forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos, sam protiv svih ...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 18/08/2010 : 02:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord
kada je Q krenuo sa objavljivanjem nekih novih stripova se po meni puno toga promjenilo. Puno ljudi koji nisu citali stripove su poceli. Puno ljudi je zavoljelo strip. Puno ljudi koji su pratili samo neke junake, su uz pomoc q-a i fibre otisli puno dalje. Ako vam se cini da je to malo, ja vas razumijem, ali mislim da ste napravili puno.

U ovom citatu smeta mi "puno" i to mnogo, do te mere da puno postaje prazno, i kada se lako može preneti na govorni, razumljivi hrvatski jezik:

Kada je Q objavio neke nove stripove, došlo je do promjene. Oni koji nisu čitali stripove, počeli su. Zavoljeli su ga. Oni, koji su pratili samo neke junake, pomoću Q-a i Fibre, krenuli su naprijed. Misli li netko da je to malo, razumijem, no, čini mi se da je napredak očit.

Aman, @mord, budi jasan sam sebi, nemoj da ja prevodim na tvoj jezik.

Piši propalo!
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/08/2010 : 09:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ned_lynx

quote:
kada je Q krenuo sa objavljivanjem nekih novih stripova se po meni puno toga promjenilo. Puno ljudi koji nisu citali stripove su poceli. Puno ljudi je zavoljelo strip. Puno ljudi koji su pratili samo neke junake, su uz pomoc q-a i fibre otisli puno dalje. Ako vam se cini da je to malo, ja vas razumijem, ali mislim da ste napravili puno.

U ovom citatu smeta mi "puno" i to mnogo, do te mere da puno postaje prazno, i kada se lako može preneti na govorni, razumljivi hrvatski jezik:

Kada je Q objavio neke nove stripove, došlo je do promjene. Oni koji nisu čitali stripove, počeli su. Zavoljeli su ga. Oni, koji su pratili samo neke junake, pomoću Q-a i Fibre, krenuli su naprijed. Misli li netko da je to malo, razumijem, no, čini mi se da je napredak očit.

Primjetio sam i ja da je "puno" upotrebljeno previse puta, ali nisam imao vremena popravljati pa sam postao. Godine ne pisanja ucine svoje. Na svu srecu ovo je samo forum pa se nitko nece ljutiti ako sam polupismen.

Mada ovo sto si ti napisao meni nema isto znacenje kao ono sto sam ja napisao, a isto tako mi zvuci nekako ustogljeno.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/08/2010 : 10:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
čekaj, šta curunir ima sljedbenike???? wtfLOLbtw

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/08/2010 : 12:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ned_lynx

quote:

malo previse zareza za hrvatski jezik
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/08/2010 : 17:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

čekaj, šta curunir ima sljedbenike???? wtfLOLbtw

ne, nego neki ljudi ne vole biti nepismeni...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/08/2010 : 17:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
inace, ne da ga je previse, nego i ne valja. rijec je MNOGO.
boca je puna ili prazna, a necega ima mnogo ili malo.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 20/08/2010 : 11:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

inace, ne da ga je previse, nego i ne valja. rijec je MNOGO.
boca je puna ili prazna, a necega ima mnogo ili malo.

Slazem se da su mi cijele konstrukcije recenica nikakve u tom postu. Ali mnogo ili puno, ako pricamo u zargonu, a ovo je forum pa zasto ne, mi se cini sasvim svejedno.

Npr. "puno te volim" sam cuo kao frazu puno/mnogo puta. "mnogo te volim" bas i nisam. Osim ako zelite inputirati da na forumu treba govoriti knjizevnim jezikom i paziti na pravopis?
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 29/08/2010 : 22:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
Larsson - sasvim dobri und ugodni "krimići"
čemu ga derati
ne mora sve što je popularno nužno bit loše
to se zove elitizam sam radi sebe
Marko - proširio si nam vidike
puna mi polica tvojih izdanja
al izdo si i ti par grčkih tragedija
ono što bi rekli : umetničko preser---

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 30/08/2010 : 08:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Toninho

