Auuu, pa ova br.16 ima sve što jedan decak može poželeti. Svi bodovi za br.16. :)) Šalim se, nemam vremena sad da glasam, ima nekoliko zaista vrednih, ali nekako mi je 16. najbolja. Šta cu, volim žene s kratkom kosom. ;)
Š'a, nema komentara? Znam da pobednicka naslovnica ostavlja bež reci, ali guknite bre nešto ljudi!! Ugledajte se malo na politicke analiticare kada komentarišu rezultate izbora. Dobro, ne morate baš toliko da kenjate, ali...
GEA
Glasanje je još uvek u toku, navalite!! Nije valjda da ste svi kao ja, pa da vam treba 10 dana da se odlucite koja vam se naslovnica najviše svida?
DEMIAN
... je sledeci na redu. Zna li neko gde mogu da nadem sve njegove originalne naslovnice, pošto nema svih na sajtu SBE?
18 - 10 poena, meni ubedljivo najbolja 10 - 9 poena 16 - 8 poena 17 - 7 poena 7 - 6 poena 11 - 5 poena 12 - 4 poena 9 - 3 poena 14 - 2 poena 4 - 1 poen
E, super. Kod mene se vidi samo crna boja tu gde ti vidiš naslovnicu. Promenicu browser za tu priliku...
Hvala za ovaj broj nula. Stavicu i to i specijalac.
(još uvek mi je smešno. još se ja cudim zašto ne isprave te greške u SBE... ima i nekih Zagorovih i Dilanovih naslovnica koje su "crne"... 'bem ti "Lisicu"!!)
o.O Ladno ne radi samo na Firefoxu (ni na Seamonkeyu, ali to je to). U svemu ostalome sto sam probao (Chrome, Aurora, Midori, ne da mi se instalirati ostalo sad) radi.
Najbolji skini Chrome (ili probaj iz IEa) pa snimi na hard i nakaci na tinypic.. Kakva glupost, sad cu morati da predjem na Chrome.
za geu cekam da Djole postavi i ostale naslovnice.
My bad, sorry:
Sredicu i ostale danas, casna pionirska. ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
ali opet mi nije jasno. naslovnica br 9 mi se nebi trebala svidat jer je pozerska i pomalo dosadna ali vjerovatno zbog cudnih boja na krilima ce dobiti koji bod više
Stigao i Demian na red. Prvi Rujuov mini serijal koji je u Italiji izlazio 2006/07. godine. Objavljeno je (standardnih) 18 redovnih epizoda da bi u petom mesecu ove godine izašao i prvi specijal. Zajedno sa "nultim brojem" imamo ukupno 20 naslovnica od kojih trebamo da izaberemo najbolju(e). Sve naslovnice potpisuje Alessandro Poli, a kod nas se Demian može naci u izdanju Libellusa.
Svako treba da izabere po 10 naslovnica, koje ce da boduje od 1-10.