forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 najbitnija je: "pricha, tj. fabula" brainstorming
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

vesele_saonice
New Member

Serbia
282 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 23/08/2010 : 08:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send vesele_saonice a Private Message  Reply with Quote
@Mali-Mate
Shta recji, dobro doshao na topik... Vidim da razmishljamo slichno. Kako za tebe izgleda dobra pricha? Jel bitniji filing, ili neki efekti, nachin gradjenja priche, tema, likovi, produkcija, epizodne uloge, scenografija, fikcija ili dokumentarizam...?

Seamos realistas y exijamos lo imposible!
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 23/08/2010 : 13:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
Sta da ti kazem, ja sam nepovratno profesionalno deformiran po tom pitanju ...Mogu samo rec da su mi efekti i produkcija najmanje bitni u citavoj toj stvari. Ajmo rec okvirno, da mi je bitna ideja, njena izvedba i unutrasnja logika, nekad filing (recimo kod gorespomenutog Lyncha...jel taj lik ikad imao konkretnu ideju ili citavu svoju karijeru samo zajebava kako publiku tako i kriticare potpuno mi je nebitno )...al uglavnom sve to skupa...

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

vesele_saonice
New Member

Serbia
282 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 23/08/2010 : 16:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vesele_saonice a Private Message  Reply with Quote
:)

Seamos realistas y exijamos lo imposible!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000