Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
risbozg
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15949 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 25/08/2010 : 11:41:16
|
napretraživaču odabereš kompleti a tamo 200-300 pojedinačnih stripova...pa mi taj šlamperaj u stavljanju aukcija ide na živce...tak sad sam se izjadal i molim prodavaće da ubuduće obrate pozornost na takve stvari
|
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
risbozg
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
15949 Posts
Posted - 25/08/2010 : 11:42:37
|
a pogotovo kaj to nisu početnici na aukcijama...markos daj im opomenu pred isključenje pa bu pazili drugi puta |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
osmo
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Bosnia and Herzegovina
653 Posts
Member since 12/11/2004 |
Posted - 25/08/2010 : 12:01:13
|
Evo vidim da se i moj jedan strip našao pod " kompletima ".... Problem je u tome što sam u opisu stavio da je strip " kompletan ali loše očuvan " i onda to pretraživač prepoznao kao komplet a ne kompletan.... Mislim da se bez potrebe ljutiš ( nije do nas koji stavljamo stripove, nego pretraživač pogrešno protumači ), isti slučaj je i kod prodavca Tomislava gdje piše u opisu " kompletan spisak ".... I meni to smeta kada tražim komplete ali šta da se radi .... |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 25/08/2010 : 12:08:59
|
Šta da se radi? Pa odeš na pretraživanje i odabereš samo pretraživanje po naslovima, a ne po naslovima i opisu, na primjer. |
Trouble will find me |
|
osmo
Average Member
Bosnia and Herzegovina
653 Posts
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15949 Posts
Posted - 25/08/2010 : 12:28:45
|
quote: Originally posted by Markos
Šta da se radi? Pa odeš na pretraživanje i odabereš samo pretraživanje po naslovima, a ne po naslovima i opisu, na primjer.
napišem ljepo kompleti jer me zanima koji su svi kompleti na prodaju kad ono 100 kompleta i 300 pojedinačnih stripova ..osmo nisam mislil na tebe kad sam ovo napisal |
|
osmo
Average Member
Bosnia and Herzegovina
653 Posts
Posted - 25/08/2010 : 12:37:19
|
Znam da nisi mislio na mene ali sam se javio da pokušam pojasniti stvar i ja sam imao sličnih problema ali eto Markos je sve lijepo pojasnio ![](icon_smile_big.gif) |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 25/08/2010 : 17:14:30
|
quote: Originally posted by risbozg
a pogotovo kaj to nisu početnici na aukcijama...markos daj im opomenu pred isključenje pa bu pazili drugi puta
Pa i ja kad tražim Bone strip, izbaci mi milijun Bonellija...![](icon_smile_big.gif) Nema na aukcijama opcija komplet već je to čisto pretraživanje po riječima (što reče Osmo, tražilica hvata "kompletan"). Možda da staviš "pretraži naslove aukcija" (znači bez opisa) pa ćeš dobiti bolje rezultate. Evo, ja sam probao i dobio sasvim zadovoljavajuće rezultate. ![](icon_smile.gif) Hma da, sada vidim da je na to već ukazano u postu iznad...![](icon_smile_blush.gif) |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 25/08/2010 17:16:16 |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|