zaključak cele ove prepiske je: samo napred, cepaj i crtaj dalje. Dokle god zamišljeno ne staviš na papir nećeš znati u čemu grešiš. Siguran sam da si nakon što je ovaj Chihuahauhauahua kadar malo "odležao", sagledao sve njegove mane i prostom logikom došao do zaključka kako bi sledeći put trebalo raditi.
Samo kratko, srusio mi se komp i sad se zabavljam reinstalacijom. Wacom olovka odbija da se instalira i jaaaaako sam nervozan. Posto necu da se iskaljujem na vama, neko vreme cu biti uzdrzan. Ako bas hocetenov zadatak, evo, nacrtajte 23000 konjanika u jurisu.
Bane, neko možda shvati ovu temu za ozbiljno. Možda bi trebalo preformulisati naslov u "najefikasniji način da se eskivira crtanje 23000 konjanika" ili već tako nešto
Nego, Atila se tamo ubi sa remasterima ZS i LMS i fale mu kvalitetne naslovne strane. I gle cuda, ni Woland ni Ferri se ne javljaju. Dakle, ko je raspolozen, neka tamo postavi svoje vidjenje Bonelijevih junaka.
Ah so, pogledo jedva dva-tri puta, bome su ju scenaristi iskreirali... Ima jedna epizoda (od tih dviju tri što sam pogledo)gdje su kao maškare i drže gledatelja u napetosti u kakvom suludom kostimu će se ona pojaviti, biva preokret te ona dolazi kao Marilyn Monroe...
Evo ovo je od nedavno, no moram napomenuti kako motiv već postoji, drugim riječima gledao i crtao, jedino izvorno su okviri i obrada crteža (ove točke su mi uzele dosta vremena):