Molim te, mozes li mi reci o kojim stripovima se radi? Trazim neke preporuke za Fibru, a trebaju mi i anti-preporuke, kako bi sve strane bile zastupljene. Hvala ti.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/08/2010 : 08:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

zanimljiv intervju
po pitanju problema naklada mislim da jedan parametar nije spomenut, a to je poplava izdanja, sada stvarno ljudi moraju dobro birati što kupiti, a što ne, od čega odustati, s čime usporiti...

ja sam apsolutno za poplavu izdanja.
Na taj način čovjek ima priliku birati.
Prije par godina kupovao sam desetak stripova godišnje jer naprosto nije bilo stvari koje su me zanimale.
Danas ih ima.
Također, ne mogu pročitati više od stripa tjedno ili dvotjedno. Jednostavno nemam vremena. Tako onda i kupujem.
Kupim ono što mi se čita i što mi se čini ok nakon prelistavanja u SNK. Trenutačno nemam doma stripa kojeg nisam pročitao, a kao poplava je izdanja i ne može se sve kupiti i pročitati.
Mene zanima koliko neki ljudi imaju vremena kad kupuju sve (pod pretpostavkom da to i čitaju, jer nema mi smisla nekaj kupovati a ne čitati)?
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/08/2010 : 08:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

dobro da postoji Bonelli ko dežurni krivac za sve tegobe izdavača ovog svijeta., da ga nema trebalo bi ga izmisliti.

kako je to lijepo kad čovjek čita a ne razumije što čita ;)
Nije problem u Bonelliju. Jel netko rekao da je problem u Bonelliju?
Problem je (ako je to uopće problem) što su ljudi inertni.
Ajmo ovako.
Do svoje 24-te godine, jedno 10 godina sam svako ljeto radio u videoteci. 3 mjeseca svake godine upoznavao sam navike ljude.
Npr. dođe odličan film Chan-Wook Parka, Oldboy.
I sad, preporučim ga večini ljudi jer jednostavno ne postoji neki razlog zašto čovjek nebi pogledao Oldboya i sam donio zaključak.
I sad kreće keč.
Ljudi to nisu htjeli posuditi jer film nije američki!!!!!
Vidi li netko u ovome potpunu glupost?
Film je ili dobar ili loš, a ne američki, kineski ili japanski...
Sličnu stvar sam doživio s još desecima odličnih filmova (Sjećanje na umorstvo, Domaćin, Proljeće ljeto jesen zima i opet proljeće, Život drugih, Život je lijep, Amelie, Zaruke su dugo trajale...).
Umjesto da su posudili film, pogledali i donijeli svoj sud o tome da li im je dobar ili loš, oni su unaprijed donijeli sud da to ne valja jer nije američki film.
Mala skupina ljudi je to posuđivala i bila oduševljena.
Nemali broj puta je jedan lik koji je bio oduševljen preporučivao film nekom drugom u videoteci a da je ovaj opet rekao to nije američki film.

Isto je i sa stripom. Ljudi su preinertni da pročitaju i donesu svoj zaključak. Njima je dovoljno to da to nije Bonelli.
O širenju vidika, opće kulture, čitanju dobrih stvari nitko i ne razmišlja. Dovoljno je unaprijed donijeti zaključak. To nije američki film ili to nije Bonelli...

Znači, nije kriv Bonelli nego ljudska inertnost.
Ako je uopće išta krivo.
Zapravo, i bolje da je tako.
Kuda bi došli kada bi svi imali želju čitati/gledati/jesti dobre stvari. Onda te stvari nebi bile tako dobre :P
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29704 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/08/2010 : 09:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Larsson - sasvim dobri und ugodni "krimići"
čemu ga derati
ne mora sve što je popularno nužno bit loše
to se zove elitizam sam radi sebe

Krivo si shvatio, Larsson je bio pozitivan primjer

Trouble will find me
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/08/2010 : 09:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader
O širenju vidika, opće kulture, čitanju dobrih stvari nitko i ne razmišlja. Dovoljno je unaprijed donijeti zaključak. To nije američki film ili to nije Bonelli...

Tako sam i ja mislio pre 10 godina, sad me boli uvo za sirenje vidika kroz strip.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/08/2010 : 10:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:

Tako sam i ja mislio pre 10 godina, sad me boli uvo za sirenje vidika kroz strip.

ja govorim o širenju vlastitih vidika
Valjda je cilj usavršavati sebe kao osobu. Pokušati pogledati iza plota. Pa ako ti se to iza plota ne svidi ok.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/08/2010 : 10:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
ja govorim o širenju vlastitih vidika
Valjda je cilj usavršavati sebe kao osobu. Pokušati pogledati iza plota. Pa ako ti se to iza plota ne svidi ok.

