Author |
Topic  |
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33486 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 03/03/2013 : 19:56:49
|
2:4 još 10 minuta, valjda ćemo izdržat?!!!! Ali svaka čast, promijenio je Salzburg golmana! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33486 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33486 Posts
Posted - 03/03/2013 : 20:20:07
|
Petarda, svaka čast! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33486 Posts
Posted - 03/03/2013 : 21:45:32
|
ništa, ništa, zapamti za 6 tekmu, servus tv. |
|
 |
|
Lorda
Average Member

Croatia
696 Posts
Member since 07/11/2002 |
Posted - 04/03/2013 : 14:02:41
|
Iako nismo igrali baš savršeno uspjeli smo ih razbiti. Kako sam po prirodi blagi pesimist nisam vjerovao da možemo prekinuti loš niz :) No nadam se da će sutra opet odigrati vrhunski i povesti 3:2. A ako apsolviramo Bičine slijedeći u polufinalu su Bečani, neće biti veselo!
Inače bio sam nešto poslovno u Beogradu u petak pa sam ostao za vikend sa boljom polovicom, gledali smo utakmicu na laptopu u jednom bircu u Knez Mihajlovoj. Moram reći da je to bilo vrlo egzotično iskustvo!  |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33486 Posts
Posted - 05/03/2013 : 20:29:15
|
Uff, kakav početak druge trećine za preokret, vodimo 3:2, atmosfera najbolja ove sezone! |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33486 Posts
Posted - 05/03/2013 : 20:49:14
|
4:2, a suci opako drukaju za Red Bull, ali večeras smo blizu pobjede! |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33486 Posts
Posted - 05/03/2013 : 22:55:37
|
Nažalost poraz, a bili smo tako blizu! |
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33486 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33486 Posts
Posted - 08/03/2013 : 22:42:17
|
Sezona je nažalost brzo završila, ali svaka čast za večerašnju partiju, pogotovo na drugu polovicu utakmice! Meni je ipak najdraža ekipa iz prve sezone, Hečimović, Fox, Prpići, Letang, Brad Smyth, Sandrock, Ouellette, Brumerčik, Powers..., ta ekipa je baš svaki put ostavila zadnji atom snage na ledu |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33486 Posts
|
Lorda
Average Member

Croatia
696 Posts
Posted - 21/03/2013 : 12:34:01
|
Evo počelo je ili se završava, to još budemo vidjeli...
Raymondu su dali nogu, Kristan je izjavio da se više ne vraća, Greentree je otišao, vjerojatno i Buck, ostali Raymondovi igrači teško da će ostati...
Izgleda da nam je jedina šansa KHL, ako ostanemo u EBEL-u ne gine nam sudbina ovogodišnje Olimpije... |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
giant
Average Member

Slovenia
927 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 22/03/2013 : 19:52:45
|
quote: Originally posted by Lorda
Raymondu su dali nogu, Kristan je izjavio da se više ne vraća, Greentree je otišao, vjerojatno i Buck, ostali Raymondovi igrači teško da će ostati...
Izgleda da nam je jedina šansa KHL, ako ostanemo u EBEL-u ne gine nam sudbina ovogodišnje Olimpije...
Ne znam, mislim da je budžet koji treba za khl ligu možda malo previsok za medvjede. Medvjedi imali su ekipu prošle godine, da učine nešto vidnije, ali se nikako nije poklopilo, bar za ligu EBEL. Šteta bi bilo, da se i ovom klubu desi finansijska stihija. To ne bi bilo dobro niti za ligu, niti za Zagreb niti za sport. Ali da vidimo kako će dalje...prvo da nabave dobre i kvalitetne igrače, možda da stave neke "domače" igrače kao nosioce igre uz starije i iskusene. |
Invincible shield |
Edited by - giant on 22/03/2013 19:59:13 |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
|
Lorda
Average Member

