forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 živcira me
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

risbozg
Advanced Member

Croatia
15949 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/08/2010 : 11:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
napretraživaču odabereš kompleti a tamo 200-300 pojedinačnih stripova...pa mi taj šlamperaj u stavljanju aukcija ide na živce...tak sad sam se izjadal i molim prodavaće da ubuduće obrate pozornost na takve stvari

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

risbozg
Advanced Member

Croatia
15949 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/08/2010 : 11:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
a pogotovo kaj to nisu početnici na aukcijama...markos daj im opomenu pred isključenje pa bu pazili drugi puta

Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
653 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 25/08/2010 : 12:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Evo vidim da se i moj jedan strip našao pod " kompletima "....
Problem je u tome što sam u opisu stavio da je strip " kompletan ali loše očuvan " i onda to pretraživač prepoznao kao komplet a ne kompletan....
Mislim da se bez potrebe ljutiš ( nije do nas koji stavljamo stripove, nego pretraživač pogrešno protumači ), isti slučaj je i kod prodavca Tomislava gdje piše u opisu " kompletan spisak "....
I meni to smeta kada tražim komplete ali šta da se radi ....
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29475 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/08/2010 : 12:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Šta da se radi? Pa odeš na pretraživanje i odabereš samo pretraživanje po naslovima, a ne po naslovima i opisu, na primjer.

Trouble will find me
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
653 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 25/08/2010 : 12:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Eto rješenja
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15949 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/08/2010 : 12:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Šta da se radi? Pa odeš na pretraživanje i odabereš samo pretraživanje po naslovima, a ne po naslovima i opisu, na primjer.

napišem ljepo kompleti jer me zanima koji su svi kompleti na prodaju kad ono 100 kompleta i 300 pojedinačnih stripova ..osmo nisam mislil na tebe kad sam ovo napisal

Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
653 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 25/08/2010 : 12:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Znam da nisi mislio na mene ali sam se javio da pokušam pojasniti stvar i ja sam imao sličnih problema ali eto Markos je sve lijepo pojasnio
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/08/2010 : 17:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

a pogotovo kaj to nisu početnici na aukcijama...markos daj im opomenu pred isključenje pa bu pazili drugi puta

Pa i ja kad tražim Bone strip, izbaci mi milijun Bonellija...
Nema na aukcijama opcija komplet već je to čisto pretraživanje po riječima (što reče Osmo, tražilica hvata "kompletan"). Možda da staviš "pretraži naslove aukcija" (znači bez opisa) pa ćeš dobiti bolje rezultate.
Evo, ja sam probao i dobio sasvim zadovoljavajuće rezultate.
Hma da, sada vidim da je na to već ukazano u postu iznad...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 25/08/2010 17:16:16
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000