Pre bih se ubio nego ovako nesto napisao. Kvalitetni stipovi te je sjebase druze. Krenuo si stazom bez povratka

Edited by - kasper on 30/08/2010 10:39:02
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19518 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/08/2010 : 10:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
pa, kad smo kod filma i filmske produkcije i usporedbe sa Bonellijem, malo filmova i vrijedi a da nisu sa
one strane bare....malo tradicija, veliki resursi,velika baza glumaca, veliki novci koji pokreću tu mašineriju, velike
reklame....i ima još mnogo razloga da su američki filmi najgledaniji pa i najbolji...usporedi samo američki wester i italijanski...da se napraviti i dobar film da nije američki ali ako se uzme neki prosek bar 70% američkih filmova je dobrih, dok
sa ostalih filmskih produkcija malo ima odličnih, možda 20% filmova je jedva gledljivih....govorim za moj ukus...nije najbolji
primjer ali zadnji odlični slovenski film je bio Kekec,ima skoro 50 godina od tada....tumbam gluhima, nisam naivan da mislim da je sve Bonellijevo zlatno ali da se ga stalno proteže ko neku utjeg koja koči ljude da bi probali nešto drugo, ovo je malo pretjerano...pa ne žive ljudi danas u pečinama,imaju internet,forume, knjižare, svatko može pogledat što želi i što mu se sviđa, sad ako netko ne kupi Mausa več novog Zagora na kiosku, znači da ili je Zagor jeftiniji,lakše štivo,dostupniji,kupi za klinca(Mausa teško)ili zadnji ali nekima nepomljivi razlog(a ima i takvih) da mu se Zagor dopada više od Mausa.Dozvolite da
izabere što mu drago, bez da ga stalno kljucate u mozak, kako čita Zagora a propušta takvu "vrhunsko"literaturu...meni je(baš se puno usuđujem jel?)najlošiji Zagor bolji od Mausa,Aldebarana ili nekih ostalih toliko razvikanih stvari...dal sam zato kreten(valjda nisam sa 6 stupnjem škole?)dal sam zaostao u rastu(sa 180 cm i nisam valjda)ili imam zbog Bonellija totalno pokvaren ukus? Možda i to zadnje stoji, ali zašto mi se onda dopada Lavrič,Alvar,Ken?)
Prigodan je Bonelli za opravdavanje poslovnih poteza, ali ta ploča je več izlizana.....poštujem Markosa što izdaje ono što se mu sviđa i voli ali njegov ukus nije mjerilo što voli velika večina čitateljstva...bar tako izgleda, jer da su izdanja skupa,
nisu sigurno, jeftino ali zatvoren krug kupaca, koji odvajaju dosta novca i za druge stvari....ima izdavača koliko hočeš...a malo ko kupuje samo od jednog, ja evo od svih ali imam prioritete...Bonelli mi je največa.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/08/2010 : 10:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
dal sam zato kreten(valjda nisam sa 6 stupnjem škole?)dal sam zaostao u rastu(sa 180 cm i nisam valjda)ili imam zbog Bonellija totalno pokvaren ukus?

Ja te cenim kao coveka sa kojim mogu popiti pivo, a to je po meni najveca vrednost . Onim drugima cemo dati kvalitetne stripove da uzivaju i da se nadogradjuju (bogte, transformensi), vazi ?

Edited by - kasper on 30/08/2010 10:47:53
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19518 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/08/2010 : 11:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
fala,fala obojici na "kolikotoliko"podržci, ljepo je kad te barem netko "kolikotoliko" razume...a vaše mišljenje mi je
kako god razumjeli jako važno...ipak ste mi dragi forumaši...teller se neće mjenjat samo mu ponekad malo proradi živac kad
drugi očekuju da se mjenja...ne pravim razliku između izdavaća, ali ako netko izdaje moje omiljene stripove, taj mi je sigurno draži...stripove čitam prvenstvano zbog zabave i uživanja u njima i za sada Bonelli i B/D produkcija zadovoljavaju moj ukus....
A da opostoji stripova za svačiji ukus, tu bar nije dvojbe,veči su problem financije.

