ja sam uvijek govorio da bih više volio da vidim što više ferrijevih neobjavljenih naslovnica, nego da neko novi počne da ih crta...
To je istina, slazem se, ali ipak te naslovnice bi trebale da imaju nekakvu vezu sa pricom. Ako nemaju, sigurno ih nece ni objavljivat. Makar se nadam da je Ferri vec nacrto sledecih 50 ili 100 Zagorovih naslovnica, pa ce Italijani polako sve to objavit kroz sledecih 8 ili 10 godina
ja sam uvijek govorio da bih više volio da vidim što više ferrijevih neobjavljenih naslovnica, nego da neko novi počne da ih crta...
To je istina, slazem se, ali ipak te naslovnice bi trebale da imaju nekakvu vezu sa pricom. Ako nemaju, sigurno ih nece ni objavljivat. Makar se nadam da je Ferri vec nacrto sledecih 50 ili 100 Zagorovih naslovnica, pa ce Italijani polako sve to objavit kroz sledecih 8 ili 10 godina
izvinjenje autoru topica ako sam puno skrenuo sa teme ali možda ove naslovnice što sam ih stavio i posluže pri uporedbi sa naslovnicama koje su objavljivane u drugim zemljama kao što je to bio slučaj sa ovim maxi izdanjima u Brazilu na predhodnoj stranici.
Nesto sam pretrazivao po e-bay u i pronasao sam gomilu naslovnica zagorovih stripova u francuskoj varijanti. Izgleda da su i oni imali svog "Mikicu" ... Meni izgledaju fenomenalno :) Plavokosa opasnost, Beli tigar, Nevidljivi covek ,Meč stoleca,Demonska maska, Veribedovo oruzje...