Pilotove avanture u africi su za mene bile zakon, pogotovo ona zvana Tuarezi / Horerova pravda. Njegova posjeta ponovo u ovaj 'dark continent' je dobro dosla
Mislim, pa sta je ovo? Je li to nama zaista trebalo? Jos dobro da mu nije ona prije pricala o neandertalcima pa bi njih sanjao... Vec vidim scenario za ovo podrucje, xy razlogom MN stize na krapinsko podrucje, Patricija mu prica na dugo i siroko o wz, on od sve muke zaspi te sanja krapinskog covjeka koji ga juri - i eto ti novog specijalca.
Ok, moglo je i gore. Ipak nam je Nolitta ovako uvalio ludog Custera, mada ova "prica" ide brzo u zaborav.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ja sam se isto nadao nečem konkretnijem ali sam malko ostao razočaran. Na početku sam mislio da se teleportirao negdje ili vratio u prošlost ali ipak završnica sa snom je bilo jedino logično obješnjenje inače bi ajme majko bilo:) Sve u svemu prolazno zbog Disoa mada sam se ovom specijalcu najviše veselio pogotovo zbog svih dobrih u Africi regularna serija!
Same here! Diso spasava stvar ali ne daj Boze da bi ovo cudo izaslo u vrijeme Africke sage kao regularac. Izgleda da je nekoliko ovih pocetnih MN specijalaca bilo jedno obicno masilo, filler. Ajde, prvi i treci su bili ok (oriđi numeracija), pogotovo treci... Nadam se da ce Dark Lady biti nesto, pa Krugerova prica.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
upravo čitam regularne epizode iz afričkog ciklusa mister noa i iako su poneke od njih varijacija na temu one sljedeće, jako su dobre tako da sam se radovao ovom specijalcu. a kad ono: razočaranje. Disov crtež iako dobar ovdje ne spašava stvar.
procitano!solidna epizoda,nista posebno.otisak,i papir kod s.agentovog m.noa je nesto najbolje sto sam video kod kiosk izdanja.korice malo kvare utisak,ali nista strasno.