Znao sam da ce netko spomenuti Dick Longa. To citam, kad god se docepam Playboya u nekoj kafani. Znaci ide ipak sve u koricenje, super.
Gledao sam neke Stefove table u Europi za vrijeme crsa, i ima tu stvarno dobrih tabli, pogotovo komarca. Naravno, nisam to nikad citao jerbo je to za djecu. A djecu jos uvijek nemam, pa nemam ispriku za citanje, zar ne. :-)
Sto se gluhih lasti tice, u cetvrtom bi se onda mogli i napusavat. :) Ne znam, mislim da bi bilo interesantno vidit stefa da radi jedan, recimo rock strip, samo hard verziju, da nije ublazena radi modre laste i djece. Vjerujem ja da bi on to rado radio, samo ga onda ne bi platili za to. :-(
>I ne kuzim kako si mogao zaboraviit Crnog Popaja?
Ne smijem iznevjeriti imidž kojeg ima Mentorov PR odjel. Mi reqlamiramo svakoga, samo ne svoja izdanja.
Ali, da, Crni Popaj je Štefov sex, drugs & rock'n'roll strip - silovanja, prebijanja, heroin i nekrofilija. Dostupan u boljim knjižnicama na dječjim odjelima.
Ali avaj, Morde, u knjižnici traže potvrdu o očinstvu prije nego te pripuste na dječji odjel, zbog straha od pedofilije. Takva su vremena.
Playboy (HR) mijenja vlasnika, a time se i štošta drugo mijenja. Za detalje pogledajte (posebno oni koje zanima crtanje) post od 21.2. na mome sajtu (link u potpisu, dodajem za mamurne i zagorovce).
Steta za Dika, ako je Stef imao jos volje i ideja. Tri koplja je ispred ostalih stripova koji su izlazili u plejboju. To je trebalo uvalit i slovencima i ostalim jugovicima, pa i njemcima, austrijancima i ostalima koji se pale na jadransku obalu i balkan.
Procitao laste i sta reci poslje. Vratilo me u djetinstvo, nasmijalo i ostavilo gladnim za JOS!!! Zbilja, zbilja pre pre kratko. Nije fer, al jbg zivot nije fer.
Izvrstan strip. Dosad su mi Krapinjonci bili najbolji domaći strip ali sada su to definitivno Gluhe laste. kako ima dobrih scena, ona kad stari sluša tekmu na radiju/gleda na telki i pizdi jer ga svi ometaju...Totalni zakon.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Pa Gluhe laste idu već 15 godina u Modroj Lasti, a plan je da u jednom albumu budu 3 godine (ili sezone, kako se to danas fensi kaže). Sve odjednom bi bilo previše, pogotovo zato što opet ne bi bilo sve (jer Stef ih i dalje crta!).
Bez obzira što moram još jednom pokazati svoje neznanje i priznati da nikad nisam čitao prije gluhe laste (ono čitao moglo bi se pročitati i nikad čuo - niti kako sviraju niti za njih :( ) iz onog što sam pročitao na previewu čini mi se odličnim stripom....mislim da ide u rubriku must buy