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/08/2010 : 13:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa, kad smo kod filma i filmske produkcije i usporedbe sa Bonellijem, malo filmova i vrijedi a da nisu sa
one strane bare....malo tradicija, veliki resursi,velika baza glumaca, veliki novci koji pokreću tu mašineriju, velike
reklame....i ima još mnogo razloga da su američki filmi najgledaniji pa i najbolji...usporedi samo američki wester i italijanski...da se napraviti i dobar film da nije američki ali ako se uzme neki prosek bar 70% američkih filmova je dobrih, dok
sa ostalih filmskih produkcija malo ima odličnih, možda 20% filmova je jedva gledljivih

točno o ovome i ovakvom razmišljanju sam i govorio
70% američkih filmova je dobrih a ostalih jedva 20% gledljivih!!!!
oprosti ali ovo je u potpunosti bez veze (tj. kako se to kod nas kaže, ovo je sranje)
Realno, bilo kakva daljnja rasprava u smjeru npr. filma u potpunosti ne dolazi u obzir.
Zapravo, rasprava o bilo čemu s tobom ne dolazi u obzir jer rasprava s čovjekom koji izgovara ovakve stvari i misli da su to univerzalne istine je potpuno besmislena. Besmislenija od npr. drvene peći

Edited by - darth-vader on 30/08/2010 13:36:57
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 30/08/2010 : 13:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sa ostalih filmskih produkcija malo ima odličnih, možda 20% filmova je jedva gledljivih

točno o ovome i ovakvom razmišljanju sam i govorio
70% američkih filmova je dobrih a ostalih jedva 20% gledljivih!!!!
oprosti ali ovo je u potpunosti bez veze (tj. kako se to kod nas kaže, ovo je sranje)
Realno, bilo kakva daljnja rasprava u smjeru npr. filma u potpunosti ne dolazi u obzir.
Zapravo, rasprava o bilo čemu s tobom ne dolazi u obzir jer rasprava s čovjekom koji izgovara ovakve stvari i misli da su to univerzalne istine je potpuno besmislena. Besmislenija od npr. drvene peći

Pazi, ne naskaci odma na covjeka...reko je da su ti odnosi prilagodjeni njegovom ukusu...i to je sasvim u redu...Iz moje pozicije tako nesto je besmislica, al nije da covjek pise filmsku enciklopediju...gleda ono šta voli i ne vidi razloga zasto bi to mijenjao

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/08/2010 : 14:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
apsolutno se slažem s tobom
ali onda ne donosiš generalne zaključke kako je to sve bez veze, nego svoje mišljenje zadržiš za sebe da ne ispadaš smiješan.
jel realno, ovakva izjava je smiješna i pokazuje potpunu ograničenost.

i ona je u skladu s njegovim izjavama od prije
sjećamo se onih kako je jedini normalan strip Bonelli, kako je sve van Bonellija bez veze i glupo...
Ima on povijest ovakvih izjava.

Edited by - darth-vader on 30/08/2010 14:14:14
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19518 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/08/2010 : 16:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
e moj dart-vadere, ovo je forum i ne vidim zašto bi svoj ukus zadržao za sebe, iznesem ga pa i po
cijenu da izpadnem smiješan, ako sam smogo snage priznat da čitam Marka i Bleka zašto nebi i to što volim od
filmske produkcije, žao mi je ako si se naljutio za neke izjave o Bonelliju ali ja sam to kazao otvoreno ne skrivajuči svoj ukus,a ne ko neki diplomati i filozofi koji na dugo i široku zavijeno u najlon iztiću svoj vrhinski strip ukus i posredno
one koji čitaju mIster Noa,Zagora okrivljuju za svoju lošiju prodaju...kao ljudi ne žele novo i ostaju u svog ograničenom svijetu..a da jim je tu dobro? na to niste pomislili?
Da skratimm, imam te za korektnog i fer forumaša iako se ponekad sa tobom ne slažem, ne želim te zbog toga nazvati ograničenim ili smiješnim...budi mi dobro i puno dobrih filmova i stripova, bilo američkih ili evropskih ti želim.
A da si istupio na topicu Svi protiv Markosa ko njegov odvjetnik je bez veze....jadnik svi su kao protiv njega, ajmo ga
branit tamo od nekog tellera.
Pogledaj još jednom divan potpis kojim se podpisuješ pod postove...meni je odličan, a tebi?

