Evo, kad nitko neće da pohvali onda će kolega Bravo meštre! A ne bum glasal jer još nisam pročital sve Od Texa sam ove godine najviše čital Libellus, GIGANTE i neke stare ZS Al doći će i ovo na red
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
1) Mefisto 6/10 2) Crveni vukovi 6/10 3) Kisa 6/10 4) Povratak u Kalver Siti 5/10
Ostatak baulja izmedju 1/10 i 3/10. VC Tex je nesto najgore od istoga u njegovoj dugoj istoriji.
ne razumem... radi se o seriji iz sbe... ide po redu koji je tamo... znaci da mozemo da kazemo da je sbe od nekog tamol broja do nekog tamo broja nesto najgore od istoga u njegovoj dugoj istoriji... epizode idu kako su tamo objavljivane...
ne razumem... radi se o seriji iz sbe... ide po redu koji je tamo... znaci da mozemo da kazemo da je sbe od nekog tamol broja do nekog tamo broja nesto najgore od istoga u njegovoj dugoj istoriji... epizode idu kako su tamo objavljivane...
Nazovi to kako oces, smisao isti. VC 1-68 IT 500-568 Ovo je period mraka.
Da li će se posle ''Crvenih vukova'' (jedan od najboljih Teksova ikada) pa do 68-smice nastaviti Nizijev niz , ili će nas Boseli ipak obradovati još par puta? Provjerio bih i sam na Bonelliju, ali mi je konekcija previše spora. :(
Da li će se posle ''Crvenih vukova'' (jedan od najboljih Teksova ikada) pa do 68-smice nastaviti Nizijev niz , ili će nas Boseli ipak obradovati još par puta?
Tja, bolje išta nego ništa. :/ ''Mefisto'' - počeo sam da kupujem VČ Teksa zbog sjajnog prvog dijela, ali dalje je sve upropašteno. 2/10 ''Rat u pustinji'' - solidno. 5/10 ''Južno od Rio Grandea'' - manje solidno. 4/10 ''Francuski trgovac'' - idotluk. 1/10 ''Povratak u Kalver Siti'' - sjajan crtež i kilava priča. 6/10 ''Šume Oregona'' - drugi dio je nešto najgluplje što sam pročitao u životu. 1/10 ''Kripta'' - 3/10 ''Kiša'' - jedan od rijetkih dobrih VČ Teksova, svakako. 7/10 ''Madi Krik'' - 3/10. ''Kajove'' - prolazno. 3/10 ''Crveni vukovi'' - pravi Teks, remek-dijelo. 9/10
Originally posted by Mhejl ''Crveni vukovi'' - pravi Teks, remek-dijelo. 9/10
Sto bre?
Pa eto, sviđa mi se što je kultura različitih plemena dobro i detaljno prikazana, za razliku od klasičnih indijanskih negativaca u većini stripova. Dog soldžersi, Pauniji, izazivanja na dvoboj... Sve to je jako zanimljivo i sjajno uklopljeno u priču. I centralna tema im je odlična - lagano nestajanje prerijskih plemena u pozadini, a fokus je na ''dvije strane medalje'', dva hrabra i poštena indijanska ratnika. Onda, imamo protok vremena i promjene koje zadese svaki kraj, što je opet rijetko u stripovima. Ne treba zaboraviti ni sjajan Fontov crtež. Da skratim, priča je preksrasno ispripovjedana, puna zanimljivih detalja, sa intrigantnom temom i sjajnim crtežom. Dobar strip. Sjajan strip.
Uh,ovde si bas surov! "Francuski trgovac" mi je draga epizoda zbog Fuska,kad on crta zmurim na jedno oko ako je radnja bljutkava... A "Kripta" je solidna epizoda,plus crta Ortiz...
Uh,ovde si bas surov! "Francuski trgovac" mi je draga epizoda zbog Fuska,kad on crta zmurim na jedno oko ako je radnja bljutkava... A "Kripta" je solidna epizoda,plus crta Ortiz...
Aman, volim i ja Fusca i Ortiza, naročito Ortiza, ali što je previše, previše je - prisluškivanja više nego u Balkanskom špijunu... Ostale su mi traume od onog četvorostrukog prisluškivanja u ''Šumama Oregona''!
Dobro,dobro...(pomirljivo uvlacim glavu medj' ramena)...jesam malo pristrasan zbog cika Fusca... U "Kripti" me je odusevilo ono "maskirano" ostrvo,jedva sam cekao da "gvirnem" unutra...
''Mefisto'' - dobar pocetak ali ostatak stripa grozan 3/10 ''Rat u pustinji'' - dobar 6/10 ''Južno od Rio Grandea'' - nista specijalno 5/10 ''Francuski trgovac'' - dosta puta vidjeno, zbog Fusca 5/10 ''Povratak u Kalver Siti'' - crtez odlican, prica tako-tako 6/10 ''Šume Oregona'' - nidje veze, zao mi Venturija ali vise od 2/10 ne ide ''Kripta'' - Ortiz maestralan, prica malo steka ali ipak 6/10 ''Kiša'' - odlican Tex 8/10 ''Madi Krik'' - e moj Nizzi 3/10 ''Kajove'' - e moj crni Nizzi 3/10 ''Crveni vukovi'' - za sada 8/10 posto sam procitao samo prva dva dijela
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Mefisto - solida, odličan početak, ktastrofalan završetak hhh, crtež maestralan 7/10 Rat u pustinji - bezvezno ka solidnom, niti miriše nit' smrdi:D 5/10 Južno od Rio Grandea - priča mi je poprilično legla, a volim i Leterijev crtež tako da 7/10 Francuski trgovac - na nivou novih Zagora, jedina pozitiva je odlični Fusco 4/10 - - - - - - Crveni vukovi - Boseli, junačino:D, odlična priča sa dosta interesantnih informacija, pravi Tex 9/10 ( na osnovu prva dva )
Da li će se posle ''Crvenih vukova'' (jedan od najboljih Teksova ikada) pa do 68-smice nastaviti Nizijev niz , ili će nas Boseli ipak obradovati još par puta?
Bice ga nesto na kasikicu, mahom sam Fontom.
Super, njih dvojica u paru - super priča garantirana.
Super, njih dvojica u paru - super priča garantirana.
Ubojice - 9/10. Severozapadni teritorij - 9/10 (odlicna akcija budi receno) Onaj almanah 7.5/10. Kratko i slatko . Nalazim da ce njihov pik biti na Deadwood-u, serijalu koji je pre par meseci izasao u Italiji.
Svaka čast moderatoru na otvaranju ovako preglednog topica!!! Sad će biti lakše pratiti izlaženje mog omiljenog junaka od strane Veselog četvrtka! Puno hvala.
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.