forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 posuđujete li stripove?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/09/2010 : 00:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

Naravno da da. Posudim, ali bez obaveza. Ako mi vrati, super, ako ne vrati, nema veze, ja sam ionako sve što imam pročitao bar 5-6 puta.
Ako im se ne svidi, onda mi vrate, a ako im se svidi, onda obično ne vrate

hmmmm
imaš koji meni da posudiš?
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 04/10/2010 : 12:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
U principu ne. Neke moje frendice dođu kod mene, skuhaju kavu i pročitaju par stripova.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 04/10/2010 : 12:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Uh, ja bogami ne dam nikome da dira stripove. Moze samo da gleda sa razdaljine minimalno 1m!

Zezam se, ali me nerviraju ljudi koji se prema stripovima odnose divljacki, pa ih onako "krvnicki" otvaraju, i odnose se prema njima kao prema dnevnim novinama.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 04/10/2010 : 13:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Par puta sam posudjivao, i to svaki put djevojci (DD i Maus, pa jednom cak i jedinog MN sto mi se svidio ''Bilo jednom u NY''). Nisam neka picajzla, kod mene je kolekcija bas sarolika, i sto se tice stripova i ocuvanosti, ali sam imao ruzna iskustva ranije sa filmovima i knjigama, ili ih nisam dobijao nazad ili sam ih dobijao masakrirane, ljudi su ih koristili kao podmetace, za ubijanje musica ili potpalu.
Razumijem ja da ne treba biti rob stvari, ali ja se tim stvarima uvijek rado vracam i zato zelim da ih imam koliko-toliko ocuvane i na okupu. Evo npr. sakupio sam sve epizode DD sto su kod nas izasle i procitao ih, pa cu se ovih dana vratiti njima da malo pripomognem u DD Unified Theory :), ne bih volio imati rupe u kolekciji zbog nekog vola koji je to procitao i bacio ko zna gdje, a ja se slomim da dodjem ponovo do tog broja.
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 04/10/2010 : 15:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Uh, ja bogami ne dam nikome da dira stripove. Moze samo da gleda sa razdaljine minimalno 1m!

LOL
Meni je drago da ljudi pokazuju interes i mogu ih kod mene čitati koliko hoće, ali iz mog stana ne idu. Baš ova jedna frendica koja se poprilično naložila na Zagora i Demiana spada u valjda najšlampastije i blesavije stvorenje koje znam. Kod nje obično idem skenirati vinjete za recenije. Svaki put kada dođem kod nje žica da joj ostavim stripove. Nisam blesava.
Jednom prilikom se oblejala ko tuka i išla skupa sa svojim još pijanijim dečkom popravljati vodokotlić. Napravili su poplavu u stanu, na parketu joj se napravilo neko brdo. To brdo stoji tamo skoro 3 mjeseca, nikako da zovne majstora. Samo je stavila stol preko toga da je ne živcira. I sada ti posudi stripove nekom takvom. Ako želi čitati, neka dođe kod mene i čita. Pod jednim uvjetom - da ne dira vodokotlić.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47307 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/10/2010 : 16:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:

LOL
Meni je drago da ljudi pokazuju interes i mogu ih kod mene čitati koliko hoće, ali iz mog stana ne idu. Baš ova jedna frendica koja se poprilično naložila na Zagora i Demiana spada u valjda najšlampastije i blesavije stvorenje koje znam. Kod nje obično idem skenirati vinjete za recenije. Svaki put kada dođem kod nje žica da joj ostavim stripove. Nisam blesava.
Jednom prilikom se oblejala ko tuka i išla skupa sa svojim još pijanijim dečkom popravljati vodokotlić. Napravili su poplavu u stanu, na parketu joj se napravilo neko brdo. To brdo stoji tamo skoro 3 mjeseca, nikako da zovne majstora. Samo je stavila stol preko toga da je ne živcira. I sada ti posudi stripove nekom takvom. Ako želi čitati, neka dođe kod mene i čita. Pod jednim uvjetom - da ne dira vodokotlić.

jesu li ti sve prijateljice nastrane?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4680 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/10/2010 : 16:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:

LOL

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 04/10/2010 : 16:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