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 30/08/2010 : 17:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

kao ljudi ne žele novo i ostaju u svog ograničenom svijetu..a da jim je tu dobro? na to niste pomislili?

Naravno, nema tu ničega lošeg.

Samo, ako ljudi vole čitati stripove i to ih zabavlja, zašto se ograničavati samo na stripove u izdanju jednog izdavača?

Dobar strip je dobar strip. Nema apsolutno nikakve veze tko ga radi, gdje izlazi i tko ga izdaje.

Čovjeka koji čita samo Zagora može jednako zabaviti strip nekog autora iz npr. Južne Koreje. Naravno, ako mu da šansu.

A zašto ne bi? Tim više ako voli čitati stripove i to ga zabavlja.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/08/2010 : 18:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

e moj dart-vadere, ovo je forum i ne vidim zašto bi svoj ukus zadržao za sebe, iznesem ga pa i po
cijenu da izpadnem smiješan, ako sam smogo snage priznat da čitam Marka i Bleka zašto nebi i to što volim od
filmske produkcije, žao mi je ako si se naljutio za neke izjave o Bonelliju ali ja sam to kazao otvoreno ne skrivajuči svoj ukus,a ne ko neki diplomati i filozofi koji na dugo i široku zavijeno u najlon iztiću svoj vrhinski strip ukus i posredno
one koji čitaju mIster Noa,Zagora okrivljuju za svoju lošiju prodaju...kao ljudi ne žele novo i ostaju u svog ograničenom svijetu..a da jim je tu dobro? na to niste pomislili?
Da skratimm, imam te za korektnog i fer forumaša iako se ponekad sa tobom ne slažem, ne želim te zbog toga nazvati ograničenim ili smiješnim...budi mi dobro i puno dobrih filmova i stripova, bilo američkih ili evropskih ti želim.
A da si istupio na topicu Svi protiv Markosa ko njegov odvjetnik je bez veze....jadnik svi su kao protiv njega, ajmo ga
branit tamo od nekog tellera.
Pogledaj još jednom divan potpis kojim se podpisuješ pod postove...meni je odličan, a tebi?

1. sve sam samo ne Markosov odvjetnik. Iznosim svoje poglede i svoja mišljenja bez da ikoga branim
2. to si mi rekao baš ti koji si milijun i jedan put bio Libellusov odvjetnik i kad je trebalo i kad nije trebalo
3. potpis ide globinja koji me je više puta prostački vrijeđao a za to nije bio kažnjen
4. on ide i tebe jer si okarakterizirao 80% svjetske filmske produkcije kao bez veze
5. ja sam na to samo izrekao svoje mišljenje - to je jednostrano i zatucano jer često daješ takve isključujuće izjave (ovo i samo ovo, ovo sve je bez veze, samo ovo valja...).
To ti baš i ne ide uz taj 6.stupanj kojim si se hvalio ;)

možemo to i ovako gledati.
Od malena navijam za Real Madrid i shodno tome ne volim Barcelonu. Ali bio bih poprilično smiješan da kažem da je nogomet kojeg igra Barcelona bez veze.

Edited by - darth-vader on 31/08/2010 08:03:15
Go to Top of Page

david
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 19/01/2003

Posted - 30/08/2010 : 20:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Send david a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

quote:

Molim te, mozes li mi reci o kojim stripovima se radi? Trazim neke preporuke za Fibru, a trebaju mi i anti-preporuke, kako bi sve strane bile zastupljene. Hvala ti.

preporucio bih Autocestu sunca i Presveto srce (valjda sam dobro zapamtio naslove) - ova dva nemaju nikakve veze sa umjetnickim pre...
Muchacho mi nije lega, a ni Zasto sam ubio Piera - prvi je kao krasno nacrtan i koloriran al stara mi ga prestala citat jer su joj svi likovi preslicni, Pier lose spaja djecji pogled na svijet (koji je nedorecen) i kasniju traumu... ostali naslovi su dobri ali ne bih nesto posebno izdvaja kao preporuku ili antipreporuku...

http://dpetrina.deviantart.com
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000