samo tamo...

Sta cemo sa Budimpestom?

Budimpesta je mene iznenadila i velicinom i znamenitostima
stvarno se ima sta vidjeti i obici
jos sam tad uspio vidjeti u muzeju Van Goghovu izlozbu koja je bila postavljena tih par dana kada sam bio tamo

ali,budi pametan sawitchu pa tamo i u Prag ne idi sa zenom
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/11/2010 : 11:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Nazalost ne, tamo sam bio samo, tja....ni jedan ceo dan

Ali sam zato jeo Saher u Zerbou
I slucajno, ali totalno slucajno, usli u jednu katedralu u centru grada, videli da ljudi ulaze, da je otvoreno, a unutra bio koncert klasicne muzike, slobodan ulaz.

Majko, kakav je ono osecaj!!!!

Da u onakvoj prostoriji (akustika, ali i prvenstveno vizuelni dojam) slusas tu muziku, pa savicu, to je da se smrznes!!!!!

Toliko smo se tada odusevili, da smo u Becu morali da idemo da slusamo Rekvijem u istom stilu (to isto preporucujem, ako si zainteresovan, po tim srednjeevropskim gradovima ima takvih fazona gde god hoces, a za male pare ;) )

Ah, to Austro-Ugarsko kulturno nasledje....

Edited by - Lord Vader89 on 30/11/2010 11:50:51
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40436 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/11/2010 : 11:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki
ali,budi pametan sawitchu pa tamo i u Prag ne idi sa zenom

Pecen sam pa cu od sada svuda sa zenom..

@LV89
Ako se odlucim za BP pomoci ces mi da napravim mapu onako kao sto si za Bec odradio... Svidelo mi se to planiranje..

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/11/2010 : 11:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Evo jos par fotki koje sam okinuo u Budimpesti, cisto da vidis ljepote al ne mogu ti nazalost reci sta je u pitanju

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 30/11/2010 : 12:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Ja inace u koji god da grad idem, kad dodjem tamo prvo kupim neku knjigu o tom gradu sa znamenitostima koje se mogu vidjeti i sa planom tog grada...i to bez obzira da li idem sa turistickim vodicem ili u solo aranzmanu...obiljezis sta hoces vidjeti a i pise ti sta je to...
sta ti vrijedi sto vidis neku gradjevinu ako ne znas sta je ona i najosnovnije o njoj...
sjeti se uostalom turistickog vodica Doka i pokazivanje Zagreba

to ti je sawitchu moj prijedlog da i ti uradis...em imas uspomenu a nije nesto ni pretjerano skupo(u prosjeku oko 15evra)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40436 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/11/2010 : 12:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Od Doka ne moze gori vodic..

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/11/2010 : 12:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Ako moze preporuka i na tu temu,

DK - Eyewitness travel guides, koji su

Up to date, sa odlicnim ilustracijama, i tekstovima koji su tacni, koncizni i zanimljivi za citanje, raznovrsni, sa preporukama za sve zivo, od gradskog prevoza pa do nocnog zivota, staju u dzep, u tasnu, napravljeni su da traju, a opet kazem, toliko su dobri....da i kad niste na putovanju, imate zelju da ih citate!!!! ;)

e sad....kvaka je jedino sto su malko skupi, ali vrede svake pare!!!!

http://us.dk.com/static/cs/us/11/travel/intro.html

Mogu se naci i na hrvatskom, ali je pitanje za koje gradove sve imaju ;)

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 30/11/2010 : 12:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
za njegove potrebe je dovoljno da uzme kad dodje tamo na bilo kom standu najobicniju turisticku knjigu sa naslovom BUDIMPESTA...
samo nek' ima karta sa oznacenim znamenitostima u njoj da se moze normalan covjek moze snaci sa njom
i neka ima slika znamenitosti da mu zena gleda u nju dok se on snalazi mlatarajuci rukama i objasnjavajuci sta trazi
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40436 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/11/2010 : 13:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
E tu si se zajeb'o.. Jedan od milion kvaliteta koje posedujem je odlicno snalazenje, orijentacija i sporazumevanje sa urodjenicima... Vidis kada sam i kod tebe u Bosni bio..

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 30/11/2010 : 14:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

E tu si se zajeb'o.. Jedan od milion kvaliteta koje posedujem je odlicno snalazenje, orijentacija i sporazumevanje sa urodjenicima...

Ovo se odlicno moglo primjetiti za vrijeme tvoje prve posjete striparnici Libellus u Zagrebu

Edited by - ponki on 30/11/2010 14:21:18
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/11/2010 : 14:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:

E tu si se zajeb'o.. Jedan od milion kvaliteta koje posedujem je odlicno snalazenje, orijentacija i sporazumevanje sa urodjenicima...

Ovo se odlicno moglo primjetiti za vrijeme tvoje prve posjete striparnici Libellus u Zagrebu

e, a kad smo kod snalazenja, i striparnica, setih se leta 2008. kad smo bili u Portu, i sad....pola dana obilazili stari grad, setkali se, itd....a ja imao unapred pripremljen spisak striparnica za obici. i kad smo zavrsili, uzmemo ja i ortak jedan, i zapicimo peske na drugi kraj grada do striparnice

na kraju smo i uspeli, nasli sve kako treba, vratili se posle nazad, sve pravom linijom, a ortak mi kaze "jbt, kako se snalazis, ko da si bio ovde vec 10 puta"

Go to Top of Page

okudzava
Average Member

500 Posts

Member since 03/06/2009

Posted - 30/11/2010 : 15:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okudzava a Private Message  Reply with Quote
*edit, sledeća strana -->

Edited by - okudzava on 30/11/2010 20:55:07
Go to Top of Page

okudzava
Average Member

500 Posts

Member since 03/06/2009

Posted - 30/11/2010 : 15:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okudzava a Private Message  Reply with Quote
"42. Pestsäule (Vienna)"

- Ovaj spomenik sv. Trojstva (ima ih i u HR - kužni pil) smo i mi imali u Novom Sadu, preko 160 godina je bio izmedju crkve i Miletića, preko 20 metara visok...

(više o ovim spomenicima ovde - http://en.wikipedia.org/wiki/Marian_and_Holy_Trinity_columns )

Edited by - okudzava on 30/11/2010 15:39:22
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000