NE
loša iskustva

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 04/10/2010 : 16:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Posuđujem samo svome najboljem prijatelju koji mi uvijek vrati stripove. Navukao sam ga, jednog Dylan Doga maxi je pročitao četiri puta.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4680 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/10/2010 : 16:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Stripove posudjujem samo ljudima od poverenja.K'o sto rekoh jednom negde,nisam picajzla,potpisujem datume po njima,citam ih svugde,ponekom savijem po koju stranicu ili koricu,ali...znam likove koji doruckuju citajuci(pa posle istresas mrvice hrane k'o iz tepiha ),okrecu soljice od kafe,zapisuju potsetnike za TV program ili kupovinu...Uzas!Obicno,pre nego sto dam stripove,odrzim kratak "kurs za upotrebu"...
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 04/10/2010 : 16:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Moj je djed imao čekić koji je uvijek bio tražen u njegovom društvu pa u garaži je na stolu i velikim slovima piše "POSUĐENO VRATI".

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4680 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/10/2010 : 16:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Zagore,vidim imamo sukob potpisa!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4680 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/10/2010 : 16:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nika331

quote:

NE
loša iskustva

Nika,nije ih valjda tebi posudjivao?
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 04/10/2010 : 16:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Uf, tek sam sad skužio.

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 04/10/2010 : 16:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:

quote:

NE
loša iskustva

haha
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4680 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/10/2010 : 17:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Pajtos

haha

Hehehe... Ja pirata uvek koristim kao "Tako znaci,a?E pa onda..."
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10821 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 04/10/2010 : 17:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Pitajte Nathana Nevera bil' on posudio MM "Ljudi u crnom" iz one vitrine pod zvonom;sta je vec,pa da vidis kad te laser oshamuti odnekud iz police knjiznice!
Ja svoje nikom vise ne posudjujem,ljudi su ako nisu kolekcionari nemarni i bez odgovornosti.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 04/10/2010 : 19:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
Ne pozajmljujem svoje stripove nikom,nemam poverenja u kakvom ce stanju biti vraceni i da li ce mi se uopste vratiti.
A i ja sama izbegavam da uzimam od nekog,jer mi posle bude zao da ih vratim,a necu da ispadnem skot koji ne vraca stripove(sto ne zelis sebi,ne cini drugome).

Jedino sam sa cimerom menjala stripove,ali nije bilo frke u ovom smislu,jer smo ziveli zajedno i drzali sve stripove u zajednickoj fioci.

Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 04/10/2010 : 19:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by azra x.

Ne pozajmljujem svoje stripove nikom,nemam poverenja u kakvom ce stanju biti vraceni i da li ce mi se uopste vratiti.
A i ja sama izbegavam da uzimam od nekog,jer mi posle bude zao da ih vratim,a necu da ispadnem skot koji ne vraca stripove(sto ne zelis sebi,ne cini drugome).

Jedino sam sa cimerom menjala stripove,ali nije bilo frke u ovom smislu,jer smo ziveli zajedno i drzali sve stripove u zajednickoj fioci.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 04/10/2010 : 19:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

LOL

Lepo ti ja kazem, 1m razdaljine i problem resen!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 04/10/2010 : 20:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
Ako si kolektor (kao ja) koji skuplja stripove zbog umjetnosti onda je vrlo tesko posuditi strip jer uvjek imas osjecas da ga vise cjenis nego netko drugi. Kao kolektro strip je za mene vise od samo stripa, to je dio moga zivota ali ako imam duplikat onda bi lahko posudio

"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."

Edited by - kemo2012 on 04/10/2010 20:14:17
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 04/10/2010 : 20:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kemo2012

Ako si kolektor (kao ja) koji skuplja stripove zbog umjetnosti onda je vrlo tesko posuditi strip jer uvjek imas osjecas da ga vise cjenis nego netko drugi. Kao kolektro strip je za mene vise od samo stripa, to je dio moga zivota ali ako imam duplikat onda bi lahko posudio

To je sustina...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/10/2010 : 20:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by azra x.

Meni je sada tako
Iman Dylan Dogova za čitat godinu dana koliko ih cimerica ima...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 05/10/2010 : 21:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marcho
Posuđujete li stripove iz svoje kolekcije?

Samo onima u koje imam povjerenja.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 05/10/2010 : 21:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
I ja posuđujem samo onima u koje imam povjerenje.
Ako mi netko vrati oštećene stripove ili ih ne vrati naravno da ih više ne bi dobio.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000