Croatia
696 Posts
Posted - 26/03/2013 : 08:59:48
|
quote: Originally posted by giant
quote: Originally posted by Lorda
Izgleda da nam je jedina šansa KHL, ako ostanemo u EBEL-u ne gine nam sudbina ovogodišnje Olimpije...
Ne znam, mislim da je budžet koji treba za khl ligu možda malo previsok za medvjede. Medvjedi imali su ekipu prošle godine, da učine nešto vidnije, ali se nikako nije poklopilo, bar za ligu EBEL. Šteta bi bilo, da se i ovom klubu desi finansijska stihija. To ne bi bilo dobro niti za ligu, niti za Zagreb niti za sport. Ali da vidimo kako će dalje...prvo da nabave dobre i kvalitetne igrače, možda da stave neke "domače" igrače kao nosioce igre uz starije i iskusene.
Nazalost Medvescak će dobro stajati sve dok se ima love, mislilo se prije 4 godine kad je sve krenulo sa Ebel-om da će se preporoditi i hrvatski hokej no nažalost ništa od toga. Sad da li je do novca kojeg nema (kako priča uprava) ili zbog nesposobnosti malog kruga ljudi unutar Hrvatskog hokejaškog saveza (već se godinama vrte isti ljudi, i dosta ih je iz samog Medveščaka koliko čujem).
Zbog ekonomske krize sponzori ne uplaćuju dogovoreni novac i bojim se da ako ostanemo u Ebel-u i slijedeće godine da će to biti sve na slabijoj razini nego do sada. Problem je što domaćih igrača nema, ovi naši što igraju su tako i tako djeca gastarbajtera koji su učili igrati hokej vani pa se ne mogu u pravom smislu nazvati domaćim dečkima.
Došlo je do povećanja upisa djece na hokej ali i dalje fali ledenih površina i u Zagrebu a pogotovo okolo po Hrvatskoj a trenerski kadar je diletantski. To je jedan začarani krug.
Što se tiče hrvatskog hokeja niti ulazak u KHL neće vjerojatno ništa poboljšati, samo će se desiti da vjerojatno 90% igrača budu stranci (a sad ih je recimo 70%), jedina zadovoljština ostaje za one koji vole hokej da će napokon gledati uživo hokej na vrhunskoj razini. Pa do kad traje neka traje :). Kažu da bi potpisali na 3 godine sa ruskom ligom.
Jedino da se desi neko čudo pa da Rusi zahtjevaju postavljanje Medveščaka na zdrave osnove, da klub ne rikne nakon te 3 godine, pa da se ozbiljno organizira škola hokeja, da se plate strani treneri i da sve to krene na neku veću razinu... No to trenutno niti sam Bog ne zna što će biti. |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 26/03/2013 : 09:21:50
|
hrvatski hokej je izgubil ulaskom zig-zaga u ebel. ranije, u slovenskoj ligi nije bil tolki presing za rezultat kao sad i igrali su domaći igrači te time činili okosnicu repke uz ovih par zagrebačkih klubova.
ovak, nakrcala se repka i medveščak strancima(igrače koji imaju prezime na -ich, a do dolaska u zagreb nisu znali nać hrvatsku na karti ne računam kao domaće) i kaj se dobilo?
američki spektakl i sistemsko uništavanje domaćeg hokeja.
sa khl-om bu još gore.
radije nek se vrate slovenskoj ligi, pa bitke biju sa olimpijom, jesenicama i partizanom pa razvijaju domaće igrače, a ne ovo.. |
 |
|
Lorda
Average Member

Croatia
696 Posts
Posted - 29/03/2013 : 17:57:15
|
Eto odosmo u KHL... Izgleda da je priča sa EBEL-om gotova. Pomiješani su mi osjećaji, drago mi je da ćemo gledati vrhunski hokej ali je i ova austrijska liga imala svojih draži... Pijana putovanja na gostovanja u Austriju, Sloveniju i Češku... Sad mi žao što nisam otišao nijednom u Mađarsku  |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Topic  |
|