Cat claw je napisao «Jedna ili dve table, moze i tri, nije bitno.» pa sam pretpostavljao da je izvedivo cijelu tu radnju zbiti na jednu tablu. Meni se čini da prosječna tabla Bluberija ima i više radnje zgurane na jednu tablu. Doduše, tamo obično ima i deset puta više teksta nego kod mene. Sad sam radnju razvukao na tri bonelijeve table. Kako vam se čini?
odlično! svaka čast, i prvi pokušaj je bio odličan, ali ovaj me vraća u film
odlicno, ksilrione.... Prilicno dobro kadriranje. Na zadnjoj strani Istvud ipak treba da je slican Leoneovom kadru a ne onako s ledja. Cak, bilo bi bolje da je i to samo jedan sinemaskop kadar, iznad Tuka. Silueta u padu bi trebala biti dinamicnija, recimo da mu je glava vec u sledecem kadru. Onaj gornji rakurs na krstaci nije dovoljno ekstreman. Ova scena sa klimanjem krstace bi bila bolja ako Tuka malo izbacimo iz ravnoteze i malo mu zategnemo konopac. (obrati paznju kako Leone uvecava dramu dozom zakrvavljenosti Tukovih ociju)
Davno sam pratio Dilana pa nisam siguran da ću pogoditi atmosferu aktualnih epizoda. Ne vjerujem da se recept značajno promijenio: ubaciti čudovište, samljeti žrtvu, dodati malo nelogičnosti i eto. Još nedostaje ljepotica mjeseca ali to je zbog limitiranosti prostora.
Jesi možda mislio zbog ovoga? To je razmak između Zagorovog tijela i ruke, a to što je zapravo sjenčano jest druga Chicova noga. A meni Zagor ne izgleda debelo, više mišićavo...
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Mož' bit. Al da ne ispadne da pričam iz dupeta, rezultati mjerenja su: šaka od zgloba do vrha srednjeg prsta = 19 cm, glava od brade do vrha = 26 cm. A kad sam već imao ravnalo u ruci - širina oka je 3,5 cm, dakle, u ruku idu malo više od 3 oka. Osim toga, visok sam 1,8 m, i ned'o Bog da mi je tijelo 3 glave.
Naravno, moguće je i da se crtač ove upute dobro našalio sa svima koji su se nakon čitanja u nevjerici hvatali ravnala
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Jedino sto je sigurno je to da kada stavis koren sake na bradu, vrh ''izvidjaca'' ti dodiruje liniju na kojoj mladjim ljudima pocinje kosa. To je univerzalno pravilo posto ljudi sa kockastom facom imaju kockaste sake a oni sa izduzenom facom imaju izduzene sake. Ne treba ovo brkati sa duzinom prstiju, jer u tom slucaju ne bismo imali male kockaste pijaniste.
@Kriticni lepo i cisto ali poprilicno ustogljeno. Kadriranje je ok, malo previse ociju mozda. Svidja mi se izmena rakursa. Osnovna falinka je kao i kod Ksilirona Tukova stabilnost. Nemamo osecaj da se on klati i balansira da ne padne. To je jednostavno postici rotiranjem karlice i nogu u odnosu na telo. X noge, recimo, daju dobar utisak neravnoteze.