Author |
Topic  |
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/09/2010 : 20:05:19
|
quote: Originally posted by hello
[quote]Originally posted by mr murdoc
Portugal. The Man Bend sa aljaske ciji clanovi nikad nisu bili u portugalu, ali su zato stvorili jedan od najboljih albuma desetljeca ..bas. http://www.youtube.com/watch?v=8koQGS9NHXw
I pjesma i spot su genijalni. Koji im je najbolji album, je li ovaj s kojeg je ova pjesma koju si naveo Waiter: You Vultures?
Meni je, ali to je stvar ukusa. Drago mi je da ti se svida . |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 27/09/2010 : 22:09:53
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Portugal. The Man Bend sa aljaske ciji clanovi nikad nisu bili u portugalu, ali su zato stvorili jedan od najboljih albuma desetljeca ..bas. http://www.youtube.com/watch?v=8koQGS9NHXw
I pjesma i spot su genijalni. Koji im je najbolji album, je li ovaj s kojeg je ova pjesma koju si naveo Waiter: You Vultures?
Meni je, ali to je stvar ukusa. Drago mi je da ti se svida .
Kako uopće saznaš za ovakve bandove? Inače, vjerovao ili ne čak ni za kyuss nisam nikada prije čuo, a zbog tebe sam ih malo preslušao i onako na prvu u rangu su Nirvane. Jebiga koliko dobrih stvari propustiš. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 28/09/2010 : 16:42:25
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Meni je, ali to je stvar ukusa. Drago mi je da ti se svida .
Kako uopće saznaš za ovakve bandove? Inače, vjerovao ili ne čak ni za kyuss nisam nikada prije čuo, a zbog tebe sam ih malo preslušao i onako na prvu u rangu su Nirvane. Jebiga koliko dobrih stvari propustiš.
Dobra glazba se vecinom nalazi iza sarene fasade medija . Ovdje postoji jedan casopis koji se zove VISIONS ( obraduje iskljucivo nekomercionalne bendove ili one koji to jos nisu postali) , on mi je u velikome pomogao , ali priroda moga posla gdje dolazim u kontakt sa puno ljudi iz cijeloga svijeta. Car je u trazenju , a nagrada je dobra glazba iz nekog dalekog kutka . |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2522 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21745 Posts