Tvrđa 101 • Groblje zmajeva • 48 stranica • Kolor • 215 x 280 mm • tvrdi uvez • Scenarij Lewis Trondheim • Joann Sfar • Crtež Joann Sfar • Prijevod Darko Macan • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 20.8.2010 • Cijena 80 Kn
Tvrđa 102 • Vaucansonski vulkan • 48 stranica • Kolor • 215 x 280 mm • tvrdi uvez • Scenarij Lewis Trondheim • Joann Sfar • Crtež Joann Sfar • Prijevod Darko Macan • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 20.8.2010 • Cijena 80 Kn
Planet Terra Amata prestao se okretati. Na jednoj strani vladaju potpuna tama i krajnja studen; na drugoj uzavrela pustinja i vječiti dan. Preživjeli nastavaju tanak pojas tla na kojem se sreću dan i noć. To područje zove se SMIRAJ.
Maestralno Koja je ovo fora sa numeracijom,nije valjda da ce biti preko 100 brojeva?Koliko ih ima i koji ce biti ritam izlazenja albuma? Evo jedne simpa naslovnice:
Ovdje ti je sve na tenane objašnjeno. Valjda "Fibra" objavljuje po nekoj "idemo po redu logici". Kako bilo - baš mi je super i prvom prilikom uzimam!!!!!
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Ovdje ti je sve na tenane objašnjeno. Valjda "Fibra" objavljuje po nekoj "idemo po redu logici". Kako bilo - baš mi je super i prvom prilikom uzimam!!!!!
Gledam/citam ovaj link: http://www.nbmpub.com/humor/trondheim/dungeon/dungeonhome.html i pitam se znaju li autori u kom pravcu ide serijal:) bojim se da posle toliko epizoda ne postanu izlizane fore mada me u ovom preview demantuju na svakoj sledecoj slicici :)
Ova americke sveske, ima ih 12, i svaka obuhvata po 2 francuska albuma. A kolko ce biti, pa zamisljeno je kao 3 price od po 100 albuma, plus "bonus" serije (Monsters, Parade, i sl), sto znaci 300 i kusur. :)
Edit: ovde je kljucni detalj "zamisljeno je". Da li ce se to ostvariti, to je vec pitanje. Edit2: Wiki kaze da je poceo sa izlazenjem 1998, sto bi izslo cirka 3 albuma godisne, sto znaci da cemo kraj videti negde... cca 2100 ovim tempom.
Pročitao - sjajno! Malo mi je bio čudan prelaz sa Trondhajmovog na Sfarov crtež,međutim brzo sam se privikao - radnja još dinamičnija i uzbudljivija nego u Zenitu!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Gazda Markosu i ekipi Fibre sretna Nova Godina!Ziv nam bio i samo tiskaj,tiskaj,tiskaj...srce jednog napacenog stripofila treba stalno tiskati...ovaj,masirati... Edit:a,da...tiskanje
Groblje zmajeva TVR FB 101 | 48 str. by Dee the Bastard King
Sudbonosni susret trojice slučajnih junaka započet će slijed događaja koji će najvjerojatnije dovesti do kraha vladavine tiranina Vrhovnog kana, a možda i svijeta samog. Kralj praha, Marvin Crveni i mala šišmišica Pipistrelo na putu su do mitskog groblja zmajeva čiju tajnu lokaciju ne zna nitko, a oni koji saznaju moraju ili biti pokopani na tome groblju ili umrijeti. Podanik Vrhovnog kana, SHIWØMIHZ, želi se također domoći tajne groblja. Neka misija započne!
Okačio još jednu, kad počneš s Tvrđom nemreš stati.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."