Jako efektno i dobro urađeno. Bilo bi možda bolje da si uradio međusliku gdje vatreni usuka ove mačeve za pojas, pa da tako linija njegovog leta napravi obrnuto S i imaš neku vezu između te dvije slike. Nešto ovakvo, samo sa tim likom je li.
fala, Emire. Na drugom kadru je perspektiva imaginarna:), varao sam, naravno, jer mi nebi stalo na traženi format. A sto se tice tvoga prijedloga, interesantan je, ali vec je gotovo. Inace macevi mu se sami spremaju u milisekundi, pa ne moze dobiti svoj posebni kadar:)
Iz potrebe za uvodnim objašnjenjem mislim da ti je i samom jasno kako pripovjedno šteka. Dakle, prava umjetnost 21. stoljeća koja se ne može pojmiti bez umjetnika koji stoji pored i tumači što je htio reći.
mozda ste u pravu, ali ima jedan detalj s druge table kojega ne vidite i koji bi Vam mnogo toga trebao kazati. Ovo je WIP, wrk in progres. Aj, strpimo se, dok zavrsim. Bice tada jasno čak i mcnu:)
Drugari, bitno mi je -vase misljenje, pa bih molio da sada vidite drugi kadar i recete mi je li sada jasnije? Mcn, pises do 2 ujutro, pa spavas do podne, a ja moram ovo nastaviti!!!
Cigla može proči, ali ona siva nikako. Ljepši kontrast crno-bijeli.:) Spasi jednu verziju sa ciglom i bez, pa ćeš sam vidjeti koja ti je verzija bolja.
Cigla može proči, ali ona siva nikako. Ljepši kontrast crno-bijeli.:) Spasi jednu verziju sa ciglom i bez, pa ćeš sam vidjeti koja ti je verzija bolja.
Je, vec imam obje verzije, malo sam još smanjio opacity cigli, zajebano je to sve iskombinirati...
To je pametno. Znaš zašto mi se čini da je bez cigle bolje. Osim što je grafički čistije i idejno je bolje. Zašto. Pa ako imaš okvir sa strane i junjakinja se penje uz njega bježeći od vatre normalno je da ne može ni napred ni iza da se spasi (tamo je imaginarna provalija).:)
Tesko mi je da kazem, ali slazem se sa AllBaom . Cigle mi nekako suvise odredjuju mesto dogadjaja i prazno mi vise odgovara jer svako moze tu da zamisli sta mu odgovara. A ne svidjaju mi se cigle ni zato sto stilom odudaraju od celog stripa. I na zglavcima ti fali crna linija od njenog kostima